TPS:n juniorit

  • 667 032
  • 2 220

Kultalehvä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Columbus Blue Jackets
Ei ne Liiga-pelaajat siellä varmaan pakotettuna pelannut? Intonenkin halusi mukaan. Mun mielestä toi jengi otti runkosarjan lopulla aika monessakin pelissä pataan ilman Liiga-vahvistuksiakin.

Parhaat pelaa, ja se on todennäköisesti valmennuksen näkemys ketä pelipaidan saa päälleen vetää. Toki harmittaa niiden puolesta, joiden U-20 ura päättyi katsomokomennukseen.

Tepsi pelasi tänään mielestäni ihan hyvää jääkiekkoa, mutta maalinteko näytti samaöta kuin liigajoukkueilla. Vedot päin pakkia, tai logoon tai plekseille.
 

Simolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikko
Täysin valmennuksen piikkiin.
Iso lovi tuli henkisesti myös ku Sirkiä (C) lähti Vaasaan. Ei kuitenkaan varmaan ihan pakolla, eli lähti pariks viikoks häviämään pelejä.
Uskon, et olis kuitenkin halunnu olla näissä peleissä jeesaamassa.
Mutta Jokeri-sarjasta:
- Vali omalla tasollaan, vaikka viime pelissä tuli lapsus.
- puolustus ok tasolla, en tiedä mitä olis pitäny tehdä toisin. Suomen hyllytys(?) oli ihan ok ratkaisu. Viivalta ehkä olis pitänyt saada laadukkaampia laukauksia maalille tai maaliin.
- hyökkäys..........tyhjää on...........
- valmennus ihan jäässä, joustamaton ja ennalta-arvattavissa. Ihan saatanan iso miinus lampaanperseellä, jos valmennus päätti ”liigalainoista” ja antoi tolla peliajalla ja vastuulla pelata ihan vihkoon.
I rest my case. Happy Holidays.
 

hammerhill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kupittaan TPS
Aika uskomaton suoritus valmennukselta saada U20 pelaamaan noin varoen, hengettömästi ja virkamies-mäisesti hyökkäysalueella. Ja tälle suharille kirjoitettiin vielä 2v-jatkopahvi. Mikä saatana siinä on, ettei Turkuun saada valmentajia junnuihin, ketkä antaisi pelata vapaasti ja kehittäisi niitä jätkiä? Ei tolla miehistöllä voi pelata jumalauta kuutta erää ilman maalia jotain pikkujunnuista koostuvaa Jokerilaumaa vastaan? Näköjään voi, mutta vika tulee olemaan aivan jossain muualla kuin valmennuksessa taas kerran... Huuda nyt taas siellä niin, että käytävät raikuu, niinhän ne pojat saadaan pelaamaan 2023.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Jokerit FC, JHC Helsinki
joku viisaampi vois kertoa, että miks molempien joukkueiden kannattajat on samassa päädyssä? eihän tuo voi mitenkään päättyä hyvin :D
Jostain syystä junnupeleissä TPS hyökkää "väärään suuntaan". TPS-kannattajat, ymmärrettävästi, halusivat olla omassa päädyssään ja mekin haluttiin ns. "oikeaan päätyyn".

Ennen viime peliä törmäsin sattumalta hallin pihassa tps:n kannattajaporukkaan ja todettiin, että eiköhän me pienillä porukoillammme mahduta samaan päätyyn, kun on kuitenkin ilmaa välissä. Ei optimaalinen ratkaisu, mutta siedettävä. Eiköhän tänäänkin säästytty, vittuilua lukuunottamatta, isommilta yhteenotoilta.

Edit: heti kun pääsin kirjoittamasta, niin kuulemma on meinattu ajaa autolla jonkun jokerifanin päälle pelin jälkeen hallin pihalla.

-Roope, Eteläpääty ry
 
Viimeksi muokattu:

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Miten vitussa Liigamiehillä vahvistunut TPS vetää viisi erää putkeen nollilla? Uraman pelikirja? Nyt meni striimi kiinni, en katso saatana enää tätäkään paskaa tänään.
Jossain vaiheessa ideana oli luoda yhteinen pelisysteemi Tepeksen edustukselle ja junnujoukkueille. Kaskis-Kalle jopa palkattiin sillä silmällä. Ehkä A-junnut ovat todellakin omaksuneet edustuksen tavat? En ole heidän matsejaan valitettavasti juuri nähnyt tällä kaudella mutta jotenkin homma kuulostaa tutulta.
 

Kultalehvä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Columbus Blue Jackets
Mun silmään junnut hyökkäsivät suoraviivaisemmin kuin edustus, mutta samanlaista laidoissa kiertelyä on havaittavissa. Junnuissa ehkä taso on niin paljon vaihtelevampi, joten huippuyksilöiden on helpompi pitää kiekkoa ja irtautua paikoille kuin mitä Liigassa.

Tänään ja mun mielestä edellisessäkin pelissä Tepsiä vaivasi yksinpelaaminen. Marjala pisti erityisesti silmään, joka yritti huomattavan usein yksin läpi. Sen sijaan Intonen oli ihan ok, samoin Munkki. Väisästä en oikein huomannut.
Kiviharjut, Hakalat ja osin Marjalan ja Lehtosenkin lasken vielä kuitenkin U20-vakiokokoonpanon miehiksi, vaikka Lehtonenkin pitkät pätkät Liigaa pelasi.
 

Tarasov

Jäsen
Henki voitti materian tässä pudotuspelisarjassa.
Tyytyväinen täytyy olla katsojien määrään, joita oli sata määrin enemmän kuin esim TuTon miesten Mestiksen pudotuspelissä Kupittaalla.
TuTon pelissä tosin pienestä katsojamäärästä huolimatta tehtiin 12 maalia värikkäiden vaiheiden jälkeen!
 

Simolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikko
Hieman vielä Jokerisarjasta:
Aamun Turun Sanomissa Norrena tilittää:
”- vastustajalla oli kuuma maalivahti”
”- osa pelaajista on heikossa tilassa, eikä itseluottamus olet tapissa.”

Mun mielestä Jokereiden veskaria ei edes haastettu. Eihän siinä tarvii edes torjuu, kunhan seisoo paikoillaan, kun laukauksia vaan heitellään sinne päin ilman ajatusta minne ja miksi. Tällaisen asian luulis kyllä Norrekin tunnistavan.
Ja jos osa pelaajista on jossain tilassa ja kallella kypärin, on valmennuksen (ja myös muun joukkueen) tunnistettava tilanne ja korjattava asia. Ja jos se on kerran tunnistettu, miksi sille ei tehty mitää. Siis syylle, miksi joku ”tila” on päällä.
Jos A:n koutsilta tulee tällaista shaibaa, odotan innolla edustuksen selitystä omalle kaudelleen.
Pronssimatsit ei ole mulle se juttu, mut aina se on tietty mukavampi voittaa kauden viimeinen peli. Mut nollalla maalilla ei voiteta sitäkään, eikä mitään, missään.
 

Simolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikko
B- junnuilta ihan hyvä esitys Impparissa. Maalinteon tehottomuus vaan tuntuu kummasti valuvan ylhäältä alas. No vielä on kautta jäljellä matsin verran.
Imppari on kyl nostalgien halli, mut ei kauheen yleisöystävällinen.
Nyt sitten pieni happihyppely ja sitten C-junnujen Jokerimatsi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös