TPS-Lukko 26.02.2004

  • 16 911
  • 206

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Torstaina iskevät siis yhteen todellisessa huippukamppailussa Elysee Areenalla kotijoukkue TPS ja vierailija Lukko. TPS taistelee kynsin ja hampain runkosarjan voitosta, kun taas Lukko yrittää saavuttaa itselleen kotiedun pudotuspeleihin tai ainakin varmistaa suoran pudotuspelipaikan. Molemmat joukkueet ovat esittäneet hyviä otteita viime aikoina ja erityisesti Lukko on ollut mahtavassa vireessä koko joulutauon jälkeisen ajanjakson. Helmikuun maaottelutauon jälkeen Lukon tilille on tullut 5 voittoa ja 1 tasapeli. TPS hävisi sunnuntaina HIFK:lle, mutta on muuten esittänyt loistavia otteita muutamista loukkaantumisista huolimatta. TPS ei ole vielä tällä kaudella onnistunut Lukkoa voittamaan, joten asennetta Turkulaisilta tuskin puuttuu torstain ottelusta.

TPS:n tulevia otteluita varjostavat huolet pelaajatilanteesta. Kai Nurmista, Antti Aaltoa ja Jiri Vykoukalia odotellaan ilmeisesti kehiin aivan lähiaikoina, mutta Ville Vahalahden tilanne on ilmeisestikin vielä arvoitus. Oma lukunsa on Mikko Elorannan tilanne, mies saattaa saada pelikieltoa sunnuntaisen polvitaklauksensa johdosta. Lukon terveystilanne on ollut viime aikoina parempi, pitkäaikaispotilaan Samu Isosalon lisäksi vain Joe Murphy on ollut sivussa nivusvaivansa johdosta, mutta miestä odotellaan mukaan kokoonpanoon mahdollisesti jo torstaina. Murphyn mahdolliseen poissaoloon ei Lukon peli siltikään tule kaatumaan, Teemu Normio on tuurannut miestä Hancockin ja Ulmerin vieressä enemmän kuin hyvin.

Runkosarjan voitosta taistelevan Palloseuran materiaali on ehdottomasti yksi liigan parhaista. Pakistosta löytyy hyvä määrä taitoa ja hyökkäyksessä ketjut Eloranta-Aalto-Nurminen ja Vahalahti-Koivu-Alatalo nostattavat pelkoa jokaisen vastustajan keskuudessa. Huonoja eivät ole myöskään Tepsin kolmos-ja nelosketju, joten laajutta löytyy neljän kentän rintamalta. Myös vierasjoukkue Lukon materiaali kestää vertailun huippujoukkueiden kanssa. Pakistosta löytyy puolustajien maalipörssin ykkönen Janne Niskala (19+13=32) sekä kokeneet Porkka ja Hämäläinen. Hyökkäyksessä Lukon tehoista ovat pääosin vastanneet STT-ketju Torkki-Tähtinen-Saarela sekä kanukkiketju Ulmer-Hancock-Murphy. Erityisesti Saarela on ollut tappavassa vireessä viime aikoina, lauantaina Ilvestä vastaan syntyi 2+3=5 tehopistettä ja viidessä viimeisessä ottelussa Pahi on tehnyt yhteensä 4+6=10 pistettä. Hyvin ovat pelanneet myös Lukon kolmos-ja nelosketju vaikkeivät tehojen valossa kahdelle edellä mainitulle kentälle vedäkään vertoja. Taklauksia ja taistelua näiltä kentiltä sensijaan nähdään enemmän kuin paljon.

Tällä kaudella TPS ei siis vielä ole onnistunut Lukkoa voittamaan, mikä tuo oman lisämausteensa tähän otteluun. Kesän harjoituspelit Lukko voitti rankkareilla, lokakuussa Raumalla ja marraskuussa Turussa päädyttiin 1-1 tuloksiin ja edellinen ottelu päättyi Raumalla kuumien vaiheiden jälkeen Lukon kotivoittoon maalein 4-1. Hankalaa on siis Tepsillä ollut maalinteko Lukkoa vastaan, eikä asiaa torstaina ainakaan helpota Lukon hurja nykyvire sekä Palloseuran loukkaantumistilanne. Toisaalta kun TPS:n kivikovat hyökkäysnyrkit Aallon ja Koivun johdolla saavat vireen päälle, on heitä miltei mahdoton pysäyttää. Etukäteen ajateltuna siis loistava kiekkoilta tulossa, torstaihan on toivoa täynnä ja näin sinikeltaisten lasien läpi katsottuna täytyy tottakai toivoa, että Lukko hakee vähintäänkin pisteen Turusta ja jatkaa matkaansa kohti pudotuspelien kotietua. Ennen tätä kamppailua Tepsi pelaa vielä kotonaan tiistaina "paikallisottelun" Bluesia vastaan kun taas Lukko lepäilee ainakin pelien osalta alkuviikon ja iskee sitten torstaina toivottavasti täysin voimin Tepsin kimppuun.

Seuraa heitä:

Antti Hulkkonen, TPS

Aina seuraamisen arvoinen pelaaja. Taklaa usein, kovaa ja ennenkaikkea puhtaasti. Pystyy myös pisteiden tekoon ja olisikin kova vahvistus minkä tahansa sm-liigajoukkueen pakistoon.

Mika Suoraniemi ja Matias Metsäranta, TPS

Nuorille miehille saattaa olla luvassa normaalia enemmän vastuuta, kun avainpelaajia on sivussa. Ainakin sunnuntaina molemmat näyttivät olevansa luottamuksen arvoisia ja pelasivat hyvän ottelun. Tuleeko peliaikaa ja onnistumisia myös torstaina?

Pasi Saarela, Lukko

Ollut hurjassa vireessä viime aikoina. Raumalla taidettiin jo luulla, että Pahin tuhoisa lyöntilaukaus on menneen talven lumia, mutta mitä vielä. On tällä hetkellä parhaassa vireessään miesmuistiin, säilyykö hyvä vire kauden loppuun asti?

Markku Tähtinen ja Quinn Hancock, Lukko

Sm-liigan syöttötilaston 3. ja 4. Molemmilla iso rooli erityisesti Lukon hyökkäyspelin rakentelussa. Yleensä Lukolla on onnistunut joko Hancockin tai Tähtisen johtama kenttä, onnistuvatko torstaina molemmat vai vaipuvatko kumpikin horrokseen?

Veikkaus ottelusta:

Ympäripyöreä peli, joka päättynee maksimissaan kahden maalin erolla suuntaan tai toiseen. TPS on kotikaukalossaan suosikki, mutta Lukon hurja nykyvire antaa hyvät mahdollisuudet myös vierasvoiton odotukseen. Paljon vaikuttaa myös Tepsin terveystilanne. Odotettavissa lienee kuitenkin kahden aggressiivista ja hyvää jääkiekkoa pelaavan joukkueen vähämaalinen koitos, vaikka kummankin joukkueen hyökkäyksestä kovia nimiä löytyykin. Parempi voittakoon, toivottavasti näemme kuitenkin ennenkaikkea hyvän ja kiihkeän kamppailun pisteistä.


PS. Jos joku on Tampereelta lähdössä katsomaan tätä peliä omalla autolla ja autossa on vielä tilaa niin voitteko laittaa yv:tä tulemaan? Olisin kiinnostunut lähtemään paikalle, mutta kyyti puuttuu.
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
No vastataan pelin avaukseen, kun kerran olen yksin kotona vaavin kanssa ja hän nukkuu, eli on hetki aikaa...

Tosiaankin Nurminen on ehkä yhä poissa (todennäköisesti) tästä pelistä kuten Kankaanperäkin TPS paidasta. Eloranta on kärsinyt pelikieltonsa Blues ottelussa, jos ei saa lisärangaistuksia. Lukolla ovat poissa Isosalo yhä ja ehkä Murphy. Onhan tässä aikaa vielä 4 päivää parannella haavoja ja vammoja ja TPS:kin pelaa tässä välissä vielä yhden pelin.

Odotan ottelusta vauhdikasta viihdettä ja uskon pelin olevan vähämaalinen, todennäköisesti TPS tekee yhden maalin ja Lukko yhdestä kolmeen. Uskon siis vierasvoittoon vahvasti (pakko!). Kuitenkin asetan ennakkosuosikin paineet TPS:lle, sillä se on ollut kotonaan pelottavan vahva, sillä TPS on viimeksi menettänyt pisteen 29.11.2003 kotonaan juuri Rauman Lukolle pelattuaan tasan 1-1. Parastaan saa Lukko laittaa mikäli pisteenkään tuo ennakkoasetelmien mukaan.

Itse en aseta mitään varsinaista pelaajaa toisen yläpuolelle, sillä uskon ratkaisujen jälleen tapahtuvan kolmos- ja nelosketjuissa ainakin osaksi. Paljon riippuu myös siitä, että miten maalivahdit onnistuvat tässä pelissä.

Toivottavasti paikalle saapuu runsaasti sinikeltaista väriä, olutta on vielä jäljellä sekä toivon, ettei Lukolle lankea mahdottomasti jäähyjä.

Siis jännityksellä odottelemaan...
 

Turpeinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tappara. Sympatiat HPK:lle.
Matsista tulee toivottavasti tiukka ja samanlainen, kuin tämänpäiväisestä TV-stoorista. Paljon taklauksia (puhtaita), pientä ylilyöntiä. Pitäkää suojat sitten päällä, kun meiän hullu hurtta Schneider tulee sen halon kanssa lähelle. Pitäkää ittenne koossa, kun Hulkkonen, Mikkoja ja kump. ajelevat seinälle. Pitäkää ittenne miehinä, kun Paukkunen vetää suonet kaakkoon ja taklaa ylipitkien jalkojensa kanssa Niskalan lasaretiin. Pitäkää myös maalihanat kiinni, että kaiken tämän jälkeen me voidaan voittaa ottelu.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Johto
Torstaina iskevät siis yhteen todellisessa huippukamppailussa Elysee Areenalla kotijoukkue TPS ja vierailija Lukko. TPS taistelee kynsin ja hampain runkosarjan voitosta, kun taas Lukko yrittää saavuttaa itselleen kotiedun pudotuspeleihin tai ainakin varmistaa suoran pudotuspelipaikan. Molemmat joukkueet ovat esittäneet hyviä otteita viime aikoina ja erityisesti Lukko on ollut mahtavassa vireessä koko joulutauon jälkeisen ajanjakson. Helmikuun maaottelutauon jälkeen Lukon tilille on tullut 5 voittoa ja 1 tasapeli. TPS hävisi sunnuntaina HIFK:lle, mutta on muuten esittänyt loistavia otteita muutamista loukkaantumisista huolimatta.

Erityisesti Lukko? Kyllä TPS näistä on kovemmassa vireessä ollut, ennen tämänpäiväistä IFK-tappiota Tepsi voitti yhdeksän peliä putkeen.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pelattiin tiistain kierroksella miten tahansa, Lukko lähtee tähän otteluun kuntopuntarin kärkipaikalta:

http://www.veikkaus.fi/tilastot/kuntop/KPU30101.html

HIFK-TPS pelin nähtyäni uskallan olla sitä mieltä, että Lukolla on täydet mahdollisuudet jatkaa sitä sarjaa, että TPS ei Lukkoa tällä kaudella ole voittanut.
TPS:llä on hyvä hyökkäyskalusto, mutta terveystilanne ja pelikiellot voivat tästäkin pelistä leikata terävintä kärkeä pois. TPS:n puolustus ja maalivahdit eivät sen sijaan minua vakuuttaneet.
Lukolla taas koko paketti on erinomaisessa kunnossa. Kotivoitot Kärpistä ja Ilveksestä saanevat jatkoa vierasvoitolla Tepsistä.
 

Turpeinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tappara. Sympatiat HPK:lle.
Viestin lähetti Hearsay
TPS:n puolustus ja maalivahdit eivät sen sijaan minua vakuuttaneet.

Mikä sinut vakuuttaa, kun tilastollisesti SM-liigan paras puolustus ja maalivahtipari ei vakuuta?
 

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lukon pelaajilla on vetelät housuissa jo nyt kun näkivät oikein telkkarista mitä meijän joukkueen goonit saavat aikaan kun sille päälle sattuvat. Vielä jos saadaan Kiviharju ja Kankaanperä kehiin niin voi sitä irronneiden hampaiden määrää.

Mitä loukkaantumisiin tulee niin torstaina kaiken järjen mukaan pitäisi mukana olla jo Aalto, Nurminen ja Vykoukal? Vahalahden tilanne selkiytynee huomenna. Elorannasta niin väliä, se mitään oo viime peleissä saanut aikaan.
 

Globensky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NUFC, Real Madrid
Re: Re: TPS-Lukko 26.02.2004

Viestin lähetti Juha Salminen
Erityisesti Lukko? Kyllä TPS näistä on kovemmassa vireessä ollut, ennen tämänpäiväistä IFK-tappiota Tepsi voitti yhdeksän peliä putkeen.

Noh, jos nyt tarkkoja ollaan niin Tepsillä oli ennen tämänpäiväistä IFK-tappiota kuuden ottelun mittainen voittoputki. Hävisivät 25.1 lähes yhtä kiihkeässä ja tasokkaassa kiekkoyökamppailussa, mitä tämänpäiväinen matsi oli, blegille 1-0. Sen jälkeen voittivat kuusi peliä putkeen ennen tätä päivää. Eli voitaisiinkohan todeta, että tällä hetkellä molemmat joukkueet ovat ihan yhtä kovassa vireessä. (ellei lukko jopa kovemmassa..:) )

Ottelusta tulee varmasti hyvinkin tiukka, vaikka tepsillä lienee jotain loukkaantumis- sekä pelikieltohuolia. Toivon, että Lukko vääntää tiukan pelin voitoksi. Mutta jos ensi viikolla tulee häviö, niin toivottavasti se sitten tulee tässä pelissä, eikä lauantaisessa HPK matsissa, mikä on vielä tärkeämpi peli.
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Jos nyt katsotaan pelejä joulun jälkeen niin Lukolla saldona 15 voittoa 1 tasapeli ja 3 tappiota maalierolla 65-34, TPS puolestaan 14 voittoa 1 tasapeli ja 4 tappiota maalierolla 71-32. Elikkä Lukko on kerännyt enemmän pisteitä joulutauon jälkeen, mutta TPS on kasannut paremman maalieron. Lukko on kuitenkin saalistanut joulutauolta lähdön jälkeen sm-liigassa eniten pisteitä ja on kovassa vedossa tällä hetkellä.

Ja TPS ei ole voittanut 9 peliä putkeen vain 6. Lukko on nyt voittanut 7 edellisestä pelistä 6 ja pelannut kerran tasan joten Lukko on ollut kovemmassa vireessä nyt viimeaikoinakin.

Jokatapauksessa on edessä loistava kiekkoilta palloseuraa vastaan. Saas nähdä miten käy TPS on hävinnyt kerran kotonaan koko kaudella joten tämä kääntää kyllä kuppia tps:n suuntaan. En lähde vielä veikkaamaan ottelun tulosta, mutta sanon vaan, että tämän iltaisella esityksellä ette tule pistettäkään saamaan.
 

rellu

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
Viestin lähetti Turpeinen
Mikä sinut vakuuttaa, kun tilastollisesti SM-liigan paras puolustus ja maalivahtipari ei vakuuta?

Veli-Hearsay puhui tämänpäiväisestä ottelusta eikä mistään SM-liigan tilastoista. Tänään eivät minuakaan vakuuttaneet TPS:n puolustus eikä maalivahtipeli. Päivän kunto ratkaisee, eivät tilastot. Myös torstaina Turussa.
 

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Siirappi
En lähde vielä veikkaamaan ottelun tulosta, mutta sanon vaan, että tämän iltaisella esityksellä ette tule pistettäkään saamaan.

Vinkki: meiltä puuttui ottelun alussa 4 parasta pistemiestä, toisen erän jälkeen 5. Sopii tulla turkuun koittamaan samoilla lähdöillä ;)

Onko Raumalta tulossa faniporukkaa turkuun?
 

Turpeinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tappara. Sympatiat HPK:lle.
Viestin lähetti rellu
Veli-Hearsay puhui tämänpäiväisestä ottelusta eikä mistään SM-liigan tilastoista. Tänään eivät minuakaan vakuuttaneet TPS:n puolustus eikä maalivahtipeli. Päivän kunto ratkaisee, eivät tilastot. Myös torstaina Turussa.

Pyydän anteeksi törkeää turkumaista käyttäytymistä ja syyttämistä turhasta. :) Anteeksi. Pahalta näyttää, jos Eloranta saa penalttia.
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onko Raumalta tulossa faniporukkaa turkuun?

Jep, ainakin pari bussia on lähdössä sekä tietojeni mukaan aikas paljon porukkaa omilla autoillaan.

Hieno matsi varmasti tulossa. Maaleja tuskin paljon tehdään eikä tasuri kaukana ole. Lukko on usein pelannut turussa hyvin ja toivottavasti jatkaa nytkin samaa rataa. Tepsi on silti mielestäni hienoinen suosikki illan peliin, mutta Vehasen huippupelillä ja maalipaikkojen hyödyntämisellä voitto lähtee raumalle.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Viestin lähetti foobar
Vinkki: meiltä puuttui ottelun alussa 4 parasta pistemiestä, toisen erän jälkeen 5. Sopii tulla turkuun koittamaan samoilla lähdöillä ;)

Onko Raumalta tulossa faniporukkaa turkuun?

Eikös niitä keskinäisiä matseja, ihan terveilläkin miehistöillä ole jo tällä kaudella käyty. Molemmissa halleissa peräti.


Luotan lukkoon, 2-5 ja viimeinen tyhjiin.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No sitten Anu viilasi yhdeksänsä kanssaan linssiin useampaan kertaan.
Ja saadaanhan tästä jos jonkinlaista kuntopuntaria kun vääntelee matsien määrää, joten se siitä. Torstaina on ihan oma pelinsä!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
"Normaalissa" tilanteessa Lukko voisi lähteä Turkuun ilman paineita, mutta nyt kun tilanne on se että jopa runkosarjan kolmas sijakin on vielä mahdollinen, niin jokainen peli pitäisi voittaa. Niin tämäkin.

Kauan on Lukko pelannut ilman tappiota, viimeksi on päihin tullut 29.1. Tampereella, kun Ilves oli parempi maalein 4-2. Eli vieraskaukalossa silloinkin pelattiin.

Pikku hiljaa se tilastotappio varmaan sieltä on tulossa, ja mieluummin sitten tässä pelissä kuin lauantaina Hämeenlinnassa, tai mikä pahinta kotikaukalossa HIFKiä tai JYPpiä vastaan.

Saas nähdä miten vaikuttaa se että TPS pelaa tiistainakin, kun Lukko saa nyt huilata yhtä kyytiä torstaihin saakka? Noista Tepsin mahdollisista poissaolijoista ei nyt vielä mitään kun heidän tilanteestaan ei tiedä, mutta toivottavasti Lukko saa tähän peliin Joe Poika Murphyn mukaan kokoonpanoon, vaikka kieltämättä Normio on tuossa Hancockin ja Ulmerin ketjussa pelannut melkeinpä paremmin kuin Murphy.

Joka tapauksessa toivon Lukon voittoa, tasapelipisteeseenkin olen erittäin tyytyväinen, eikä tappiokaan maailmanlopun asia ole, sillä runkosarjan viides tai kuudes sija on kuitenkin minun nähdäkseni Lukolle realistinen tavoite. Eli toivottavasti tulee hyvä peli, eivätkä paikalle lähtevät Lukon kannattajat joudu pettymään kuten Ilveksen kannattajat lauantaina Raumalla.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Murphyhän puheli mukaviaan tuossa ipa pelin tauolla. Oli sitä mieltä ettei niin kova jääkiekon fani ole, että katsomosta viitsii tuijottaa. Tähän matsiin ehkä tulee jo kehiin. Varmuutta ei vielä ollut

Foobaarille tiedoksi, ettei tule. Kovaa peliä Lukko ei kaihda.
Ettei vaan kävis niin kuin ex-teepille, sis tolle Fandulille.

Tasaista kuitenkin tulee olemaan.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Turpeinen
Mikä sinut vakuuttaa, kun tilastollisesti SM-liigan paras puolustus ja maalivahtipari ei vakuuta?

Tilastollisesti SM-liigan parasta maalivahtiparia ei ole TPS:lla. Ainakin torjuntaprosentin valossa Lukollakin on parempi: Vehanen 92,17 ja Jokela 92,01. Lassila 91,62 ja Karjalainen 91,48. Ja vaikka tilannetta tarkastelisi niin, että ottaisi huomioon vain Lassilan TPS -ottelut (ilman Ässät -pelejä), silti Lukon kaksikko on parempi prosenteissa. Vielä parempi kaksikko löytyy niin Jokereista kuin nipin napin Bluesistakin, siis torjuntaprosenttitilastoissa.

Itse peli päättyy Lukolle 2-3. Jes!
 
Viimeksi muokattu:

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tiukkaa luvassa

Todella tiukka matsi tulossa. Pelkään tätä ottelua pahoin, sillä Lukon agressiivinen, luisteleva ja taisteleva pelitapa on estänyt TPS:ää esittämästä Lukkoa vastaa hyviä otteita. TPS:llä ei todellakaan maalivahtipeli ole sarjakäejen edellyttämällä tasolla niin kuin joku edellä mainitsikin. Tilastoista näkyy ainakin osa totuus ja TPS:n ykkösmaalivahdin torjuntaprosentti on SM-Liiga joukkueiden ykkösmaalivahdeista vasta 9. paras. Takana ovat vain HIFK, Ässät, Saipa ja Pelicans.
Panostakaan ottelusta ei puutu TPS:n taistellessa runkosarjan voitosta ja Lukkohan on noussut taistelemaan kotiedusta. On muuten ollut huikea suoritus Rautakorvelta. Ottelussa taistellan myös Lounais/Länsi rannikon herruudesta. Kumpaan tulee "herruus" Satakuntaan vai Varsinais-Suomeen? Lukko on jopa oma mestarisuosikkini nro.3 aivan TPS:n ja Kärppien kannoilla.
TPS:n täytyy saada alusta asti voimakas luistelu ja vastata täten Lukon pelitapaan. Jos äijiä puuttuu todennäköisen Elorannan lisäksi tappio on lähellä, mutta Vahalahden, Vykon ja Schneiderin pelatessa TPS on ennakkosuosikki. Alatalon, Aallon ja Nurmisen on noustava ratkaisijoiksi, Lukosta noussee Tähtinen, Saarela ja Hancock.
Tulosveikkaukseen maalit: 2,3,4-2,3.

Edit: Äijiä siis puutuu joten nyt tarvitaan todeliista venymistä. Poissa: Vahalahti,Vykoukal, Eloranta +pitkäaikaispotilaat
 
Viimeksi muokattu:

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti Lukon metsästäjä
Näyttää Eloranta olevan ulkona tästäkin pelistä erään Muukkosen päätöksen voimasta.

Niin tekee. Sen sijaan Hulkkonen palaa kaukaloon. Ja tosiaan tarpeen onkin. Näillä näppäimillä Vykoukal puuttuu samoin kuin tietysti pelikiellossa oleva Kuli ja nilkkansa kipsiin säilönyt Vahalahti.

Tänään TPS voitti Bluesin pelillä, jolla todennäköisesti huomenna hävitään Lukolle reilusti. Täytyy silti muistaa, että hyvä joukkue voittaa huonollakin pelillä ja kaikki ketjut jouduttiin panemaan uusiksi, ynnä ykköspakkipari oli poissa. Vain viivan alle jäävällä saldolla on merkitystä.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Oloneuvos
Tänään TPS voitti Bluesin pelillä, jolla todennäköisesti huomenna hävitään Lukolle reilusti. Täytyy silti muistaa, että hyvä joukkue voittaa huonollakin pelillä ja kaikki ketjut jouduttiin panemaan uusiksi, ynnä ykköspakkipari oli poissa. Vain viivan alle jäävällä saldolla on merkitystä.

Paha rasti tosiaan tulossa. Hiukan heikossa hapessa taitavat pojat tosin juuri nyt olla.

Ja jos Blues-pelissä puskettiin muuriin keskialueella, on puutukka-Jukalla extrapainoja varmasti tiedossa kärkikarvaajille torstaina.

Sinänsä hyvää play offiin valmistavaa harjoitusta pojille. Niillä pelataan jotka rosterista löytyvät ja vain voitoilla on enää merkitystä, ei tyylipisteillä tai sillä kuka häkit iskee. Kyllä se siitä.
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Täytyy toivoa että TPS saa hyviä pelimiehiä ja pakan kuntoon torstain peliin. Miksi? No siksi että pidän TPS:ää varmana finaalijoukkueena ja jos lukko tiensä sinne taistellen selvittää, on syytä olla kokemusta täysikuntoisesta tps:stä. Mikäs voisi olla sen hienompaa kuin kummallakin joukkueella torstaina rivit kunnossa ja tasainen kovatasoinen matsi!
 

kloever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Koivu Bros.
Kevään finaalijoukkueet kohtaavat

Näin optimistinen olen.

Mutta sanottakoot se näin TPS-Blues matsin nähtyäni, että TPS:llä on suuria ongelmia viisikkopuolustamisessa. Merkkausvirheitä on paljon.

Mutta TPS varmasti syttyy myös tähän otteluun eri tavalla kuin Blues otteluun. Ja kahta tehotonta perättäistä ottelua TPS:lle ei tule, varsinkaan kun Kaitsu saa nyt huomisen lätkiä kiekkoa verkkoon.

Suurin kysymys on Vehanen. Pelannut kuin muuri, mutta jokaisella molarilla sattuu se huono päivä, jos vaikka nyt sitten torstaina näin meidän turkulaisten mieliksi.

Ja jos Luoja suo, iskekööt Virtanen maalin tai kaksi, amen.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Mogilni
Täytyy toivoa että TPS saa hyviä pelimiehiä ja pakan kuntoon torstain peliin. Miksi? No siksi että pidän TPS:ää varmana finaalijoukkueena ja jos lukko tiensä sinne taistellen selvittää, on syytä olla kokemusta täysikuntoisesta tps:stä. Mikäs voisi olla sen hienompaa kuin kummallakin joukkueella torstaina rivit kunnossa ja tasainen kovatasoinen matsi!

Pakkahan ei ole kasassa, kun Eloranta ja Vahalahti (+Paukkunen?) ainakin ovat pois kokoonpanosta, mikä hajottaa heti kättelyssä kaksi Tepsin parasta kenttää. Sinänsä hyvä asia, että turkulaisilla on jotain tekosyitä häviölle.

Koska pisteet lähtevät tästä ottelusta Raumalle. Ja perustelu: Jo pitkään on vouhkattu siitä, että Kärpät johtaa liigaa, MUTTA kovakuntoinen TPS on pelannut 1, 2 tai 3 ottelua vähemmän. Nyt, kun Kärpät huilaa ja TPS pelaa rästiotteluitaan, otteet eivät ole olleetkaan niin huikaisevia, ellei sellaisiksi lasketa polvitaklauksia, kirvesiskuja tai kyynärpäätaklauksia. Kärpät huilaa edelleen ja nyt TPS:n pitäisi siirtyä liigan kärkeen. Ei tule onnistumaan, vastaan asettuu liigan tämän hetken kovin joukkue.

Tärkeämpää kuin ne kaksi pistettä on kuitenkin se, että kaikki Lukon pelaajat astuvat pelin jälkeen terveinä, omin jaloin (tervein polvin) bussiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös