TPS kaudella 2023–2024

  • 653 169
  • 4 310

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Mikä Oksanen Turkuun on tulossa? Ainoa joka vahvistaisi omaa jo sopimuksen Ruotsiin. Toki ei tänne hankittavilla pelaajilla ole aina tarkoitus vahvistaa joukkuetta, vaan tuodaan leveyttä. Noinhan se Rale käänsi Usheninin veljekset onnistuneeksi hankinnaksi…
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja noista toteutuu….rummun pärinää….Teissala…
Muut oli liian kallita…

Noiden muiden tilalle sitten üllatüshaut ála Callio, jossa tulee taas ulkomailta sellaista seppää ettei ole hetkeen nähty. Näistä osa lähtee ennen vuodenvaihdetta, osa näkee Turussa uudenvuodenraketit (mutta joiden pelitaso ei mitenkään puolla pelaamista Tepsissä).

..ja se kolmevuotta kadoksissa ollut keskushyökkääjä on edelleen jossain piilossa.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mahtava homma, että saadaan Toppen soppariin lisää pituutta! Tuli vähän viiveellä nämä Topiaksen hyvät uutiset, joita odoteltiin tammikuussa.
Kyllä.

Lassi Lepän kirjoittamassa Jatkoajan uutisessa on muuten ovelasti ilmaistu tuo sopimuksen pituus, "TPS ilmoitti Youtube-videollaan Hunajacast-lähetyksessä, että se on tehnyt ensi kauden mittaisen jatkosopimuksen Topias Haapasen kanssa." Kyllähän se sopimuksen jatko on ensi kauden mittainen, kun jokainen kausi kestää vuoden, vaan se ei kata ensi kautta, vaan sitä seuraavan, kuten tuosta uutisestakin selviää jo seuraavasta lauseesta, jossa kerrotaan nykyisen sopimuksen kattavan ensi kauden. Mutta yhtä hyvin olisi siis voinut sanoa, että Haapanen ja TPS tekivät viime kauden mittaisen jatkosopimuksen, tai vain yksinkertaisemmin, että vuoden mittaisen.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Onko mitään mahdollisuutta, että tulevalle kaudelle tuuletetaan muutakin kun pelaajistoa, jota tuuletetaan joka vuosi? Juhlakausi päättyy täydelliseen farssiin ja valmennus ja urheilujohto jatkavat kaikki? Ei voi näin mennä, tai sitten otetaan riski siitä, että joulukuussa pitää potkia valmennus pihalle ja vedetään ohikausi tämän juhla-ohikauden perään. Jos näin pahasti on valmennuksen aseet syöty ja palikat näin vitun paskoja, niin pakko on pallien heilua.
 

Siwawaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toivottavasti ensi kauden hyökkäys on kasattu sentteristö ja puolustus edellä. Niillä, kun tuppaa olemaan Ahokkaan pelitavassa suurin merkitys. Huhut, jos paikkansa pitävät tästä suomalaisesta sentteristä Ruotsista (Palve/Ruohomaa) olisi täydellinen ykköseksi. Intonen ajaa mielestäni kakkossentterin roolin ensi kauden joukkueessa. Kolmosen keskelle sitten sijoittaisin huhuissa pyörineen P-Amerikkalaisen sentterin Suomesta, jos on luokkaa Kunyk/Barach. Neloseen sitten Jasu (Talvitie).

Puolustus pitäisi olla täynnä kiekollisia hyviä puolustajia höystettynä kahdella Kivihalmeen tasoisella puolustajalla. Toivottavasti Pulli jatkaisi vielä Suomessa niin ovat Tuomiston kanssa hyvä pari. Kiviharjulle ja Lehtoselle isompaa tonttia ja Arellille jatkoa. Johanssonille tietty tuo toinen iso kiekollinen rooli, mutta mielestäni kaipasi vielä kahta isoa kalaa pakistoon.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Ensi kauden osalta puolustus menee isommin uusiksi, kun Pulli, Anttalainen, Kivihalme ja ilmeisesti myös Kiviharju häipyy. Huhuihin perustuen.

Hyökkäyksessä parempi tilanne siinä mielessä että tämän kauden harvoista onnistujista omat poijaat jatkanee ja muista lähinnä päästään eroon.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Intonen ajaa mielestäni kakkossentterin roolin ensi kauden joukkueessa.
Tätä samaa tällä kaudelle jotkut nimimerkit taisi huutaa, että Intonen on valmis astumaan kärkisentterin rooliin. No ei kyllä koko kauden otannalla ollut. Ensi kaudelle jos kehitystä tulee niin hyvä, mutta lähtökohtaisesti jos mestaruus kiinnostaa, on Intosen PAKKO olla piirretty ALUSTAVASTI kolmosen keskelle. Jos JÄLLEEN kerran luistetaan toisen kärkisentterin hankinnasta ja toivotaan, että joku sen tontin hoitaa niin täällä saa ihan samalla tavalla kirota, kun koko tämän kauden, että miksi vitussa meillä ei ollut Ilomäen kaveriksi toista kärkisentteriä.

Todella toivon, että keskikaistaa ei jälleen kerran rakenneta toiveiden ja odotusten varaan, kerran kun vielä jouluna Kallion selityksiä kuulen, että sentteriä kovasti kaivataan kun sellainen yllättäen tarvitaan niin saa ihan toden totta lähteä vittuun siltä istumalta.
 

Aleksis Veli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvältähän tuo näyttäisi, jos maalivahti on samaa tasoa kuin tällä ja viime kaudella (mikä onkin helpommin sanottu kuin tehty). Tuomisto-Pulli on kyllä vähintään kakkospari.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Jos tilanne olisi ensikauteen lähdettäessä se, että meillä pelaa kahdessa ylimmässä kentässä nimet Marjala, Haapanen sekä Intonen, niin kausi on taputeltu heti. Kaikki kunnia Haapaselle tästä kaudesta, mutta Topias on parhaimmillaan neloskentän ahkerana raatajana. En usko, että hänestä saataisiin ikinä irti tällaista arvoa tuloskentissä. Marjala ollut hyvä, mutta muutaman kymmenen pelin otannalla aika helvetin iso riski lähteä kaverilla ykkösen laidalle kauteen. Intonen on taas tälläkaudella mielestäni osoittanut taantumisen merkkejä. Ei vain riittänyt tälläkaudella kakkosessa/ykkösessä. Taas mennään toivotaan toivotaan osastolle jos lähdetään Aarne kakkossentterinä.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Tuosta hahmotelmasta Pulli ja Tuomisto Pohjois-Amerikkaan ja Hakala, Kiviharju ja Lehtonen jonnekin muualle, kun ei toistaiseksi ole julkistettuja sopimuksia, niin aikamoinen työmaa tuossa taas on. No eiköhän noista kuitenkin ainakin osa ellei kaikki vedä täällä ensi kaudella…
 

lasone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvät
Liekö Pyyhtiä jatkamassa matkaa ison meren taakse tämän kauden esitysten jälkeen?

Marjala näyttää pelistä toiseen valtavaa potentiaaliaan ja kun saa hyvän kesän alle, niin saa karistettua tuon välillä nähtävän, täysin ymmärrettävän kamppailupehmeyden pois haittaamasta menoa ja pystynee ottamaan uskottavan eturivin roolin. Mitä on toki jo tehnytkin. Edelleenkin melko vahvat Juuso Pärssinen vibat tulee ilta toisensa jälkeen hänen pelaamista kun seuraa.

En pistäisi pahakseni jos ensi kauden vasemmat laidat lähdettäisiin täyttämään muotoa Pyyhtiä - Marjala - Haapanen.
 

JohnVeiNe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TURKU - ÅBO
Em. nimet just niitä kenet pitäis pystyy pitämään, ja kenen varaan rakentaa. Pitkäjänteisyyttä kaivataan. Pojille mahdollisuuksia ja (peli)aikaa kehittyä. Kyllä lähtökohtaisesti meijänkin omasta myllystä pitäis pystyy rakentamaan ainakin kaksi ketjua. Olosuhteet siihen pisteeseen, että pelaajat haluaa sitoutua ja tehdä duunia.
 

Forn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New Jersey Devils
Pelaajien kehittyminen on harvoin lineaarista. Joskus otetaan askel taakse ja seuraavalla kaudella otetaan kaksi eteen. Jos me halutaan, että junnut jäävät pelaamaan Tepsiin, pitää antaa mahdollisuus kehittyä. Siinä on riskinsä toki, mutta sitten on ihan turha ulista, jos joku junnu lähtee muualle kehitymään.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Liekö Pyyhtiä jatkamassa matkaa ison meren taakse tämän kauden esitysten jälkeen?

Tämähän on täysin Columbuksen päätettävissä. Täksi kaudeksi Pyyhtiä oli pakko palauttaa Tepsiin sopimusteknisistä syistä. Ensi kaudella tätä velvoitetta ei enää ole. Todennäköisesti lähettävät hänet ennemmin vaikka ECHL:ään kuin takaisin Tepsiin.
 
R

Rightin Maila

Aika kaukana ovat Tuomisto ja Pulli NHL:ää tällä hetkellä. Pulli varaamattomana lähtenee Pohjois-Amerikkaan, jos/kun on sopimuksen sinne tehnyt. Vai olenko ymmärtänyt väärin?

Mutta mikäli Tuomisto tekee tulokassopimuksen, niin eikös hän palaudu Turkuun, mikäli ei paikka NHL:stä aukea? Miten Tuomiston tilanteessa kasvattajakorvaukset menevät?

Mielestäni Intonen pitäisi siirtää laitaan. Ei ole varsinaisesti pelintekijä ja on huono aloittamaan. Näkisin, että Intosesta voisi olla saatavilla enemmän irti laidassa. Miten muut näkevät tämän ajatuksen?
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Eli Detroitin pitäisi ostaa Tuomisto ulos ensikauden TPS sopimuksesta?

Pelaajilla on nhl-pykälät sopimuksissa. Jos joukkue nahilasta tekee sopimuksen, niin ei ole mitään väliä onko sopimusta meille tahi pyhtäälle. Kasvattajakorvaus tietysti.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miten muut näkevät tämän ajatuksen?

En ihan osta. Ei sen keskushyökkääjän enää nykykiekossa tarvitse olla ketjun aivot. Intonen on läpi junnu-uran ollut erittäin hyvä kahden suunnan sentteri ja uskon että parin vuoden sisään on sitä myös liigatasolla. Kyllä ne aloitukset sieltä vuosien mittaan kehittyy. Intonen on kuitenkin vasta 21v.
 
R

Rightin Maila

En ihan osta. Ei sen keskushyökkääjän enää nykykiekossa tarvitse olla ketjun aivot. Intonen on läpi junnu-uran ollut erittäin hyvä kahden suunnan sentteri ja uskon että parin vuoden sisään on sitä myös liigatasolla. Kyllä ne aloitukset sieltä vuosien mittaan kehittyy. Intonen on kuitenkin vasta 21v.

Hyvää pohdintaa.

Palataan ensi kauden jengiin myöhemmin. Nyt on takki tyhjä.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Kyllä täytyy sanoa, että minusta tämä meni hyvin näin. Ei me päästy koko kautena missään vaiheessa sille tasolle jolle olisi täytynyt päästä. Parempi tippua nyt ja lähteä valmistumaan uusin reseptein tulevaan. Mitalipeleihin meno olisi voinut pitää jotain illuusiota yllä siitä kuinka kaikki on hyvin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös