TPS kaudella 2012–2013

  • 656 822
  • 1 480

dirlandaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
ehdottomasti TPS
Mestis

Ei enää välivuosi saarnoja. Se oli ja meni. Nyt saarnataan siitä, että miltä tuntuu kun pudotuspelit odottavat.
Jokainen muu seura ilmoittaa uusista pelaajista ja jokaisella on rosteri joka pesee nykytepsin mennen tullen.

Tänne ei tule yhtäkään kunnon pelaajaa, ei edes nyt rahalla. Tämä faktaa ja varmaa tietoa. Pelaajat kun puhuvat keskenään. Syy on kuulemma siellä penkin takana. "Kannattaako tulla Turkuun"? Älä helvetissä edes ajattele. Näin on marjat. Valmentaja ei hyväksy ns. vanhoja pelaajia ja vanhat ovat yleensä niitä taitavia ja kokeneita.
On mennyt ohi Camilo Miettinen, Jarno Koskiranta ja tänään kuultiin Pärssinen. Pian varmaan tulee tietoa kuka nappaa Rintasen. Tänne kun eivät kelpaa. Vuori ei asialle mitään mahda jos eivät kelpaa tai eivät tänne tule.
Junnuja toki tarvitaan, mutta ei koko joukkuetta. Nuorethan tekevät sopimuksen kunhan vaan pääsevät pelaamaan liigaan. Hyvä heidän kannalta, mutta ei jos joukkue hakee menestystä.
 

Daenboudian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Vahalahti - Laakso - Anttila
Vittasmäki - Seppänen

Hattunen - Tuominen - Salo
Ristolainen - Palmroth

Tuomainen - Huhtala - Virtala
Lehtonen - Friman

Kulmala - Honkanen - Seinelä

Engren
Järvinen


Tämän pitäisi olla älyttömän huono vitsi. Mutta kun ei ole. Ei kiinnosta yhtään vaikka tuohon lyödään kesän ja runkosarjan kuluessa 4 - 5 ulkomaalaista arpaa sekaan. Niin surullista!
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Eikös kuitenkin nyt ole niin ettei seurajohto ole tuonut julkisuuteen tavoitteita tulevalta kaudelta? Tämä on tällä hetkellä fakta.

Miksi siis spekuloida pelaajamateriaalista kun emme tiedä, mitä Ruissalo tahtoo?

Tällä nykyisellä pakistolla revitään ensinnäkin Engren kappaleiksi ensimmäisten kymmenen pelien aikana ja siinä onkin sitten kaverin itseunto nollissa sekä pelit pelattu. Kuka korvaa? Tai ei sillä merkitystä kuka korvaa koska sama kohtalo on tulossa seuraavalle molarille. Suikkasen aikaan Atte pelasti hyvin juurikin loistavan ja uhrautuvan pakiston takana. Muistelkaa mistä ne kudit tulivat.

Hyökkäyksen tehottomuus on ollut framilla. Miten tulevalla kaudella? No, heikentyi entisestään. Jos meille tulee pari kaveria hyökkäykseen niin mitä sitten? eikös Virran pelitapaan kestä tottua sen yhden kauden verran? Tosin näytti siltä ettei sekään riitä.

Saadaan muuten oikeesti taistella siitä, ettei karsita tulevalla kaudella. Luulen, että johto on tämän takana myöskin ja edes jonkilaisen menestyksen sijaan halutaan taloudellista voittoa. Menestystä ei turussa enää haluta. Kunhan pelataan ja vakiomäärä sponsoreita ja katsojia on messissä.
 

Akuma82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, VG-62
Aaahh...pelirangaistus on meikäläisen osalta kärsitty. Sanottakoon siitä, että täysin oikeudenmukainen rangaistus turhanpäiväisestä kommentista.

Se positiivinen asia pelikiellossa oli, että jos olisin tänne saanut lehdistötilaisuuden jälkeen kirjoitella, niin silloin viimeistään olisi pelikieltoa napsahtanut, koska en kovinkaan montaa painokelpoista sanaa olisi tänne saanut näpyteltyä.



Sitten omiin tuntoihin, jotka pystyn tänään tänne näpyttelemään jo huomattavasti siistimmässä muodossa, kuin eilen olisi ollut mahdollista.


Engrenin sopimus oli jo odotettua ja on hyvä hankinta. Kaikki muu olikin sitten sellainen läjä nestemäistä ripulipaskaa, että voi jestas sentään! 90v. -juhlakausi edessä ja TPS:n idioottimainen, urheilullisesta menestyksestä selkeästi piittaamaton, kansitakkijohto päättää karsia pelaajabudjettia ja jättää kaikenlaiset panostukset tekemättä. Joku saatanan Henri Tuominen (Ei millään pahalla Henrille, mutta eiköhän meillä noita 3-4 kenttien jyriä löytynyt jo ennen häntä) hankitaan Ilveksen neloskentästä(!!!) ja julkistetaan muutama junnusopimus, sekä Tuomaisen "jatko"(joka ei edes jatkosopimus missään vaiheessa ollut, vaan miehen kaksivuotinen sopimus ostettiin viime kaudella HIFK:ltä pois) "Mielenkiintoisina sopimuksina".

Haistakoon paska koko saatanan hallitus! Ensimmäistä kertaa elämässäni harkitsin tosissani ensi kaudelle kausikortin hankintaa, mutta se jää aivan varmasti ostamatta. Jos jonkun matsin viitsin hallille mennä katsomaan, niin ilmaislipulla ehkä, muuten jää matsi näkemättä.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Muut joukkueet ne vahvistuu (IFK viimeisenä tänään 3.5.2012), mutta TPS vain heikkenee. Edelleen kova harmitus päällä tiedoitustilaisuuden annista.

TPS:n tavoite on antaa omille junnuille peliaikaa ja peluttaa niitä liigarinkiin mukaan. Mutta miten 18 kesäisellä kaverilla voi riittää motivaatio montaa vuotta pelata seurassa jossa ei tavoitella menestystä mitenkään ja ainoa tavoite on pysyä 10 joukossa? Miten tuollainen junnupelaaja pystyy kehittymään jos joukkueessa ei ole esikuvia joilta mallia ottaa? Toisekseen miten saadaan jatkuvuutta, kun junnuja tuskin kiinnostaa montaa vuotta tarpoa paskassa jos muista paremmin pärjäävistä seuroista tarjotaan pelipaikkaa?

Täyskäännös tapahtunut jostain 90 luvulta. Silloin meille tuli nuoret taitavat pelaajat muualta kehittymään, menestymään ja ottamaan mallia vanhemmilta kokeneilta pelaajilta. Nykyisin taas meiltä lähtee pelaajat välittömästi kun sopimusta muualta tarjotaan, poislukien muutamat harvat pelaajat.
 

henrylip

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lehkonen

On se tapaus Lehkonen meidän kannalta kurja. Mutta en usko, että syy olisi meidän tarjoamassa paperissa. Kyllä sieltä tulee aika pian julkaisu"Ika on nimitetty Kalpan junioripääliköksi tai vast" Että se siitä "Turun näkemisestä ja kokemisesta ja uusien tuulien hausta" Onhan se Ikalle mahdollisuus, kun voi olla tai voipi ei olla, etteivät kuopiolaiset ole koko kautta tyytyväisiä Tuokkolaan(vrt tämän vuoden playoffit)
Muuten vaan tämä meidän rosteri vaikuttaa tosi köyhältä!
 

All Behind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ristipisto, viivelähtö & Turun Palloseura
Jaaha, jos sitä vähän purkaisi omiakin fiiliksiä. Itkupotkuraivareita täällä on jo tarpeeksi nähty, joten jos koittaisi tuoda esiin jotain positiivistakin.

Mutta ensin: Aika paska maku tosta lehdistötilaisuudesta loppujen lopuksi jäi. Engren on loistava hankita, mutta itse ainakin odotin pakistoon jotain uutta sopimusta. Tuominen on ihan OK hankinta, mahdollisuutta tason nostoon tarjotaan. Potentiaalia pitäisi 20 pisteen kaveriksi olla.
Lehkosen siirtoa en jaksa kauheasti puida. Jos ei kiinnosta, niin ei kiinnosta. Eihän Artturi ole koskaan varsinaisesti mikään Tepsin mies ollutkaan.

Optimistina en ole valmis heittämään kirvestä kaivoon. Molariosasto on tällä hetkellä hyvässä kunnossa ja ainakin tällä osastolla on Jutin sanoin menty eteenpäin.

Mitä pakistoon tulee, niin itse en allekirjoita palstalla vellovaa yleistä mielipidettä. Onhan se paperilla kevyt, mutta jannut ovat nyt vuoden kokeneempia ja varmasti nälkäisiä kehittymään. Nyt on tarjolla vastuuta ja se varmasti motivoi harjoittelemaan. Hyvän harjoittelun kautta taas tulee tuloksia. Nähtiinhän se jo mestaruuskeväänä, että pienillä asioilla tehdään suuria tuloksia. Ristolaiselta odotan ensi kaudella varmaa peruspeliä ja kiekollisesti eteviä ratkaisuja. Vittasmäki, Seppänen ja Palmroth ovat liigatason pakkeja, kunhan itseluottamus on kunnossa. Nuo kaksi vapaata paikkaa onkin täytettävä kiekollisella osaamisella. Ykköskorin kaveri Ristolaisen kanssa ykköspariin. Palmrothin kanssa kakkospariin kiekollisesti varma all-around puolustaja. Kokemusta saisi löytyä. Myös Lehtosella on nyt kunnon mahdollisuus päästä pelaamaan liigatasolla, ensisijaisesti 7. pakkina. Yhteenvetona voisikin todeta, että pakistosta kyllä saadan kilpailukykyinen, kunhan nuo kaksi vapaata paikka saadan täytettyä pätevillä hankinnoilla. Itse tässä kohtaa katsoisin vähemmän tehopisteitä ja enemmän kummonen kaveri on kopissa ja kuinka motivoitunut on harjoittelemaan ja kehittymään. Kuten yllä sanoin jo, että hyvällä meiningillä saadaan paljon aikaan. Toisaalta kreativisuuttakin pitää löytyä.

Itse pitäisin tällä hetkellä suurempana huolenaiheena hyökkäystä. Vahalahdelta voi odottaa taas varmaa ja tasaista suorittamista. Anttilan varaan valmennus laskee tod.näk paljon. Potentiaalia on ihan helvetisti. Kesällä vähän nopeutta jalkoihin, niin se on takuuvarmat +25 maalia ens kaudella. Hattuselta voi jo ruveta odottaa 25-30 pistettä. Hyvässä ketjussa onnistuu varmasti. Itse toivoisin näkeväni tuossa kakkoskentän laidassa jonkun uuden kaverin. Mitä sitten noihin paljon parjattuihin senttereihin tulee, niin on turha lähteä tavottelemaan liian isoja kaloja, vaan ennemmin kaksi tasaista kaveria. Ykköskentän sentterin tulisi olla pelinopea sekä jaloiltaan että ajatuksiltaan. Kakkoskentän sentterin pitää olla kahden-suunnan pelaaja. Mielellään myös hyvä aloittaja. Tämän hetken harvoista senttereistä varsinkin Laakso on aivan onneton aloittaja. Mitä muutenkin Laakson tulee, niin itse odotan aivan helvetisti enemmän. Ensi kaudella tehotilasto ei voi olla noin paljon pakkasella.

Itse olen aivan varma, että ensi kausi on huomattavasti parempi kuin kulunut kausi. Ja pleijareita pelataan taatusti Turussa ensi keväänä..

Yhteenvetona: Ei tää oo niin vakavaa, tää on vaan jääkiekkoo.
 

Lätkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Milloinkas ne Korpikosken pelit päättyvät rapakon takana?
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Milloinkas ne Korpikosken pelit päättyvät rapakon takana?

Lupaan kusta Kanada-maljallisen hunajaa jos Arse Korpparin saa taiottua takaisin, onneksi ei varmasti tarvitse tai virtsatie sanoisi poks.

Nyt kun tässä on tuumattu muutama päivä, niin vielä en sinänsä suostu heittämään kirvestä kaivoon. Tuo tiedotustilaisuus sinänsä oli epäonnistunut seuraavista syistä:

A) Engrenin tulo oli jo aikoja sitten "varma tieto" asiantuntijapiireissä eikä aiheuttanut minkäänlaista shokkivaikutusta. Sitten vielä eräät TPS:ää lähellä olevat menevät herättämään ylipositiivisia toiveita "TPS-jytky" puheillaan. Aidon jytkyn olisi pitänyt olla tässä tapauksessa jotain täysin odottamatonta.

B) Luultavasti tuota pressiä ei välttämättä olisi ollut muutenkaan pakko pitää, mutta luultavasti tuo uusi yhteistyösopimus vaati itsessään sitten jotain tällaista jo valmiiksi kuolleena syntynyttä tiedotustilaisuutta johon oli yritettävä edes jollain pelaajadiilillä saada vähän väriä, muutenhan ketään ei olisi kiinnostanut paskan vertaa kenen sukat sinne ensi kaudella tulevat.

Nyt sitten kädet ja jalat ristiin että Arse pystyisi kalastamaan ne vahvistukset ennen jääharjoittelun alkua, sillä ei kovin vakuuttavalta tunnu jos ukot joutuvat käyttämään runkosarjan alun "pelityylin opetteluun".
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt kun Ortiokin on virallisesti karistanut Turun pölyt jaloistaan ja suunnannut takaisin rapakon taa (mutta lopulta laskeutunut H-vantaalle), niin lienee paikoillaan käydä läpi meidän tulevan kauden joukkueemme...

Kovaa settiä kyllä tää meidän rosteri vaikka mitenpäin vääntää, mutta tilanne lienee jokseenkin seuraavanlainen tällä hetkellä ainakin seurajohdon ja Vuoren mielestä, jos siis se 2 pakkia ja 2 sentteriä on virallisesti enää hankintalistalla ja EHKÄ sitten se yksi laituri, joka sotkee "tutkaparit" entisestään..

Näillä siis mennään? Oikeastiko?

Vahalahti-X-Anttila

Hattunen-X- Virtala

Tuomainen-Tuominen-Junnu

Salo-Laakso-Junnu

X-X

Palmroth-Ristolainen

Vittasmäki- Seppänen

Lehtonen- Friman



Engren -Järvinen


Ja Tähän kun lisätään vielä annos junnuja ja sekoitetaan ja hämmennetään pelitavalla ja mahdollisesti yhdellä x-laiturilla niin eihän tässä ole mitään hätää.. Jos siis halutaan päästä karsimaan ..

Jos kerran tälle linjalle lähdetään niin ihmetyttää että miksei Laineen ja Hirvosen kanssa ole sopparia väännetty. Vahvistuksia olisivat tuohon runkoon ja toisivat leveyttä ja kilpailua ja tuskinpa olisivat kalliitakaan. No ehkäpä katsoivat parhaaksi nostaa kytkintä...
 
Viimeksi muokattu:

Waky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei pieni koko ole rasite, jos ja kun luistelu tuosta paranee.

Ja missä on sanottu että 16-vuotiaan pituuskasvu oli tässä? 178cm pituutta joka piisaa SM-liigassa enemmän kuin hyvin ja jos tuohon tulee senttejä lisää niin kyllä se koko riittää NHL:ssäkin.

Ja jos _taas_ haetaan ne vahvistukset kauden kynnyksellä niin menee koko syksy että nämä saadaan kuntoon/sisään kuvioihin. Ja mahdolliset kesken kauden vahvistukset sama asia. Yhden pelaajan tulo täydentämään joukkuetta on vielä ymmärrettävissä, mutta lisäämällä pelaajia kesken kauden ei muuta kuin sekoita kuviot ja joukkuekemian. Joukkue rakentuu parhaiten niin, että se on pääpiirteittäin kasassa jo kesätauon jälkeen kun palataan yhteisiin harjoituksiin.
 

Wanhajalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Isot Totovoitot, Gracefull Swamp
Yhteenvetona: Ei tää oo niin vakavaa, tää on vaan jääkiekkoo.

Tätä en ole koskaan ymmärtänyt. Mielestäni tällainen lause on idiotismia, jolla todellakin laakastaan oman nilkkaan. Tosissaan ne pelaajatkin sopimusneuvotteluita käyvät, eivätkä suostu antamaan periksi. Eikä lipuistakaan palautusta saa perseilyn jälkeen. Se on vakava paikka lippuluukulla. Miksei siis kannattaja saisi ottaa asiaa tosissaan? Ei vakavana, mutta vakavasti.
 

All Behind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ristipisto, viivelähtö & Turun Palloseura
Tätä en ole koskaan ymmärtänyt. Mielestäni tällainen lause on idiotismia, jolla todellakin laakastaan oman nilkkaan. Tosissaan ne pelaajatkin sopimusneuvotteluita käyvät, eivätkä suostu antamaan periksi. Eikä lipuistakaan palautusta saa perseilyn jälkeen. Se on vakava paikka lippuluukulla. Miksei siis kannattaja saisi ottaa asiaa tosissaan? Ei vakavana, mutta vakavasti.

Missä sanoin, ettei kannattaja saa ottaa vakavasti?

Toi nyt vaan oli tohon loppuun tommonen heitto. Jos se sua haittaa, niin ei ole mun onglema.
 

-JH-

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ruotsissa viimekaudella pelanneen kanukki sentterin kanssa neuvotellaan ja voisi tämän jätkän kanssa pelannut laiturikin tulla samalla kotiin. Jos tämä nyt menisi kerrankin niin kuin elokuvissa niin ykkössentterin tontti olisi täytetty kaverilla joka on oikeasti kova nimi tähän liigaan.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Ruotsissa viimekaudella pelanneen kanukki sentterin kanssa neuvotellaan ja voisi tämän jätkän kanssa pelannut laiturikin tulla samalla kotiin. Jos tämä nyt menisi kerrankin niin kuin elokuvissa niin ykkössentterin tontti olisi täytetty kaverilla joka on oikeasti kova nimi tähän liigaan.
Jokavuotinen Mike Iggulden ja Tomi Kallio huhu? No jee.
 

Stabiil

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Mike ois vapailla sopimuksesta ja Tompalla vuosi jäljellä.. Arse sais kyllä luvata kuusi kuuta ja saturnuksen renkaat, että nää pojat meille tulis.. Ei siinä, tervetuloa vaan!
 
Ei enää välivuosi saarnoja. Se oli ja meni. Nyt saarnataan siitä, että miltä tuntuu kun pudotuspelit odottavat.
Jokainen muu seura ilmoittaa uusista pelaajista ja jokaisella on rosteri joka pesee nykytepsin mennen tullen.

Tänne ei tule yhtäkään kunnon pelaajaa, ei edes nyt rahalla. Tämä faktaa ja varmaa tietoa. Pelaajat kun puhuvat keskenään. Syy on kuulemma siellä penkin takana. "Kannattaako tulla Turkuun"? Älä helvetissä edes ajattele. Näin on marjat. Valmentaja ei hyväksy ns. vanhoja pelaajia ja vanhat ovat yleensä niitä taitavia ja kokeneita.
On mennyt ohi Camilo Miettinen, Jarno Koskiranta ja tänään kuultiin Pärssinen. Pian varmaan tulee tietoa kuka nappaa Rintasen. Tänne kun eivät kelpaa. Vuori ei asialle mitään mahda jos eivät kelpaa tai eivät tänne tule.
Junnuja toki tarvitaan, mutta ei koko joukkuetta. Nuorethan tekevät sopimuksen kunhan vaan pääsevät pelaamaan liigaan. Hyvä heidän kannalta, mutta ei jos joukkue hakee menestystä.

Tätä yritin itsekkin jossain vaiheessa sanoa mutta vasta kommentit olivat tyyliä "kyllä nyky pelaajan joka tienaa niin ja niin paljon pitää kritiikkiä kestää". Ei muuten pidä - voi mennä toiseen porukkaan jossa johtamistyyli on tätä päivää eikä 70-lukua. Liksakin on vähintään yhtä hyvä ellei parempi.
Vuoren ja Hietarinnan syyllistäminen on väärän puun haukkumista.
Pelaajat puhuvat keskenään, ihan oikeasti. Eivätkä ne Virtaa tai Hietarintaa dissaa.
Pidän pienenä ihmeenä jos Virta on penkin takana vielä tammikuussa.
 

henrylip

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ortio

Ortion kohdalla ifk-homma on aika selkeä kuvio, jos Atte on meillä ykkösenä, tuskin on Galgaryn sopimuspelaajalle ja seuralle järkevä homma, että Ortio olisi täällä kakkosena. Ifk on heidän rosterinsa mukaan ottanut Jonin selkeesti ykköseksi.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Jos nyt vähän spekuloidaan tuolla Iggulden&Kallio- casella niin hankkimalla tuontasoiset kaverit ykkösketjuun Vuori ja kumppanit pesee kyllä kasvojaan hurjasti viimeaikaisiin sekoiluihin nähden. Jos nimet saadaan paperiin esim. toukokuun aikana niin nostan hattua entistä korkeammalle.

Tämä kaikki on jossittelua mutta sehän on sallittua. TPS-johdolla on nyt näytön paikka!
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
KYLLÄ! Nyt tarjoat Vuori sitä fyrkkaa sille Igguldenille vaikka 350k. Pääasia että saadaan laadukas ykkössena kiinnitettyä jo nyt. Oikein hyvä. Kallio nyt ei ole tulossa, mutta tämä janari nyt jengiin ja heti! Tuokin, että "neuvotellaan" on jo niin kulunut juttu, niin vitusti ollaan viime aikoina neuvoteltu saamatta tuloksia aikaan, että joku täysipäiväinen ammattilaisneuvottelija pitäisi kohta hankkia tuonne toimistolle jos ei Arse sitä osaa.
 

Veijari

Jäsen
Ruotsissa viimekaudella pelanneen kanukki sentterin kanssa neuvotellaan ja voisi tämän jätkän kanssa pelannut laiturikin tulla samalla kotiin. Jos tämä nyt menisi kerrankin niin kuin elokuvissa niin ykkössentterin tontti olisi täytetty kaverilla joka on oikeasti kova nimi tähän liigaan.

Nämä on niitä "neuvotteluja", joka tarkoittaa, että Arse on laittanut faxilla naurettavan tarjouksen pelaajan agentille?
Varmaan käyvät neuvottelua muidenkin kuin Tepsin kanssa. Älkää siis vielä tilatko kuohujuomia.
 

Lasipolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Hifk ja Leijonat
Aika hurjat on odotukset täällä joillain kannattajilla. Lauri Korpikoski? Korpedo tekee läpimurtoa NHL:ssä ja jos pysyy terveenä tulee olemaan suomen tulevaisuuden kärkipelaajia Valtteri Filppulan ja Mikko Koivun jalanjäljillä.Tomi Kallio? Tomppa on puhunut mielestäni, että perhe jää Ruotsiin asumaan? Palkkapyyntö liian iso lähes kaikille liigaseuroille + vuosi sopimusta jäljellä Ruotsissa.Iggulden on aika vakio huhu täällä ja muutamassa muussakin seurassa.Olisi kova vahvistus mutta en jaksa uskoa, että häntä tänne saadaan varsinkin jos kaveri yhtään ottaa selvää millainen rosteri ja menestys mahdollisuudet täällä ensikaudella on.

Mielenkiinnolla odotan mitä AHL jamppoja tänne tällä kertaa raahataan. Mielestäni Ari Vuori ei ole viime vuosina tuonut tänne yhtään oikeasti kovaa hakua paitsi Mojzista pidän jonkintason onnistumisena.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Raha ja menestys. Kumpikin täältä puuttuu.

1) Lehkonen, Kalpa
2) Ortio, Hifk
3) Pärssinen, Pelicans

Nuo siirrot ymmärtää hyvin, mutta ei kyllä naurata. Toimistolla luulisi olevan aika kova paine nyt päällä joka suunnasta. Runko on täällä tasoa mestis ja minkäänlaista strategiaa, ei ole julkisuudessa kerrottu. Ihmetyttää todella suuresti, miksei Virta ole vielä avannut sanaista arkkuaan ? Selkesti on sanottu, että Pekka, nyt olet hiljaa x.x päivään asti. En käsitä, tai käsitän, ei välttämättä ole mitään painokelpoista tai järkevää kerrottavaa.

Jos jotain nyt tehtäisiin oikein, kerrottaisiin ihan reilusti, mitä ensi kaudella on tarkoitus tehdä täällä. Tämä ei nyt kelpaa maksaville katsojille, enkä todellakaan usko, että sponsoreillekaan. Eli nyt sitä ulostuloa toimiston suunnalta ja vähän vitun nopeasti! Sen lisäksi ennen MM-kisojen päätöstä on kertakaikkiaan saatava tohon jengiin vähintään 1 todella kova pelaaja, mielellään 2. Jos ei tule, jää myynti kyllä täysin pannukakuksi.

Tilanne näyttää mun silmin tältä;

-Ei mitään strategiaa ensi kaudeksi
-Rahatilanne seuran kassassa ilmeisesti melko hyvä, silti budjetti laskee (!?)
-Käytännössä koko joukkueen kantava voima kentältä puuttuu
-MM-kotikisat alkavat, joka on hyvä myyntivaltti ensi kaudelle, missä on sille srategia meillä
-Kärkipelaajien puuttuessa, mitä tulee Virran vaikeasta pelitavasta, kun avainpelaajat eivät sitä voi oppia samaan aikaan

+Junnuille on luvattu näytönpaikkoja ja paljon peliaikaa (Lähes vitsi, jokainen näkee kokoonpanot, ilmiselvää)

Ei kertakaikkiaan naurata, että vajotaan oikeasti sinne karsijoiden joukkoon lopullisesti. Eikä muuten uskoisi, että vajaa 2v sitten oltiin mestareita. Miten muualla olisi asiat hoidettu ?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös