TPS kaudella 2022–2023

  • 535 618
  • 3 211

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Ihmeessä kenkää kaikkien muiden ohella Väisäselle. Ei tarvitsi olla montaa päivää työttömänä, suurin osan liiga joukkueista ottaisi neloseen roolipelaajaksi ja siitä kasvamaan etiäpäin. Tosin meillä ei turhakkeille ole käyttö, meillä on niin paljon laatua.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Toivottavasti Hakala nostetaan edustuksen mukaan maju-reissulta palattuaan.
Hänellä on varmasti enemmän annettavaa joukkueelle Marjalan tavoin, kuin monella leipiintyneellä virkamiehellä, joita pelistä toiseen on joutunut katselemaan.
Olisi fiksu siirto ensi kauttakin ajatellen.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Nyt olisi hyvä hetki ryhtyä perkaamaan rajulla kädellä leipiintyneet virkamieskiekkoilijat hevon v...ttuun joukkueesta, koska kausi on nyt sen suhteen menetetty, että jotain urheillista menestystä
olisi tällä kaudella saatavissa. Reagointi olisi edes pieni ele sen suhteen, että organisaatiossa olisi edes pienen pieni vaatimustaso sen suhteen, ettei päämärätön rusettiluistelu kerta kaikkiaan sovi perinteikkäälle TPS:lle seuran juhlavuotiskautena.
Pahoin pelkään, ettei mitään tapahdu, koska sekin on yksi TPS:n ominaispiirre. Vedetään verhot eteen ja ollaan hiljaa niin kauan, että kaikki unohtavat ja jatketaan samalla tavoin kohti uusia pettymyksiä.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Jokisen pelikirjan on moni jengi tylyttänyt suht helposti träpillä. Träppi, jonka pitäisi täälläkin olla selkäytimessä, pettää meillä pelistä toiseen.
Tämä on kyllä hauskaa. Meidän NHL-valmennus tarjoilee tätä, pahempaa epäjääkiekkoa kuin vuosituhannen vaihteen Tappara, ja siltikin haetaan yksi piste jostain Mikkelistä kohtuu arvokkaassa pelissä. Missä vitussa on edes joku Mikkeli? Mutta olen siirtynyt pro-Ahokkaiden vankkureihin ja uskon että noilla pelaajilla minkäänlainen muu pelaaminen ei vain onnistu ja keväällä taas meitä ei pysäytetä! Viikon päästä Kärpät kotona, osta liput NYT!
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jo kauden alkaessa näki että vaikeuksia tulee olemaan ja nyt viimeistään kuntopuntarikin osoittaa mihin suuntaan TPS on luisumassa eli kovaa vauhtia sinne sijoille 8-10 ja tällä tahdilla jopa sen ulkopuolellekin joutuminen vielä mahdollista.
Juhlavuosi on kuitenkin vain loppupeleissä yksi muiden joukossa mutta ennemminkin olisin huolissani mihin suuntaan TPS on menossa tulevaisuuden suhteen.
TPS:llä olisi kaikki eväät olla samanlainen suuri ja mahtava, kaikkien kadehtima seura jota se aikanaan oli ja jota Tappara on nyt tänä päivänä mutta miksi se ei sitä ole niin seuraan tarvittaisiin henkilö/henkilöitä joiden ammattitaidolla asioita lähdettäisiin viemään oikeaan suuntaan.
Siellä on nytkin johdossa ja taustalla suuria kiekkovaikuttajia joilta olisin odottanut huomattavasti parempaa ja kovempaa tulosta kuin mitä tähän mennessä on nyt nähty. Nimet Koivu, Westerlund, Urama, Kallio ovat nimiä joiden ammattitaidon luulin olevan sellaista millä seuran suunta nousee ylöspäin mutta vielä sitä ei ole nähty.
TPS:llä olisi valta taloudellisesti tällä markkina-alueella joka kuitenkin melko suuri mutta jota ei osata hyödyntää riittävästi, olosuhteet ehkäpä jopa Liigan parhaat kun lasketaan mukaan myös messukeskukseen noussut seuran fysiikkakeskus ja ilmeisesti siihen yhteyteen suunnitellaan myöskin harjoitushalliakin.
Vaikka kahtena vuonna joukkue on ollut finaaleissa niin mestaruuteen ei ole ollut mitään asiaa ja nyt eletään tätä hetkeä ja tämän kauden TPS on ollut luvattoman heikkotasoinen, aneeminen, ilmeetön ja pelit olleet puuduttavan tylsiä sekä väsyttävää seurattavaa.
Isoin asia on tälläkin kaudella ollut miten joukkueen materiaali ei ole ollut lähelläkään riittävä siihen että voitaisiin menestyä niin Liigassa kuin CHL:säkin. Tästä suuri syyttävä sormi nousee Kalliota kohti jonka ammattitaito ei näköjään riitä rakentamaan tasapainoista, hyvin roolitettua joukkuetta jolla voisi taistella mestaruuksista.
Näkisin että juurikin tuo tasapainoisuus sekä roolitus olisi se mihin pitäisi keskittyä ja vahvistusten pitäisi olla jatkossa nimensä mukaisesti vahvistuksia eikä mitään täytemiehiä jotka tuovat leveyttä joukkueeseen. Leveyttä saadaan nostamalla omia junioreita joukkueeseen mutta muuten ulkopuolelta tulleiden pitäisi aina olla pelaajia jotka tuovat joukkueeseen lisää taitoa, maaleja tai Haapasen ja Jasun kaltaisia pelaajia jotka heitetään ratkaisuhetkillä jäälle kun turvataan johtoasemaa ottelun viime hetkillä.
Eli nyt valoja päälle toimistolla ja nyt pitäisi jonkun nostaa kissa pöydälle , lyödä tarvittaessa nyrkkikin pöytää vasten ja vaatia että ruvetaan miettimään millä keinoilla Tepsistä saataisiin seura jolla se lähtisi tavoittelemaan Tapparaa kiinni ja olevansa jälleen se suuri ja mahtava TPS.
Mikäli se vaatii irtisanomisia tai jotain niin ihan sama mutta jotain täytyy tehdä mutta niinkuin Aurajokikin sanoi niin todennäköisesti verhot vedetään kiinni ja lisäksi valot sammutetaan toimistolla ja toivotaan että pöly laskeutuisi eikä tarvitsisi tehdä mitään. Olisin odottanut myös että tämä uusi Tapparasta tullut toimari olisi ollut viimeistään se joka lyö sen nyrkin pöytään mutta taitanee hänkin olla vain hyvää palkkaa nostava kaveri jolla ei mitään intressejä yrittää nostaa Tepsiä korkeammalle.
Valitettavasti kovaa luottoa TPS:n nykytoimintaan ei siis ole mutta haluan toki olla väärässä.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Tämän kauden Tepsiä kuvaa hyvin se, että pelipaikkaa ei anneta peliotteilla. Sellaisella valmennuksella ei tee mitään. Siellä on monta kaveria, joiden paikka on katsomossa. Ihan sama tuleeko tilalle vaikka B-junnu, mutta pelaamalla se paikka pitää ansaita. Ei olekaan moneen kauteen pitänyt tätä allekirjoittaa, mutta tämä näköjään pätee myös Ahokkaaseen. Se varmaan peluuttaa sellaisia kavereita, jotka toteuttaa hänen pelikirjaansa hyvin, eikä peliotteiden perusteella. Mikään muu ei voi selittää tota peluutusta. Se taas alleviivaa mulle, että sä saat Jussi mun puolesta häipyä.

Marjalalta tosiaan hyvä esitys eilen. En näe mitään syytä miksei toisi lisää nuoria mukaan. Jos sitten esim. se Väisänen jää sivuun, niin sitten jää. Mulla ei ole häntä vastaan mitään, mut ei nyt vaan riitä. Tekisi hyvää jos saisi vaikka Mestistä alle. Työkalut on kunnossa, mut jotain puuttuu. Tammelat ja Pavolit voi heivata myöskin Tepsin lähettiläiksi päiväkoteihin tai vaikka kiskamyyjäksi jakamaan nimmareita.
 

Juketsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Saakohan Ahokas täydet vapaudet valmennuksessa? En ymmärrä, miksi se puhuu toista ja tekee toista. Eli onko joku syy, miksi esim. Skalicky, Intonen ja Pyyhtiä saavat niin isoa vastuuta vaikkeivat ole sitä ansainneet? Vai kokeeko Ahokas ettei ole nostaa niin isoon rooliin muita mihin Kallio on ko. herrat joukkuetta kokoessa roolittanut? Vai eikö Ahokas saa penkittää herroja? Eikö uskalla, koska kokee leimaavansa scouttausosaston/organisaation?

Joka tapauksessa mä en syytä tästä Ahokasta vaan suurin syyllinen on Kallio/Suoraniemi, jotka ovat näyttönsä joukkueen kokoamisesta antaneet. En syytä edes Uramaa, koska hän luottaa alaisiinsa. Uramalla ei ole niin isoa ammattitaitoa, että hän voisi sanoa Kallion/Suoraniemen tarjoamille pelaajille ettei tämä istu meidän rosteriin. Korkeintaan sanoo, että hinta on liikaa. Meidän tulee löytää ammattitaitoa scouttaukseen, koska tämä sama on toistunut jo vuosia. Pari viime vuoden finaalipaikkaa onnistui täysin omien tähtiluokan junioireiden takia vaikka kaikki hankinnat floppasivat.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Pelkästään Turkulaisen TPS-fanipaita olisi jo hitti jolla voisi varmaan kaverin palkan kattaa.

Kansainvälisessä jalkapallossa pelkästään tätä (paitamyyntiä) saatetaan pitää jopa pelaajakaupan perusteena. Niin valtaisa bisnes se on. Suomessa täysin vieras ajatus eikä se mitenkään näillä massoilla voisi toimia, mutta nyt olisi kyllä hauska tempaus tämä + erittäin kova pelimies nykyliigaan ja EHT-tasoinenkin vielä. Siinä olisi KUBE-ilmiöt pientä.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Rafkinin kausi ohi, lähteenä TPS:n somet. Olkapää leikataan.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Rafkinin kausi ohi, lähteenä TPS:n somet. Olkapää leikataan.

Nyt täytyy oikeasti hankkia pakistoon vahvistus. Vaikka Rubenia usein moititaan, ei nämä kaksi uutta hankintaa korvaa häntä mitenkään. Nyt tarvitaan signaali johdolta, että vielä halutaan tapella tällä kaudella. Jos mitään ei tapahdu se on sama kun löisi hanskat tiskiin.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Me mitään tarvita. Just hommattiin 2 pakki, Kiviharju ja Pulli tulee takasin, niin meillä on määrällisesti riittävästi pakkeja.

Vanttajalle ja Ronkaiselle vaan enemmän peliaikaa, kyllä se siitä.
 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Aika paikallaan Rafkin polkenut viimekaudet.
2020 - 2021 kaudella 16 tehopistettä, viimekaudella 11 tehopistettä.
Nyt siis tehnyt 11 tehopistettä, joka olisi johtanut tasaisella pisteiden teolla 14 tehopisteeseen. Toki pisteet ei kaikkea kerro, mutta kuitenkin.
Jotain kertoo kuitenkin Rafkinin arvostuksesta joukkueessa, kun tälläkaudella kantoi varakapteenin lätkää.
Ylipäätään Tepsi odottaa kaverilta varmasti enemmän, kun ensikaudeksikin sopimus löytyy.
Kenelles varakapteenin lätkä nyt menee, kun Rafkin loppukauden pois?

Voi olla joo, että joku kaveri vielä puolustukseen hankitaan, kun Pullikin sen 4 peliä vielä pois. Onneksi Alléninki jo terve, vaikkei eilen vastuuta saanukaan.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt täytyy oikeasti hankkia pakistoon vahvistus. Vaikka Rubenia usein moititaan, ei nämä kaksi uutta hankintaa korvaa häntä mitenkään. Nyt tarvitaan signaali johdolta, että vielä halutaan tapella tällä kaudella. Jos mitään ei tapahdu se on sama kun löisi hanskat tiskiin.

Ei korvaa ei mutta eiköhän Ronkainen ollut se Rubenin "korvaaja". Tuskin tämä toimistolle ihan yllärinä tuli.

Vanttajan laina loppuu siirtorajalla. Jos Sport ei ole pääsemässä pudotuspeleihin niin Vanttaja takaisin Sporttiin ja Johansson tänne. Olisikohan näin sovittu?

Jos Sport pääsee pudotuspeleihin niin sitten varmaan mennään näillä. Vanttajan jatko riippuu sitten terveystilanteesta ja siitä löytääkö Tomppa jonkun laatupakin tuohon. Ja ihan varmasti löytääkin.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Me mitään tarvita. Just hommattiin 2 pakki, Kiviharju ja Pulli tulee takasin, niin meillä on määrällisesti riittävästi pakkeja.

Vanttajalle ja Ronkaiselle vaan enemmän peliaikaa, kyllä se siitä.
Eilisen perusteella Vanttaja ei ansaitse yhtään enempää peliaikaa ja rehellisesti sanottuna ei ansaitsisi minuuttiakaan enää Tepsin paidassa sillä senverran kuutamolla poika oli ja kierrettiin kuin mitkäkin keilat useamman kerran ottelun aikana.
Jokainen näistä Tepsin nuorista pakeista hoitaisi samaisen ruudun huomattavasti paremmin vaikka kokemusta Liigapeleistä heillä vielä selkeästi vähemmän.
Uskomaton ratkaisu jälleen Kalliolta hankkia pelaajia jotka eivät ole kelvanneet muille Liigaseuroille ja Vanttajan kohdalla jopa joukkuueellensa joka on sääliviivan alapuolella mutta Tepsiin näköjään kelpaa Kallion mielestä.
Näin Kallio rakentaa tänne mestaruudesta taistelevaa joukkuetta.
Myöskään Ronkainenkaan ei mitään ihmeellisyyksiä esittänyt ja ihmetellä sopiikin että muiden hankkiessa kauppansa avanneilta joukkueilta tai ulkomailta kovemman tason pelureita niin Kallio tyytyy toisten ylijäämä ja hylkäämiin pelaajiin. Ronkaisenkin olisi hyvin voinut korvata näillä Tepsin nuorilla ja vaikka yrittää esim SaiPasta omaa kasvattia Viitasaloa loppukaudeksi tänne joka olisi ollut selkeästi näitä kahta turhaketta laadukkaampi pelaaja.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Täältä lukenut, että Rafkin on aivan ylipaska puolustaja, joka ei tee about yhtään asiaa kentällä oikein, niin mitä täällä vongutaan, että Ronkainen ei häntä näiden ilkkujien silmissä korvaisi? Kait Ronkainen pystyy edes sen yhden asian tekemään pelin aikana oikein? Sehän olisi jo yhden verran enemmän kuin Rafkin - Jos palstan asiantuntijoilta kysytään.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kaiken vitutuksen ja epäluulon keskellä pitää muistaa että kauden tärkeimmät pelit vasta lähestyvät, ja niissä pitää lyödä parasta pöytään, toivottavasti yleisö löytää viimeisiin kotimatseihin antamaan tukea joukkueelle eikä pelkästään vittuilemaan ja lyömään puukkoa selkään.

10 matsia runkkaria jäljellä ja panokset ovat niissä kovat säälien välttämiseksi, vaikka peliotteet eivät viime aikoina mairittelevia olekaan olleet, niin tällä kaudella TPS on ollut vuoristoratamainen joukkue, joskohan kuntopiikki edellisvuosien tapaan saataisiin ajoitettua kauden tärkeimmille hetkille.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
10 matsia runkkaria jäljellä ja panokset ovat niissä kovat säälien välttämiseksi, vaikka peliotteet eivät viime aikoina mairittelevia olekaan olleet, niin tällä kaudella TPS on ollut vuoristoratamainen joukkue, joskohan kuntopiikki edellisvuosien tapaan saataisiin ajoitettua kauden tärkeimmille hetkille.

5,10,15 ja 20 pelin kuntopuntareissa ollaan tukevasti sijoilla 10-11. Ensimmäiset 30 peliä meni paremmin, kun nyt kuitenkin ollaan sijalla 7.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös