Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihmeen vaikeaa on taas kerran Hippoksella. Tuntuu että sam miten joukkueet ovat esiintyneet ennen keskinäistä kohtaamista Jykylässä, niin aina (melkein) on Tepsillä hankalaa.
 
"Loppujen lopuksi se on ihan sama kuka turakainen siellä vaihtoaitiossa valmentajana heiluu" -Kai Suikkanen-

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tonnin seteli
Kaksi hyvävireistä joukkuetta kentällä, aaltoilee ja värisee nopealla sykkeellä. Sama aikaisempi huolimattomuus puskee pintaan tempon noustessa. Näitä sohlauskakkosia on nähty todella paljon alkukaudella. Toivotaan jäähytöntä kahtakolmannesta - saisi paremman kuvan nykytilasta.

Siä om beli hei!
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
We fight, we march!
Tepsi oli pelillisesti paljon parempi, ylivoimakin oli hyvää. En nyt vielä huolestuisi ellei KooKoon toinen erä toistu. Jyp on aivan paska.

Luokaton tuomaripeli vei varman johtoaseman, se alun flow kun olisi jatkunut niin nykäset olisi olleet köysissä.


Vittu Viro. Kun olisi edes ensimmäinen kerta tällä kaudella mutta kun ei.
 
Tiikeri, näytä muna!
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
Tuo Bohm-Bibic duo aiheuttaa sydämmentykytyksiä paikan päällä. Eikä positiivisia sellaisia.
 
"Kyllähän siellä liikutaan taas lähellä rienausta, mutta haittaako se toisaalta aurinkoakaan jos kysytään onko kuu sitä lämpimämpi?" -Nimimerkki Clocks

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Junnupakit aika rajusti pihalla tänään. Rafkin tuntuu olevan varsinkin kiekolla täysin hukassa, Pulli koko ajan jäljessä hajottaen viisikon ja tuohon vielä sitten Viron harmillinen syöttöhassi. Ehkä näitä kaikkia kolmea ei kerrallaan tarvitsisi pelissä pitää, varsinkaan, kun ei ole mikään pakko. Nytkin sekä Larsson että Ivarsson rotaatiossa?

Karejev on kuin Setänen. Osa häntäkin puolusti, ettei voinut ikinä maaleille mitään. Päästävät näkemykseni mukaan itsensä tilanteisiin, joissa ei ole toivoakaan torjunnasta. Ala-arvoista sijoittumista tuossa Rooban tilanteessa.

Toisaalta pelissä kyllä hyvääkin. Ei peli ole ohi ja pojat selkeästi uskaltavat yrittää, se voi poikia yllättävän paljonkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy