TPS-Lukko Su 26.9.2004

  • 8 867
  • 84

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
OK-ottelu sunnuntain TV-peliksi, jaksoi hyvin katsella koko 60 minuuttia. Paljon komeita, puhtaita taklauksia varsinkin ensimmäisessä erässä (Normion niitti oli siinä ja siinä, mutta ihan hyvä ettei kaikkia vihelletä), vauhtiakin löytyi ja rähinän poikanenkin, jossa Normiolta taisi siinä hanskatkin jo tippua Backmanin niskalenkin jälkeen.

Lukon pelaajista jäi mieleen ennen kaikkea kultapotta Saarela, jaksoi hyvin vääntää ja oli mielestäni selvästi ketjukavereitaan parempi. Varsinkin Bartek pelasi aika vaisun pelin, vaikkakin lopussa pelasi Saarelalle hyvän paikan hienolla syötöllä. Yli-Torkkokin jaksoi SaiPa-ajan tapaan taklata ja raastaa, tänään tosin pari turhahkoa kakkosta.

TPS:n Valicevic pelasi selvästi paremman ottelun kuin viimeksi TPS:n ollessa televisiossa Bluesia vastaan. Hienoa maalineduspeliä ja rouhintaakin. Palkintona hyvin tehty maali, mielestäni se ensimmäinenkin oli Robin tekaisema, mutta käyhän se näinkin. Mutta, missä ovat Valicevicin taklaukset? Samaa voisi kysyä Hulkkoselta, joka ainoastaan joutui syömään omaa lääkettään Toporowskin ajaessa komeasti yli. Muuten Hulkkonen oli aika suvereeni, lähinnä peruspelissä ja kiekollisena.
 

Ojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Semmoinen oli se tv-matsi. Ottelu oli ensimmäinen, jonka Lukolta näin tällä kaudella. Paikoitellen aika koheltamista tuo oli puolin ja toisin, mutta se lienee ihan ymmärrettävää kun ajattelee että kausi on vasta niin alussa. Aloitukset tuntui menevän perstuntumalla ainakin 80/20 TPS:llä. Yhdestä Aallon sata-nolla aloitusvoitosta tuli myös ottelun voittomaali.

Rautakorpi on kaiketi jossain sanonut, että joukkue ei ole vielä reenannut lainkaan yv:tä ja ikävä kyllä tänään se näkyi ja sen ansiosta jäätiin ilman pisteitä. Kyllä 5-3 yv:llä pitää saada maali tehtyä. Hieman tuossa ihmetytti että mitä se Porkka teki siellä jäällä? Jos/kun miehen rooli on olla maskissa, niin itse olisin kyllä heittänyt Toporowskin sinne. Käsiäkin löytyy Porkkaa enemmän.

No turpaan tuli, mutta homma jatkuu. Tosin tiistaina Lukko matkaa Hämeenlinnaan joka ei koskaan ole ollut Lukolle hyvä paikka. Milloin viimeksi siellä on voitettu?
 

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
Viestin lähetti Ojo
No turpaan tuli, mutta homma jatkuu. Tosin tiistaina Lukko matkaa Hämeenlinnaan joka ei koskaan ole ollut Lukolle hyvä paikka. Milloin viimeksi siellä on voitettu?

Eiköhän Lukko voittanut Rinkelinmäellä Torkin jatkoaikamaalilla viime maaliskuussa...

Nyt oli paljon hyvää.
Aalto ja nuorisokentällinen olivat selkeitä onnistujia, kuten Lassilakin. Ylivoimasta puuttuu tietty roolitus selkeiden jakelijoiden puuttuessa, mutta Kauppila ja Kipru varmasti korjaavat tätäkin seikkaa.
Valicevic on pääsemässä pikkuhiljaa mukaan liigatahtiin. Liikettä löytyi jo hieman enemmän ja pari hyvää kulmavääntöä.

Lukko on kyllä todella vaarallinen, eikä joukkueen hyökkäysmateriaali kalpene kuin Kärppien vastaavan edessä. Vehaselle vaikea peli. Maalit tuli joko ruuhkan takaa, tai sitten ihme pomppujen kautta.

Kaikenkaikkiaan mukiinmenevää viihdettä.

(yleisömäärä 6300, paikalla korkeintaan 4500)
 

Johnny92

Jäsen
Terveisiä typhoonista poijjaat

Ei kyllä taso tänään päätä huimannut. Tuntui lukon peli vielä hakevan itseään, eivät oikein tuntuneet ketjut löytävän yhteistä säveltä.

Pirneksen ketju oli selvästi paras vaikkei sekään nyt saanut läheskään irti sellaisia suorituksia kuin pitäisi. Larouche kaipaa vielä pelituntumaa ja motivaatiota liigaan samoin kuin Bartek. Jälkimmäisen kohdalla ihmettelin että miksei se vedä. tuntui Mara nimittäin välillä keskittyvän puhtaasti ketjukaverien hakuun. Saarela oli hyvä, samoin Pettinen. Vehasta ei maaleista voinut syyttää, mutta huippuveskari olisi kait ne torjunut...

Tepsi jaksoi tehdä töitä ja puolustikin ihan hyvin paremmin liikkunutta lukkoa vastaan. Joukkue on kyllä tänä vuonna valitettavan väritön ja Hulkkonen onkin nyt ainoa pelaaja jota itse tulisin turkuhalliin katsomaan.

Lukolla mahdollisuuksia parantaa kovasti. Kait Jukka vielä hakee rooleja kohdalleen ja pari kaveria vielä keskenkuntoisia, mutta silti tällä hetkellä ei kaikkea osaamista pystytä joukkueesta ulos puristamaan.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Viestin lähetti Ojo
No turpaan tuli, mutta homma jatkuu. Tosin tiistaina Lukko matkaa Hämeenlinnaan joka ei koskaan ole ollut Lukolle hyvä paikka. Milloin viimeksi siellä on voitettu?

Viime kaudella.

Lukko oli aika tasaista harmaata massaa tänään. Ihmettelin tosin Anun ja Jutin halua jatkuvasti toistella Bartekin näkymättömyyttä. Jutihan on tunnetusti vähän ulkomaalaisia vastaan mutta Anukin oli jostain syystä ottanut Bartekin hampaisiinsa. Naurettavinta hommassa oli se, että useasti Anu luuli Bartekia Laroucheksi, ja ehkä tästä syystä Bartek ei heille näkynyt...se kun oli aina Anun mielestä larouche. Eipä silti, ei Bartek hirveästi aikaan saanut...maalin syötti ja kolmannessa erässä yhden avopaikan Saarelalle (anun mielestä YRITTI syöttää, oikeasti syötti loistopaikan)..ekassa erässä meinasi päästä läpi (silloin hän oli Anun mukaan Larouche).

Saarela jatkoi hyviä otteitaan mutta ei tosiaankaan ollut samaa tasoa kuin Espoon pelissä. Väsyneeltä vaikutti kuten muutkin. Nelosketju jaksoi painaa...ehkä heiltä olisi odotettu maalejakin koska 1-2 ketjut ovat ratkoneet edelliset pelit ja pelanneet suurimman osan ajasta. Kolmonen hiukan vastasi huutoon kun The markku sai maalihanat auki. Mutta kunnolla ei päästy kyllä Lassilaa enää sen jälkeen testaamaan. 5-3 yv oli tuskallista katsottavaa...huusin kurkku suorana sohvalla että hävetkää. Mitä HELVETTIÄ se Saarelakin teki melkein siniviivalla 5-3 yv:llä? Ai ettei ole harjoiteltu? No shit! En kyllä tajua MIKSI ei ole harjoiteltu, koska ylivoima on aika tärkeä osa-alue peleissä, ja lukolla on älyttömästi tulivoimaa siihen hommaan. Lukon kuuluisi juuri voittaa pelejä ylivoimilla ja pystyä pitämään tasakentällisin oman pään puhtaana. Nyt sitten nopeasti YV harjoituksia kiitos...ei noilla käsillä saa jäädä maalitta kahden miehen ylivoimalla.

TPS oli tänään juuri ylivoimalla ja aloituksissa parempi. Viidellä viittä vastaan lukko hallitsi hienoisesti. TPS:n eka ylivoima ei paljon luvannut mutta valitettavasti saivat juonesta kiinni. 3-1 maalissa oli kyllä paljon onneakin mukana, minä katsoin sen menneen eepin mailasta. Jos se TPS pelaajan mailasta olisi mennyt, kyseessähän olisi ollut korkea maila. TPS sai suurimman osan tilanteistaan aloitusvoitoista. Siinä on lukon toiseksi suurin ongelma ylivoiman jälkeen.

No joskus pitää hävitäkin, ei ainakaan huonolle jengille hävitty. Onnittelut Turkuun, ansaittu voitto, toivottavasti meistä on enemmän vastusta ensi kerralla.
 

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
Viestin lähetti psychodad
3-1 maalissa oli kyllä paljon onneakin mukana, minä katsoin sen menneen eepin mailasta Jos se TPS pelaajan mailasta olisi mennyt, kyseessähän olisi ollut korkea maila.

Olihan siinä Eepin ja Valicevicin mailat yläriman alapuolella. Eli ei se korkea maila olisi ollut.
 

Iso-Horst

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NY Islanders
Nyt oli jo pelin näköistä

Palloseuran diiseli parantaa tahtia hitaasti mutta varmasti. Vieläkään ei nähty ihmeitä, mutta aivan selkeä parannus kahteen edelliseen kotiimatsiin verrattuna.

Big Rob alkaa pikku hiljaa sopeutua TPS-kuosiin: huomattavasti parempaa kuin aiempien pelien kankeilu.

J.Koivun ottelun jälkeinen lausunto Sakun tulosta Turkuun on myös omiaan luomaan uskoa tulevaan.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Tulihan se kauden avausvoitto sieltä vihdoin. Peli nyt ei ollut parasta mahdollista, mutta liikettä siinä oli selvästi enemmän kuin aikaisemmissa otteluissa ja laukauksia kohti maaliakin tuli ensimmäisessä erässä aivan eri tavalla kuin ennen.

Nuorilla oli taas menoa ja meininkiä ja yritystä piisasi vaikka välillä taisi ajatus jäädä jälkeen. Myös vanhempi kaarti sai peliinsä hieman ryhtiä ja varsinkin Rob Valicevic jolle merkittiin yksi maali vaikka omasta mielestäni ja muutamien kavereiden mielestä hän ohjasi myös 2-1 maalin verkon perukoille. Rob taisteli muutenkin hyvin kulmissa ja maalin edustalla kiekosta ja Rob alkaa vähitellen saamaan juonesta kiinni, kun ottelut lisääntyvät.

1.erä
Tepsi tulee peliin aivan erillaisella sykkeellä kuin aikaisempiin ja luistinkin kulki. YV ei kyllä vieläkään meinannut ottaa onnistuakseen. Ajassa 10.49 TPS siirtyy ensimmäistä kertaa tällä kaudella johtoon, kun Joni Lius sivaltaa kiekon maaliin, Joni pääsee vetämään kiekon Alatalon jätöstä ja jäänuoliainen/jäälepakko kilahtaa maalin takarautaan, toinen syöttäjä 1-0 maaliin oli Vahalahti. Lukko pääsee yrittämään myös ylivoimaa, mutta ilman tulosta ja erätauolle mennään Tepsin johdossa.

2.erä
Lukko pääsee aloittamaan erän YV:llä ja käyttää sen hyväkseen, kun Saarela tasoittaan pelin 1-1 aikaraudan näyttäessä 21.32. Tepsi pääsee kokeilemaan onneaan ylivoimalla ja Hulkkonen pamauttaakin kiekon maaliin ajassa 28.39 Aallon ja Nurmisen syötöistä. Lassila torjuu kiekon ja sen jälkeen Normio tulee maalille ja hänen koittaa sohia kiekkoa, mutta osuu Lassilaan mailallaan ja Bacman tulee ja näyttää, että Lassilaan ei kosketa ja tästä väännöstä Bacmanille kakkonen ja Normiolle 10 hanskojen pudottamisesta tai putoamisesta. Tepsi joutuu kahden miehen alivoimalle, kun Hulkkonen ottaa typerän jäähyn koukkaamisesta ja hetkeä myöhemmin Schneiderin maila osuu Lukon pelaajaa kasvoihin ja saa siitä 2+2 min joka oli ihan oikea tuomio vaikka vahinko olikin kyseessä.

3.erä
Lopulta saadaan Valicevicin nimi maalintekijöihin, kun hän ohjaa Hulkkosen laukauksen maaliin ajassa 44.58 ja toinen syöttäjä maalissa oli Aalto. Lukko tulee vielä maalin päähän ajassa 46.06 Tähtisen maalilla, mutta sitä lähemmäs Lukko ei enää pääse. Lukko ottaa lopussa aikalisän ja maalivahdin pois, mutta ei saa kunnon pyöritystä aikaiseksi vaan Alatalo on jopa lähempänä maalintekoa, mutta rysty laukaus meni ohi tyhjän maalin.

Torjunnat:
Lassila 6+14+10=30
Vehanen 14+2+7=23 (pois 58.25-60.00)

Yleisömäärä: 6300, yllättävän paljon teevee pelissä.

Tuomarina Jari Levonen

*** Hulkkonen Antti (TPS)
** Saarela Pasi (Lukko)
* Aalto Antti (TPS)
 

Borgie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Paska peli...

Huomioita Lukosta:

Yli-junnilan kenttä pelasi ajoittain pirteästi, mutta otti liikaa jäähyjä. Norppa näyttää hakevan fightcardin täytettä urakalla, perjantaina olisi halunnut lähteä hippasille Tapparan Pukan kanssa, joka perääntyi, ja nyt taas kävi kierroksilla TPS:n maalinedus nuhjauksessa.

Lukon peli oli onnetonta sähläämistä. Pitkät avaukset menivät nimenmukaisesti pitkiksi järjestään, ja onko oikeasti niin, että koko porukasta ei löydy kaveria joka osaa kuljettaa kiekon alueelle? Edes yv:llä? Miksi vitussa se kiekko pitää lyödä ristikulmaan, jos sitä ei sielä onnistuta omille kaivamaan. Etenkään jos kaverit odottavat seisovilla jaloilla siniviivalla kun kiekko lyödään päätyyn, silloin pitäisi olla äijää polkemassa niin perkeleesti päätyä kohti!

Lukon maalin edessä ei makuupaikkoja av:lla jaettu. Taaskaan!

Kuten jo ketjussa aikaisemmin on mainittu, voisi sen yv:n harjoittelun aloittaa, ei tuollaista räpeltämistä jaksa katsoa. Porkka hukkasi taas avopaikan yv:llä takakulmalta, ei näin!

Bartek oli aika näkymätön, joskin Anun jutuista päätellen miehen pitäisi tehdä maali per peli, kun kerran maalitykiksi on hankittu. Voisi iso B kuitenkin joskus sitä hypetettyä tykkiään käyttää, jos on hyvä kuti niin voi sitä vetää paskemmastakin paikkaa. Kysykää vaikka Banhamilta tai Niskalan Jannelta.

TPS hallitsi yli- ja alivoimaa ja voitti aloitukset. Se riitti tällä kertaa, ja miksi ei riittäisi, ja pisteet menivät oikeaan osoitteeseen. Peli itsessään oli mekoista kuraa, onneksi ei tarvinnut lipusta maksaa.

Niin ja kyllä, jos tekstistä paistaa läpi hienoinen vitutus, niin se johtuu ihan krapulasta.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jälkimmäisen puolitoista erää ehdin peliä katsoa töllöstä. Tottakai vituttaa niukka tappio, mutta kyllä TPS voiton ansaitsi ilman muuta. Lukon surkea ylivoima potutti eniten. Äijät siirtelee ja siirtelee mutta laukauksista ei tietoakaan.

Onneksi Tähtis-Markku sai maalitilinsä auki. Vielä kun Snellman piristyisi jotenkin. Tässä otteluruuhkassa odottaisin että Miksu Vuorio saa myös tilaisuutensa maalin suulla. Ei Vehanen huono ole ollut, mutta tuskin yhden ottelun lepo hänelle huonoakaan tekisi.

Kuusi pistettä tämän viikon kolmesta pelistä on kelvollinen määrä. Ensi viikolla vähintään samat niin hyvin menee. Niin, ja jokohan seuraavassa Lukko-TPS pelissä nähtäisiin S. Koivu kentällä...
 

The Analyser

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Toverit.
Viestin lähetti Erkenholt
Alhaisin yleisömäärä Turkuhallissa SM-liigaottelussa taitaa olla kaudelta 1996-1997, jolloin TPS-Lukko ottelu veti paikalle noin 4200-4500 katsojaa. Taisi olla sama sunnuntai, jolloin Mika Häkkinen otti uransa ensimmäisen paalupaikan.

Korjatkaa jos muistan väärin.
´

Viime keväänä, vieläpä playoffeissa Bluesia vastaan oli alle 3900, siis ilmoitettu määrä.
 

Judge

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Liverpool FC
Viestin lähetti Lakaisija
Syöttäjä 46 Antti Bruun.
Olisiko Turussa syytä päivittää tämän kauden tilastot, ei ihme, että Tähtistäkin nauratti :-)

Vuoroiin vieraissa. Ramonan selostaja (istui viereisessä kopissa) sekoili ainakin muutaman kerran pelaajan numero 12 ja Seikolan kanssa.

Seikola on 22, Eronen 12. Seikola oli 12 viime kaudella.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti Mr.Fox
Roku: kuuntelitko Ramonaa netin kautta? Ainakin viime kaudella Auran Aaltojen nettilähetys tuli jopa 30sec viiveellä.

En kun radiosta. Netin kautta tuo viive ei mikään ihme olisi ollutkaan, mutta nyt kun se viive oli telkkarilähetyksessä niin hiukan ihmettelin. Usein kävi niin että Risto selosti jo peliä ja kiekko oli jo menossa jompaankumpaan päätyyn ja miehiä perässä, kun telkkarissa vasta pelaajat kumartuivat aloitukseen.

Eikö kukaan muu Ramonaa kuunnellut ja telkkua katsellut huomannut samaa?

Judge: Sekoilin minäkin noissa pelaajien numeroissa. Eronen on muistaakseni ennen ollut #36, nyt jostain syystä hän on ottanut Seikolalla ennen olleen numeron 12. Mistäs tämmöinen vaihto mahtaa johtua? Ihan uteliaisuuttani kyselen.

Niin ja se pitää vielä sanoa että päätuomari Jari Levonen oli tässä pelissä helvetin hyvä. Paras näkemäni tuomari tällä kaudella.
 
Viimeksi muokattu:

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Tps ansaitsi voittonsa sillä tänään Levonen vihelsi suurinpiirtein kaikki Tepsin virheet mutta Lukon kahvauskia jäi paljon viheltämättä.
Varsinkin puolustuspäässä jäi muutama törkeä koukku ja blokkaus viheltämättä.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Olipa Lukolta vähän aneeminen esitys. YV ei toiminut ollenkaan eikä varsinkaan kolmannen erän loppupuolella oikein yritystä löytynyt.

Vähän helpollahan nuo Tepsin maalit tuli, joista oikeastaan kaikki oli ihan torjuttavissa. Ei siis mikään Vehasen loistopeli, vaikkei niitä nyt kaikkia ihan Petenkään piikkiin voi laittaa.

Oikeastaan ainoat positiiviset asiat oli nelosen hyvä yritys paikoitellen ja se että Pasi jälleen onnistui maalaamaan.

Levonen onnistui kohtuullisesti suorituksestaan, vaikka Saarelalta vedettiinkin selvästi jalat kerran alta(näytettiin jopa hidastuksesna). Samoin vikassa aika helpolla Lukko pelaaja lähti boxiin(Yli-Junnila taisi olla tilanteessa mutta kärsimään Honkaheimo?)
 

Judge

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Liverpool FC
Viestin lähetti Roku
En kun radiosta. Netin kautta tuo viive ei mikään ihme olisi ollutkaan, mutta nyt kun se viive oli telkkarilähetyksessä niin hiukan ihmettelin. Usein kävi niin että Risto selosti jo peliä ja kiekko oli jo menossa jompaankumpaan päätyyn ja miehiä perässä, kun telkkarissa vasta pelaajat kumartuivat aloitukseen.

Eikö kukaan muu Ramonaa kuunnellut ja telkkua katsellut huomannut samaa?

Jeps, TV-lähetys oli selkeästi perässä. Nöäin paikanpäältä huomattuna (lehdistökatsomossa kun näkyy myös Maikkarin kuva).

Judge: Sekoilin minäkin noissa pelaajien numeroissa. Eronen on muistaakseni ennen ollut #36, nyt jostain syystä hän on ottanut Seikolalla ennen olleen numeron 12. Mistäs tämmöinen vaihto mahtaa johtua? Ihan uteliaisuuttani kyselen.

Syytä en tiedä, liekö niin että kun Eronen ekan kerran tuli TPS:n liigaan niin hän sai 36:sen ihan pyytämättään ja nyt kun oli mahdollisuus (kokenut pelaaja) niin valitsi sen millä oli aina halunnut pelata.

Muistelisin, vaan saatan olla väärässä, että Seikola olisi pelannut 22:lla A-junnuissa.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti keppimies
Olihan siinä Eepin ja Valicevicin mailat yläriman alapuolella. Eli ei se korkea maila olisi ollut.

3-1 meni YLE:n klipin mukaan Eepin mailasta sisään? 2-1 korkeintaan Valicevicin luistimesta, jos siitäkään?

Eli Hulkkonen kärsi hiukan illan maaliarvonnassa? Vai oliko juuri niin, että oman maalin tullessa lähin vastustaja laitetaan maalintekijäksi, ei laukoja?

Ekassa maalissa Hulkilta aivan sairaan hieno levitys vasemmalta oikealle ennen laukausta, anyways...
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti mixu
Tps ansaitsi voittonsa sillä tänään Levonen vihelsi suurinpiirtein kaikki Tepsin virheet mutta Lukon kahvauskia jäi paljon viheltämättä.
Varsinkin puolustuspäässä jäi muutama törkeä koukku ja blokkaus viheltämättä.

Suunnilleen näin katselin hommaa itsekin. Muutamaan otteeseen Tepsin kavereilta vedettiin tylysti jalat alta maalintekopaikoissa tuomarin hymyillessä autuaasti vieressä. Mutta ei se, oli Tepsillä tukku ihan omia paskajäähyjäkin, esim. Lassilan oikosulku. Mielelläänhän noita katselee ja äijämäinen ote kuuluu kiekkoon, mutta kyllä tänään silti sai AV tehdä miehen työn.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Viestin lähetti mixu
Tps ansaitsi voittonsa sillä tänään Levonen vihelsi suurinpiirtein kaikki Tepsin virheet mutta Lukon kahvauskia jäi paljon viheltämättä.
Varsinkin puolustuspäässä jäi muutama törkeä koukku ja blokkaus viheltämättä.

On se vaan kumma mitä värilasit tekee siihen miten ihminen ottelun näkee. Minä kun lukon kannattajana näin juuri niin että TPS hyötyi selvästi tuomarilinjasta ja paljon meni läpi juuri TPS:n juttuja (esim. se saarelan kamppi joka oli yhtä itsestäänselvä jäähyn paikka kuin Lassilan temppu).

Eli todella vahvasti kyllä aina näkemykseen vaikuttaa kumman puolelta katsoo.

Tosin olen kanssasi samaa mieltä siitä että TPS ansaitsi voiton koska osasi käyttää ylivoimansa ja lukko ei. Viidellä viittä vastaan lukko oli toki parempi, mutta se nyt ei aina riitä edes lähelle voittoa...varsinkin kun ero ei tänään ollut mikään hirmuinen.

Lukkolaisittain ottelun kohokohta oli Topperin pommi avojäällä, Hulkkonen keräsi kamojaan. Se oli hieno ajo, Hulkkonenkin varmaan osasi arvostaa saman osaston miehenä.
 

Annamaila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Roku
Sekoilin minäkin noissa pelaajien numeroissa. Eronen on muistaakseni ennen ollut #36, nyt jostain syystä hän on ottanut Seikolalla ennen olleen numeron 12. Mistäs tämmöinen vaihto mahtaa johtua? Ihan uteliaisuuttani kyselen.
Kyllä, Eke on aiemmin pelannut # 36:lla. Seiko on ainakin moneen otteeseen sanonut, että haluaa pelata jossain vaiheessa 22:lla. Eli olisikohan Seiko saanut valita ensin? Sitä en kylläkään tiedä, miksi Erotica on halunnut # 12:n. Pitänee kysyä.
 

Groucho

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Annamaila
Kyllä, Eke on aiemmin pelannut # 36:lla. Seiko on ainakin moneen otteeseen sanonut, että haluaa pelata jossain vaiheessa 22:lla. Eli olisikohan Seiko saanut valita ensin? Sitä en kylläkään tiedä, miksi Erotica on halunnut # 12:n. Pitänee kysyä.

Jospa paidan numero 36 pukee ylleen joulutauon jälkeen sen vanha käyttäjä Sami Salo...
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Viestin lähetti psychodad
Lukkolaisittain ottelun kohokohta oli Topperin pommi avojäällä, Hulkkonen keräsi kamojaan. Se oli hieno ajo, Hulkkonenkin varmaan osasi arvostaa saman osaston miehenä.

Valitettavasti tämä tosiaankin oli illan parasta antia.

Sama vika täälläkin, että näin Tepsin hyötyvän tuomarilinjasta. Levonen olisi oikeastaan voinut viheltää tuosta Torkin kolhimisesta jopa vitosen, joka tuskin lopputulokseen olisi vaikuttanut. Sen verran onnetonta tuo YV oli. No antoihan tuo Pirnes 5 -3 YV:ssä namun, mutta Porkan kädet oli kyllä aika jäässä!

Yllättävän vähälle tuo Lassilan "pimeneminen" on täällä jäänyt. Yksi kauden tyhmimmistä jäähyistä! Tuli ainakin itselle mieleen, että tahallisesti yritti vahongoittaa, sen verran härskisti käsiään käytti. Tälläisestäkin heittäisin kaverin ottelusta ennen pihalle kuin puhtaasta taklauksesta(joskus tuo SM-liigan linja vaan ihmetyttää).

Ei kai muuten siellä mitään kahvattu, vaan pelattiin Koivujen suosimaa blokkipeliä. No, ehkä Antti vähän välillä kahvas.
 

Peter Gabriel

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Oli Turkulaisilla aika hyvin munkki mukana. Aikamoisia pomppumaaleja...
 

Säppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Oli Turkulaisilla aika hyvin munkki mukana. Aikamoisia pomppumaaleja...

Tuollaisia maaleja usein tulee kun hyökkääjät viitsivät mennä maalille ja pakit ampuvat kohti maalia osumatta ensimmäiseen karvaajaan.
 

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti The Analyser
Viime keväänä, vieläpä playoffeissa Bluesia vastaan oli alle 3900, siis ilmoitettu määrä.

Ei ainakaan sm-liiga.fi:n tilastojen mukaan. 4680 näyttäisi olevan pienin yleisömäärä noista peleistä Turussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös