TPS, media ja julkisuus

  • 2 983 201
  • 11 994

raisionjoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämän tapaisia tiedotteita Tepsikin voisi tehdä uusista pelaajista, mutta ei. Laadukkaasti tehty tiedote, videoiden kera.

Liigan kuvapankissa käyty ryöstökalastamassa ja liimattu Dösönöön viime kauden kuva kusenväriseen paitaan? Tai sitten herralla vaan yhtä tonnin seteliä tarjolla. Törkeästi poistettu T-kirjain ja vaihdettu S ja P paikkoja ja tungettu vokaaleja joka väliin, mitä Jasukin sanoisi.
 

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Palaan vielä viime perjantain kauden avaustilaisuuteen. Hyvä, että tällaisia tapahtumia järjestetään, koska niiden avulla on mahdollista tuoda seuraa sekä pelaajia lähemmäs kannattajia. Hyvin toteutettuna voidaan saada uusia kannattajia joukkueelle ja aktvioida vanhoja kannattajia lisää. Ihmiset pitää saada kiinnostumaan ja heidän kiinnostustaan pitää ylläpitää. Tällaset tapahtumat ovat yksi keino.

Tuli oltua hallilla ja tapahtumasta jäi vaisu ja mitäänsanomaton mielikuva. Tilaisuuden jälkeen oli lähinnä olo, ettei olisi menettänyt mitään, jos ei olisi paikalle mennyt. Sanotaan, että hockey is a momentum game, niin tässä olisi ollut nyt seuran momentum saada näkyvyyttä, fanit innostumaan ja ehkä päästä edes joidenkin "matti meikäläisten" pään sisälle sillä tavalla, että tulevat ensi kaudella katsomaan edes yhtä peliä, kun ajattelevat, että täytyyhän sitä nyt mennä katsomaan, mikä juttu tämä on. Uusia kannattajia voisi myös joukkueelle saada.

Minulle jäi vähän epäselväksi, mikä tapahtuman tarkoitus oli. Tapahtumaa markkinoitiin joukkueen esittelytilaisuutena ja kauden avaustilaisuutena. Arell sanoi muutaman sanan videon välityksellä ja Skalicky lähetti lyhyen videotervehdyksen. Kumpaakin olisi voinut haastatella enemmän ja Skalickya olisi voinut uutena pelaajana esitellä enemmän. Minulle, joka on jääkiekon aktiivinen seuraaja, niin on tiedossa millainen pelaaja Skalicky on, mutta väitän, että isolle osalle satunnaiskatsojista nimi Skalicky ei sano yhtään mitään vaan hän on täysin vieras. Joku ehkä saattaa muistaa, että hän on pelannut pari kautta Lukossa. Kallio olisi hyvin voinut kertoa millaisesta pelaajasta on kyse ja mitä hän tuo Tepsiin. Sopivan pituisella haastattelulla olisi voinut tehdä herran tutuksi ihmisille.

Suoniemen ja Hemmingin seuraan saapumista ei noteerattu mitenkään. Heitä ei mainittu edes nimeltä Maalivahdeista Vali ja Rimpinen olivat paikalla, mutta heistä ei kerrotu yhtään mitään muuta kuin nimi. Lehtonen, Kiviharju, Munkki, Koskinen, Hakala myös jäivät käytännössä vaille huomiota.. Nämä kaikki edellä mainitut yhdeksän pelaajaa olisi voinut esitellä tilaisuudessa ja esim. Kallio olisi voinut kertoa millaisista pelaajista on kyse ja pelaajia olisi voitu lyhyesti haastatella. Vaikka paljon urheilua seuraan, niin edes minä en osaa sanoa esim. Munkista millainen pelaaja on kyseessä. Tilaisuudessa olisi pitänyt tehdä pelaajia yleisölle tutuksi ja saada ihmiset kiinnostumaan heistä. Tilaisuuden jälkeen seuran nettisivuille ja Turun Sanomiin ym. hyvät esittelyt uusista pelaajista. Tuomiston sopimus julkaistiin aikaisemmin, mutta olisi häntäkin voinut esitellä lisää ja tehdä ihmisille tutuksi. Joo en tarkoita, että pelaajien pitäisi ruveta koko elämäntarinaansa kertomaan kaikelle kansalle, mutta vähän tutummaksi heitä voisi tehdä turkulaisten silmissä. Ehkä saattaa syntyä sellainen vaikutus, että ihmiset ajattelevat, että tätä pelaajaa kannattaa mennä seuraamaan paikanpäälle. Pelaajat tutuksi yhteisölle, niin ei kiinnostus ainakaan vähene. Uusista sopimuksista junnuja myöden olisi voinut kertoa paljon kattavammin.

Kyseessä oli joukkueen esittelytilaisuus. Minulle ei avaudu, mikä logiikka on siinä, että kerrotaan kolmen pelaajan sopimus seuraavan kolmen viikon kuluessa. Kyseisillä pelaajilla tuskin on mitään optioita esim. NHL:ään menosta päivään x mennessä, koska kuitenkin kerrottiin, että sopimus julkaistaan. Jos olisi vähänkin mahdollista, että pelaaja ei tulisikaan tänne, vaan lähtisi esim. Pohjois-Amerikkaan, niin ei olisi kerrottu pelaajan sopimuksen julkaisemisesta kesäkuun aikana. Koska on siis varmaa, että hän meillä pelaa ensi kaudella, niin pelaaja olisi pitänyt esitellä perjantain tilaisuudessa.

Esittelytilaisuuden olisi voinut toteuttaa sellaiseen suuren maailman meininkiin näyttävästi. Olisi voinut enemmän panostaa. Olisi luotu tarinaa ja herätetty ihmisten kiinnostusta. Vaatii tietenkin resursseja ja panostamista, mutta ei nyt minun mielestäni mahdottoman paljoa. Kaukalon tapahtumista jäi vähän sellainen mielikuva, että oli vain päätetty tehdä jotain, mutta ei ollut ajatus mukana. Tuli vähän mieleen, että oli pakkopullaa koko homma. Ei ollut ideaa ja ajatusta mukana. Olisin melkein jättänyt nämä pois kokonaan. Tuntui, että toteutus oli tehty vähän sinnepäin asenteella. Valtosen olisi pitänyt esitellä jokainen vuorossa oleva pelaaja, eikä vain satunnaisesti. Minä en ainakaan tunnistanut kaikkia pelaajia.

Lapsille järjestetty poniajelu ja paloauton esittely yms. olivat oikein hyvä juttu. Näin on mahdollista kasvattaa heistä tulevia uusia TPS yhteisön jäseniä. TPS voisi minusta useamminkin järjestää paikallisille erilaisia hyvän mielen tempauksia ja näin saada itsensä ihmisten mieleen ja lähemmäs ihmisiä. Koululaisille voisi järjestää jotain tapahtumia ja saada heidät kiinnostumaan pelaajista niin, että haluavat tulla hallille heitä katsomaan. Pukukoppikierros oli hyvä ja ihmiset pääsivät näkemään seuran tiloja + pukukopin, jonne ei ole normaalisti ulkopuolisilla pääsyä. Tässä olisi voinut olla ehkä vähän enemmän suunnitelmallisuutta ja ajatusta. Pelaajat lähinnä istuskelivat paikoillaan, eikä kukaan oikein tohtinut kysyä mitään. Pukukoppikierroksen vetäjä olisi voinut kysellä pelaajilta erilaisia asioita ja jotenkin rohkaista ihmisiä kyselemään. Teinit saivat ottaa pelaajien kanssa kuvia ja saivat nimmareita. Hyvä juttu ja tuo taas pelaajat lähemmäksi kannattajia. Pääsimme myös valmentajien koppiin, jossa olivat Ahokas ja Petäjä paikalla. He olisivat voineet kertoa ajatuksiaan ensi kaudesta yms. Tuominen olisi voinut haastatella esim. Ahokasta vähän enemmän esittelytilaisuudessa. Ymmärrän, ettei valmennus tai Kallio voi ihan kaikkea kertoa, mutta sekin vähän, mitä heiltä kuulin oli ympäripyöreää hokijargonia. Enemmän konkretiaa ja sisältöä toivoisin näihin juttuihin. Kaikkea ei voi tietenkään kertoa. Joukkueen esittelytilaisuudessa Kallio olisi voinut analysoida joukkuetta kertoa tulevasta kaudesta.

Jos oli tarkoitus tehdä massiivinen joukkueen esittelytilaisuus ja kauden avaustilaisuus niin vaisuksi jäi. Sisällön pitäisi olla sellaista, mikä jää ihmisten mieleen ja josta puhutaan seuraavina päivinä turkulaisissa kahvipöydissä.
Jos näillä tapahtumilla yritetään saada ihmiset kiinnostumaan ja ostamaan lippuja ja jopa kausikortteja, niin ei onnistunut. Ei välttämättä ole helppoa kehitellä uusia ideoita, joilla kansa saadaan kiinnostumaan Tepsistä, mutta nyt tuntuu, ettei edes yritetä.
 
Viimeksi muokattu:

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Minulle jäi vähän epäselväksi, mikä tapahtuman tarkoitus oli. Tapahtumaa markkinoitiin joukkueen esittelytilaisuutena ja kauden avaustilaisuutena.

No siis ilmeisesti oli vain joku random kauden avaustilaisuus.
Hetki sitten tepsin someen tuli video tekstillä "ai kuin kivaa oli kauden avaustilaisuudessa", eikä missään enää mainita tapatuman olevan myös joukkueen julkistus.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Pisteet Tuomiselle, siirrosta juuri ilmoitettu ja nyt haastattelu pihalla Instagramissa Nurmen kanssa, hyvää reagointia ja mukava vielä kerran kuulla Nurmen mietteet ennen siirtymistä kirkkaampiin valoihin!

Kyselyä Makkelle tullut myös muista NHL seuroista, mutta jäi paras tunne Nashvillestä ja Pärä tietysti myös yksi syy valita juuri Predators.

Tunteikas haastattelu ja on kyllä seuran mies nyt ja aina, ääni värisi välillä ja lupasi edelleen, että kannu vielä Turussa nousee ja Suomessa ei koskaan ole muuta seuraa kuin TPS.

Tässä herkistyy ihan itsekin.
 
Viimeksi muokattu:

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Jumalauta. Loistavaa työtä Tuomiselta. Nyt on tyylikkäästi lähdetty. Ehkä jopa vähän liikutuin.

Taas annan itsekin posia tästä. On tämä vittu kumma, että osa asioista tehdään niin vimpan päälle ja helvetin hienosti. Ei mitään valittamista. Sitten kuitenkin osa jutuista vedetään aivan täysin juosten kusten ja aiheuttaa suorastaan häpeää… Joku kultainen keskitie tarvittaisiin.
 

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Ilmeisesti joukkue on treenannut edeltävät kolme viikkoa, mutta kamera tai edes puhelin ole ollut mediatiimillä mukana treeneissä.

Jottain videopätkiä tai kuulumisia olisi ollut kiva saada someen, mutta kuka niitä nyt jaksaa tehdä kannattajille. Voi olla että nillitän turhasta, mutta kai sitä työtä joku siellä työkseenkin tekee. Tai ainakin luulisi kuuluvan toimenkuvaan.

Edit: ainakin itseäni kiinnostaisi ihan helvetisti saada Tepsiltä itseltään vaikka Korpparin haastis kun sanojensa mukaan on hallilla yhdet treenit joukkueen mukana per päivä. Mutta ei niin ei.
 
Viimeksi muokattu:

Juketsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Ilmeisesti joukkue on treenannut edeltävät kolme viikkoa, mutta kamera tai edes puhelin ole ollut mediatiimillä mukana treeneissä.

Jottain videopätkiä tai kuulumisia olisi ollut kiva saada someen, mutta kuka niitä nyt jaksaa tehdä kannattajille. Voi olla että nillitän turhasta, mutta kai sitä työtä joku siellä työkseenkin tekee. Tai ainakin luulisi kuuluvan toimenkuvaan.
Entä jos reeneissä on mukana pelaajia joita ei ole vielä julkaistu...?
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Entä jos reeneissä on mukana pelaajia joita ei ole vielä julkaistu...?
Mihin se mitään vaikuttaa? Tavaraa leikkauspoydälle ja sellaiset pois? Haastatteluihin tutut ja turvalliset Jasu ja Mose.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ilmeisesti joukkue on treenannut edeltävät kolme viikkoa, mutta kamera tai edes puhelin ole ollut mediatiimillä mukana treeneissä.

Jottain videopätkiä tai kuulumisia olisi ollut kiva saada someen, mutta kuka niitä nyt jaksaa tehdä kannattajille. Voi olla että nillitän turhasta, mutta kai sitä työtä joku siellä työkseenkin tekee. Tai ainakin luulisi kuuluvan toimenkuvaan.

Hiljaista tosiaan ollut. Taitaa se sisällöntuottajan pesti edelleen olla hakusessa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Tarasenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, St. Louis Blues, Manchester United
Tosiaan taitaa olla se mediarekry edelleen tekemättä mutta luulisi että tuohon saisi jonkun viestintäopiskelijan pikku viikkorahalla vaikka kesähessuksi tekemään haastiksia. Rimakaan ei tuon edellisen Perttulan myötä ole kovin korkealla.
 

SirBallWax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eikö meistä löytynyt täältä ammattiloukkaantuja silloin kun joku Stenun nimen meni burgeriksi vääntämään?

Taas Seura osoittaa matalaotsaisuuttaan ja vetää kaiken vihkoon.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Eikö meistä löytynyt täältä ammattiloukkaantuja silloin kun joku Stenun nimen meni burgeriksi vääntämään?

Taas Seura osoittaa matalaotsaisuuttaan ja vetää kaiken vihkoon.
Näin oli.. harmittaa kun heti vittuillaan ja saadaan masentunut mies takaisin.
 

Tarasenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, St. Louis Blues, Manchester United
Kuka noita Seuran verkkosivuja päivittää?
Uutisissa statsit ja nimet jatkuvasti päin helvettiä. Joukkue-sivulle saatu uusimmat tulijat päivitettyä mutta siellä kummittelee silti edelleen Markus Nurmi ja Rafkinin syntymävuosi on heittänyt alusta asti vain kolmella vuodella.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Kuka noita Seuran verkkosivuja päivittää?
Uutisissa statsit ja nimet jatkuvasti päin helvettiä. Joukkue-sivulle saatu uusimmat tulijat päivitettyä mutta siellä kummittelee silti edelleen Markus Nurmi ja Rafkinin syntymävuosi on heittänyt alusta asti vain kolmella vuodella.

Hei ei tää oo nii vakavaa! Tehään hyvässä Seurassa vähän sinne sun tänne vasurilla.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Jos oli kauden avaustilaisuus hyvin järjestetty lapsien osalta, niin tämän päivän 100v juhlatapahtuma ei todellakaan ollut. 3 telttaa Kupittaan vanhan stadionin takana ja ei muuta.

Joo sade varmasti sotki tapahtumaa, mutta olisivat nyt sitten peruneet tai infoneet, että tapahtumasta jäi suurin osa suunnitellusta pois. Myötähäpeä oli suurin tunne mikä tuli, kun "tapahtumaan" meni.
 

Siwawaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos oli kauden avaustilaisuus hyvin järjestetty lapsien osalta, niin tämän päivän 100v juhlatapahtuma ei todellakaan ollut. 3 telttaa Kupittaan vanhan stadionin takana ja ei muuta.

Joo sade varmasti sotki tapahtumaa, mutta olisivat nyt sitten peruneet tai infoneet, että tapahtumasta jäi suurin osa suunnitellusta pois. Myötähäpeä oli suurin tunne mikä tuli, kun "tapahtumaan" meni.
Eikö tämä ollut FC:n järjestämä? Eikö HC ja Salibandy järjestää omat juhlaottelunsa/tapahtumansa tulevalla kaudella?
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Eikö tämä ollut FC:n järjestämä? Eikö HC ja Salibandy järjestää omat juhlaottelunsa/tapahtumansa tulevalla kaudella?
No joo, mutta oli HC:n ainakin tarkoitus olla tässä mukana. Samoin salibandyn.

Edit. Koko perheen TPS-riehana mainostettiin.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kuka noita Seuran verkkosivuja päivittää?
Uutisissa statsit ja nimet jatkuvasti päin helvettiä. Joukkue-sivulle saatu uusimmat tulijat päivitettyä mutta siellä kummittelee silti edelleen Markus Nurmi ja Rafkinin syntymävuosi on heittänyt alusta asti vain kolmella vuodella.
Tämä on asia mikä ihmetyttää isosti. Tuominen ja muu mediatiimi on osannut useasti näyttää että asioita tehdään järjettömän hienosti mutta sitten on aivan liikaa asioita mitä tehdään täysin vasemmalla kädellä tai välillä ei sitäkään. Mistä tuo voi johtua, en ymmärrä? Ymmärtäisin jos kaikki tehtäisiin vasemmalla kädellä, silloin vois syyttää ammattitaidottomuutta...nyt ei voi.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Niin siis koko perheen TPS-rieha, ei koko TPS-perheen rieha. Oletettavasti HC osaa edes mainostaa omaa juhlaotteluaan, hävettävän vähän ihmisiä paikalla Verittaalla.

Tästäkin huolimatta +600 enemmän kuin Veikkausliigassa pelaavan pääkaupunkiseudun "suurseuran" juhlaottelussa samana päivänä.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Tästäkin huolimatta +600 enemmän kuin Veikkausliigassa pelaavan pääkaupunkiseudun "suurseuran" juhlaottelussa samana päivänä.
Toivottavasti Kytölä on myös tyytyväinen tähän. Saatiin yhteistyökumppanit ja vitun vähän eri lajijaostojen junioreita paikalle, joista kukaan ei maksanut lipusta mitään.

Onneksi sentään joukkue osoitti kunnioitusta seuralle, toisin kuin toimisto.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös