Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Huoh.. Jos Seura on sulle tärkeä,
Se miten tärkeä TPS on jollekkin Jyp kannattajalle on sitten eri asia ja taitaa tuolla kirjoittajalla olla enemmänkin suru puserossa sen takia, kun on pelkää, että TPS tulee pyyhkimään Jypillä jäätä ja viemään pisteet.
 
Mustavalkoinen on Turku ainiaan, ei sinimusta milloinkaan. Turku tuo mustavalkoinen kaupunki Aurajoen rannalla Varsinais-Suomessa.
-Member of Sissiryhmä-

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Kun meille ei tule vielä toistaiseksi ketään on antoisaa seurata mitä muut touhuavat ja Tepsihän touhuaa. Jopa hieman hämmetyneenä on seurannut ulkolaisten virtaa joukkueeseen. Johtotähtenä pakistossa näkyy olevan oman maalin varjelu ja hyökkäyksessä nopeus sekä maalintekotaito, varmaan johtopäätöksiä viime kaudesta.

Saa vaikutelman, että tässä ei koota mitään pitkän projektin joukkuetta vaan tavoitteena on menestyä heti ensi kautena Raipen valmennuksessa. Kallio tuntee varsinkin Ruotsin pelaajamarkkinat mikä hankinnoissa näkyy. Onko strategia mietitty urheilun johtoryhmässä vai Uramako on ideoinut?

Jos tuohon jotain lisää kaipaisi niin ilman muuta heti tulee mieleen kh, taitava pelinrakentaja. Toinen ehkä pakiston ylivoimamies. Sellaiset kuin olivat Palve ja Heikkinen toissakaudella parantaisivat kokoonpanoa kummasti.

Toivotan onnea ensi kaudelle ja Ässät- TPS kauden aloittaa, kunhan sinne asti päästään ja pelit alkavat oikeasti.
 

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ehkä tässä voisi tauon jälkeen palata kirjoittamaan tänne. Ei olisi kyllä viime kauden jälkeen uskonut, että nyt on fiilis kuin pikkulapsella jouluaattona. Jos keväällä oli Tepsin suhteen sellainen hanskat tiskiin fiilis, niin nyt on taas alkanut innostumaan Tepsistä ja kyllä sitä jo kovasti odottaa, että kausi alkaisi jotta päästään pelaamaan. Tepsin tilanne vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta ja lupaavalta. Nyt Tepsissä on sitä kuuluisaa tekemisen meininkiä. Uskotteko siellä kotisohvalla, että Tepsi tekee uskottavia hankintoja ja joukkueen rakentamisessa on selkeästi punainen lanka. Osa hankinnoista on toki pieniä kysymysmerkkejä, eikä koskaan päästä siihen tilanteeseen, että kaikki hankinnat onnistuisivat, mutta tilanne vaikuttaa hyvältä ja lupaavalta.

1) Maalivahtiosasto on kunnossa ja siihen Tepsi ei kaadu. Uskon, että Westerlund ja Moisanen tietävät, mihin Kareev pystyy ja Tirrosen kohdalla tiedetään, mitä saadaan.

2) Puolustusosasto vaikuttaa selkeästi paremmalta, kuin viime kaudella. Puolustuspäässä on ollut aikaisemmin sitä ongelmaa, että kaksinkamppailut hävitään turhan usein ja Tepsin maalille on tultu turhan helposti ja siellä on ollut vastustajalla turhan mukavat oltavat. Tepsin puolustus on ollut melkoisen köykäinen ja nyt tähän ongelmaan on selvästi tartuttu. Nyt on hankittu Bohm, Ivarsson ja Bibic, joiden pitäisi pystyä siivoamaan omaa maalin edustaa ja heidän pitäisi pärjätä kaksinkamppailuissa edeltäjiään paremmin. Varsinkin Ivarssonin suhteen minulla on isot odotukset ja Bohmilta odotan myös hyviä ja tasaisia otteita. Uskon, että Bibicistä on hyötyä Tepsille, vaikka tästä kolmikosta hänen suhteensa on eniten kysymysmerkkejä. Tuskin on ihan turha mies, kun SHL:ssä on kertynyt pelejä aika paljon. Aika näyttää. Viime kaudella vaikutti siltä, että Tirronen oli puolustajista ja maalivahdeista se fyysisin puolustuspään pelaaja ja hän sai hoitaa järjestysmiehen roolia Tepsin maalin edessä, Nyt Tirronen voi keskittyä omiin hommiinsa, kun muut siivoavat maalin edustaa. Uskon myös, että nyt ei enää Tepsin maalivahtien päälle ajeta ihan miten huvitaa ilman seuraamuksia.

Larsson on puolustajien kiekollinen kapellimestari. Uskon, että Viro pystyy ottamaan viime kautta suurempaa kiekollista roolia puolustajien osalta. Rafkinin otteita on myös mielenkiintoista seurata tulevalla kaudella. Mielenkiintoista on nähdä, että mihin hän pystyy. Anttalainen, Kaskinen, Laitamäki, ja Pulli ovat luultavati rotaatiopelaajia, jotka taistelevat kovasti pelipaikoista. Toivottavasti jokainen heistä saa reilun mahdollisuuden ansaita pelipaikka pelaavasta kokoonpanosta. Mestikseen lainaaminen voisi myös tulla kyseeseen, kun pelaaminen kehittää, eikä katsomossa istuminen. Toivottavasti kaikki neljä ovat sellaisia, joista saataisiin kasvatettua tulevaisuuden runkopelaajia. Pulli on sinänsä isokokoisena puolustajana mielenkiintoinen tapaus, kun tuntuu, ettei suomalaisissa puolustajissa hirveästi ole näitä isokokoisia pelaajia. Toivon, että kokoonpanon ulkopuolelle jäävien nuorien pelaajien suhteen tehdään järkeviä ratkaisuja, joilla turvataan heidän kehittymisensä. Vakaasti uskon, ettei ainakaan puolustuspään pelaaminen ole Tepsin ongelma ensi kaudella. Nyt siellä on kokoa ja näköä sekä kamppailuvoimaa. Vähän mietityttää, että pitäisikö puolustuksessa olla Larssonin lisäksi yksi kiekollinen ja taitava puolustaja.

3) Hyökkäysosasto on myös aika mielenkiintoinen ja nyt silläkin osastolla on panostettu Tepsin menneiden kausien ongelmakohtiin. Nyt on hankittu joukkueeseen taitoa, nopeutta ja maalintekovoimaa ja näistä on ollut puutetta. Hyökkäyksenkin osalta on havaittavissa, että nyt on lähdetty ratkaisemaan ongelmia ja panostettu oikeisiin asioihin. Jos uudet hankinnat onnistuvat, niin maalinteko ei lepää enää vain Pajuniemen harteilla. Kestner voi toki olla Tepsin oma Justin Danforth tai sitten Suomi sarjan höntsäilijä tai jotain siltä väliltä, mutta haluan uskoa, että hänkin on vähintään hyvä/käyttökelpoinen pelaaja. Korpikoski on kysymysmerkki, mitä tulee tehopisteisiin, mutta eiköhän hänestäkin ole iloa. Vähän kaipaisin 4.ketjuun sellaista Leo Komarov -tyyppistä laituria. Ortega, Iskhakov ja Ibragimov ovat sellainen kolmikko, että ihan mitä tahansa voi tapahtua ja heidän peliesityksiään odotan mielenkiinnolla kuten oikeastaan koko joukkueen. Joukkueen rakentamisessa on nyt kyllä huomioitu se, mihin suuntaan jääkiekko on kehittymässä ja nyt joukkueen rakentamisessa kaikki osa-alueet huomioiden on minusta paljon enemmän järkeä kuin aikoihin. Kyllä tuossa on selvä punainen lanka havaittavissa.

Sentteriosasto minua hieman mietityttää. Jasu ja Wirtanen ovat päteviä alempien ketjujen senttereitä ja Intonen taistelee 3.ketjun sentterin roolista ja voi hän laidallakin pelata. Hänestä voi tulla hyvä liigapelaaja, kunhan saa fysiikkaa kehitettyä paremmaksi. Odotan, että Pärssinen tekee ensi kaudella lopullisen läpimurtonsa. Esitti viime kauden lopulla todella lupaavia otteita, mutta vähän hankala sanoa, että millaisia tehoja voi ensi kaudella odottaa. Ihan en jaksa uskoa, että hän olisi vielä Tepsin johtava 1.sentteri. 2.sentterin roolissa pärjää varmasti. Iskhakovia koskee vähän sama. Uskon, että pärjää 2.sentterinä, mutta en ole varma, että pystyykö pelaamaan 1.sentterinä koko kautta. Molemmat omaavat potentiaalia ja heistä on varmasti paljon iloa ensi kaudella. Mielenkiinnolla seuraan molempia. Molemmat ovat kuitenkin vielä sen verran kokemattomia, että 1.sentterin paineet ja tulosvastuu voivat olla vielä liian kovat. Näkisin mielelläni, että perjantaina julkaistava pelaajasopimus olisi yksi vähän kokeneempi laatusentteri.

Nyt kun näitä uusia pelaajia on myös hyökkäykseen tullut ovista ja ikkunoista siihen tahtiin, ettei perässä meinaa pysyä, niin vähän ihmettelen Janatuisen jatkosopimusta. Toki hän on varmaan edullinen rotaatiopelaaja, mutta laituriosastolla alkaa olemaan jo ylitarjontaa pelaajista. Omista junnuhyökkääjistä seuraan kyllä mielenkiinnolla, että pystyykö Intonen, Liukas tai Pyyhtiä tekemään läpimurron ja lunastamaan pysyvän paikan pelaavasta kokoonpanosta. Heillä on potentiaalia siihen, mutta kilpailu pelipaikoista on kovaa, mikä on pelkästään hyvä asia. Pelipaikka pitää ansaita näyttöjen perusteella. Teissalasta minulla on sellainen käsitys, että häntä on pidetty potentiaalisena hyvänä liigapelaajana, mutta jäänyt vähän ikuiseksi lupaukseksi. Hänelle voisi oikea paikka tällä hetkellä olla Mestis. Nevasaaresta en oikein tiedä, mihin hänen kykynsä lopulta riittävät. Toivoisin, että vähintään yksi, mutta mielellään kaksi kolmikosta Intonen, Liukas ja Pyyhtiä pystyisivät kehittymään sellaiselle tasolle, että pääsisivät pelaamaan vähän enemmänkin tai jopa vakiokokoonpanoon.

Täytyy kyllä sanoa, että kokonaisuutena ajatellen Tepsillä on kasassa mielenkiintoinen joukkue, jossa on potentiaalia. Kysymysmerkkejäkin on joidenkin osalta ilmassa, mutta nyt näyttää hyvältä. Voi sanoa, että puolustuksessa on pari omaa kasvattia lähes varmasti vakiokokoonpanossa ja hyökkäyksessä sanoisin, että viidelle omalle kasvatille on vakituinen paikka pelaavassa kokoonpanossa. Kyllä siellä pelaavassa kokoonpanossa on myös niitä omia kasvatteja ihan kiitettävästi, mikä on sinänsä mukava asia, vaikkakaan ei se saa olla itseisarvo. Kaikkien pitää ansaita pelipaikkansa. Toivottavasti annetaan reilu mahdollisuus lunastaa pelipaikka. Sekin on nyt positiivista, että nyt pitäisi pelipaikoista olla ihan oikeasti kilpailua eli löysäilyyn ei ole varaa. Kyllä minä näen tässä joukkueessa enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kyllä luultavasti joku hankinnoista osoittautuu pettymykseksi, mutta ei kaikki hankinnat voi koskaan onnistua.

Kaikesta Tepsin tekemisestä huokuu nyt sellainen positiivinen tekemisen meininki ja asioita on ryhdytty muuttamaan. Nyt ei enää tyydytä puhumaan hienoista visioista ja suunnitelmista, vaan oikeasti on lähdetty tekemään asioille jotain. Valmennusosastolle on tullut uusia ihmisiä, viime kauden joukkueesta lähti äkkiseltään laskettuna 15 pelaajaa ja viestintään on panostettu. Jos ajatellaan liigajoukkueiden näkyvyyttä näin keskikesällä, niin Tepsihän on vienyt muita ihan 100-0. Tämä on todella hyvä juttu, että pelaajasopimuksia julkistetaan tasaiseen tahtiin vähitellen. Pidetään mielenkiintoa yllä ja Tepsi uutisissa. Pitkästä aikaa Tepsin ympärillä on enemmän positiivista virettä kuin negatiivista. Eniten minua mietityttää valmennuskolmikko Helminen, Rintanen ja Salo, mutta annetaan nyt heillekin mahdollisuus. Ei oikein löydy uskoa heidän kykyihinsä ja osaamiseensa luotsata Tepsi menestykseen ensi kaudella, mutta katsotaan. Sinänsä harmi, jos joukkueen rakentamisessa onnistutaan ja homma kaatuu tähän valmennuskolmikkoon.

Kyllähän tässä taas väkisinkin innostuu Tepsiin ja Tepsin toimintaa seuraa suurella mielenkiinnolla. Toki tässä voi käydä niinkin, ettei koko kautta edes pelata, mutta ei maalata piruja seinille. Rupesin itseasiassa miettimään kausikortin hankkimista, kun ihan oikeasti on ruvennut taas innostumaan Tepsin touhusta. Nyt ainakin yritetään muuttaa asioita. Suurimmalla osalla hankinnoista on yksi vuotinen sopimus, mikä nostaa riskiä siihen, että ensi keväänä/kesänä joudutaan taas tuomaan iso määrä uusia pelaajia joukkueeseen, mutta jos hommat sujuvat molemmin puolin hyvin, niin eiköhän ainakin osa saada pidettyä joukkueessa. Ei ole tietenkään hyvä asia, jos vuodesta toiseen puolet joukkueesta vaihtuu ja pysyvyyttä tarvitaan. Paljon on hyviä asioita meneillään Tepsissä ja toivon todellakin, että nyt on alkanut uusi aikakausi joukkueessa ja organisaatiossa.

Edit: Lisäyksenä vielä, että sekin on ollut positiivista seurattavaa viime kuukausina, kuinka avoimesti seuran toimijat kuten Urama ja Kallio ovat käsitelleet seuran asioita ja tulevaisuuden suunnitelmia. Mikä tärkeintä, niin on avoimesti myönnetty, että hommat ovat menneet päin seiniä. Siitä on hyvä lähteä rakentamaan parempaa huomista ja minusta se nyt näkyy kaikessa tekemisessä. Joukkueeseen on hankittu leveyttä, taitoa, fyysisyyttä, kamppailuivoimaa, nopeutta, maalintekijöitä ja oikeastaan kaikkea, mistä on ollut puutetta. Pelipaikoista on kilpailua ja on hankittu pelaajia, jotka haluavat menestyä ja kehittyä. Täällä jatkoajassakin ja muualla sosiaalisessa mediassa on paljon puhuttu joukkueeseen ja organisaatioon liittyvistä ongelmista ja nyt tähän huutoon on vastattu. Nyt tuntuu oikeasti siltä, että organisaatiossa tehdään oikeasti töitä sen eteen ettei kannattajien tarvitse miettiä, että minkä ihmeen takia minä kannatan Tepsiä. Hankinnat vaikuttavat siltä esim. Kallion ja Uraman kommenttien perusteella, että joukkueessa on enemmän halua menestyä muutenkin oikeanlaista asennetta kuin muutamana viime vuonna yhteensä. Minulla ei todellakaan ole ikävä esim. Karvosta ja Väyrystä. Filppulakin alkoi olla ihan menneen talven lumia.
 
Viimeksi muokattu:

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllähän tuo väkisin pieneltä pettymykseltä tuntuu. Nimenomaan siksi koska ei ole sentteri tämä Evan- poika.
 
"Loppujen lopuksi se on ihan sama kuka turakainen siellä vaihtoaitiossa valmentajana heiluu" -Kai Suikkanen-
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kyllähän tuo väkisin pieneltä pettymykseltä tuntuu. Nimenomaan siksi koska ei ole sentteri tämä Evan- poika.
Voisko tää sentteririttömyys kertoa siitä että Koivu on ratkaisunsa tehnyt ja Kalliolla on tämä myös tiedossa? Eipä se Minnesotan kausi kai enää kauan kestä..
 
Jonne Virtanen
"Jokerit pahoittelee virheellistä ilmoitusta Karalahden siirron kariutumisesta heinäkuussa!"

Sassa Barkov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vierestä seuranneena ihan mielenkiintoiselta näyttää TPS-nippu. Ei voi tietää miten menestyy, mutta mielenkiintoisia hakuja iso läjä. Onko TPS-fanit miettiineet miten kentälliset voisi rakentua näiden hakujen myötä?
 

Anrii

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, JarPa
Sitten vaan ketjurulettia pyörittämään. Kyllähän tuo yllätysvalmis porukka on.

Nurmi - Pärssinen - Pajuniemi
Ortega - Iskhakov - Weinger
Ibragimov - Jasu - Kestner
Haapanen - Wirtanen - Korpikoski

Bohm - Larsson
Ivarsson - Viro
Bibic - Rafkin

En piiloittele innostustani, sillä erittäin mielenkiintoinen jengi on kasattuna. Katsotaan nyt miten omat pojat Nurmi - Pärssinen - Pajuniemi pystyvät pitämään muut takana nokkimisjärjestyksessä. Jos pystyvät.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Vierestä seuranneena ihan mielenkiintoiselta näyttää TPS-nippu. Ei voi tietää miten menestyy, mutta mielenkiintoisia hakuja iso läjä. Onko TPS-fanit miettiineet miten kentälliset voisi rakentua näiden hakujen myötä?
Nopeasti ajateltuna voisin nähdä jotain tämän suuntaista:

Nurmi-Pärssinen-Pajuniemi
Korpikoski-Ishkakov-Ortega
Kestner-Jasu-Weinger
Ibragimov-Wirtanen-Haapanen

Bohm-Larsson
Ivarsson-Viro
Bibic-Rafkin

Kareyev
Tirronen
 

AAPEEli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sitten vaan ketjurulettia pyörittämään. Kyllähän tuo yllätysvalmis porukka on.

Nurmi - Pärssinen - Pajuniemi
Ortega - Iskhakov - Weinger
Ibragimov - Jasu - Kestner
Haapanen - Wirtanen - Korpikoski

Bohm - Larsson
Ivarsson - Viro
Bibic - Rafkin

En piiloittele innostustani, sillä erittäin mielenkiintoinen jengi on kasattuna. Katsotaan nyt miten omat pojat Nurmi - Pärssinen - Pajuniemi pystyvät pitämään muut takana nokkimisjärjestyksessä. Jos pystyvät.
Tuolla ryhmityllä saataisiin kyllä neljän ketjun voimin rullaamaan peliä! Alkais jo!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nurmi - Pärssinen - Pajuniemi
Ortega - Ishakov - Weinger
Kestner - Jasu - Korpikoski
Haapanen - Wirtanen - Ibragimov

Bohm - Larsson
Ivarsson - Viro
Bibic - Rafkin

Kareejev-Tirronen (Anttila)


Ja tosiaan vielä

Janatuinen-Kuru-Nevasaari
Pyyhtiä-Intonen-Liukas
Teissala

Kaskinen-Anttalainen
Laitamäki-Pulli
Mukavasti on kyllä kilpailua laituriosastolla ja pakistossa...

Toivottavasti Jasu on pelikunnossa ja sentteriosaamista löytyy riittävästi..

Veikkaan että harjoituskaudella katsellaan miten uudet laiturit pärjää keskellä..

Koivun tilannetta varmaan tarkkaillaan tosiaan tappiin asti..

EIköhän tarvittaessa vaikka Korpikoski ihan luotettavasti sentterin tontin hoida kuten teki Sveitsissä ja onhan meillä Guru...

Toivottavasti Wirtanen on löytänyt koronatauolla uutta virtaa ja palaa tasolleen..

Kyllä tässä innolla odottaa kauden alkua..

Joukkue näyttää pitkästä aikaa nopealta ja taitavalta, enkä usko että kaikkia rahojakaan on vielä käytetty vaan katsellaan miten homma lähtee käyntiin..

Toivottavasti Raipe yllättää kaikki ja saa hommaan toimimaan..

Potentiaalia joukkueessa on vaikka mihin ja teemana nuorille vastuuta..

Kyllä tohon vielä mielestäni yksi Isiguzokin olisi mennyt rightin kaverina peliajasta mestiksen ja liigan välillä taistelemaan nyt Rafkin ainoa rightin pakki... Jotenkin jäi harmittamaan että köyhän miehen subbanin pelit jäi niinkin vähiin..
 
Viimeksi muokattu:
”Uskon, että hän on meille merkittävä vahvistus.”

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
"Winners never quit, Quitters never win" -Vince Lombardi-

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Muokataas viesti uudestaan!

Joukkue on mun silmään erittäin hyvä. Ei se välttämättä riitä 6.sakkiin, mutta riittää mihin riittää. Ainakin on mielenkiintoa.

Valmennuksen kannalta kilpailu on todella kova. Nurmi ei varmasti pelaa 1.kentässä. Itseasiassa Pajuniemen paikkakaan ei välttämättä ole mitenkään sementoitu. Viime kausi oli hyvä, mutta ei se takaa ensi kaudelle mitään. Samantyylisiä laitureita on nyt useampi. Sentteristö on heikko, mutta se on oikeastaan normi Tepsissä. Kyllä tolla pärjää.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Sitten vaan ketjurulettia pyörittämään. Kyllähän tuo yllätysvalmis porukka on.

Nurmi - Pärssinen - Pajuniemi
Ortega - Iskhakov - Weinger
Ibragimov - Jasu - Kestner
Haapanen - Wirtanen - Korpikoski

Bohm - Larsson
Ivarsson - Viro
Bibic - Rafkin

En piiloittele innostustani, sillä erittäin mielenkiintoinen jengi on kasattuna. Katsotaan nyt miten omat pojat Nurmi - Pärssinen - Pajuniemi pystyvät pitämään muut takana nokkimisjärjestyksessä. Jos pystyvät.
No kyllä todellakin on luvalla sanoen mielenkiintoinen joukkue, aivan huippukiinnostavaa seurata Tepsin kautta. On kyllä melkoinen sekametelisoppa, jotenkin näin ennakkoon arvioituna Ortega, Weinger ja Kestner syövät toinen toisiaan aika isollakin kädellä (etenkin kun siellä on sitten vielä teidän omat Pajuniemi ja Nurmi), mutta kausi sen vasta näyttää miten tällainen rightin laiturien armeija onnistuu.. edelleen minusta aivan megalomaaninen kysymys kuuluu, että miten Raipe istuu tähän yhtälöön

Sentteristö näyttää tietysti näin naapuripöydästä katsottuna ohkaisen puoleiselta, tiedä sitten Koivun tilanteesta..
 
"siis ymmärrän syvällisesti hyvän taiteen määrittelemisen ikiaikaisen dilemman, mutta kyllä paskan aina tunnistaa"
(Kyösti Pöysti)

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
" 183-kiloinen ja 88-kiloinen Weinger on pelannut kaksi edellistä kautta AHL:ssä. Viime kaudella 38 ottelussa syntyi 20 tehopistettä. "

Melkoinen traktori kun noilla kiloilla vielä osaa kovaa luistellakin...
 
”Uskon, että hän on meille merkittävä vahvistus.”

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Liverpool. Tool —— hämyt
Pakko käydä vähän huutelemassa vieraasta pöydästä.
Teillähän on tekemisen meininki siellä Turussa. Kaikkea hyvää vaan teille ensi kaudeksi. Mielenkiinto töpsyköitä kohtaan on noussut ihan uudelle tasolle. Ja puheet liian monista ulkkareista tai muukalaislegioonasta on hevon kukkua.
 
Ministeri Kiuru. Teillä oli koko kesä aikaa säätää meille käsienpesupakko. Missä päätös viipyy ja kuka sen noudattamista valvoo?

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pakko käydä vähän huutelemassa vieraasta pöydästä.
Teillähän on tekemisen meininki siellä Turussa. Kaikkea hyvää vaan teille ensi kaudeksi. Mielenkiinto töpsyköitä kohtaan on noussut ihan uudelle tasolle. Ja puheet liian monista ulkkareista tai muukalaislegioonasta on hevon kukkua.
Kyllä mä satakertaa ennemmin katselen joukkuetta jossa riittää tunnetta yritystä ja nuoruuden intoa ja uran seuraavan askeleen tavoittelua kun koukkupolvien virkamieskiekkoa..
 
”Uskon, että hän on meille merkittävä vahvistus.”
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy