TPS:n peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 550 711
  • 8 975

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Kuten viimeksi kotipelissä HPK:ta vastaan kotipelissä. Sekin oli tiistaina ja silloinkin johdettiin kahdella maalilla kunnes alko perseily ja jatkoajalla turpaan. Haiskahtaa hyvin samankaltaiselta taas...
Ajankohtainen... Vittu mitä skeidaa kyllä taas ettei saatu täysiä pisteitä. Jopa se kaks vituttais tällä hetkellä, vaikka voitto onkin aina voitto.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Haapasen Kucherov pilkku ratkoo..

Siinä ei tarvita käsiä kun vetää ohi kiekosta...
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Joren metodit käyttöön tällaisen puuhastelun jälkeen.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Ei juma. kaikki maalin takana ja sitten vielä luistellaan ohi. Taklata saa melkein paikallaan olevaa pelaajaa(Nurmi!!).

No lopputulos on tämä kun perseillään itse peli vastustajalle.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
TPS kuvitteli virheellisesti, että puolivaloilla pelaaminen riittäisi tänään. Ei riittänyt ja nyt perjantaina Ässiä vastaan pitää peli-ilmeen olla täydellisesti toisenlainen. Maaliin voisi laittaa Piiroisen.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Että semmosta. Säälittävää räpellystä. Erikoistilanteissa oltiin ihan vitun huonoja. Joo vaikka Pajulla on hieno veto, niin ei tarvi koko ylivoimaa joka kerta käyttää siihen, että koitetaan saada täydellinen tontti. Nää on näitä pelejä joihin ei olis varaa menettää pisteitä. Tällä kaudella kolmeen peliin kerhoa vastaan 3 pistettä. Ei riitä.
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Nyt kun pari kertaa näytettiin uusintana toi Kerhon voittomaali niin... Hyi vittu miten oksettavasti Kestner pelasi. Aluksi jäi surffailemaan (kyttäämään vastaiskun paikkaa) keskialueelle ja jätti omaan päähän 2vs2 -tilanteen. Ei siinä, mutta miksi vitussa se meni yht'äkkiä maalintaakse ilman mitään tarvetta ja jätti oman miehensä maalin eteen vapaaksi?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös