Tila
Viestiketju on suljettu.

Fordél

Jäsen
Heh juu Rautee oli tuollainen puolihumoristinen heitto. Ei tosiaan ratkaisisi TPS:n ongelmia, mutta eikö Radjakaan ole tähän vastaus?
 
“The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence." - Charles Bukowski
Paras olisi tietty jos saataisiin yksi romuluinen laituri sekä se ykkössentteri (Esim. Mikus).50/50 pakki ei myöskään olisi huono hankinta. Kuitenkin surimmaksi osaksi varmaan utopiaa nämä keskustelut, syvyyttä ollaan hakemassa, eikä niinkää terävää kärkeä..

Tällöin saataisiin hyvät 4 kenttää:

Birner-Radja-"Eloranta/Mikkola/Mäkiaho"
Vahalahti-"Mikus"-Erkinjuntti
Venäläinen-Uusikartano-Suominen
Hattunen-Filppula-Laine
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Tätä Mikusia tarjotaan täällä rosteriin. Onko siis mies tulossa meille?
 
Kaikki on sallittu sodassa ja rakkaudessa. Paitsi sodassa rakkaus ja rakkaudessa sota. -Juice Leskinen

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
Tätä Mikusia tarjotaan täällä rosteriin. Onko siis mies tulossa meille?
Kai Suikkanen Jatkoajan TPS-kausiennakossa:

Tapaus Mikus

Alkukesästä TPS ilmoitti tehneensä sopimuksen slovakialaisen Juraj Mikuksen kanssa. A -maajoukkueessakin pelannut ja viime kaudella 92 pistettä Slovakian liigassa tehnyt nuori sentteri aiheutti riemunkiljahduksia pitkin Aurajoen rantoja. Miehen kanssa solmittu sopimus oli vielä kaikkien yllätykseksi halpa, joten varsinkin Ari Vuorella riitti selkääntaputtelijoita Turun urheilumaailmassa. Mies kuitenkin aloittaa kautensa Los Angeles Kingsin organisaatiossa, eikä Turussa, kuten oli sovittu.

– Mikus on poikkeuksellinen tapaus. Hänellä oli ottajia ympäri Eurooppa ja esimerkiksi SM-liigasta yksi toinen joukkue tarjosi miehelle rahakasta sopimusta. Tapasin Jurajin Tsekeissä huhtikuussa, ja sitten jotenkin saimme solmittua hänen kanssaan sopimuksen. Hänellä on vuosi juristiopintoja jäljellä, eikä raha ole koskaan ohjannut jääkiekkouraa, Vuori kertaa kevättä.

– Sovimme, että hän lähtee Los Angeles Kingsin development campille, mutta palaa sitten Turkuun pelaamaan meille isoon rooliin. Siellä kuitenkin sitten toimitusjohtaja sai pyörrettyä nuoren miehen pään. En usko, että hän on vielä valmis NHL:ään, joten sikäli harmittava tapaus.

– Tilanne on kuitenkin se, että jos hän sieltä tulee takaisin Eurooppaan, on TPS ykkösvaihtoehto miehelle. Me emme siihen voi kuitenkaan varautua.


Linkki juttuun: http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?joukkue=TPS&sivu=kolumnit&id=9028
 
Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat olivat lyöneet ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

@Kahvaajapakki - "Ei Per niin huono ollut kuin tilastot näyttävät. Oli ihan vitusti huonompi. #88"
Suosikkijoukkue
TPS
Sinällään täytyy jo nyt varovasti nostaa hattua, että TPS on saanut liigan toiseksi pienimmällä pelaajabudjetilla (1,5M€) kasattua tällaisen nipun. Budjettia ei ole edes vielä kokonaan käytetty (toteaa Suikkanen uusimmassa jääkiekkolehdessä). Markkinoita siis seurataan edelleen. Milläköhän prioriteetillä/strategialla joukkuetta ollaan täydentämässä (?).

Suurin huolen aihe kauden kynnyksellä on maalivahtipeli.Toivottavasti joku kolmikosta nappaa homman haltuun.

Palloseura tavoittelee 6000:n yleisökeskiarvoa. Jos kausi lähtee hyvin liikkeelle, saattaa tämä olla jopa mahdollinen.
TPS:n kulubudjetti on edelleen ihmeen raskas, vaikka pelaajabudjetti on pieni. TPS budjetoikin tekevänsä turskaa (-345k€) kauden päätteeksi (mikä ihmetyttää minua suuresti) . Tietoja ongittu uudesta jääkiekkolehdestä (paikkaansa pitävyyttä en lähde arvioimaan).
 
"I'm One of God's own prototypes. Too weird to live, and too rare to die.. "

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kuka tietää milloin Mikusin tilanne ratkeaa rapakon takana? Missään ei ole kerrottu että Mike Radja olisi Mikusin "paikkaaja" joten TPS siis etsinee ihan vakavasti sitä ykkössentteriä. Miksei ne %?&T%&¤%:t voi kertoa mitä haetaan??
 
"Loppujen lopuksi se on ihan sama kuka turakainen siellä vaihtoaitiossa valmentajana heiluu" -Kai Suikkanen-
Kuka tietää milloin Mikusin tilanne ratkeaa rapakon takana?
Viimeiset kaverit tippuvat "leirikokoonpanosta" juuri kauden alla, kun pelaajamäärä ja cap-tila supistuu. NHL-kausi alkaa lokakuun alussa.

Vaikka mies ei tippuessaan pääsisikään NHL:ssä pelaamaan, ei liene täyttä varmuutta onko seuraava askel AHL:ssä (kuten mies on itse sanonut), vai jossakin muualla. Mikusin omissa kommenteissa esitetty AHL lienee kuitenkin todennäköisin vaihtoehto?

Missään ei ole kerrottu että Mike Radja olisi Mikusin "paikkaaja" joten TPS siis etsinee ihan vakavasti sitä ykkössentteriä.
Kyllä näin on käsittääkseni annettu ymmärtää uutisoinnessa ainakin. Mutta uskon itsekin, että jonkilainen haku on päällä.

Miksei ne %?&T%&¤%:t voi kertoa mitä haetaan??
Voi olla, että käytössä olevat resurssit eivät ole vielä täysin selvät ja hallitus saattaa esim. käsitellä asiaa jossakin kohtaa? Ja kun muutenkin on epäselvää mitä voidaan saada Turkuun, kun leireiltä alkaa porukkaa pudota, niin tästä syystä asioista ei puhuta etukäteen?

Eikä siis vielä ole välttämättä kiveen hakattu, että vahvistuksia tulee, vaikka eri tahot tätä väläyttelevätkin (valmennus, Vuori). Joku voi täsmentää, jolla on tietoa.

Odotelkaamme nyt rauhassa.
 
Viimeksi muokattu:

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikka mies ei tippuessaan pääsisikään NHL:ssä pelaamaan, ei liene täyttä varmuutta onko seuraava askel AHL:ssä (kuten mies on itse sanonut), vai jossakin muualla.
Tepsi seuraa varmasti Mikusin tilanteen kehittymistä Pohjois-Amerikassa eikä sen vuoksi lähde tekemään ennen lokakuun alkua mitään muita siirtoja. Todennäköisempää lienee se, että Mikus jatkaa lokakuun alun jälkeen rapakon takana kuin että palaa Eurooppaan.

Ratkaisevaa on se, missä Losin seurapomot näkevät Mikusin kehittyvän tulevaisuutta ajatellen parhaiten. Toisin sanoen, kaipaako hänen pelinsä voimaa vai taitoa. Osin sen mukaan, ratkeaa myös se, missä hän tällä kaudella pelaa.

Tämä kortti kannattaa seurata loppuun asti.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Maalivahti tilanne vaikuttaa erittäin huolestuttavalta, siis minusta, kun viimeisten esitysten perusteella meiltä löytyy pari keskitason maalivahtia, joilla ei kummallakaan ole suuremmin kokemusta ammattilaissarjoista pelaamisesta. Ortio on sitten jo kolmas musta hevonen joukkoon.

TPS nyt kuitenkin tarvitsee pärjätäkseen erinomaisen maalivahdin, joilla edes ne vähämaaliset ottelut käännetään. Joukkue ei itsessään minusta ole suuremmin vahvistunut, ainakaan niin paljoa että maalivahtiosaston heikennys kumoutuisi.

Positiivista on tietysti se, että Suikkanen on alusta saakka puikoissa.

Aloitukset ovat edelleen myöskin todellinen ongelma, sillä niissäkään ei tunnu tapahtuneen suurempaa parannusta.

Mitä Elorantaan tulee niin itse olen ehdottomasti pro-Eloranta puolella. Joukkue tarvitsee edes jonkun joka ei aina käännä poskea, vaan vastaa vit...maisuuksiin samalla lailla. Eivätkä väistele/pyytele anteeksi siellä kentällä tai maalinedustalla(Tappelu-kuittaaminen on sitten ihan eri asia ja sillä ei saavuta muuta kuin WWF-pelleilyä). Erinomainen taistelija, jolla on sentään pelikäsitystäkin kovan kokemuksen lisäksi.

Ei vain taida olla ajankohtaista muutamaan kuukauteen.
 

Koala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
Nyt on tulossa uusi NHL-tason ykkössentteri. Tämä tarkoittaa sitä, että Mikus ei todennäköisesti ole tulossa.
 
Keep on rockin' in the free world

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt on tulossa uusi NHL-tason ykkössentteri. Tämä tarkoittaa sitä, että Mikus ei todennäköisesti ole tulossa.
Kai tällä kaverilla on viime kaudelta enemmän kuin viisi peliä alla? Meinaan tuskin sieltä sentään ihan Jiri Novotnya on tulossa?
 
Viimeksi muokattu:
"Voitto on tietenkin odotettavissa. Jotkut joukkueet voisivat nyt lähteä katsomaan, että katsotaan miten käy. Me emme lähde siihen. Me uskomme edelleen siihen, että voitamme koko paskan."

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Kansa odottaa jälleen tälläkin viikolla, mutta pwuhh haihtui ilmaan sekin toivo.

Jännäkakka on jo lahkeessa, ihmettelen vaan mitä se tänne tulee jos on NHL-tason sentteri. Mutta toivotaan jotta tulee hyvä äijjä, sillä sitä tarvitaan minusta aika helevetin paljon.

Tällä hetkellä uskon, jotta ollaan ässien kanssa samoissa, karvan verran vain saipaa edellä. En kyllä ymmärrä mistä puheet jopa suorasta poffipaikasta kumpuaa, ei mitään jakoo.

edit. Kävikkö kone suomesta nimen pomimimassa, mie ainakin ja sitten heräsin.
 
#nuorijanälkäinen #jälleenrakennus

Tumpero

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS-kannattajat.net
Onkohan kyseinen kaveri tulossa artistina vai kenties ennen kauden alkua? Jos sieltä siis ketään on edes tulossa.
 
"Stand in your driveway and go up and down on your knees on a mattress 300 times a day. Do it for 10 years and see how you feel. It has to affect you physically."
- Glenn Healy, former NHL goalie.

Akuma82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, VG-62
Nyt on tulossa uusi NHL-tason ykkössentteri. Tämä tarkoittaa sitä, että Mikus ei todennäköisesti ole tulossa.

Ennenkuin joku tosissaan alkaa tästä pilkkua viilaamaan, niin sanotaan nyt se, että aika kova mies sieltä on tulossa jos kiikarissa on siis NHL-tason ykkössentteri...edes Saku Koivu ei sitä ensi kaudella tule olemaan! ;)

Noniin...nyt kun tämä tekstin "väärinymmärtäminen" on hoidettu alta pois niin tosissaan...

Ehdottoman hieno homma, jos sieltä pätevää pelillistä johtajaa olisi tulossa! Sitä joukkue tarvitsee ja sen kaikki ovat harjoituspeleissä nähneet..Mies joka rakentaa tilanteita ja tekee mahdottomistakin paikoista häkkejä on juuri se yksittäinen pelinkääntäjä, joka TPS:n joukkueesta puuttuu!

Osaako Koala sanoa, että koska asiasta olisi tulossa lisää tietoa? Ollaanko siis nyt hakemassa jotain tämän tasoista miestä, vai joko siellä ollaan kuulakärkikynää tarjoamassa jonkun miehen käteen, että nimi paperiin ja pelikamat koneeseen?
 
- Odottaa seuraavaa, positiivisia tunteita herättävää tapahtumaa allekirjoitukseen ikuistettavaksi -

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Nyt on tulossa uusi NHL-tason ykkössentteri. Tämä tarkoittaa sitä, että Mikus ei todennäköisesti ole tulossa.
Mielenkiintoista. Varmasti NHL-tason pelimiehiä, jotka kuitenkaan eivät ensi kaudella NHL:ssä pelaa ja ovat vielä ilman sopparia, ei ole kovin montaa. Veikataan, että kyseessä on Artem Chubarov, koska hänen kohdallaan kaikki ehdot täyttyvät.
 
"Esittää jotain suurta asiantuntija auktoriteettia, kun tietotaito ja näkemys jääkiekosta on roskalehdistön urheilutoimituksen tasoa"
- dude kuvailee mirasanea

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voi juku mitä uutisia(huhuja).. Toivotaan että pitää edes osittain paikkaansa eli tulisi edes se ykkössentterin mitat täyttävä pelimies. Mihinkään NHL-tasoon en usko mutta johonkin Radjaa parempaan kylläkin. Heti kaikki tiedonmuruset tälle palstalle, kiitos! :)

Mirasanen heittämä Chubarov kelpaa kyllä, kiitos.
 
"Loppujen lopuksi se on ihan sama kuka turakainen siellä vaihtoaitiossa valmentajana heiluu" -Kai Suikkanen-
Hienoa kuulla jotain näin positiivista ja vesi kielellä sitä odottaa julkistusta!

Haluan myös pyytää anteeksi Vanhalta Leniltä ja hänen lähteeltään, joita aiemmin kritisoin voimakkaasti, kun Vanha Len toi esille, että TPS on hankkimassa kovan tason ykkössentteriä kunnon resursseilla (silloin puheena oli St. Pierre). Anteeksi.

He olivat oikeassa ja minä väärässä, joten pidän vastaisuudessa turpani kiinni, kun muilta löytyy sanottavaa.

No joka tapauksessa... julkistusta odotellessa. Ja toivon, että kaikki, jotka ovat harkinneet, mutta vielä empineet kausikortin ostoa, osaisivat arvostaa sitä, että pelaajistoon ja menestyksen jatkamiseen todella panostetaan.
 

Koala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
Mikäli kaikki vanhat merkit pitävät paikkaansa, kyseessä on alle 25-vuotias eurooppalainen, joka ei ole vielä lyönyt läpi NHL:ssa vaan hakee uusia tuulia uralleen Turusta. "NHL-taso" voi olla niin monta tasoa.
 
Keep on rockin' in the free world

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
"Älä ole paha kakku, ole hyvä kakku"..

Nyt jännittää perkele! Tomas Plihalin nimi on juurtunut omaan mieleeni, mutta häntä en kyllä ehkä niinkään toivoisi TPS-paitaan saapuvaksi. Ehdotuksia?
 
Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat olivat lyöneet ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

@Kahvaajapakki - "Ei Per niin huono ollut kuin tilastot näyttävät. Oli ihan vitusti huonompi. #88"

Typhooni

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
"Älä ole paha kakku, ole hyvä kakku"..

Nyt jännittää perkele! Tomas Plihalin nimi on juurtunut omaan mieleeni, mutta häntä en kyllä ehkä niinkään toivoisi TPS-paitaan saapuvaksi. Ehdotuksia?
Tuossa US:n uutisessa on ikävästi lainausmerkit sanassa "NHL-tason". Näin ollen tuo Plihal saattaa olla utopiaa... Itse kyllä näkisin miehen oikein mielelläni Tepsissä.
 
Rover, wanderer, nomad, vagabond. Call me what you will.

el_mariachi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Suomalaiset huippuyksilöt
Mielenkiintoista.

Eikös kuitenkin "pidä" olla EU-passin mies? Kun on jo kolme ei-eu-pelaajaa.
Kellä sisäpiirin tietoa?
 
Paini on urheilua. Kaikki muu on liikuntakasvatusta.
-Ville Nieminen-
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.