TPS:n ketjulotto 2024–2025

  • 16 527
  • 92

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukas Wernblom, TPS
Avataan tämäkin ketju nyt hyvissä ajoin, kun treenit taitavat alkaa tänään(?)

Mitään havaintoahan ketjuista ei kai saa ennen Pitsiä, kun lounas palaa kesätauolta Gatorade Centeriin vasta ensi viikolla. Mutta hahmotellaan ennakkoon jo vähän näillä palasilla, jotka meillä on. Tässä vähän omaa visiointia.

Wernblom - Marjala - Palmu
Dudas - Intonen - Savoie
Päkkilä - Talvitie - Teissala
Haapanen - Munkki - Oden

Lindroth - Arell
Lauridsen - Salin
Jürgens - Lehtonen
Jokinen - Sevänen

Werner
Vali
 

snake

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Saku Koivu, Mikko Koivu, Aatos Koivu
Riippuen vähän minkä roolin pelaajia vielä tulee, mutta vaikka ykkönen näyttää aika killeriltä, jakaisin pelitekovoimaa ”kakkoskenttään”. Joku totesikin, että Savoie vaikuttaa enemmän viimeistelijältä.
Eli:
Palmu Talvitie Savoie

Pelintekovoimalla tarkoitan siis tietysti Palmua, en Talvitietä. Talvitie ottaa aloituksia ja puolustavammassa roolissa.
 

Koirankoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pistetään nyt omat ketjut myös.

Wernblom - Marjala - Dudas
Palmu - X / Intonen - Savoie
Päkkilä - X / Intonen - Teissala / X
Haapanen - Talvitie - Oden / Munkki

Jos X tilalle ei tule ketään ennen pitsiä niin Munkki kolmoseen. Ja Intosen pelikunnosta ei tietoa, tuskin pelaa pitsissä vaikka ilmeisesti kunnossa on Elokuun alussa. Teissalan paikalle uusi laituri jos on kaliiberiltaan parempi kuin Teissala, silloin Teissala, Oden ja Munkki taistelee viimeisestä paikasta.

Lindroth - Arell
Jürgens - Lehtonen
Lauridsen - Salin
Sevänen/Jokinen

Werner
Vali

Ennen liiga kauden alkua toivon että X senttereiden osalta menisi tuohon 2 ketjuun, jos ei niin sentterit ei ainakaan omaan silmään vakuuta. Vaikka nyt Miettinen ei tykkää ketjujen numeroinneista niin itse silti tykkään ne numeroida ja kohtuu pätevää kakkossentteriä tuo joukkue nyt huutaa. Intosella niin paljon loukkeja että jotenkaan ei usko riitä että ainakaan alkukaudesta olisi se "the kakkossentteri". Kolmosena alkuun ja jos tulosta tulee ja uusi sentteri ei lunasta odotuksia niin Intonen kakkoseen.
 

Napakettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Mi familia
Oma veikkaus kauden alussa:

Wernblom - Marjala - Teissala
Palmu - X - Savoie
Päkkilä - Intonen - Dudas
Haapanen - Talvitie - X / Oden

Haastajat: Munkki - Koivu - Oden / X
(Keihäs-Niinistö)

Oletuksena, että tuleva sentteri on joku oikeasti potentiaalinen ulkkari. Toiveena edes vähän kookkaampi hyvä aloittaja (rightista plussaa) ainakin omissa papereissa ja sillä sopisi Palmun ja Savoien keskelle. Rahaa jättäisin vielä pankkiin laiturin osalta, jotta voidaan kauden aikana reagoida ja toisin sen vuoksi neloseen potentiaalia ja kamppailuvoimaa vähän halvemmalla lapulla. Varsinkin Teissalalle haluaisin antaa kunnon näyttöpaikan ja mahdollisuuden lunastaa nyt sitä junnuissa nähtyä pistepotentiaalia. Jos ei sitten onnistu tai joku muu floppaa/joutuu pitkälle saikulle, hommataan lopuilla rahoilla jouluksi uusi "rightin Wernblom". Dudas on myös potentiaalinen laituri ykköseen vaihtamaan paikkaa Teissalan kanssa.

Jürgens - Arell
Lindroth - Sevänen
Lauridsen - Salin
Lehtonen

Haastajat: Jokinen (Nummelin-Koivunen)

Pakistossa uskon Toman jatkavan viime kauden sapluunalla. Seväsellä on nyt näyttöpaikka ja jos ei onnistu, tehdään Johanssonit ja otetaan "rightin Lindroth" taas kesken kauden sisään tai korvataan Lehtosella/Jokisella kehityksen mukaan. Seväseen usko ei ole kovin vahva, mutta toivon yllättyväni. Lehtoselle ja Jokiselle on varmasti myös hyvää ruutua tarjolla kauden mittaan ja uskon yhteen hankintaan kesken kauden, jos kehitystä ei tule.

Werner
Vali
(Niittymäki)

Veskarit on selkeet tässä vaiheessa kautta. Toivottavasti Vali toipuu täyteen iskuun ja antaa vähintäänkin kovan haasteen Wernerille.

AV: Intonen-Dudas, Talvitie-Haapanen, sentteri "X"-Päkkilä
Jürgens-Arell, Lauridsen-Lehtonen, (Sevänen)

YV: Wernblom-Marjala-Teissala-Dudas-Lindroth
Palmu-sentteri "X"-Savoie-Päkkilä-Salin

Hyvältähän tää näyttää, jos sentterin haku onnistuu. Ja näyttöä onnistuneesta kesken kauden reagoinnista löytyy. Potentiaalia ja mahdollisuuksia on!
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Helmisen SaiPalle sympatiat
Onhan tuossa listassa Valikin mukana. Eikö Noa ole vempassa?
 

Temetsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuo on varmaan vaan joku savon sanomien klikki uutinen, tuohan on suoraan tepsin kokoonpano netti sivuilta. Huomenna varmaan tulee aamulla lista tepsiltä itseltään
 

Vode

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuo on varmaan vaan joku savon sanomien klikki uutinen, tuohan on suoraan tepsin kokoonpano netti sivuilta. Huomenna varmaan tulee aamulla lista tepsiltä itseltään
Miltä nettisivuilta? Tepsin kotisivuilla ei ainakaan ole Nummelinin, Koivusen, Niinistön ja Keihään numeroita. Toisaalta tuosta on osattu pudottaa Intonen ja Koivu pois. Tosin Pikkaraista ei, mutta hänkään ei ole enää kotisivujen kokoonpanossa.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukas Wernblom, TPS
Rosterihan on vahvistunut huomattavasti, kun meillä on jo kaksi ellei peräti kolme (Päkkilä, Oden, Savoie) Nurmen korvaajaa ja neljäskin vielä etsinnässä. Joka kenttään oma Nurmi?
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Näillä mennään eka peli:

Werner AM
Vali

Wernblom-Marjala-Päkkilä
Jürgens-Salin

Palmu-Keihäs-Dudas
Lindroth-Lauridsen

Savoie-Munkki-Oden
Sevänen-Arell

Niinistö
Koivunen
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukas Wernblom, TPS
Talvitie ei näemmä ole rosterissa ollenkaan Pitsissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös