TPS:n kannattajatoiminta ja -matkat kaudella 2023–2024

  • 32 236
  • 234

rs2681

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi
Jos huhupuheet pitää paikkansa niin suuri kiitos @eCiuj jos tämä oli viimeinen pelisi capona toistaiseksi. Aivan järkyttävän hyvää työtä ja olet nostanut Tepsin fanipäädyn liigan parhaaksi. Kiitos!
Iso kiitos näistä vuosista Jussi. En jaksa uskoa, että kukaan muu olisi saanut enempää irti Tepsin kannattajista, pelistä toiseen jaksoit piiskata ja pitämään ottelutapahtuman tunnelmaa pystyssä.

Harppaus siitä, kun aloin käymään Mutkassa 2016 tähän päivään on ollut hurja. Toivottavasti seuraajasi pystyy täyttämään saappaat ja jatkamaan kannattajatoiminnan kehittämistä.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Itsekkin haluan kiittää @eCiuj erittäin hienosta duunista. Muutamat kerrat, kun et ole megafoonin tai mikrofonin edessä ollut on se tuntunut "väärältä". Jaksanut järkätä matkoja lukuisia kertoja, jaksanut keskustella täällä fanitoiminnasta ja mainostaa. Lista on loputon. Varmasti ollut raskastakin aikaa, mutta uskomattoman hienoa.

Ikävä tulee ainakin allekirjoittaneelle ja jonkinlainen totuttelu uuteen. Toivottavasti saadaan jatkossakin yhtä hyvä capo. Kiitos Jussi!
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Harppaus siitä, kun aloin käymään Mutkassa 2016 tähän päivään on ollut hurja. Toivottavasti seuraajasi pystyy täyttämään saappaat ja jatkamaan kannattajatoiminnan kehittämistä.
Eiköhän sieltä joku löydy, joka kykenee homman hoitamaan. Alussa on varmaan hankalaa, mutta niin se aina on. Niin sitä ajatteli senkin jälkeen kun Dani lopetti capoilut ja organisoinnin, että mitä tästä tulee. Noh, Jussi täytti ruudun paremmin kuin hyvin.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Kiitokset hyvästä työstä!

Tuli muuten mieleen, että miten on mahdollista että keskellä kannattajia oli varmaan 4-6 Tappara fania? Eivät olleet kuulemma saaneet paikkoja muualle, mutta onhan tuo ainakin omasta mielestä hieman kyseenalaista? Tai itselle ei henkilökohtaisesti tulisi kuuna päivänä mieleen mennä esim. Tampereella Ilveksen tai Tapparan kannattajien keskelle TPS-pipo päässä. Saatika sitten tuulettaa jotain jatkoaika maalia siellä.
 

J.K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Markus Nurmi/HC/FCTPS, katsomokulttuuri
ps kiitos @eCiuj kaikesta jota oot tehnyt mutkan eteen. Vuosia reissuja ja hyviä muistoja. toivottavasti junnut vetää jäbän roolin jatkossa yhtä hyvin. Putkareissuja, kännireissuja, pyroreissuja. Ilman mutkaa en olisi nykyinen minä.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Täältä myös massiivisen iso käsi @eCiuj :n suuntaan. Ollaan oltu sitten usean bussin voimin maihinnousureissussa tai sitten pienellä porukalla Mikkelissä niin sama jätkä siellä aina hoitamassa kyytejä sun muuta. Myöskään Mutka ei olisi sama ilman tätä miestä. Helvetisti pyyteetöntä hommaa. Arvostan sitä paloa, intoa ja heittäytymistä aivan perkeleen paljon. Isot saappaat odottavat seuraavaa capoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös