TPS kaudella 2023–2024

  • 661 822
  • 4 329

Mr. Tasuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Palloseura, Avalanche
Tuo jengi ei voittanut vitun JYPpiä. Ei tässä mihinkään sääleihin ole asiaa ja vaikka olisikin, niin mitä väliä? Kaksi peliä ja ulos? Ihan vitu sama.
Niin ei kai sillä väliä ole, ei tässä hirveästi saa kuin vitutusta aiheutettua itselleen. Jätkillä vitulliset palkat ja kiinnostus tasoa tonnin seteli.

Kävin kattelemassa tennistä eilen, vaikka en tajua lajista mitään. Oli kuitenkin hyvä meininki ja ihmisillä hyvä fiilis lähtiessään. Pelaajat oli selkeesti fiiliksissä ja huudatti yleisöä. Mietin vaan vetäiskö hikipannan päähän ja vaihtais lajia.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Noin kaksi kautta menty nyt niin että joukkue näyttää haluttomalta, sitoutumattomalta ja ei motivoituneelta. Viimekauden osalta selitettiin että homma johtui johtajuuden puutteesta. Nyt on entisiä kapteeneita ja varakapteeneita tupa täynä ja silti meno pääosin on tuota samaa virkamiesmäistä pelaamista ilman tunnetta ja yhteen puhaltamista.

Outoa, mistä tämä johtuu?
 

Rasvasektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, HIFK, Junnut
No sekin on totta, aika lammaismaista se on silti jos ei oo pokkaa vetää omalla linjalla.

Ahokas muistaakseni myös itse oli anellut vinkkiä, että mitä tehdä kun peli umpisolmussa ja samaa paskaa peluutti vielä toisen mokoman kauden ennen potkuja. Tän jälkeen onkin itkenyt asiasta jokaiselle joka vaan kuuntelee.

No, oli asiat miten oli niin kyllä tossa aika työmaata on ensi kaudelle ja rahojen ollessa loppu olisi tälläkin kaudella pakko koittaa saada mahdollisimman monta peliä runkosarjan jälkeen!

Eniten vituttaa toi ns. kärkiukkojen syväjää ja fleguilu pelistä toiseen!
No siinä on hiukan riskialtista alkaa vetämään omalla tyylillä jos/kun näin on. Siinä saa meinaan alkaa aika äkkiä alkaa etsimään uutta työpaikkaa jos ei isoja herroja miellytä. Tepsissä on mielestäni monta asiaa tällä hetkellä perseellään, ja ainakin mun syyttävä sormi osoittaa sinne pukumiesten osastolle. Sieltä kautta se vasemmalla kädellä tekeminen johtaa ihan tuonne junnupuolelle asti, kun sielläkin on vähän pakka sekaisin ollut jo jonkin aikaa.
Silti luotan omaan naiiviuteeni ja varovasti uskon parempaan tulevaisuuteen, ei ehkä viiden vuoden sisään, mutta jos sitten hieman sen jälkeen.
 

YOLO 1922

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Penguins
Miettikää kuinka huonoja ja munattomia oltaisiin oltu tänään ilman kesken kauden tulleita hankintoja: Wernblom, Salin, Lindroth, Teissala... Jos posia haluaa kaudesta antaa niin nämä hankinnat olleet erinomaisia. Valitettavasti isossa kuvassa kaadutaan väärin koottuun joukkueeseen, epäonnistuneeseen ykkösmaalivahtihankintaan ja täydellisen epäonnistuneeseen Palmuun. Jürgens, Palmu, Sevänen rahat pelkästään oikeisiin kohteisiin (ykkösmaalivahtiin osa) niin sijoitus olisi TOP 6. Nurmea en listaa, koska häntä ei olisi voinut jättää hankkimatta. Edelleen jaksan myös uskoa, että Nurmi syttyy, Palmusta en samaa voi sanoa.
 

Juketsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Kyllä on raskasta kannattaa tätä seuraa. Olen yrittänyt perata tuota joukkuetta ja miettiä kehityskohteita ensi kauteen. Käyn muutamia läpi pelaaja pelaajalta:

-Rafkin kun on kentällä niin aina tapahtuu. Harmillisesti se on vain omassa päässä. Herra on kuin päätön härkä, joka näkee säntäillessään punasta kaikkialla. Tekee jatkuvasti isoja virheitä pelatessaan. Toivon todella, ettei pelaa meillä enää ensi kaudella vaikka suostuisi seiskapakin rooliin sähköpyörä palkalla. Vastaaviin rooleihin on paljon parempia tarjolla huomattavasti halvemmalla.

-Arell on puolustajien puolustaja. Voimakas, rauhallinen ja jämäkkä pakki. Ottanut Tepsissä isoja steppejä. Itse olib kauhuissani aikoinaan Arellin siirrosta Turkuun, mutta en enää.

-Lauridsen on perusvarma iso rouhija ja pelote, mutta voi olla Tepsin budjettiin tulevaisuudessa liian kallis. Mielestäni sellainen 3-4 ketjun pakki.

-Jurgens oli alkukaudesta säkenöivä, mutta on paikoitellen sortunut Rafkinmaiseen säntäilyyn. Odotin herran Turkuun saapuessa pystyvän kiekolliseen isompaan rooliin pisteidenkin valossa.

-Suomi, jonka poistuminen seurasta ei harmita. Hepponen kaveri, jonka anti niin puolustukseen kuin hyökkäykseen on heikko. Ainut positiivinen asia on luistelu.

-Fröberg on hyvä puolustava sentteri. Meidän joukkueessa ehkä 2-kenttään, jossain Tapparassa 3-4 kenttään. Ei loista pisteiden valossa.

-Dudas on tehoton pörrääjä. On ottanut kamppailupelissä isoja steppejä kauden aikana, mutta tuntuu ettei silti riitä. Tuntuu ettei taitotaso riitä ainakaan Liigan kamppailuvaateisiin ja nopeuteen. Kaipaisin enemmän suoraviivaisuutta ja röyhkeyttä.

-Wernblom on ottanut paikkansa joukkueessa. Löytänyt maalivainunsa ja ei ota pienuudestaan huolimatta takapakkia kun kaivataan joukkuekaverin puolta pitämään. Nyt vain hyvä treenikesä alle, niin on kova pelaaja meillä ensi kaudeksi.

-Nurmi on parhaimmillaan pitämätön ja tekee mitä tahtoo, mutta täytyy löytää tasaisuutta. Välillä tuo aneemisuus ja tuomarin silmiin katselu suorastaan vituttaa. Älä luovu siitä kiekosta vaan taistele loppuun asti. Kyllä se raitapaidan käsi sieltä useammin pystyyn nousee. Ja vaihtoonkin voisi mennä useammin. Monta maalia on nähty kun Nurmi luistelee ylipitkän vaihdon jälkeen selkä suorana omaan päätyyn.

-Palmua moni haukkuu, mutta ihan kaikkea haukkuja en osta. On ollut flegmaattinen niinkuin Nurmikin, mutta onko noilla mitoilla olevaa miestä tehty pääty ja kulmakamppailuihin vai saisiko erilaiset vierustoverit ympärille laittamalla Palmulle enemmän tilaa ja uhkaa hyökkäykseen?

-Marjalan täytyy panostaa ensi kesään kaikkensa. Nyt täytyy ottaa se kova kesä alle ja tulla syksyllä hallille niin, että hartiat eivät päätyovista mahdu ('ala Pärssinen). On tällä hetkellä aivan liian heppoinen kamppailupelaamisessa ja tikkari viedään käsistä aivan liian heppoisesti. Kesä panostaen fysiikkaan ja maalintekoon, niin hyvä tulee ensi kaudella.

-Teissala on turbojänis hyvillä kiekkotaidoilla. Tykkään ettei pakittele yhtään. Iän myötä toivottavasti ottaa vielä steppejä.

-Munkki on hajuton ja mauton. Liukas saippua, josta ei osaa sanoa mitään.

-Väisänen on pelaaja, jota en myöskään jää kaipaamaan. On TPS:n Anthony Rech, joka on saanut maalinsa käytännössä hyvän sijoittumisen ansiosta. Siihenpä positiiviset asiat jäävätkin. Koostaan huolimatta luopuu kiekosta aivan liian helposti.

-Jasu pärjää vielä aloituksillaan, mutta muuten on tainnut ikä tehdä jo tehtävänsä esim. vauhdin ja kamppailupelaamisen suhteen. En näe enää käyttöä ensi kaudella.

-Hemmingillä on hirveä potentiaali kun se saadaan kaivettua sieltä vain esille. Ehdottomasti kaipaa hyvän kesän alle ja isompaa roolia ensi kaudeksi. Näen Hemmingin tälläisenä seuraavana Niko Huuhtasena.

-Vali on joutunut ikäisekseen aivan liian kovaan paikkaan ja se on näkynyt alkupelien jälkeen.

-Anttila voisi ottaakin niitä seutaavia steppejä, mutta kun tuntuu, että paskatautikin kestää kuukauden.

-Lindberg alkukaudesta oli todella hyvä ja varmasti aloitti kunnossa kautensa. Kuitenkin se pelko edellisistä kausista kävi toteen ja varmasti loukkaantumisten tullessa kuvioihin mies vaihtui maalillakin aika heikohkoksi maalivahdiksi, joka ei pysty olemaan voittava.
 

Rasvasektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, HIFK, Junnut
Alkukaudesta rukoilin kiekkojumalia ja toivoin, että Vali ois päässyt pelaamaan vaikka mestikseen (esim tutoon) ykkösenä. No, Huhtamaa siellä nyt pelaa eniten, mutta jotenkin näkisin, että Valille ois hyvä kerryttää kokemusta mestiksen kautta ykkösenä. Nyt tuo valitettava ruletti on pakottanut tilanteen tähän mitä se on. Siihen en ota kantaa, että mistä se johtuu kun veskarit on klesana koko ajan, mutta tämä tilanne ei auta ketään, kun Vali joutuu olemaan vähän niinkuin pakosta tuolla tolppien välissä. Ei nuorelle kundille voin noin isoa taakkaa lyödä reppuselkään, kun joukkueella ei oikeen tunnu muutenkaan menevän hyvin nyt.
 

Paco

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tähän väliin ois toivonut, että oltais saatu markkinoilta kokenut ykkösveska joka olis myös jatkanut ensi kaudella. Tähän Vali ois sopinut hyvin kakkoseksi ottamaan oppia ja muutaman peli joutumatta silti kantaa sitä isoa vastuuta vielä
 

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Tähän väliin ois toivonut, että oltais saatu markkinoilta kokenut ykkösveska joka olis myös jatkanut ensi kaudella. Tähän Vali ois sopinut hyvin kakkoseksi ottamaan oppia ja muutaman peli joutumatta silti kantaa sitä isoa vastuuta vielä
Valin ikäiselle parasta on pelata paljon omantasoisessa sarjassa. Tämä on tilanne myös ensi kauden osalta ja mielenkiinnolla seuraan, millaiseen ratkaisuun päädytään. Luukun avaaminen ensi kaudella ei ole tuon ikäiselle järkevää. Kausi mestiksessä ja seuraavalle sitten liigajoukkueen mukaan olisi mielestäni paras.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tähän väliin ois toivonut, että oltais saatu markkinoilta kokenut ykkösveska joka olis myös jatkanut ensi kaudella. Tähän Vali ois sopinut hyvin kakkoseksi ottamaan oppia ja muutaman peli joutumatta silti kantaa sitä isoa vastuuta vielä
Vielä ehtisi siirtorajan puitteissa hommaamaan vaikka Ruotsista pätevän veskarin.
Tomppa ostohousut jalkaan.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Winnipeg Jets
Lyhyesti fiilikset sulattelun jälkeen on että nyt näyttää ihan helvetin pahalta. JYP on kovassa vireessä ja kovia johtoyksilöitä jotka pystyy ratkomaan yksin, Sport hyvässä vireessä ja ulkkarit iskussa, KooKoolla takkuilee mutta ei niin pahasti kuin meillä.

7.2, 15.2, 21.2 ja 23.2 on sellaiset ottelut mistä ei ole varaa jäädä alle 8 pisteen. Seuraavan kolmen viikon aikana ratkaistaan koko kauden kohtalo. Jos jää niin hyvää yötä ja kaikki mitjajokiset ja aatoskoivut pelaamaan ensi kautta varten, Palmu vaikka shopiin ripustamaan kalsareita näytille
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä tämä näyttää entistä enemmän siltä, että ei saada edes niitä kahta säälipleijaripeliä vaan kausi päättyy runkosarjaan. En jaksa nyt enää edes ppo-laskuja suorittaa sen enempää: TPS, Jyp, Sport ja Kookoo oikeastaan samassa ppo:ssa ja 10. sija taitaa irrota niinkin alhaisella ppo:lla kuin 1,3x. Tasapisteissä Tepsi häviää kaikille, kun Tepsi ei vaan osaa voittaa…

Keskiviikon Kerho pelistä pitäisi ottaa 3 pistettä, jos tätä kärsimystä halutaan venyttää sääleihin saakka…eri asia haluaako enää kukaan…
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
silti meno pääosin on tuota samaa virkamiesmäistä pelaamista ilman tunnetta ja yhteen puhaltamista.

Outoa, mistä tämä johtuu?
Pelaajistossa aivan liikaa diivoja, minkä lisäksi myös kuppikuntia. Osa pelaajista kokee olevansa ulkopuolisia, eikä täten voida puhua yhtenäisestä joukkueesta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Pelaajistossa aivan liikaa diivoja, minkä lisäksi myös kuppikuntia. Osa pelaajista kokee olevansa ulkopuolisia, eikä täten voida puhua yhtenäisestä joukkueesta.

Jaa. Täällä on aikaisemmin ollut miten koko joukkueessa on hyvä yhteishenki ja kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Kuka huijaa?
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Jaa. Täällä on aikaisemmin ollut miten koko joukkueessa on hyvä yhteishenki ja kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Kuka huijaa?
Näin on tosiaan medialle kerrottu.

Palmu sanoi joskus joulukuun tienoilla, että "ihan hyvä", ja tämän jälkeen tammikuun tienoilla joku pelaaja (en muista nimeä) puhui hyvästä joukkuehengestä.

Toihan nyt on aika perus jargonia, ei kukaan pelaaja medialle sanoisi suoraan, että joukkueessa on paska meininki.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Keskiviikon Kerho pelistä pitäisi ottaa 3 pistettä, jos tätä kärsimystä halutaan venyttää sääleihin saakka…eri asia haluaako enää kukaan…


Taas yksi kauden tärkeimmistä peleistä..

Samalla tavalla kun uskalsin väittää jotta eilisellä voitolla oltaisiin varmisteltu 10sijaa niin nyt uskaltaisin väittää jotta kerho tappiolla ollaan ulkona sääleistä. Kivireki muuttuu liian raskaaksi ja mailaa puristetaan vieläkin enemmän mitä siellä nyt tehdään.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Rasvasektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, HIFK, Junnut
Samalla tavalla kun uskalsin väittää jotta eilisellä voitolla oltaisiin varmisteltu 10sijaa niin nyt uskaltaisin väittää jotta kerho tappiolla ollaan ulkona sääleistä. Kivireki muuttuu liian raskaaksi ja mailaa puristetaan vieläkin enemmän mitä siellä nyt tehdään.
On meillä tässä vielä se jokerikortti, että voidaan hankkia jostain Itävallasta joku maalinsylkijä (halvalla, kuten Sulo Vilén tekisi).
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jos nyt lähdettäisiin siitä ettei maalivahti imuroi jokaisessa pelissä sitä yhtä helppoa, niin helpottaisi kummasti voiton tavoittelussa.
Miten tämä tavoite saadaan toteutumaan Palloseuran maalivahdit ollessa kyseessä, niin vaikeampi homma.
Anttila ei ole helppoja lipsautellut mutta ensiksi pitäisi äijä saada pysymään pelikuntoisena paria ottelua pidempään.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Winnipeg Jets
Nyt kyllä ei ketään enää mistään hankita. Kolme pelaajaa jo hankittu. Neljä jos Henrikssonin laskee mukaan. Kesällä oli jo vaihduntaa pakon edessä enemmän kuin saisi olla.

Kyllä tässä on nyt se nippu mistä pitää saada potentiaalia kiskottua irti eikä olla lähelläkään sitä potentiaalia. Nytkin on eilisen jälkeen 11:ssä päivässä ainoastaan kaksi peliä eli kyllä siinä ehtii harjoitella enemmän kuin tarpeeksi. Muutama lepopäivä mukaan niin helposti 6 ihan täyttä treenipäivää saa mahtumaan mukaan.

Intonen ja Haapanen jos sieltä vielä tulee niin käytännössä kuusi uutta pelaajaa. Teissalakin vasta kuukauden ollut mukana. Ei tämä tilanne sillä korjaannu että tuodaan vielä lisää uutta tyyppiä hakemaan paikkaa.

Ainoa siirto minkä ottaisin nyt vielä vastaan olisi kunnollinen ykkösmaalivahti jota ei ole tulossa ja Palmun lähtö niin että päästään ensi kaudenkin sopimuksesta eroon samalla. Kumpaakaan en odota tippaakaan. Ruotsissakin mihin Palmun voisi nähdä menevän varmaan hälytyskellot soi viime kauden perusteella. Mutta on tämä ihme juttu jos näistä palikoista ei saa joukkuetta mikä edes kahdella viikolla peräkkäin hyvin?

Wernblom - Fröberg - Teissala
Intonen - Marjala - Nurmi
Henriksson(/Broadhurst) - Broadhurst(/Talvitie) - Dudas
Lindsten - Jasu - Haapanen
Munkki
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Palmu sanoi joskus joulukuun tienoilla, että "ihan hyvä", ja tämän jälkeen tammikuun tienoilla joku pelaaja (en muista nimeä) puhui hyvästä joukkuehengestä.
Jasulta tuli viime keväänä yllättävänkin suoraa tekstiä, miten kaikkien pitäisi puhaltaa yhteen hiileen. Tammikuussa särähti Palmun kommentti, jossa toivoi risteilyn kasvattavan joukkueen yhteisöllisyyttä. Jokin tuolla mättää, se lienee selvä. Joukkueeksi isolla J:llä on todella pitkä matka.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Oikeasti Mikkelin Jukurit perjantaina 19.30? Voisi varmaan huonompiakin alkamisaikoja kokeilla, miten olisi jotain itäsuomen yleisömagneettia vastaan maanantaina kasilta aamulla?

MTV:n hockey night -konseptin peli, jotka alkavat kaikki 19:30. Ei toki siis muuta yhtään sitä että aika paska alkamisaika.
 

JohnVeiNe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TURKU - ÅBO
MTV:n hockey night -konseptin peli, jotka alkavat kaikki 19:30. Ei toki siis muuta yhtään sitä että aika paska alkamisaika.
Näin myöhänen peli pitäis brändätä aikuisten peliks. Happy hour koko illan, ravintelikatsomoon halvemmal sisään, halli hiukan kauemmin auki pelin jälkee, pari ylimääräst pelaajahaastatteluu auki olevaan pubiin, joku bändi vähä musisoimaan etc..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös