TPS, media ja julkisuus

  • 2 982 775
  • 11 994

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Sori huutelu vieraaseen pöytään. En tiedä, kuunteliko joku muu Radio Rockin Heikelä Korporaatiota hetki sitten?
Pääsitte oikeen radioon. Siellä ne vertasi teitä punakaartiin, kun niin ikävästi haukutte "siellä Jatkoajan foorumilla" organisaatiota ja organisaatio hyppii teidän pillin mukaan, milloin kenetkin organisaatiossa vaihtaen. :D

Pitäsköhän teidän alkaa punakaartina vaatia seuralta pelipaidan värinvaihtoa punaseksi. Sekin varmaan menee läpi. :)

Kertoisi aika paljon organisaation ammattimaisuudesta jos päätöksiin muka oikeasti vaikuttaisivat nettiforumien kirjoitukset, kivasti tuollaisella vertauksella syyllistetään sitten kannattajatkin. Tosin eipä tuota toisen juontajan jääkiekkotietämyksen perusteella tarvitse kovin tosissaan ottaa... :D
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
On kyllä paskaa juttua jälleen kerran Korporaatiolta. On kyseisen radio-ohjelman juttujen taso laskenut kuin lehmänhäntä sen jälkeen kun Linnanahde lähti tuolta lätkimään.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
On kyllä paskaa juttua jälleen kerran Korporaatiolta. On kyseisen radio-ohjelman juttujen taso laskenut kuin lehmänhäntä sen jälkeen kun Linnanahde lähti tuolta lätkimään.
Menee jo ohi aiheen, mutta juurikin näin. Lisäksi, kuten joku tuossa yllä jo kommentoikin, Heikelä ei ole edes hehtaarilla koko tilanteesta.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Heikelä ja sen partneri siellä radiokopissa ovat jotenkin teini-ikäänsä jämähtäneitä ainakin juttujen perusteella. Ei kannata jonkun Heikelän kritisointia kauheasti tosissaan noteerata.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
En tiedä kuuluisiko tämä tänne, mutta....

Youtubeen on ilmestynyt 2000-luvun finaaleja kokonaisina ottelulähetyksinä. Kannattaa katsoa nyt, koska tekijänoikeusseikoista johtuen nuo tuskin kauan tuolla viihtyvät.

Juuri katselin 3. finaalin, oli hieno katselukokemus. Turkuhallissa oli kunnon meininkiä, hallissa soi Dirlandaa ja Mustat Kobrat oli katsomossa.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Pienen pätkän 1999-2000 1. finaalia tässä katsonut. Niin se vaan maailma muuttuu ja jääkiekkokin. Kuka tahansa valmentaja tänäpäivänä repisi hiuksia päästään, jos mikään porukka pelaisi tällaista koohottamista. Ei paljon viisikkona hyökkäämisestä ja puolustuspelaamisesta nykyisessä muodossaan ollut tietoa. :D Vaan todella paljon nopeampi tempoisempaa pystysuunnan lätkää. Tämänkin puolesta, kyllä on Eurooppalainen lätkä muuttunut entisestään paljon tässä taktisessa mielessä vs. Pohjois-Amerikan kapeassa kaukalossa pelattava peli. Paljonhan tuo tuolloin enemmän oli samanlaista mitä P-Amerikassa pelattava coast to coast.

Onko tämä kehityssuunta sitten ollut hyvä, niin siitä on varmasti monia mielipiteitä. Onhan tuo vauhdikkaampaa noin koohottamalla pelattuna ja henk.koht taito pääsi silloin paremmin esiin, kun puolustus ei tosiaan ollut vielä yhtä hyvin organisoitua.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Henkilökohtaisesti alkanut vituttaa huolella nämä "asiantuntijat". Joka tuutista toistetaan samoja asioita ja aivan kaikki mitä Tepsissä touhutaan, niin se on väärin. Ensin valitettiin, kun Arse ei saanut kenkää vaan alennettiin ja nyt sitten itketään, että miksi se sai kenkää, kun Arsen piti olla kokoamassa uutta joukkuetta ja valita valmennus. Eskolan lausunnot ylitulkitaan ja tarkoituksella ymmärrettään väärin, että saataisiin joku raflaava otsikko. Silvennoinen kertoi tuossa videolla, että tarvitsisi kaikki uusia seurassa. Mun ymmärtääkseni kaikki on nyt vaihdettu ja ajan kanssa selviää, että päästäänkö tästä vielä jaloilleen. Enkä tarkoita, että asioita ei olisi hoidettu huonosti viime vuosina, mutta alkaa olla jo melko naurettavaa touhua. Journalismin taso on melko surullinen näissä jutuissa.

Moisio sieltä iski pientä kuittia näistä eri vaatimuksista, niin pakko todeta, että täällä on tainnut olla kaksi ketjua jossa vaaditaan muutoksia taustahenkilöihin. Molemmat olivat kuitenkin omasta mielestä ajankohtaisia ja ne myös johtivat haluttuun lopputulokseen. Lähitulevaisuus kertoo, että oliko nämä onnistuneet vaihdot, mutta kannattaa Harrin olla tarkkana, kun olen nyt noiden vaatimusten kanssa päässyt vauhtiin, niin voin alkaa myös vaatimaan herralle kenkää. ;)
 

Furillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TML
Vuoren eroamisesta suht asiallisen oloista jutustelua..

http://www.urheilulehti.fi/jaakiekk...-katastrofin-kasvoista-karmeaa-halveeraamista

"Hänen pyrkimyksenään on ollut löytää TPS:ään kehittyviä pelaajia, jotka voisivat jatkaa huippukauden jälkeen Detroitiin. Montako sellaista hankintaa on TPS:ään tullut? Montako pelaajaa Vuori on ylipäätään Detroitille löytänyt?"

Heh, pientä halveeraamista. Detroit on ollu pitkään yksi parhaimmin varaavista seuroista änärissä ja Arse on ollut niiden palkkalistoilla jo kohtuu kauan. Kertonee ehkä jotain. Mutta toki, peelojahan ne siellä ovat, kun pitävät miestä palkkalistoilla vuodesta toiseen.

Saa nähdä, miten tästä eteenpäin.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Olisi todella kiva tietää, montako pelaajaa on Arsen kautta kulkenut Detroitiin näinä vuosina, jona hän on organisaation palveluksessa ollut.
 

Oadie

Jäsen
Ainakin yksi todella kyrpiintynyt kannattaja löytyi sosiaalisessa mediassa HC TPS:n naamakirjan sivulta. Leikkaa videolla kausarin poikki ja kiittää kauniisti. Saattaa aiheuttaa pienen naurun hörähdyksen. Ehkä tuo on oikea tapa reagoida tuohon touhuun?
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Siis jumalauta järjestetään junnuille kilpailu ja voittajat eivät näekkään kaikkia pelaajia, kun livistävät oltuaan kentällä täysin luovuttaneita paskoja. Näköjään sitten jatketaan pelinkin jälkeen samalla paskahousulinjalla.

Nyt jokainen pelaaja joka on karannut, ottaa pään pois perseestä ja rahaa itsensä tämän junnujoukkueen seuraaviin harkkoihin.

Helvetin munapäät
 

Zalmonella

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko
Vitun rahastajat...

Toivottavasti raha-miehet eivät pääsisi minnekkään loppukaudeksi vaan vetävät turussa loppuun asti jonka jälkeen kesän viettoon. Tämä toki on epäolennainen tilanne muutaman kohdalla mutta toivossa on hyvä elää.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Ihan mielenkiinnosta; kenellä pelaajista oli munaa jäädä tapaamaan junnuja?
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kuvista päätellen ainakin Pikkarainen ja Rantanen. Tuosta TS:n kuvasta ei mun harjaamaton silmä tunnista noita muita kuvassa näkyviä, yksi taitaa olla Seikola.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös