Välitän terveiset. Voin tiiviisti avata historiaa: Tepsin alkushow alkoi aikanaan Superman-teemalla, jossa luettiin kokoonpanot. Contender-teema tuki vasta myöhemmin. Tämän jälkeen tuli Ecstasy of Gold ja Enter Sandman. Kaikki alkoi kaudella 98-99, kun Sedu Koskinen tuli Tepsin toimintaan mukaan. Hän uudisti ravintolat ja tapahtumat. Samalla tuotiin muutama show-lamppu, joiden ohjaamista varten rakennettiin nykyinen DJ-taso. Jo silloin mietittiin keinoja, jolla katsomo saataisiin hämärämmäksi ja kenttä korostuisi. Kattovaloremontti tuli, mutta se meni vähän reisille, kun lopputulos oli sama kuin ennenkin: edelleen hallissa kestää 2 min. 45 sek. sytyttää valot edes kohtuulliselle tasolle.
Sedu lähti Tepsistä yhtä nopeasti kuin tuli, mutta perintö jäi pitkäksi aikaa. Sedun haave oli katosta roikkuva robottikäärme, joka laskeutuisi aina maalin tullen katosta. Se näytti kuitenkin miehen vehkeeltä, ja vähin äänin laite poistui. Hallissa oli myös 3D-äänentoisto, mutta se ei oikein yleisölle auennut. Ideana oli se, että maalin tullen kuuluu luodin ääniä ääniä ympäri hallia, sitten huudahdus ”I feeeel goood” ja sitten Hunajata. DJ löysi kuitenkin levyltä jonkun NHL-joukkueen maalitorven. Tämä torvi oli käytössä siihen asti, kunnes hankin yhdessä Tepsin kanssa aidon maali/sumutorven kattoon.
Alkushow’ta ohjasi Metallican albumi Black (!), jonka kannessa oli musta käärme (kobra). Tuohon aikaan Metallican keikat alkoivat Ecstasylla ja Sandmanilla. Tepsin tanssijat Mustat Kobrat saivat luonnollisesti nimensä em.asioista. Tapasin yhden tanssiporukan perustajista viime viikolla. Oli hauskaa muistella.
Tuohon aikaan Aulis Virtanen oli luonnollisesti kuuluttaja ja yläkerran mainosspiikkaja vaihtui + mukaan tuli ammatti-dj, joka oli armoton Metallica-fani.
Jokaista ottelua ei tuohon aikaan televisioitu, vaan useimmissa peleissä oli hallissa omat kamerat 4 kpl. Aikaisemmalla kaudella oli vain yksi kamera. Tepsin ottelutapahtuma kun oli ”menestysvuosien” jälkeen päässyt pikkuhiljaa hiipumaan.
Vielä yksi muisto: Dirlandaa oli muutoin tuolloin puhtaasti fiilistelybiisi. Tepsin voittobiisi siitä tuli vasta 2010-luvulla, kun tämän biisin päätin sijoittaa nykyiselle paikalleen. Dirlandaa taas tuli isompaan rooliin aikanaan, kun Tepsin ja Auran Aaltojen mestaruuskasetilla kuultiin Hannu Virran laulavan sitä mestaruusjuhlissa 90-luvun taitteessa.