TPS - Lukko 3. tammikuuta 2002 klo. 18.30 @ Elysée Arena

  • 2 135
  • 31

Bast

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
Aikamoista surffailua

Illan peli Elysee Arenalla oli aikamoista surffailua molemmilta joukkueilta. Ylimielistä kikkailua, lepsuilua ja kammottavia harhasyöttöjä. Kummankin joukkueen puolustuksen keskeltää tultii läpi kuin niistä kuuluisista Sokoksen ovista. Seurauksena oli kuitenkin katsojan kannalta jännittävää katsottavaa kaksi erää. Mitä tahansa saattoi tapahtua ja maaleja tehtiin runsaasti.
Kolmannen erän 6-3 maalin jälkeen peli lässähti kuin pannukakku ja tasainen virta katsojia kulki ulos hallista koko loppupelin ajan niin, että hyvä jos loppusummerin soidessa katsomossa oli puolet alkuperäisestä väkimäärästä.

Saku Koivu oli tosiaan katsomossa ja fanikatsomo ansiokkaasti huusi rytmissä SAKUKOIVUa. Muukin yleisö oli pääsemässä meininkiin mukaan, kun pelitilanne vei huomion huutelusta. Sääli,ettei kuuluttaja (ei Aulis vaan se toinen) tajunnut tilannetta ja ottanut hommaa haltuun, jolloin kunnon standing ovation olisi voinut olla paikallaan. Nyt juttu jäi vähän kesken.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Peli oli ihan viihdyttävä ainakin näin mustavalkoisten lasien takaa katsottuna. Ei ehkä kovinta taistelua, mutta nättejä maaleja ja kikkailuja. Tunnelma oli aika surkeaa, ei porukka oikein syttynyt muuta kuin silloin kuin Koivulle huudettiin. Hyvän kokoisen porukan raumalaiset olivat saaneet viikolla liikkeelle, mutta eipä montaa lukko huutoa toiseen päähän kuulunut, joskaan ei varmaankaan meidänkään huudot sinne asti kovin kovina kaikuneet.
 

Bluefox72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, FC Inter
Viestin lähetti karhu



Eikös Urheiluruudussa sanottu,että Vehanen sai tarpeekseen ja tuli pois maalilta.Taisi pelätä torjunta prosentin tippuvan liikaa..?;)


Taisi kuitenkin tarkoitus olla herättää joukkue ja siksi lähetettiin Laitilan poika Mikael Vuorio maalille. Valitettavasti nuori maalivahti joutui liian kovaan paikkaan.
Lehkonen olisi voinut pitää Peten maalilla, koska tilanne oli tuossa vaiheessa vasta 4-2.
Missään nimessä Vuorio tai Vehanen eivät ole rumien lukujen tahi tappion syy. Lukon puolustus vuosi kuin seula, mutta toisaalta Palloseuran vastaava osasto maalivahteineen ei ollut yhtään sen paremmassa iskussa. Lukon ratkaisijat eivät olleet iskussa, tälläkään kertaa. Tepsillä sentään hyökkäys toimi.
Lukolle ei lupaa hyvää tällainen ailahtelu, mutta ei Palloseurakaan tuolla pelillä kalasta lauantaina Hakametsästä kuin kirvelevän tappion. Lukko ei ollut mikään mittari TPS:n nykykunnosta.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Pelistä tuli jotain ihan muuta kuin odotin. Olin henkisesti valmistautunut tylsään iltana jossa ei tule kuin 2-3 maalia, mutta kuinkas kävikään. 10 maalia, josta muutama oli todella nätti. Lukon maaleista kaski ja TPS:n maleisat ykis meni kyllä maalivahtien piikkiin (sellaiset helpot heitot siniviivalta pitäisi olla kiinniotettavissa.)

TPS:n uudistuneet ketjut vaikuttavat toimivilta. Tästä on hyvä jatkaa. Ihmettelen vaan mihin Scheafer pitäisi laitaa kun palaa jälki-istunnosta. Ja samoin Koivun ja Kankaanperän paluu "pilaa" nämä uudet ketjut.

Siitä toisesta Koivusta: Saku toisiaan oli katsomassa peliä ja vaikutti hyväkuntoiselta. Ja vaivaantuneelta kun ihmiset katselivat koko pelin ajan että onko se vai eikö se ole.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti Bluefox72
Taisi kuitenkin tarkoitus olla herättää joukkue ja siksi lähetettiin Laitilan poika Mikael Vuorio maalille. Valitettavasti nuori maalivahti joutui liian kovaan paikkaan.
Lehkonen olisi voinut pitää Peten maalilla, koska tilanne oli tuossa vaiheessa vasta 4-2.

Pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Ika totesi, että tämä ilta ei mennyt maalivahtien piikkiin. Molemmat olisi voinut laittaa yhtä aikaa maaliin ja rumaa jälkeä olisi tullut kuitenkin, kun joukkue edessä ei halua pelata. Hän totesi myös, että Vuoriolle haluttiin peliaikaa ja tämä oli hyvä paikka antaa pojalle vähän "sitä ihteään".
Kyllä Lukko oli jo maansa myynyt tuossa paikkaa ja se kavennusmaali vain siirsi väistämätöntä tuonnemmaksi.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Schaefer tullee ykköseen, mihin Nurminen laitetaan?

Viestin lähetti Jii
Ihmettelen vaan mihin Scheafer pitäisi laitaa kun palaa jälki-istunnosta.

Schaefer palannee ykköseen 17.1. Uskoisin Nurmisen olevan matkalla alaspäin, eli käytännössä kakkosketjuun. Lukko-matsissa Nurminen pelasi väärää laitaa ja Schaefer on muutenkin sekä luistelultaan että käsistään nyky-Kaitsua reilusti edellä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös