TPS, media ja julkisuus

  • 2 982 715
  • 11 994

Freebird

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokerit, SaiPa
Kyllä tuo vähän surulliseksi vetää. Junnut todennäköisesti ovat päivä tolkulla odottaneet tapaamista ja ilta olisi ollut monen kiekkoilu-uran tähän mennessä ehdoton highlight, niin aikuiset miehet menevät sen sitten lapsellisella käytöksellä munaamaan. Nuo "edarin" tapaamiset vaan on noille pienille miehille äärettömän tärkeitä. Todella toivon, että jos TPS:ssa on joku vielä sen verran tolkuissaan että reagoisi tuohon paskaan jotenkin. Nulikat olivat tehneet sentään duunia asian eteen ja nyt jäi sitten palkka osittain saamatta.
 

Silencie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kuvista päätellen ainakin Pikkarainen ja Rantanen. Tuosta TS:n kuvasta ei mun harjaamaton silmä tunnista noita muita kuvassa näkyviä, yksi taitaa olla Seikola.
Friman kaiketi tuolla takana ja Petu tietty. Vähätalo käsittääkseni istuu tuossa ekalla paikalla. Osa rajautuu ulos kuvasta. Siiki ja Nieminen lähtivät jälkipelihaastatteluihin. Käytännössä tuolla kuitenkin oli paikalla siis omat kasvatit ja Piku.
 

Ribals

Jäsen
Ihan mielenkiinnosta; kenellä pelaajista oli munaa jäädä tapaamaan junnuja?
Kuvista päätellen ainakin Pikkarainen ja Rantanen. Tuosta TS:n kuvasta ei mun harjaamaton silmä tunnista noita muita kuvassa näkyviä, yksi taitaa olla Seikola.
Ne pelaajat; ketkä jäivät pukukoppiin tapaamaan junnuja, saavat täältä todella ison peukun. Ne ketkä eivät, saavat ison kasan pyyhkeitä. Ei voi ymmärtää, kuinka sekaisin yksi El Molo (ei varmasti yksinään), voi Tepsin saada.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Kyllä se meidän TPS jaksaa aina vain yllättää... Siinä on sitten turha itkeskellä kun junnut vaihtavat leiriä tai yleisöä ei käy matseissa kun omia kohdellaan näin (kannattajat + junnut). Oli Elomo enemmän tai vähemmän syyllinen tähän niin fakta on se, että hänen aikakaudellaan TPS:ssä on nähty enemmän sekoiluita ja outoja lausuntoja kuin kolmen viimeisen kauden aikana yhteensä..

Ja jos nuo ovat ne nimet niin massimiehistä sieltä sitten puuttuvat mm. Lassila, Paskaranta, ulkkarit ja jopa kapteenistossakin pyörinyt Marko Virtalakin... Kyllä vetää hiljaiseksi tällainen esimerkki.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Jos TPS:n johto eli hallituksen puheenjohtaja Matti Perkonoja ja toimitusjohtaja Mika Eskola eivät julkisesti pyydä anteeksi suuren työn tehneiltä pikkujunioreilta eilistä edustusjoukkueen käyttäytymistä pelin jälkeen, niin ei heillä kummallakaan kyllä ole edellytyksiä jatkaa tehtävissään.

Jo myös yksistään TPS-kannattajien nimittäminen valmentajan toimesta "mikkihiiriksi" pitäisi aiheuttaa vastaavan anteeksipyynnön, mutta kyllä tuo juniorien kohteleminen veti kyllä tähän asti ylivoimaiset pohjat. Hävetkää koko organisaatio oikein kunnolla käyttäytymistänne

Tulkaa nyt kumpikin esiin sieltä "norsunluutornistanne" ja osoittakaa olevanne edes jollain mittarilla mitattuna tehtävienne tasalla. Teihin kuitenkin tämä organisaatio ulospäin henkilöityy, joten vastuu on teillä kummallakin yhdessä ja erikseen.
 

Fremont

Jäsen
Friman kaiketi tuolla takana ja Petu tietty. Vähätalo käsittääkseni istuu tuossa ekalla paikalla. Osa rajautuu ulos kuvasta. Siiki ja Nieminen lähtivät jälkipelihaastatteluihin. Käytännössä tuolla kuitenkin oli paikalla siis omat kasvatit ja Piku.

Toivottavasti muita sankareita ei ensi kaudella Turussa nähdä, tällainen ajatus oli olemassa jo ennen tätä tapausta, ja nyt se näköjään osoittautui oikeaksi.
Yksi paskan hailee onko joukkueessa jatkuvuutta, scouttaus pitää nyt hoitaa niin että tunnetaan äijät muutoinkin kuin ulkomuodolta. Muussa tapauksessa tuota selän suoristelua saa ihailla jälleen yhden kauden.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Onko niin, että pelaajatkin ovat menettäneet kopin? Ensin menetti Suikkanen, sitten Elomo. Onko kuitenkin kaiken pahan alku ja syy näissä pelaajissa? Voi olla, että you aint seen nuthin yet. Nimittäin ensi viikonlopun faniristeily saattaa päästä lööppeihin, jos promilletoleranssia ei ole...
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Täydellinen vitun tuuletus vaan käyntiin, ei tule ikävä. Luce, Paskaranta, Sointu, Lässi, Nakladal, Seigo, Gysbers, Mojzis, Simekki jne., painukaa kaikki helvettiin. Helvetin iso peukku vastaavasti noille, jotka tuonne jäivät suunnattoman vitutuksen keskellä tapaamaan seuran tulevaisuutta, etenkin Pikkaraiselle. Erotti aika hyvin jyvät akanoista sen suhteen, keille niitä jatkosopimuksia voi tarjota ja keille ei. Jos on noin saatanan välinpitämätön asenne seuraan, niin meikäläinen ei jumalauta katsele enää sekuntiakaan sellaisia herroja, jotka tällaista paskaa faneilleen antavat.

EIKÄ IKINÄ ENÄÄ TULEVAISUUDESSA TPS:ÄÄN PELAAMAAN.
 

Oadie

Jäsen
Ikinä en ole ylimielisistä palloseuralaisista pitänyt, mutta tuo käyttäytyminen junnuja kohtaan on jo suorastaan oksettavaa. Muutamaa lukuunottamatta ei siellä paljon logolle pelata. Itse asiassa parjattu Elomo taitaa olla se eniten seuralle hengittävä kaveri tuossa kopissa. Yllättävää muuten että luottotoimittajakin pisti TS:n päivän paperiversiossa suht suoraa tekstiä. Ehkäpä vitutuskäyrä mennyt hälläkin yli.
 

Veikko40

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, FC Ilves, SC Classic, BC Pyrintö
... Yllättävää muuten että luottotoimittajakin pisti TS:n päivän paperiversiossa suht suoraa tekstiä. Ehkäpä vitutuskäyrä mennyt hälläkin yli.
Lainasin vain osan viestistäsi. Voitko vähän referoida mitä TS: ssä on kirjoitettu?
 

Konson Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS–Tappara 1–8

TURUN SANOMAT JÄÄKIEKKO Tepsijunnuilla oli kisa: mikä joukkue myy eniten lippuja edustuksen lauantaiseen peliin.

Kisan voitti ylivoimaisesti F-nollavitoset, joka sai melkein 600 lippua kaupaksi. Palkinnoksi hienosta urakastaan F-junnut saivat kunnian saattaa TPS:n edustusjoukkueen jäälle Tappara-peliin. Ja vierailla edustusjoukkueen pukukopissa ottelun jälkeen.

Ilta ei kuitenkaan ollut pikkupoikien vierailulle paras mahdollinen. Tappara nöyryytti Palloseuraa lukemin 8–1, ja TPS-kopin tunnelma oli ottelun jälkeen apea.

Pitkän odottelun jälkeen innokkaat pojat pääsivät kuitenkin lopulta – alun alkaen vierailu tyrmättiin – koppiin tervehtimään esikuviaan ja hakemaan heiltä nimmareita – niiltä harvoilta, jotka viitsivät jäädä paikalle poikia tapaamaan.

Yhtä vastuuttomasti kuin edustusjoukkueen pelaajat pakoilivat nuoria fanejaan, he myös esiintyivät sitä ennen jäällä. Kun Tappara pääsi kahden maalin johtoon, TPS nosti kädet pystyyn ja tamperelaiset leikittelivät 8–1-voiton.

– Mikään ei ole niin mikkihiirimäistä kuin lyödä lyötyä. Turha teidän on joukkuetta lyödä. Lyökää minua. Minä olen aikuinen mies ja kestän sen, päävalmentaja Miika Elomopuolusti lehdistötilaisuudessa pelaajiaan.

– Tätä organisaatiota punnitaan nyt. Nyt nähdään, onko se kova vai ei. Ei miestä punnita menestyksen hetkillä, vaan silloin, kun on vaikeata, hän jatkoi.

1 Asetelma:
Jumbona liikkeelleTPS hävisi perjantaina Tampereella kahdeksannen pelinsä putkeen. Kun Sport samaan aikaan raapi kaksi pistettä Ilvekseltä, Liigan jumbosija vaihtui. TPS joutui lähtemään tammikuun tasauksen toiseen osaan Liigan hännänhuippuna.

Jos TPS on ollut syöksykierteessä, Tappara on saanut pelinsä uomiin vaikean marraskuun jälkeen. Viimeisistä kahdeksasta pelistään Tappara oli ennen lauantaita voittanut kuusi ja noussut Liigassa kuudenneksi.

Lauantain jälkeen jatketaan samoista asemista: TPS on jumbo ja Tappara kuudes.

2 Ratkaisu: Jäähyt
kostautuivatIlkka Pikkarainen otti ensimmäisen erän viimeisellä sekunnilla typerän jäähyn ammuttuaan alivoimalla kiekon omasta päästä Tapparan maalin taakse päätyverkkoon. Peli oli siinä vaiheessa tasan 1–1, ja TPS oli hallinnut erää.

Kun Tero Koskiranta istui jo ennen Pikkaraisen kakkosta jäähypenkillä, Tappara pääsi aloittamaan toisen erän kahden miehen ylivoimalla. Tamperelaiset iskivätkin saman tien kaksi maalia. Josh Green ja Pekka Jormakka tekivät ylivoimamaalit, ja yht’äkkiä Tappara johti 3–1.

TPS:n selkäranka katkesi paukahtaen.



Vastaavasti TPS pääsi hetkeä myöhemmin pelaamaan kahden miehen ylivoimaa 1.19 minuuttia – onnistumatta maalinteossa.

– Siinä taisi olla tämän pelin momentum. Me teimme ylivoimalla maalit, ja TPS ei siinä onnistunut, Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola mietti.

TPS:n tuloksettoman ylivoiman jälkeen Tappara latoi vielä viisi maalia leikittelevän kevyesti. Jormakka, Jan-Mikael Järvinen ja Olli Palola keräsivät kaikki tehot 1+2.

3 Jatko: Tauko
hyvään paikkaan TPS:lla on vielä ennen helmikuun maaottelutaukoa kolme ottelua jäljellä. Se kohtaa ensi viikolla kotonaan JYPin ja Bluesin sekä vieraissa Pelicansin.

Viikon ohjelma on ilman itseluottamusta pelaavalle TPS:lle vaikea.

Sen jälkeen joukkue kuitenkin pääsee hetkeksi tauolle lepuuttamaan hermojaan.


Ja leppäsyrjän kommentti:

Ammattimaisuutta kehiin, please
KOMMENTTI


http://keskustelu.jatkoaika.com/vlinternal://application/imagecarousel/234118/26/3
Jussi Leppäsyrjäjussi.leppasyrja@ts.fi
Harvoin mikään jääkiekon tiimoilla on suututtanut yhtä paljon kuin TPS:n lapsellinen käytös lauantain ottelun jälkeen.

TPS:n F-junnut odottelivat pukukoppikäytävällä innokkaasti edustusjoukkueen tapaamista. Tätä iltaa nappulat olivat odottaneet jo päiväkausia, esikuviensa tapaamista. Se oli osa palkintoa siitä, että kymmenvuotiaat olivat myyneet 600 lippua TPS:n otteluun.

Kaiken kaikkiaan TPS-junnut myivät lauantain otteluun tuhat lippua. Ja toivat paikalle reilut 2 000 katsojaa yhteistyöseuroista. Niissä lukemissa on TPS-markkinoinnilla tekemistä.



TPS oli kuitenkin hävinnyt pelinsä Tapparaa vastaan murskalukemin. Pelaajia kiukutti. Joukkue päätti, että kopin ovet pysyvät suljettuina sekä medialle että omille junnuille.

Pitkän anelun jälkeen kopin ovi kuitenkin raottui. Junnut pääsivät silmät säihkyen koppiin, jossa heitä odotti... vaivaiset seitsemän pelaajaa.

Muut hyväpalkkaisista ammattilaisista olivat luikkineet tiehensä. Pakoon omia junnujaan.

Ei kovin professionaalia. Vaikka kuinka harmittaisi.

Nyt vähän ammattimaisuutta kehiin, TPS.

jussi.leppasyrja@ts.fi

JUSSI LEPPÄSYRJÄ
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Joku sen jo sanoikin, että puuttuvat pellet seuraaviin junnujen harjoituksiin pyytämään anteeksi. F:ät on niin nuoria ja innokkaita, että ei heitä kiinnostanut peli vaan pelajat pelin jälkeen. Se oli se tapahtuma jonka puolesta he lippuja olivat kaupitelleet. He voittivat, mutta "aikuiset miehet" haistattivat pienille lapsille paskat. Tuo pelleily on anteeksiantamatonta toimintaa Eikö Elomollakaan välähtänyt, entisenä junnuvalmentajana, että mikä tuo tärkein tapahtuma on lauantaina?
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko

Surkea kuva. Olis kiva tietää näiden pelaajien nimet jotka koppiin jäi ja laittaa kunnolla esille. Järkyttävä lausunto valmentajalta, mitään muuta inhoa niin kuin tuollaista marttyyrimaista asennetta. Lyökää minua, kestän sen!

TPS vois alottaa puhtaalta pöydältä ja olla ostmatta yhtäkään ulkkaria. Omilla junnuilla ja seuraan sitoutuneilla eteenpäin. Ei se alemmas tästä enää pääse. Ja kunnioitusta faneille jotka nähtävästi sinne hallille ilta toisensa jälkeen on raahautunut. Ai että kyllä vituttaa teidän puolesta tuo ylimielinen asenne.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Surkea kuva. Olis kiva tietää näiden pelaajien nimet jotka koppiin jäi ja laittaa kunnolla esille. Järkyttävä lausunto valmentajalta, mitään muuta inhoa niin kuin tuollaista marttyyrimaista asennetta. Lyökää minua, kestän sen!

Elomo suojeli siinä pelaajiaan, ei sen kummempaa. Kova tarve monilla tahallaan ymmärtää väärin tämä tilanne.

Pukukoppiepisodi toki on nolo. Vieläkö joku ihmettelee miksi tuo joukkue ei voita? Naisten sarjassa nämä, paitsi että sielläkin on mynää enemmän.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Elomo suojeli siinä pelaajiaan, ei sen kummempaa. Kova tarve monilla tahallaan ymmärtää väärin tämä tilanne.

Tottakai pelaajillakin on vastuu. Miksi niitä silkkihansikkain kohdella kun tilanne on tämä. Miltä pelaajia nyt pitää suojella? Faneilta vai? Kaikkien siellä pitäisi nyt astua esiin ja selvittää mikä mättää. Eikä luikkia korvat luimussa pakoon ja jättää joku täysin PR-taitamaton haukkumaan faneja tiedotusvälineille.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Hyvä seivi Eskolalta. On näköjään sunnuntainakin hommissa. TJ-puoli on ainakin ottanut askeleen oikeaan suuntaan.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Henkilökohtaisesti mua ei enää silleen hirveästi kiinnosta, että joukkue häviää pelin toisensa jälkeen. Eikä oikeastaan sekään, että valmentaja puhuu lehdistötilaisuuksissa tauotta paskaa.

Mutta se suoraan sanoen vituttaa, että nuorille junnuille, joissa pitäisi olla tämän seuran tulevaisuus, tehdään näin. Haistakaa muna, joka jätkä. Tässä on oikeasti seuralla aika ison peiliinkatsomisen ja häpeämisen paikka.

E: joo, hyvitystä tulossa. Hyvä niin, mutta se, että tämä paska yleensäkään pääsi tapahtumaan, kertoo kyllä aika karua kieltään.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Tämä reagointi oli vähintään se mitä nyt pitikin tehdä eli hyvittää asia ja nopeasti. Tosin vahinko, jota ei olisi ikinä saanut tapahtua, ehti vain jo tulla tehtyä.
MIten joka asiassa pitää mennä perse edellä puuhun?
 
Suosikkijoukkue
TPS
Elomo suojeli siinä pelaajiaan, ei sen kummempaa. Kova tarve monilla tahallaan ymmärtää väärin tämä tilanne.

Todella hienosti Molomo myös suojeli pelaajiaan omien F-junnujen tapaamiselta!

Sikäli Molomo että joukkue ovat toki samalla viivalla, että molemmat ansaitsevat ihan omilla tekemisillään - ja tekemättä jättämisillään - kaiken täälläkin valuvan paskan niskoihinsa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös