TPS kaudella 2021–2022

  • 532 940
  • 2 686

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Huutelen sivusta, mutta Detroitin kohdalla aika harvoin Euroopan junnut tuonne varsinaiselle leirille lähtevät, vaikka olisikin jo sopimus allekirjoitettu. Vaatisi edes suht realistista mahdollisuutta ottaa NHL-paikka ja Viro ei ihan tuolla tasolla vielä ole. Siellä on myös pakisto aika täynnä sekä Detroitissa että farmissa, joten turha sekoittaa kauden alkua reissaamaalla edestakaisin.

Detroitilla on myös yksi hyvin Viron kaltainen pakki Ruotsissa, vuotta vanhempi Albert Johansson, ja hänkin viettänee koko kauden Färjestadissa vaikka on tällä hetkellä Viroa edellä organisaatiossa.
Näitä "ulkopuolelta mutta sisäpuolelta" tulevia viestejä on kyllä hiton mielenkiintoista lukea, kiitos. Saa päivittää toki lisääkin koskien Detroitin juttuja mitkä Viroa koskee kun selkeesti siellä on faktaa annettavana.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näitä "ulkopuolelta mutta sisäpuolelta" tulevia viestejä on kyllä hiton mielenkiintoista lukea, kiitos. Saa päivittää toki lisääkin koskien Detroitin juttuja mitkä Viroa koskee kun selkeesti siellä on faktaa annettavana.
Joo laitan toki tulemaan, jos vaan osuu kohdalle jotain mainitsemisen arvoista. Samoin kiva lukea teiltä aina Viron edesottamuksista, kun täällä kuitenkin se ajankohtaisin tieto on ja itsellä nähdyt Liiga-pelit jää aika rajalliseksi. Toivotaan, että treenikauden hasardit on historiaa ja nähdään enemmän viime kevään kaltaisia otteita. Junnukisoissa varmasti iso rooli tiedossa, viime vuonna esitti siellä jo lupaavia otteita ja Detroitin fanit ainakin tykkäsivät näkemästään. Siellä päin monet odottavat Viron ottavan yhä isompaa kiekollista roolia ja ei-niin-isona pakkina vähän lisää jämäkkyyttä puolustuspeliin. Luistelua ja pelinlukua aina kehutaan.

Kaiken kaikkiaan lupaava jannu ja persoonakin tuntuu olevan kondiksessa. Eivät nuo 1. kierroksen jälkeen varatut Euro-kaverit turhan usein ainakaan Detroitissa saa sopparia heti ekan kauden jälkeen (4 vuotta aikaa signata), joten sekin kertoo aika paljon toimiston näkemyksistä.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Jatkoaika kirjoitti:
CHL:ssä Karejevin pelaaminen on ollut varsin nihkeää, joten Liiga-kauden aloituksen on sujuttuva selvästi paremmin.

Jaa? Mielenkiintoinen näkemys pelaajasta, joka taisi olla joka pelin paras tepsiläinen jopa penkillä istuessaan. Jatkiksen kausiennakossa tämä. Mutta mahtuuhan maailmaan mielipiteitä.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Olisikohan niin, että mikäli yhteisymmärrystä ei saavuteta niin jatketaan normaalisti? Tuntuu kyllä silti oudolta pelaajakortin ja CHL:n puuttuminen.

Tuskimpa mitään kuvia kortteihin tmv. mennään sairauslomalla ottamaan.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Tammela ja Hults oli loukkaantuneina noissa kuvissa. Tiedä sitten.
Tammela ja Hults ovat olleet harjoituksissa paikalla mutta treenaamatta. Korpikoski ei ole harjoituksissa ollut.
Sen verran Ahokas avaa spekulointeja että Korpikoski on itse hakeutunut sairauslomalleen eikä ole siis joukkueen kautta pakkolomalla.


– Mitä asiasta tiedän, niin Korpikoski on sairauslomalla 12. syyskuuta saakka. Hän on itse hakeutunut sairauslomalle. Se tieto minulla on, että kun hän saapuu 12. syyskuuta, niin hän on joukkueen käytettävissä.

– Pidin hänen kanssaan kesällä puolentoista tunnin mittaisen palaverin. En osaa tähän muuta sanoa, Ahokas totesi IL:lle.

Täällä moni esittänyt faktana että Virtasen tapauksen jo toistuneen. Toistaiseksi ei. Eli jos Ahokas ei puhu paskaa niin Korpikoski on itse tuntenut ettei pysty harjoittelemaan.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Herra Hakkaraisen haastattelun valossa annan kaverille "armoa" näin alkukaudesta. Katsotaan löytyykö se pelituntuma, en usko että todellinen taso on mitä on toistaiseksi nähty.
 

JJN

Jäsen
Käyttäjä on keskittynyt vähissä viesteissään lähinnä toiseen nimimerkkiin. Käyttäjälle on annettu pelikielto.
Tottakai on hakeutunut ja niin olisin itsekin mikäli huhut seuran toiminnasta korppia kohtaan pitää paikkansa
Mitkä huhut? Ai ne kun veli selkärangaton näki Korpparin hallin pihalla kävelemässä allapäin?
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Mitkä huhut? Ai ne kun veli selkärangaton näki Korpparin hallin pihalla kävelemässä allapäin?

Ihan mielenkiinnosta. Mitäköhän pahaa olen sinulle tehnyt, kun jokainen viestisi tuntuu koskevan minua. Alkaa olemaan vähän häiritsevää, kun tiedän ettet yritä edes keskustella kanssani, vaan viestisi ovat pitkälle ainoastaan henkilökohtaisia hyökkäyksiä.

Anteeksi kaikille muille offtopic, mutta tämän kirjoittajan viestit alkavat vain toistaa minun mollaamistani. @Moderaattorit toivoisi tässä vähän tiukempaa linjaa.
 
Viimeksi muokattu:

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Jaahas, tänään se sitten taas alkaa. Lämpötila +20 astetta, pari pitkää sandelsia kylmässä, hookin siivet ja uunituore liigapassi. Kyllä tässä kelpaa korkkailla jääkiekkokauden mallia 2021-2022.

Tämä on ensimmäinen peli tällä kaudella minkä oikeasti kunnolla näen. Ei vain ehtinyt katsomaan tai edes kuuntelemaan kunnolla harjoitusotteluita tai chl:ää. Toivottavasti palstaveljien havainnot tepsin pelistä eivät ole tänään läsnä ja Pärä voisi upottaa Lukon vähintään hatullisella.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Tuntuu, että joukkue on vuosi vuodelta tullut kauemmas karikatyyrikiekosta virtuooseineen. Tässä joukkueessa ei ole nyt yhtään Filppulaa, Palvetta, Ishakovia, Pajua tai Kessua. Erittäin tasapaksu, omista junnuista ja siltä polulta koottu hyvälaatuinen nippu, jonka pärjääminen ei riipu yhden sateentekijän suonenvedosta. Tämä sakki voittaa ja häviää yhdessä.

Tässä jutussa on jotenkin orastava hyvä mojo. Joukkuefiilis. Toivon todella, että hommat lähtee kumuloitumaan hyvään suuntaan jäällä, koska luulen että myös pelaajat aistii ns tähtien puuttumisen ja kaverin auttamisen kriittisyyden menestymisessä.

Kallio saisi silti sen yhden kivenkovan täsmäjätkän hoitaa keskikaistalle. Keijolla on tunne, että sillä mahikset nousisi vielä aivan uudelle tasolle.
 

mtallskog

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pärssinen tosiaan poistui eilisen pelin jälkeen ainakin toviksi aikaa Palloseuran kokoonpanosta. Nashvillen rookiecamp alkaa 16.9., josta matkaavat Floridaan 2021 NHL prospect showcase turnaukseen. Turnauksessa kohtaavat 18.9. Tampan, 19.9. Floridan ja 21.9. Carolinan. Varsinainen training camp alkaa 22.9. ja päättyy 9.10. Campin aikana pelataan kuusi harjoitusottelua.

Prospect campilla Pärän kanssa paikasta auringossa taistelevat mm. seuraavat pelurit:
- Philip Tomasino 2019 1 kierros 24 varaus, Chicago Wolwes AHL 29o 13+19=32
-Zachary L`Heureux 2021 1 kierros, Halifax Mooseheads QMJHL 29o 19+20=39
-Yegor Afanasyev 2019 2 kierros, CSKA Moskova KHL 16o 2+4=6, VHL+MHL 6o 5+1=6

Eli jos Pärällä hyvin menee, niin emme häntä Turussa enää näe, mutta todennäköisesti viimeistään lokakuun puolella tärkeä centterimme on taas rivissä mukana. Joka tapauksessa Juusolle onnea matkaa.
 
Viimeksi muokattu:

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
TPS:n kokoonpano eli viime lauantain kotiottelun jälkeen Juuso Pärssisen siirryttyä toistaiseksi NHL-seura Nashville Predatorsin harjoitusleirille.

Vastaavasti sairastuvalla Liiga-avauksesta ollut puolustaja Ville Lajunen on tervehtymässä vammastaan. Varakapteenia odotetaan tositoimiin kuluvan viikon aikana.

Hyökkääjä Lauri Korpikosken sairasloma jatkuu päivitetyllä tiedolla lokakuun 10. päivään saakka.



 

mtallskog

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Komppaan edellistä viestiä Hakkaraisesta. Näyttöhaluja varmasti on paljon ja liike oli hyvällä tasolla. Tottuminen Liigaan ja uusiin systeemeihin ottaa aikansa.

Mutta toisaalta allekirjoittanuttakin epäilyttää kuka on ykköskeskushyökkääjä nyt, kun Pärä suuntasi kirkkaampiin valoihin? Hultsia pidän tähän mennessä lievänä pettymyksenä. Alottaminen on ollut todella heikkoa ja pelissä tuntuu jotenkin haahuilevan tilanteen ulkopuolella. Kaksinkamppailuissa aika pehmeän oloinen. Toki sisäänajo hänenkin kohdalta vielä käynnissä.

Riittääkö Intosella ykköseen, tai Hakkaraisella? Jotenkin tuntuu, että molempien paikka olisi kolmosessa ja Hultsin (ehkä) kakkosessa. Jasu itseoikeutettu nelosen veturi. Muutenkin Intonen, Väisänen, Pyyhtiä ketju on ollut mielestäni toimiva yksikkö, enkä sitä välttämättä hajottaisi.

Kakkoskentältä odotan enemmän tehojen suhteen. Steenbergen on ollut hyvin liikkuva ja kamppaileva pelaaja ja Sandbergilla on oivaltavia syöttöjä. Pitäisikö tässä olla joku muu keskellä??
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Kareev vähän huolestuttaa. Tai ainakin mietityttää. Kahdessa pelissä on nyt mennyt kuudesta maalista kolme luvattoman helposti.
Karejev oli ihan yhtä epävarma viime kauden alussa. Me kaikki kyllä tiedetään millä tasolla mies pystyy pelaamaan. Itse kyllä löisin Anttilan uuniin Pelicans-ottelussa. Katsotaan missä se miehen taso on.

Pärssisen menetys on iso, mutta kyllä ilman häntäkin pitää pystyä pisteitä raapimaan ainakin huonommista jengeistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös