TPS kaudella 2008-2009

  • 555 570
  • 1 950
Tila
Viestiketju on suljettu.

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Lupasin, etten tule tähän ketjuun avautumaan ennen syksyä mutta ei tätä voi olla kommentoimatta. Jos negatiivisuuteni ajoi muutamat ihmiset itsarin partaalle niin tämä tapaus Hurme saa meikäläisen oksentamaan oikein kunnolla. Eikö teillä ole muuta spekuloitavaa? Ja onhan ollut vielä Hauhtosestakin huhuja.

Onko ketjun aiheena TPS Kaudella 2008-2009 vai mahdolliset toivotut pelaajat fantasiaketjuineen?
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eikö teillä ole muuta spekuloitavaa?
Ei. Ymmärrän sinunkin pointtisi kyllä, mutta melko selvää on Jampan kaltaisen oman pojan vapaana olon aiheuttavan spekulaatioita täälläkin. kyseessä on kuitenkin kiinnostava pelaaja, joka teoriassa voisi olla tulossa Turkuun.

Noista rosteriväännöksistä en pidä minäkään. Siis siitä, että aina kun joku mainitsee jonkun pelaajan nimen, vaikka sitten pelkästään spekulaationa niin heti on viitisen "fantasia"rosteria ketjussa joihin tuo ihansamakuka on ympätty.

Eikö täällä muuten viime vuonna ollut joku spekulaatioketju mikä säpitettiin moderaattorien toimesta, vai muistelenko ihan omiani?
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Enemmän TPS tarvitsee vahvistusta fyysiselle puolelle, pelaajia kuten Eloranta, Rajamäki tms. Sinne osastolle on pakko saada LIHAA.

Ja nämä fyysiset tornit sitten eivät ole loukkaantumisten tai iän rasittamia? Voisi kuvitella että esim. Kulilla alkaa 36 vuoden kypsässä iässä olla se suurin nuoruuden rymistely takana.
 

Morgoth

Jäsen
Onko ketjun aiheena TPS Kaudella 2008-2009 vai mahdolliset toivotut pelaajat fantasiaketjuineen?

Näissä ketjuissa mennään pitkälle sen mukaan, että miten märkiä päiväunia kukin on sattunut näkemään, mutta Hurme on kuitenkin sen verran kiinnostava nimi, että ihme jos miehestä ei keskusteltaisi? Onkohan tämä Turun mafia vs. Hurme vihanpito vain mafian suunnalta vai mitäköhän itse Jamppa on tuosta kuviosta mieltä...?
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Lupasin, etten tule tähän ketjuun avautumaan ennen syksyä mutta ei tätä voi olla kommentoimatta. Jos negatiivisuuteni ajoi muutamat ihmiset itsarin partaalle niin tämä tapaus Hurme saa meikäläisen oksentamaan oikein kunnolla.

Niin ja mitä TPSn kannalta haitallista Jani Hurme on urallaan ja elämässään tehnyt? Kaikenlaiset puheet siitä etteikö Hurme olisi kunnollinen,voittava maalivahti ovat suorastaan helvetin ällöttäviä. Katsokaa nyt nykyliigan tasoa, erityisesti palloseuran tasoa ja erityisen erityisesti palloseuran maalivahtien tasoa. Jos siihen kuvaan ei Jani Hurme mahtuisi niin ei voi kuin hämmästellä. Jos tepsillä olisi rahaa edes jumalauta hiukan niin tähän mieheen kannattais ottaa hyvin ripeästi yhteyttä, joku muu kuin Seppo joka ryssi edellisen vierailun jokseenkin sen kaikilla mahdollisilla osa-alueilla jne. Mutta kun rahaa ei ole niin ilman muuta Hurme kannattaa silti haukkua pystyyn, luokaton molke ja helvetin ahnekin oli viimeksi ja varmasti on edelleenkin kun ei suostu maksamaan tepsille että pääsisi rosteriin. Tiedä vaikka olisi polvikin jotenkin vinossa taas, salailee varmaan sitä.
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Mielenkiintoinen tilastokummajainen muuten. Meillä ei ole yhtään alle 180 senttistä puolustajaa tällä hetkellä. Taitaa olla ensimmäinen kerta seurahistoriassa.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Älähän nyt tuommoisia ääneen puhu. Jos toimistolla kuulevat niin hankkivat vittuilumielessä jonkun 90-senttisen kääpiön laskemaan keskiarvoa :)
 
Ei mennyt Jamppa HIFKiin... Jokerit, Kärpät ja HIFK ovat sellaisia joukkueita, jossa en Jamppaa haluaisi nähdä. Vaikka HIFK on tavallaan kansanhuvisympatiajoukkue mulle, niin en olisi Hurmetta sinne halunnut. Jos muualle Suomeen suuntaa, niin helpompi pureksia.
 
Viimeksi muokattu:

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Mulla ei ole Hurmetta vastaan yhtään mitään. Ottaisin kaverin tepsiin koska tahansa. Fantasiointi kiristää vaan ihan perkeleesti.
 
Mulla ei ole Hurmetta vastaan yhtään mitään. Ottaisin kaverin tepsiin koska tahansa. Fantasiointi kiristää vaan ihan perkeleesti.

Jos olet tsekkaillut muiden ketjuja, niin aika samalla tavalla niissä on sekä fantasiaa, että asiaa. Ei sellaista diktatuuria pysty tänne tekemäänkään, että jokainen postaus olisi viiltävän informatiivinen tai analyyttinen. Kyllä niitä sirkushuvejakin saa olla, mutta rajansa kaikella tietysti.

On varmaan suhteellisen luonnolista tai siis inhimillistä, että joihinkin pelaajiin liittyy vahva tunnelataus (Hurme ja Eloranta) ja siten keskustelu heidän ympärillään rönsyilee valtavasti. Sitä paitsi hiukan asian vierestä toteaisin, että tällä kaudella huhut ovat osuneet jopa melko hyvin. Tosin näiden joukkueen viimeisten silausten kohdalla, en usko että tämä enää pätee.
 
Viimeksi muokattu:

MikeTPS

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers, Vaasan Sport
Noo, kyllähän tuohon kelpaisi Eloranta/Pirjetä/Hauhtonen kuinka päin vaan Tepsille. Mutta kun rahat on loppu ja volvokin on jo myyty niin ei tässä kyllä minkään Hurmeen perään kannata alkaa kuolaamaan. Tepsillä on kolme molaria tällä hetkellä (Engren, Salak, Kuokkanen, ehkä Kosonen???) niin tuohon kun lykätään vielä Hurme niin meillähän on jo pari molaria lahjoittaa vaikkapa Porin Ämm.. Ässille.

Toisaalta hyvistä liigatasoisista kenttäpelaajista voidaan vähän nähdä niitä uniakin. Eloranta olisi kyllä sellanen todellinen vahvistus Tepsiin, myös Pirjetä ja Hauhtonenkin. Mihinkään ihmeelliseen pakkiin en kyllä usko että TPS sellaisen hankkisi, no Ilkka Mikkola taitaa olla vapaana, mutta rahatilanne on taas esteenä. Sanotaan näin että joku huippuhyökkääjä ja sitten joku tuntematon hyökkääjä ja puolustaja niin näillä eväillä TPS saisi lähteä ensi kauteen, ulkomaalaispelaajatkin kelpaavat kyllä, jos sellaisia hyvätasoisia on saatavilla.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
seuraavaa: http://keskustelu.suomi24.fi/show.f...ce=4500000000000831&posting=22000000034448136

Pikkasen skeptisenä uskallan epäillä, mutta saahan sitä uneksia...

No voi nyt helvetti sentään. Jatkoaikaan linkitetään tällaisia sivustoja. Onkohan niin, että osa Jatkoaikalaisista kirjoittaa täällä asiallista tekstiä ja sitten Suomi24:n foorumissa hieman "vapaammin" kun moderointi on anaalista?

Ei silti, kiva kikkailla nimillä tässä vaiheessa kun ei ole muutakaan tekemistä ja kovasti haluttaisiin jutun juurta. Kärsivällisyys on hyve, sanovat kiinalaiset.

Onkohan Saku tulossa meille kun rapakon takana hieman sairastelee eikä fanitkaan enää oikein tykkää. Heittäkää fantasiaketjua kehiin, jossa Saku pelaa ykkösessä jne...
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Peace veli Halen. Tää päivä on kato ollut niin Kalpa, Lukko & IFK hehkutusta, et ajattelin keventää. No more lainauksia meikäläiseltä ainakaan tuolta...

Juu juu, rauhaa ja rakkautta. Nou hätä. En mä näitä juttuja tänne otsa rypyssä todellakaan kirjoita. Ei vaan viitsi kylvää noita ärsyttäviä hymiöitä jatkuvalla syötöllä...

Mut ei tuo ifk hehkutus kyllä oikein vakuuta...
 

MikeTPS

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers, Vaasan Sport
Joop, nyt vaan odotetaan mitä Virta, Vuori, Sutela kolmikko saa aikaan. Täytyy muistaa että meillä on nyt perusrunko kasassa, joka on lähes yhtä hyvä kuin päättyneen kauden joukkue. Ja vielä kun saadaan lisää pelaajia niin ollaan kiitollisia.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Mielestäni joukkueeseen olisi paras hommata pelimiehiä (jos sieltä on siis joku tulossa), joilla on vielä vuosia jäljellä jääkiekon parissa, mutta keillä olisi jo kuitenkin kokemusta sm-tason peleistä. Tällöin ikähaitari olisi varmaankin 21-26v. TPS:ssä on ollut aika vahva trendi nimittäin, että yli 30v pelaajat tulevat tänne vain lihottamaan palkkapussiaan. Tämän kauden joukkueesta nimittäin usealla pelaajalla on sopimut kauteen 2010 asti. Jos joukkueen runko saataisiin pysymään samana, niin useat pelimiehet voisivat kasvaa korkoa ensi kaudella ja näyttää kyntensä vasta seuraavalla.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Pohjois-Amerikasta haetaan kovan luokan hyökkääjää. Toinen on pakki, joka tulee Kanadasta tai Pohjois-Amerikasta. Tää varmaan oli kaikille ihan selvä asia...

Paluumuuttajia ei nähdä. Nordic Trophy...tai Orion Cup...tai jonkin yksi peli pelataan Loimaalla 8.8 ja otteluna on TPS - Färjestad.

Ei muuta tällä kertaa, jatkakaa.
 
Vanha Len kirjoitti:

Ilmeisesti melko luotettavakin lähde näille.

Bergin luistelu näyttää kyllä tuolla EHT-tasolla ihan kamalalta juuri nyt. Eihän miehellä edes jalka/jalat menneet ja treenasi kuitenkin kovaa poissa ollessaan. Toivottavasti tuo a) korjaantuu/paranee b) ei ole SM-liigassa verraten yhtä kamalaa.

En osaa itse sanoa loukkaantumisista, kun ei ole ollut pahoja... miten nämä yleensä menee, pitäisikö luistaa jo nyt? Vai onko siitä nyt lopullisesti terä hukkunut...
 
Bergistä vielä... Ihmettelen oikein, miten tuo luistelu ei paistanut silmään loppukaudesta. Ainoa missä muistan, oli HIFK:n ratkaiseva Kovasen maali viimeisessä pelissä. Berg jäi hyökkäyssinisellä pahasti jälkeen tilanteesta.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Pohjois-Amerikasta haetaan kovan luokan hyökkääjää. Toinen on pakki, joka tulee Kanadasta tai Pohjois-Amerikasta. Tää varmaan oli kaikille ihan selvä asia...

Tuossa tulikin jo tilattua Phaeuf'n ja Kovalchuk'n pelipaidat. Toivottavasti käyttävät samoja numeroita kuin ameriikoissa. *Smile*

No leikki leikkinä. Kunhan tämä tuleva hyökkääjä olisi edes yhdellä kaudella paukutellut AHL:ssä yli 30 maalia/yli 60 pistettä olisin tyytyväinen. Tosin jos tuo on jo joku 36-vuotias, niin ei kiitos.
Pakin tulisi olla vähintään sellaiset 190cm ja omata elkeet fyysiseen peliin, sekä pisteiden tekoon. Sellanen 20-30 pinnan kausi AHL:ssä ei olisi paha todiste. Jos tuohon päälle vielä laittaisi, että vähintään 5 kertaa tiputtanut hanskat ja +/- olisi +:n puolella niin olisin enemmän kuin tyytyväinen.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Pakin tulisi olla vähintään sellaiset 190cm ja omata elkeet fyysiseen peliin, sekä pisteiden tekoon. Sellanen 20-30 pinnan kausi AHL:ssä ei olisi paha todiste. Jos tuohon päälle vielä laittaisi, että vähintään 5 kertaa tiputtanut hanskat ja +/- olisi +:n puolella niin olisin enemmän kuin tyytyväinen.

Oppisi edes nämä nykyisetkin maaliedusluutijat hieman tavoille niin hyvä olisi. Kyllä pelottaa taas ensi kausi kun ajattelee Kiprua ylivoimalla tai laitakahinoissa omalla alueella. Selkä suorana ja silleen...

Vahvistukseksi voisi tulla kaveri, joka uskaltaa taklata ja joskus edes käväistä maskimiehenä tai oman veskarin apuna.

Nää sun määrittelemät statsit ei jaksa edes naurattaa.
 

MikeTPS

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers, Vaasan Sport
Kamala tappelemaan ja tulokset plussan puolella.... Noniin, ehkä tälläisiä jostain Minnesotan perämettistä voi löytyäkin. Minulle kelpaisi kyllä ne pari jenkkiä/kanukkia tuonne kentälle, kunhan ne vaan osaisi pelata. Esim. Ulmer ja McDonell olivat aivan mahtavia hankintoja, kukakohan kumma nekin löysi, edellämainitut miehet eivä silti saaneet itsestään ihan kaikkia irti sillä kaudella, olihan Tepsin joukkuekin ihan puosta vaikka pelaajat olivat huippu-tasoa.

Mutta nyt vaan niitä pelaajia eikä mitään rähinöitsijöitä Liigaan, Tepsillä on varaa Nickersoniin jos halutaan väriä!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös