TPS kaudella 2012–2013

  • 656 827
  • 1 480

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Itseasiassa kyseisellä häiskällä eli Layne Ulmerilla loppui paperi tähän kauteen Italiassa Asiagon joukkueessa ja vieläpä tehnyt yli piste/peli-tahtia viime kaudet siellä kaljaliig..siis Italiassa. Pelipaikaltaan vieläpä sentteri, joten olisiko "oma poika" syytä jo kutsua kotiin? Ei varmaankaan kovin kallis vai liikkuuko jo markkinoilla profiililla "rahastava kanukki"? Okei, tällaisena tiedotuksen suurena päivänä piti pieni kevennys heittää, kun tuo pressi ei mitään mullistavaa paljastanut. Päinvastoin, alkoi vituttamaan.

Itseasiassa yllättävän kovat tehothan Layne takoi Tepsissä 06-07 kaudella. 54 pelissä 46 pistettä oli siinä joukkueessa kova temppu, vaikkei varsinaiseksi liideriksi noussutkaan missään vaiheessa.

Eliteprospects.com - Layne Ulmer Siitä vielä Laynen tehoja jokainen ihailemaan. Ei mainita Fulghumista enempää ettei sitä vaan hankita Tepsiin takaisin try-outille.
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Jooo'o.

Tuollainen reaktio sitä itselle tuli, kun tuossa päivällä tuosta jytkytilaisuuden annista kuulin.

Juhlakaudelle lähdössä, kilpailijoilla jengit kasassa tai ainakin sinne päin. Meillä pelitapa hakee vertaistaan, nimenomaan siinä kuinka kauan joukkueen pitää olla kasassa. Hieno yhtälö.

Materiaali on jossain siellä mestiksen keskivaiheen tienoilla plus Vahalahti&Engren.

Puolustuksen nimilistaa kun katselee, niin kyllä siinä sellainen hämmentynyt hymy puskee läpi. Kun tajuntaan vihdoin iskeytyy, että Timo Seppänen on nimekkäin kaveri siellä, niin painajaisunenomainen paniikki pyrkii päälle. Hyökkäys ei nyt paljon lupaavampi ole, Vahalahti, tyhjää, tyhjää, Anttila, tosi paljon tyhjää, sitten 3 ja 4 korin miehiä. No siellä on nyt sitä roolia tarjolla niille junnuille, niin kuin viime kaudella hyvin näytillä olleelle Artturille, eikun... mitäs se KalPa tuossa julkaisikaan.

Sellainen kausi kyllä tätä tahtia tulossa, että en tiedä kiinnostaako katsella ollenkaan. Mestiksessä sitten voitetaankin joku peli kenties jo.

Virta, jos sillä meidän juniorilla ei ole ensi vuodeksi nimeä TPS-sopimuksessa, se ei pelaa. Jooko? No, ei ne Lehkosen tai KalPankaan sympatiapisteet tästä nouseet, toivottavasti menee jumalattoman vituiksi sielläkin.

KalPan farmiseura, tää on mun TPS.
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
"Jytky" jäi kieltämättä sangen laihaksi mutta ei se nyt minulle kovin suuri yllätys ollut. Engren sisään, hienoa! Siinä meillä on kelpo mies ykkösveskaksi. Sitten se karu fakta: neljästä seuraavaksi tärkeimmästä pelipaikasta kaikki ovat täyttämättä ja nyt mennään jo toukokuuta. Voisi sanoa, että kaikki ei ole mennyt ihan nappiin. Ei tarvitse myöskään olla kovin suuri ennustaja, jos veikkaa, että kovien hankintojen tekeminen tulee olemaan vaikeaa. Niiden pelaajien, joita TPS:kin nyt tavoittelee, perässä ovat myös monet KHL-joukkueet ja myös ruotsalaiset seurat. Tässä leikissä ei ole helppo menestyä.

Kahden hankittavan sentterin pitää olla todellisia hakuja, muuten ei hyvää seuraa. Meillä ei ole toistaiseksi yhtään hyökkääjää, joka osaisi tehdä peliä. Ellei nyt Vahalahtea sellaiseksi voida laskea. Tässä valossa tilanne näyttää karmaisevalta. Kaksi kovaa peliätekevää sentteriä ja mahdollinen Rintasen paluu voivat muuttaa tätä asetelmaa, mutta tiukkaa se siltikin minusta tekee.

Pakistosta pari sanaa myöhemmin. Sen suhteen tilanne näyttää vieläkin pahemmalta.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Eniten kyllä ihmetyttää tuo budjettipolitiikka. Se nyt on sitte puoles välis kautta iha sama vaikka millin heittäis siihe lisää ku sit tulee taas puskista tieto et kaikil hyvil jätkil o sopparit jo muualle. Ohan tossa nolla riski, mutta iha sama mitä yrittäjyyden opusta lukee, niin 0 riskillä tulee 0 tulos ja liikevaihto laskee joka vuos, jonka jälkeen tulee negatiivinen tulos. Joteki tää kuulostaa aika samalta. Ja vieläki se että tuo European Trophyllä käydään kai sen takii et sielt saa rahaa. Joten miten meijän budjetti voi olla sama ku Saipalla ja Kerholla, joitte talousalueet on puolet pienempii ja hallit kolmasosan jne. Tampereelta on 2 jengii ja Stadista 3, joten itse lasken että meillä on ainakin tasapäinen talousalue Kärppien, Jokereiden ja Hifkin kanssa, joitte budjetit on yli tuplat. Huolestuttavinta on, että ei ne tulot noussu ees mestaruude jälkee (tai nous mut ne rahat oli pelaajista/valmentajasta).

Kalpa tarjos varmaa ykkösen laiturin paikan Lehkoselle ku meillä olis ollu kakkosen laita tyhjänä :D. Tosin tuo Kalpan 70k + 17k nimmarista pitää paikkaansa, niin ovat kyllä todella kovan pahvin tarjonneet.

Täytyy kyllä sanoa, että eipä Arsesta kovin hyvä kuva jääny. Millä hän neuvottelee sopimuksii ku ei osaa ees prosenttei laksee.

Kyllä sen jokainen tietää, että ne avainpelaajat pitäis olla jo jouluna. Kuten tossa vähä aika sit sanoinki, niin monen muun joukkueen ketjus tääl revittii pelihousut jo viikko sit ku ei oo ykkös-kakkos kentä miehii, no nyt kaikil muil melkei on. Toi oli surkee selitys et muual pelataa vie ni ei oo sopimuksii. Kummasti muut saa pelaajii muualtaki ku Stanlycup finaalista ja AHL finaalista. Jos tiedotettavana olis ollu ees et meil o 2 puolustajan, sentterin ja laiturin kaa sopimus ni olisin ollu happy, vaik nimii ei oliskaa voinu sanoo.

Itse joukkueesta sit sen verran, että jo Kalpan rostereita tarkkailemalla huomaa, että Virran pelitapa vaati sen 4-5 suht kokenutta pakkia, jotka on kiekkollisesti varmoja ja voi avata peliä. Minun mielestä meidän pakisto oli suurin ongelma. Vanha viisaus kertoo, että parhaiden pelaajien tulisi olla puolustajia. Hyökkääminen on todella vaikeeta huonoil pakeil ja lisäks omis joudutaan pyörii aina puol erää. Puolestaan huonokin hyökkäys tekee pari maalii jos pakit jakaa hyvin. No me päätettiin vastata tähän heikentämällä entisestään meidän pakistoa. Kohta huomataan että Pallelle ja RR:lle tulee tokan kauden kirous (tosin Palle pelannut enemmän) ja VM:n koomailut jatkuu ni sitte voi tulla hätä.

Hyökkäyksestä sen verran, että onhan se laituri tohon hankittava, eikä vaan ehkä. 2x sentteri + 2x pakki + 1x laituri ja ollaan tilanteessa, että meijän rosteri ei kestä yhtään loukkaantumista. Jossain huudeltiin myös että ensi kaudella olisi enemmän kilpailua pelipaikoista, mutta kai sekin nojautuu siihen että saatiin lisää c-junnuja kokoonpanoon.

Itse olen sitä mieltä, että Kartsa tarttee sinne urheilutoiminnan johtajan joka taistelee urheilullisen panoksen puolesta. Nyt meillä on säästökuurien toteuttajan tunnettu ex Nokia(?) johtaja jolla on tonni hiekkasäkki vaa-an säästöt kupissa ja urheilullinen menestys kupissa lojuu pari pölyhiukkasta. Sitte ku velat on maksettu me mennää pörssii ja jaetaan osinkoa, että ei tartte budjettia nostaa?

Kaikista pelottavinta tässä on että kun meille tulee nyt niitä täysiä arpoja, niin ei niille voi ku vuoden sopparii antaa ja meil on ens vuonna samat hulabaloot eessä, ellei Vaha lopeta ja Anttila lähe ulkomaille, jollon on jo ruskeeta pöksyissä.

Ongelman aiheuttaa myös se, että nuo jämä roolit on täys + puolustavia pelaajia on kentällinen, niin me tarttettais oikeestaan kaikki uudet jätkät sellasii jotka tekee pisteitä ja ne tunnetusti maksaa.

Lehkosesta sen verran, että jos meidän tarjous on ollut 50k + ensisijaisesti paikka 2-3 kentässä, niin saa mennä Kalpaan jos ei olis kelvannu. Tää on kuitenkin laji, missä maksetaan ensisijaisesti näytöistä ja toisisijaisesti potentiaalista.

Katoimpa tossa piruuttani, että sijalle 10 pääsee aikalailla sillä, että maalisaldo on noin -20 ja sijalle 6 tulisi olla noin +20. No tota rosterii ku kattelee, ni pääsetään varmaa aika monta, mutta ei anneta sen häiritä vaan eletään dram landis ja me päästetään varmaan se 170-180 maalia. Täten kymppi sijalle tarttee sen noin 150-160 kassii ja kutos sijalle sen 190-200 kassii. Meijä sopimusten alasten pelaajien maalimäärä on 71 kassii viime kaudelta. Sovitaan että jokanen petraa sen vähä reilu 10% ni ollaa tehty 80 maalii. Ja kai me haluttais olla ees sijalla 8. Joten sovitaan että 170-180 maalii on hyvä. Täten Vuoren tulisi hommata meille 90-100 maalii 4-5 uuden pelaajan muodossa. No sovitaan että niitä tulee viis. Pakki haut menee iha nappii ja toinen tekee 12 maalia ja toinen 8. Täten meijän 3 hyökkääjää tekee sen 70-80 maalia. Eli noin 24-27 mieheen. Täten meillä oliski tällä kaudella ollu hallussa maalipörssin sijat 2. 3. ja 4. Sitte ku jonku tarttis osata syöttääkki. Mut ei mennä siihe ku musta tää näyttää nyt jo aika epätoivoselta. Ei siin mitää 3x Zaborski tilauksee vaa.

Jos puolestaan odotetaan, että noi vahvistukset olis tollasta Perriin tasoa, eli silti maalipörssissä top 15 niin se on 20 maalia per jätkä. Tämä tarkottaa, että nykyisen rosterin pitää nostaa tasoaan 30 maalia. Joka kuulostaa aika pahalta. Hattunen voi nostaa ehkä 5 maalilla jos menee nappiin ja Laakso ja Salo ehkä yhteensä viidella. Sekä Anttila parilla. Ehkä seppänenkin pelaa nappi kauden ja tekee 5 maalia enemmän, samaten Ristolainen ja Kulmalakin tekee 5 enemmän. Ja junnut maalin siieltä täältä. Ja siltikään ei ole tuo 30 täynnä + että matkassa on aika monta jos aspektia.

Mä ei ymmärtää, että ollaanko toimistolla pilvessä vai lääkkeissä vai mistä tää yltiöpositiivisuus johtuu. Tilastot ei kerro koko totuutta mut sen kertoo, että meijä pitäis saada 5 ulkkaria jotka osuu täysi nappii. Jos yksikin pettää niin tulee itku. Ja no keskimäärin ehkä 3 osuis ja meijän tapauksessa 1-2.

Ei mulla muuta. Pahoittelen sekavaa rakennetta, mutta oli pakko kirjotella parin kaljan kera ja monessa osassa. Sen verta ketutta. Ei siin, ihmetellään sit joskus jouluna ku puolustus vuotaa ku seula ja maaleikaa ei tehä. Voidaa vaikka mollata pelitapaa taas si.

"Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!"
 
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Nyt vasta pääsin koneen ääreen ja päivän mittaan oon pyöritellyt vaikka mitä nimiä ketä siellä "jytky" tilaisuudessa oikeen paljastetaan. Vaikka en odottanut mitään kovia pelureita, niin silti..ihan vittu oikeesti.

Ennen kesäisin oikein odotti että koskas se kausi alkaa, nyt lähinnä pelottaa.

Minkäslainen soppari Ari Vuorella oikein on, ja onko sillä mitään väliä osuvatko hänen arpansa vai ei, työpaikka on ja pysyy?

Vittu että vituttaa, ai niin yks juttu viel, Ari Vuori haista .....!
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Ducks, KalPa, KuPS, BVB, Eagles
Ensinnäkin, anteeksi vieraisiin pöytiin huutelu.

Älkää suotta repikö pelihousujanne case Lehkosen tapauksesta. Tässä asiassa teidän seurajohto teki sen minkä pystyi. Toivottavasti asiat selviävät julkisuudessa lähitulevaisuudessa. KalPa teki rahalla tämän homman selväksi. Artturi pelaa ensikaudella KalPan 2-3 ketjussa.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
sellaista jytkyä sitten tipahti tepsiltä tänään. Atte oli tiedossa ja hyvä vahvistus maalivahti osastolle. Tuolle osastolle pitäisi saada joku parempi stuntti mitä siellä nyt on tarjolla,koska kauden aikana tulee hetkiä jolloin atte tarvitsee lepoa. Tosin tämä osa-alue ei ole tepsin pahin ongelma. Tepsin pakisto huutaa vähintään 2 vahvistusta,jotta kaudesta tulisi yhtään mitään. Näiden pelaajien pitäisi olla selkeästi vahvistuksia eikä mitään arpoja,joita todennäköisesti on kuitenkin tulossa. Hyökkäys vaatii mielestäni 3 pelaajaa, 2 sentteriä ja laituri. Vahalahti on tällä hetkellä ainoa 1. Ketjun pelaaja ja sinne olisi saatava pelintekijä ja laituri. 2.ketjuun tarvitaan myös sentteri Anttilan seuraksi ja kolmanneksi sitten joku tämän hetkisistä pelaajista. Luultavasti laituria ei saada,joten ei hyökkäys(kään) hyvältä näytä. A.lehkosen menetys on todella ikävä juttu,mutta jos kaveri oikeasti lähti siksi,että haluaa uuteen ympäristöön niin ratkaisu oli molempien kannalta hyvä. Onnea uran jatkolle! Taas on markkinat tyhjät ja pelaajia ei ole saatavilla? Oudosti muut kuitenkin niitä ukkoja löytää. Olisiko aika saada joku hoitamaan tätä asiaa täysipäiväisesti?
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Sellainen vitutuksen jälkeinen masennus on kiistämättä päällä. En halunnut uskoa Lehkos-huhuihin ennen eilistä. Jotenkin on sama fiilinki kuin sen logosekoilun aikoihin eli luotto toimiston tohinoihin ei saanut vain lommoa vaan suorastaan horjuu.
 
Ihmettelen suuresti Tepsin toimia.. Sanotaan että annetaan junnuille näytön paikkoja, silti meillä on jotain vitun Tuomaisia ja Tuomisia kolmosneloskentät täynnä, löytyy Virtalaa,Saloa ym. Kyllähän noiden kavereiden tilalle pitäisi ne junnut löytää. Jos tässä nyt ollaan vetämässä välivuotta kun en nyt näe millään mahdollisena että tänne löydetään kahta Zaporskya ja yhtä Hogmania/Dixonia sekä kahta Vatasta, niin miksei sitä tehdä sitten kunnolla. 4 kenttään kunnon sentterit jotka pystyvät pitämään koko viisikon kasassa molemmissa päissä kenttää ja tähän päälle sitten junnuja. Pakistoon sama homma, pari kolme varmaa janaria joka vetää junnuja perässä kuten esim Koskinen Jypissä ajanut Vatasen sisään.
Tänne huhuiltu Erikson olisi ajanut asiaa , sekä myös Sutter kolmosen keskellä. Laakso pärjää nelosessa . Ykköseen sitten vielä joku kaveri niin eiköhän se olisi ollut siinä hyökkäyksen osalta. Pakistoon näitä Mojzisin tyylisiä all-round jamppoja pari. Paikallaan junnaavat Vittasmäet Seppäset ja muut kiertoon ja junnuja tilalle.

Tämän jälkeen rohkeasti kaapistä ulos ja ilmoitettu että nyt haetaan säälipaikkaa ja on ns välivuosi jolloin kasvatetaan junnuja.
Oltaisiin jopa saatu ehkä vieraspaikkakunnilta haalittua jokunen a-jun tähtikin peliajan perässä meille.

Vahalahti-"Ross"-Anttila
Hattunen-"Erikson"-"Lehkonen"
Kulmala-"Sutter"-Huhtala
Taavitsainen-Laakso-Seinelä

"Mojzis"-Ristolainen
"Mojzis"-Lehtonen
Palmroth-Friman

Engren
Järvinen

Olisiko tuo vaihtoehto ollut sitten merkittävästi kalliimpi, tai olisiko sarjasijoitus ollut jotenkin kuumottavasti parempi keväällä kuin nykyisillä tuomisilla? Onha tää nyt taas meidän Tepsin kanssa niin vitun vaikeaa.
 

12961

Jäsen
Se tässä kyllä eniten hämää, että jo edellisessä tilinpäätöksessä näytti olevan jopa reipasta satsauksen varaa, ja viimeisimmästäkin huhuillaan positiivista tulosta. Nyt ollaan kuitenkin pienentämässä pelaajabudjettia juhlakaudeksi. Joku ei täsmää, ei sinne päinkään.

Onko osakeannin jälkeen suunta muuttunut? Onko uusien osakkaiden kesken peräti haluja saada osinkoja TPS:n menestyksen kustannuksella? Vai onko yhteistyökumppaneita karkaamassa isossa mittakaavassa ennen juhlakautta? Eikös lisäpanostuksen ja ensi kauden markkinoinnin satsattuna juhlakautena luulisi tukevan yhteistyökumppanimarkkinointia?

Alueellisesti Varsinais-Suomesta löytyy kyllä yrityksiä tukijoiksi, jopa sen verran, ettei menestystä tarvitse tulla. Yhteistyökumppanit löytyvät kuitenkin. Katsojaluvutkaan eivät juuri nykyisistä laske. Periaatteessa TPS:sta olisi helpohko tehdä muutamaksi vuodeksi osinkoautomaatti, mutta tämä kyllä vaikuttaa oudolta omistajaportaassa olevia naamoja (pl. RY) ajatellen. Onko RY rahapulassa?

En vaan oikein tiedä, mitä ajatella siitä, että HC TPS OY on kohtuullisen vakuuttavassa kunnossa taloudellisesti, tekee rämpimisestä huolimatta tulosta, ja 90-vuotisjuhlakaudelle pienennetään pelaajabudjettia. Nyt jos koskaan olisi paikka lyödä ainakin hiukan vettä myllyyn ja paistatella juhlakauden auringossa.

Lehkosten menetykset ja kärkimiesten puuttumiset ovat hiirenkakkoja verrattuna siihen, ettei organisaatiolla tunnu olevan edes tarkoituksena pohjilta nousu vaan lähinnä fyrkan kerääminen kassaan.
 
Viimeksi muokattu:

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Ihmettelen suuresti Tepsin toimia.. Sanotaan että annetaan junnuille näytön paikkoja, silti meillä on jotain vitun Tuomaisia ja Tuomisia kolmosneloskentät täynnä, löytyy Virtalaa,Saloa ym.

Tästä kyllä samaa mieltä. Harvoin sieltä Granlundeja ja Armoita tulee jotka voi suoraa lyödä kakkoskenttään. Tämä sama vaiva on jatkunut Tepsissä jo vuosikymmenen, että neloskenttä on tukossa jotain 25-27v ns. jyriä ja junnujen tie tukossa. Kai niitä siks on ku varmaan helpoin pelaajatyyppi saada markkinoilta. Omasta mielestäni joukkue missä on 2 kovaa hyökkäävää kenttää, yksi puolustava kenttä ja yksi junnukenttä on rakenne, jossa junnuille saadaan kivasti peliaikaa, mutta silti on ihan realistiset mahdollisuudet taistella playoff paikasta. Tähän tyyliin:

Vahalahti - 200k - 150k
125K - 150k - Anttila
Salo - Laakso - Junnu/(Virtala/Tuomainen)
Seinälä - Kulmala - Taavitsainen

Nuo junnujen nimet on täysin tuulesta temmattuja, mutta täen voitaisiin peluuttaa koko neloskenttää junnuille sopivilla minuuteilla, mutta kuitenkin selkeästi hyökkäävässä roolissa. Esim 10-12min neloselle, 12-14min kolmoselle
17-19 min kahelle ekalle kentälle per peli. Sitten tietty tilanteen mukaan pelien ratkettua kahelle vikalle kentälle enemmän peliaikaa. Tuossa saataisiin 3 hyökkäävää junioria ja yksi puolustava juniori kokoonpanoon, joka olisi myös oikea suhde missä suhteessa näitä pelaajia tulisi tuottaa.

Jos hiukan säästävän linjan haluaa ottaa, niin kolmonen voisi olla myös muodossa Salo - Tuominen - Tuomainen

Pakko heittää ilmoille sellainenkin kysymys, että mitä sellaista esim Virtala tarjoaa kaikessa sympaattisuudessa mitä ei oma junnu tarjoa. Sama Tuomaiseen, mutta ilman sitä sympaattisuusosuutta.

Tuossa olisi vielä sekin, että junnuista parhaiten pelanneet pääsisivät takuuvarmasti sen 10-20 peliä stunttaamaan ylemmissä kentissä ja tällöin saataisiin myös niille junnuille jotka eivät ole edustuksessa esiintyneet ns pehmeä läsku liigahommiin.

Rahaahan tuossa olisi käytettävissä seuraavasti (hyökkäjät/puolustajat):
1. 400k / 300k
2. 400k / 250k
3. 250k / 100k
4. 100k

Tuohon veskarit päälle, niin oltaisiin tasan 1,8 miljoonassa + veskarit 200-300k = 2,0-2,1M, johon TPS:llä olisi helposti varaa.

Pakit voisivat olla muodossa:
200k - 100k
200k - Ristolainen
Palmroth - Vittasmäki

Itse en oikeen pääse kärryille mitä tässä meinaan nyt tehään. Jos me rebuildataa rosteria, niin muutokset ovat niin pieniä, että pelaajien vaihteluun menee jo se 4 kautta, mutta ei noilla kyllä muutakaan voi odottaa ku karsintojen välttelyä. Toivotaan, että kaiken takana on joku master plan jota en oo ymmärtäny ja keväällä nostellaan kannua.

Tuli vain mielee, että saakos Vaha(150k) ja Laakso(125k) about samaa palkkaa? Laakson palkasta ei niin tietoa, mutta joku joskus tuollaista tainnut huudella.
 

Stabiil

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Täten Vuoren tulisi hommata meille 90-100 maalii 4-5 uuden pelaajan muodossa. No sovitaan että niitä tulee viis. Pakki haut menee iha nappii ja toinen tekee 12 maalia ja toinen 8. Täten meijän 3 hyökkääjää tekee sen 70-80 maalia. Eli noin 24-27 mieheen. Täten meillä oliski tällä kaudella ollu hallussa maalipörssin sijat 2. 3. ja 4. Sitte ku jonku tarttis osata syöttääkki. Mut ei mennä siihe ku musta tää näyttää nyt jo aika epätoivoselta. Ei siin mitää 3x Zaborski tilauksee vaa.

Jeespoks, Zaborsky, Perrin, Lasch ja Hodgman tilaukseen. Eilen kun syvissä vesissä menin jytkyn jälkeen niin ajatuksenjuoksu lähti siitä, että meillä on tällä hetkellä tasan yks maalintekijä. Ja sekin tarvitsis jonku vähän sitä kiekkoo syöttämään, ettei tarvis kaikkee yksin tehdä. Puhumattakaan skenaariosta, että jos kyseinen heppu loukkaantuu ees vähäks aikaa. Uskaltaisin veikata, että näistä neljästä hausta mitä meille tulee yks pidetään koko kauden, yks lähtee ennen joulua Saksan kakkosliigaan, yks loukkaantuu ja yhelle tulee koti-ikävä ja lentää takas P-Amerikkaan. Pakkohan sieltä on jotain vielä tulla ku rosterissa on 8 pakkia ja 14 hyökkääjää. Pakistosta muuten SM-liigakokemusta löytyy huimat 579 matsia. Voiko ees kokemuksesta näillä luvuilla puhua. Vittu. Latvala on pelannu yksin kaks kertaa enemmän.. Jossei tällä jengillä karsita ni ei sit millään. Mutta tähän ratkaisuna meillä on Tuomisen Henkka, jolla sentään on kokemusta karsinnoista, teki vielä siellä kolme maalii kahes pelis hei. Toivon olevani väärässä karsintojen suhteen, mutta vaikeeta uskoa mitään muuta realisti kun on.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Sinne meni sitten Pärssinenkin Pelicansiin...

Ei ole missään vaiheessa ollut Tepsiin tulossakaan.

Pärssinen ei ole koskaan pelannut Tepsissä peliäkään, ainakin allekirjoittanut on pitänyt selvänä ettei tule pelaamaankaan.
 
Hyvät ihmiset Tepsin ensi kauden sijoitus ei liiku suuntaan tai toiseen vaikka Lehkonen ei pelaa meillä.

Lehkonen on 16 vuotias juniori joka on tehnyt kaksi maalia liigassa, hyvin pisteitä junioreissa ja maajoukkueessa. Se ei silti takaa että hänestä tulisi änäripelaajaa, tai edes runkopelaajaa SM-liigaan. Pienikokoiset pelaajat, jotka ovat vähän taitavempia ja sähäkkäämpiä kuin muut oma ikäiset, ovat aina tehneet hyvin pisteitä junioreissa. Se ei silti takaa mitään. Ei tässäkään tapauksessa. Ymmärrän toki että monet ovat vihaisia että tämä poika lähti muualle pelaamaan, mutta hänellä on vielä pitkä tie kuljettavana. Entä jos Artturi pelaa Mestiksessä parin kauden päästä, oletteko te vielä silloin vihaisia?

Ei Tepsi mitään tässä kussut, Lehkonen ei vaan halunnut pelata Tepsissä. Syitä on varmsti monta erillaista, varmaan saa pikkaisen enemmän fyrkkaa KalPalta(?). Panostetaan niihin jotka haluavat pelata Tepsissä, ne jotka haluaa muualle, niin lähteköön muualle. Jokainen pelaaja menee sinne missä hän uskoo kehittyvänsä eniten ja missä hän saa eniten rahaa. Niin se vain on. Seurauskollisuutta ei kannata harrastaa 16 vuotiaana.

Siksi minä ymmärrän Lehkosta, kuka ei haluaisi pelata joukkueessa joka on taas yksi mestarisuosikeista? Ajatelkaa itse: mestaruutta tavoitteleva joukkue, enemmän rahaa ja uudet pelaajat ja valmentajat ympärille, vai huonompi joukkue, vähemmän rahaa ja ylimielinen koutsi penkin takana? Kyllä te varmaan nyt tajuatte mitä haen takaa. Tepsi ei ole enää se joukkue joka poimii lupaavimmat pelaajat. Ollaan nyt vaan iloisia että Ristolainen jatkaa, hän on kummiskin ihan eri tason prospekti Lehkoseen verrattuna.

Ja huomiona vielä: olen nähnyt Lehkosen pelejä, liigassa ja junioreissa, ja niissä hän ei ole esittänyt mitään maagista, vain ja ainoastaan hyvää peruspelaamista. Lisäksi pieni koko ei aiheuta hurraa-huutoja.

Lopuksi sanon vieltä että Lehkonen olisi mahtunut mun Tepsiin, mutta ei se maailma tähän kaadu. Toivotetaan vaan onnea ja menestystä Artturille, toivottavasti sinä onnistut Kuopiossa ja takaisin voi aina tulla! Jos ei nyt siltoja poltettu lopullisesti.

Olen 100% samaa mieltä tämän kirjoituksen kanssa. Niin kuin Vuorikin vihjaisi että taisivat kotiasiat vaikuttaa.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Sinne meni sitten Pärssinenkin Pelicansiin... loppui siis sekin arvuuttelu.

Jotenkin veikkaan, että hintalaatu suhde ei ole varmaan ihan huipussaan. Noin 10 vuotta sitten kovia tehoja sen jälkeen klesana ja kohtuullisia kausia, mutta palkka varmaan menee silti yläkategoriaan.

*happamia ovat sanoin kettu pihlajan marjoista.
 

dirlandaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
ehdottomasti TPS
Mestis odottaa

Mihin ollaankaan entistä mahtiseuraa viemässä. En olisi uskonut, että tulee vielä ikävä Hannu Ansasta. Mutta näin vaan on. Eivätköhän jäljet johda suoraan sylttytehtaalle kun ei vaan tänne kukaan hiukankaan nimekäs pelaaja tietään löydä. Ennen oli jopa tunkua. Viime kaudesta tj ilmoitti," että on välivuosi". Miten kauan sitä kestää?? Junioireita on joukkueellinen, mutta lippujen hinnat ovat sm-liigatasolla??? Saas kattoo kuinka moni lehtereille kiipeää junnupelejä katsomaan. TPS:llä on 90-vuotis juhlavuosi ja ilmeiseti käy niin, että juhlavuoden päätös tulee olemaan se, että päävalmentaja Virta jää historiaan miehenä joka upotti mahtiseuran mestikseen. Uskokoon joku sitten parempaan menestykseen jos pystyy. Minä en.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Jotain rotia siihen itsensä bensalla valamiseen. Olisihan se ihan mukavaa, jos tässä vaiheessa olisi jengi ihan valmiina ja ulkkaritkin jo tiedettäisiin. Odotetaan nyt kuitenkin kauden alkuun asti.

Vaikka tässä ollaan tehty hyvää taloudellista tulosta viime aikoina, niin ei kai me silti vielä olla plussalla. Tietenkin riskiä voitaisiin ottaa, mutta jos kaikki menisi vihkoon, niin tilanne voisi olla aika paha. Sitä paitsi hc:n hallitus pitää seuraa hyvin tiukoilla rahan suhteen, joten ilmeisesti riskille ei kovin paljon anneta mahdollisuutta.

Pitää muistaa, että oy oli tuossa muutamia vuoisia sitten hyvin lähellä sitä että konkkaan ei menty. Vastaavaa ei varmaan nyt haluta. Hoidetaan talous hyvää kuosiin, että riski voidaan tehdä omilla ei pankin rahoilla.

Olen sitä mieltä, että TPS:n pitäisi olla seura, joka joka vuosi taistelisi paikasta neljän joukossa. Nyt vaan ei ole realiteettejä siihen, mutta siihen pitäisi pyrkiä.

Itseäni eniten korpee se, että seuralta ei ole tullut mitään infoa pitkän aikavälin suunnitelmista ja siitä miten se aiotaan toteuttaa. Ne kun olisi tiedossa ja seura niiden mukaan toimisi, niin olisi helpompi hengittää, kun tietäisi mitä on tulossa.
 

hokihoki

Jäsen
Täytynee ajatella tässä tilanteessa positiivisesti, jos nykyinen trendi jatkuu voi Turussa olla tulevaisuudessa edelleen Liigajoukkue ja Mestistiimi. Liigassa tosin pelaa TUTO, jossa asiat hoidetaan tällä hetkellä ehkä jopa paremmin kuin Pullasorsissa.

TPSn ongelma on mm. mr Hietarinta, joka on täysin väärä kaveri urheilubusinekseen, tähän päälle vielä mm. Vuori niin tulos on tätä mistä nyt saamme "nauttia".

Mitäköhän helkuttiä tässä tekis ens talvena - ainiin onneks Viasat ja Nelonen Pro näyttää jenkkifudista!
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Hyvät ihmiset Tepsin ensi kauden sijoitus ei liiku suuntaan tai toiseen vaikka Lehkonen ei pelaa meillä.

Lehkonen on 16 vuotias juniori joka on tehnyt kaksi maalia liigassa, hyvin pisteitä junioreissa ja maajoukkueessa. Se ei silti takaa että hänestä tulisi änäripelaajaa, tai edes runkopelaajaa SM-liigaan. Pienikokoiset pelaajat, jotka ovat vähän taitavempia ja sähäkkäämpiä kuin muut oma ikäiset, ovat aina tehneet hyvin pisteitä junioreissa. Se ei silti takaa mitään. Ei tässäkään tapauksessa. Ymmärrän toki että monet ovat vihaisia että tämä poika lähti muualle pelaamaan, mutta hänellä on vielä pitkä tie kuljettavana. Entä jos Artturi pelaa Mestiksessä parin kauden päästä, oletteko te vielä silloin vihaisia?
Ihan vaan mielenkiinnosta, montakohan ~30 maalia 40 matsissa A-junnuissa tehnyttä 16-vuotiasta ei ole kehittynyt edes runkopelaajaksi SM-Liigassa?
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Älkää nyt aloittako mitään välikausi-saarnoja. Tämän kauden pitää olla uskottavuuden kannalta se, jolloin otetaan askel eteenpäin!

Itse odotin että pyritään rakentamaan joukkue, jolta voi selkeästi odottaa enemmän kuin viime kauden vastaavalta. Ennusmerkit ovat pirun huonot. Lähinnä vaikuttaa, että lähdetään kauteen korkeintaan samanvahvuisella tiimillä.

Puolustukseen ei sellaisia vapahtajia löydykään, jotta sitä voisi varmaksi kutsua. Jos hyökkäykseen tulee kaksi sentteriä, niin ollaan silti viime kautta jäljessä.

Viime kaudella Tepsin taholta itkettiin mediassa sitä, että sopimukset oli jo tehty ennen kuin Virta pääsi puikkoihin. Nyt valkku oli mukana koko kauden ja kauden aikana saatiin kalastettua riveihin Ipan jämäsentteri. Bravo!

Sitten kun itse ryssitään sopimusneuvottelut niin yritetään kusettaa kannattajia hokemalla jotain bullshittiä, jotta markkinoilla ei ollut kärkimiehiä tms. Ja ennen tiedotustilaisuutta puhutaan reikiä päähän, joiden karu totuus paljastui ennen kuin muste kuivui. Nyt "neuvotellaan" huippumiesten kanssa. Paskan marjat! Ja Tuomaisen jo mediassa todettu jatkosopimus julkaistaan pokerina uutena sopimuksena, vitun amatöörit.

Eli nyt lähdetään lotolla hakemaan paniikkihankintoja. Pakko kai tässä on luottaa Virran suvereeniin pelitapaan, koska ainakin paperilla me ollaan hävitty tämä kausi. Osaa se kyllä vituttaa sen verran, että taidan pitää välikauden! Kaipa siihen on kannattajallakin oikeus. Mutta minähän olenkin vain tällainen gloryhuntterin paskiainen.

Annetaan nyt vielä kesä aikaa ennen lopullista mestausta. Jos tuohon nyt tulee 4 mr.nobodyä ulkomailta ja sillä porukalla vedetään kausi kuuden sakkiin, lupaan kirjoittaa pelkkää ylistysvirttä ilman kritiikkiä seuraavat kolme kautta.
 

Rosvoroope

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvät ihmiset Tepsin ensi kauden sijoitus ei liiku suuntaan tai toiseen vaikka Lehkonen ei pelaa meillä.

Lehkonen on 16 vuotias juniori joka on tehnyt kaksi maalia liigassa, hyvin pisteitä junioreissa ja maajoukkueessa. Se ei silti takaa että hänestä tulisi änäripelaajaa, tai edes runkopelaajaa SM-liigaan. Pienikokoiset pelaajat, jotka ovat vähän taitavempia ja sähäkkäämpiä kuin muut oma ikäiset, ovat aina tehneet hyvin pisteitä junioreissa. Se ei silti takaa mitään. Ei tässäkään tapauksessa. Ymmärrän toki että monet ovat vihaisia että tämä poika lähti muualle pelaamaan, mutta hänellä on vielä pitkä tie kuljettavana. Entä jos Artturi pelaa Mestiksessä parin kauden päästä, oletteko te vielä silloin vihaisia?

Lehkonen naputellut enemmän tehoja a-junnuissa, kuin vaikkapa Koivun Mikko, Korpikosken Lauri ja aika moni muu kohtuu pitkälle ponnistanut janari.

Ei pieni koko ole rasite, jos ja kun luistelu tuosta paranee. KHL:stä vaikka esimerkkinä Mikhail Anisin, jonka mitat on 164cm ja 68kg.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
En kyllä ymmärrä tuota ajattelutapaa että pidetään ns välikausi, mutta ei tehdä kuitenkaan mitään muutoksia. Jos pidetään välikausi niin potkitaan vanhat, kankeet ja laiskat tai muuten vaan epämiellyttävät ulos ja vaihdetaan puoli joukkuetta ja sit pidetään välikausi. Tuolla on muutama joukkue NHL:ssä harrastanut tätä rebuildia tällä TPS:n tavalla neljäsosa kerrallaan kohta 5 vuotta. Tosin eräs viisas pelaajascoutti sanoikin (en muista kuka), että nykyään rebuildin pitäisi olla ns. kokoajan käynnissä. Että on joukkueen menestykselle parempi, että joka kaudelle vaihtuu muutamia pelaajia ja vanhat ei mukavoidu, kuin se että lyödään nippu kasaan ja tällä mennään 10v.

Menee vähän OT:ksi, mutta kun moni ei tuota talousketjua ilmeisesti lue, niin vapaasti lainattuna Thrilleriä:
"HC TPS:n tase 30.4.2011:

Vastaavaa:
- lyhytaikaisia saamisia 500ke
- rahaa 2,25Me

Vastattavaa:
- lyhytaikaista velkaa 450ke
- pitkäaikaista velkaa 250ke"

Karsin ylimääräiset pois. Joten lyhytaikaiset saamiset ja velat menee about tasan. Täten rahaa on se 2M pankissa ja velat olis voitu maksaa aikaa sit pois.

"Esim vertailuun JYP
- rahaa 200ke
- pitkäaikaista velkaa 1,35Me"

Tietty tän kauden voitot toho päälle. Tilanne on se, että velkaa on nimellisesti mutta se voidaan maksaa pois jos niin halutaa, tosin tällä korkotasolla tota kannattais olla enemmänki.

Viime vuonna ulkopuolinen taho rankkasi myös TPS:n sm-liigan parhaaksi seuraksi riskinottokykyä mitattaessa.

Eli rahaa on ja velkaa saadaan jos on tarvis.

Minä en näe yhtään järkevää syytä miksi tätä kautta ei olisi voinut budjetoida niin, että tehdään nollatulos jos ei päästä pleijareihin ja ottaa rahat käyttöön nyt ja pelata yleisökeskiarvo vähän varman päälle. Tällöin se budjetti olisi kasvanut tän vuoden voittojen verran eli sen 200k(?). Ehkä ne nostaa rahat omistajille tai järjestää siitä juhlagaalasta ison missä kaikki saa ilmasta viinaa =)
 

Thriller

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Minä en näe yhtään järkevää syytä miksi tätä kautta ei olisi voinut budjetoida niin, että tehdään nollatulos jos ei päästä pleijareihin ja ottaa rahat käyttöön nyt ja pelata yleisökeskiarvo vähän varman päälle. Tällöin se budjetti olisi kasvanut tän vuoden voittojen verran eli sen 200k(?). Ehkä ne nostaa rahat omistajille...

Niinpä. Panee ajattelemaan, että suunitellaanko tässä vielä antirahojen (2M€) palautuksia ennen kuin meinataan joukkueeseen panostaa. Selittäisi sen kummempien strategioiden puutettakin. Eipä siinä mitään, toki rahat saa sijoittajille palauttaa jos he niin tahtovat. Kiitos vaan panoksestanne, pelastajat. Pitää varmaan osakasluettelo kädessä kiittää erikseen täällä kaikkia avokätisiä, jotka vähästään seuralle antoivat :) Ja kyllä tämä tästä. Mennään minimibudjetilla 7 seuraavaa vuotta, niin saadaan kassaan seuraavat pari miltsiä. Niin ja sitten vielä vähän aikaa, että uskalletaan ottaa sitä riskiä sillä kertaa. TPS, SM-pronssimitalisti vuosimallia 2022. Ja saa tulla kumoamaan nämä spekulaatiot - ja syytä olisikin.

Keväistä kausikorttijonoa odotellessa. Ja jottei mene ihan OT:ksi, niin olisin veikannut vielä viime viikolla Kimmo Rintasta paluumuuttajaksi. Jytky-gaten jälkeen, not so much.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös