TPS - Kärpät Ti 25.1.2005

  • 15 089
  • 104

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Viime kauden finalistit kohtaavat kolmannen kerran tällä kaudella. Näyttämönä toimii Elysee areena ja isäntänä häärii TPS. Vierailija Oulun Kärpät saapuu Turkuun varmasti intoa täynnä. Kärppien valmentaja Kari Jalosella on paljon muistoja TPS:stä, niin hyvä kuin huonoja. Paluu vanhaan kotihalliin on varmasti hänelle tunteikas tapahtuma ja tuo ekstralatausta otteluun. Tiistaina vastakkain ovat kaksi taitojoukkuetta, jotka osaavat pelata tällä kahvakiekon aikakaudella myös näyttävää jääkiekkoa. Luvassa mielenkiintoinen kiekko-ilta Turussa.

Edelliset kohtaamiset joukkueiden välillä on mennyt Kärppien nimiin. Turussa käyty ensimmäinen kamppailu kääntyi Kärpille niukasti rangaistuslaukauskilpailun jälkeen. Oulussa käyty ottelu olikin selvästi Oululaisten ja TPS:ää vietiin rumasti ja lukemat tulostaululla oli 60 minuutin jälkeen 6-2.
Molemmat joukkueet ovat voittaneet edelliset kamppailunsa. TPS haki tärkeät kolme pistettä Espoosta ja Kärpät kaatoi tiukan taiston jälkeen Saipan Raksilassa.

TPS:n peli on edelleen ailahtelevaa. Espoon ottelu antoi kuitenkin taas luvan odottaa parempaa. Paketti pysyi suht hyvin kasassa koko pelin ajan ja voittoon tarvittavat maalit tehtiin taidolla. Samalla sykkeellä pitäisi päästä pelaamaan myös Kärppiä vastaan. Turha peruuttelu ja ylivarovainen peli kostautuu varmasti kovaa vierasjoukkuetta vastaan. Kovalla luistelulla ja sykkeellä painetta kohti Kärppien maalia ja tulostakin voi syntyä. Hyökkäyspäässä ketjut menevät jälleen uusiksi Antti Aallon loukkaantumisen myötä. Saku Koivu siirtynee Nurmisen ja Alatalon väliin niin kuin tapahtui jo Espoossa. Tuo koostumus toiminkin mukavasti, joten toivottavaa on, että Jukka Koivu säilyttää miehet samassa vitjassa. Puolustuspäässä Vykoukal ja Kiprusoff väläytteli taitojaan Espoossa. ”Vykon” peli on ollut hieman kateissa, mutta edellisen pelin suoritukset olivat jo taattua Vykoukalia. NHL-vahvistus, puolustaja Craig Rivet on vielä keskenkuntoinen, mutta on pelannut silti kelvollisesti kaksi pelaamaansa ottelua. Suuria virheitä ei ole tullut ja kunhan mies saa vielä muutaman pelin alle on hän varmasti oiva vahvistu TPS:n takalinjoille. Ehkä jo Kärppiä vastaan alkaa miestä nousemaan seinille ja hänen fyysisyys pääse oikeuksiinsa. Muutenkin TPS:n puolustuksen tulisi olla maalineduspelissä röyhkeämpää. Liian usein vastustajat pääsevät takomaan ripareita sisään puolustuksen vain katsoessa vierestä.

Kärpät on pelannut koko kauden tasaisen vahvasti. Suuria notkahduksia ei ole tullut ja Oululaiset taistelevatkin tiukasti runkosarjan voitosta. Kärpillä on luisteluttaa kaukaloon neljä vahvaa kentällistä, joista jokainen kykenee ratkaisuihin. Siinä joukkueen menestyksen avaimet onkin. Lisäksi maalivahti Niklas Bäckström on huipputasoa, joten Kärppien voittamiseksi täytyy TPS:n onnistua todella hyvin jokaisella pelin osa-alueella. Kärpillä on takana viiden ottelun voittoputki ja TPS:llä on täysi työ katkaista tuota putkea. Kärpät on ennakkosuosikki otteluun, mutta uskon TPS:n tarjoavan vahvan vastuksen ja pisteet eivät helposti Ouluun Kärppien mukana lähde.
 

Judge

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Liverpool FC
Viestin lähetti Juippi
Kärppien valmentaja Kari Jalosella on paljon muistoja TPS:stä, niin hyvä kuin huonoja. Paluu vanhaan kotihalliin on varmasti hänelle tunteikas tapahtuma ja tuo ekstralatausta otteluun.

Selität niinkuin KJ tulisi ekaa kertaa Turkuun vierasjoukkueen mukana, mutta hänhän on jo käynyt täällä hakemassa pisteet kuten myöhemmin kirjoitat (0-1 rl Nylander).

Mutta itse asiaan. Sakun pitäisi olla jo paremmassa vireessä ja kotiyleisölle esitellään myös Craig Rivet. Toivottavasti esitykset ovat katsomisen arvoisia.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Re: Re: TPS - Kärpät Ti 25.1.2005

Viestin lähetti Judge
Selität niinkuin KJ tulisi ekaa kertaa Turkuun vierasjoukkueen mukana, mutta hänhän on jo käynyt täällä hakemassa pisteet kuten myöhemmin kirjoitat (0-1 rl Nylander).


Toki olen tästä tietoinen, mutta tuskin Jalosen fiilikset Elysee-areenaan / TPS:ään ovat niin paljon haalistuneet, etteikö miehellä olisi tunnelatausta hivenen normaalia ottelua enemmän. Jos yhtään ymmärrät mitä tarkoitan. Onhan muuan Hannu Jortikankin vierailut Turkuun saanut myös median huomion useaan otteeseen, kun hän on palannut vanhalle kotiareenalleen vireasjoukkueen luotsina.
 
Viimeksi muokattu:

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Lisäjännitystä tuo myös se löytääkö Jouko Narvanmaa ottelun jälkeen kotiin vai meneekö taas yöksi Eerikinkadulle, missä paljon tuttuja ja oma makuupaikka. Ehdotan että joku kirjoittaa osoitteen kravatin kääntöpuolelle niin saadaan Jouko kotiin.

Ottelussa palloseuralla kunnon näytönpaikka, voitto tästä ja saadaan vielä kelkkaa heivattua oikeaan suuntaan.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Saipa peli oli jotenkin vaisuhkoa maalinteon osalta. Ainoastaan jokisella tuntui olevan halua maalintekoon, muuten kiekkoa siirreltiin hyvissäkin laukaisu paikoissa. Jotenkin kylläiseltä kärpät tällä hetkellä näyttää ainakin Saipapelin osalta ja Pietari välkkyy edelleen taustalla. Oli Saipa pelissä paljon hyvääkin, mutta jotenkin tuntuu, että Kärpät tarvitsee kylmää suihkua niskaan. Ja veikkaankin, että tämä länsirannikon kiertue sitä kylmää suihkua tarjoilee. Tepsi sen aloittaa ja kaataa kärpät 4-3.
 

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
Viestin lähetti kausi
Lisäjännitystä tuo myös se löytääkö Jouko Narvanmaa ottelun jälkeen kotiin vai meneekö taas yöksi Eerikinkadulle, missä paljon tuttuja ja oma makuupaikka. Ehdotan että joku kirjoittaa osoitteen kravatin kääntöpuolelle niin saadaan Jouko kotiin.

"Trevirankatu
100 Silk"

On siinä taksirengillä osoitteessa ihmettelemistä.

Todennäköinen lopputulos on vähämaalinen vierasvoitto. Miten tämä Boumedienne. Tuntuu näin teksti-tv:stä ja radiosta nähtynä, että mies on laantunut alkupelien ajoittain jäätävästä vireestä. Näin liigaporssi.net asioissa kyselisin...
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Makkonen haastaa Sykön

Seuran linkki. "Olemme sopineet, että hän saa tämän viikon ajan meillä mahdollisuuden näyttää, mikä hänen tilanteensa on." Vastassa vain Kärpät, Jokerit, Ifk ja Blues... On niitä helpompiakin näyttöpaikkoja joillekin jossain joskus tullut. Vaan hyvä että nelosta koitetaan herätellä, siitähän on täälläkin ollut jo aiemmissa ketjuissa polemiikkiä. Ei muuta kuin Tulta m*nille!
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Paha viikko

Kärpillä on edessään todella paha viikko, ja se voi ratkaista jopa runkosarjan voiton, jos viikko menee huonosti. Olkoonkin, että elämme vasta tammikuun loppua, en usko, että Jokerit tulee isoa notkahdusta tekemään joten pisteettömiin tappioihin ei ole varaa. Kärppien taival alkaa tiistaina Turussa ja jatkuu torstaina Poriin ja lauantaina Raumalle. Eli tärkeitä pisteitä jaoessa.

Turku on paha paikka Kärpille, vaikka TPS onkin pelannut ailahtelevasti etten jopa sanoisi huonosti viime aikoina. Kärppien lauantainen peli SaiPaa vastaan oli nihkeää, ja pelin onkin parannuttava huomattavasti. Etenkin maalienteko on ollutu vaikeaa, vaikka Kärpät onkin eniten maaleja liigassa tehnyt. Paikkoja luodaan, mutta kukaan ei lyö kiekkoa sisään. Ujcik on palannut alkukauden linjalle eikä saanut lauantaina mistään sisään. Päivän iltasanomat kertoivat Kärppien neuvottelevan Jeremy Roenickin ja Bobby Holikin kanssa. Näistä herroista ei vielä tällä viikolla ole apua.

TPS:n johtohamo Saku Koivu ei ole ollut se jumala, jota häneltä on odotettu eikä Aallon loukkantuminen ainakaan edesauta TPS:n tilaa. Lisäksi tepsilläkin näyttää olevan edessä raskas viikko, joten tiukkaa tulee tekemään.

Luotan Kärppiin ja maalivireen uudelleen löytäneeseen Jokiseen.

Kärpät vie 2-3, varsinaisella peliajalla. Sankareina Bäckström, Jokinen, Tenkrat. TPS taistelee, mutta maalivahtipeli ontuu eikä ratkaisijoita löydy Nurmisen rinnalle.
 

Tomba

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kai Nurminen
Paha matsi ja viikko tulossa, mutta uskon että Kärpät kaatuu varsinaisella peliajalla. Lassila on parantanut alkukaudesta peliään ja Espoossa koko joukkueen peli oli kuulemma ollut ehjää, eikä kolmannen erän notkahdusta(kaan) nähty. Tosin miinuksena tuosta pelistä Aallon paha loukkaantuminen, joka pitänee hänet poissa kaukalosta koko loppukauden. Jussi Makkosen viikon kestävä ns. try-out alkaa tästä pelistä, mutta Makkonen tuskin saa ihmeitä aikaan. Tepsillä on ollut paha tapa päästää vastustaja ennen ensimmäisen vitosen täyttymistä johtoon ja tärkeää TPS:lle olisikin saada avausmaali. Kärpät taas voitti SaiPan lauantaina Raksilassa 3-2, Kärppien sankari ottelussa oli Jussi Jokinen kahdella maalillaan. Kärpiltä löytyy pelottavan vahva joukkue ja jos TPS ei ole hereillä ottelun alusta loppuun, voi noutaja tulla nopeastikin. Uskon kuitenkin, että TPS vie 4-1. Maalit tekee Nurminen, Kauppila, Kiprusoff ja Koivu. Jeps, näin se menee!
 

janitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti kausi
Lisäjännitystä tuo myös se löytääkö Jouko Narvanmaa ottelun jälkeen kotiin vai meneekö taas yöksi Eerikinkadulle, missä paljon tuttuja ja oma makuupaikka. Ehdotan että joku kirjoittaa osoitteen kravatin kääntöpuolelle niin saadaan Jouko kotiin.

Ehdotankin että kauden teema ja tepsin slogan tulevaisuudessakin olisi muodossa "Jouko kotiin" vanhan "poika kotiin" sijaan.

Ottelu on mielenkiintoinen kun TPS lähtee näinkin selkeästi altavastaajana.
Asetelma sopii kenties paremmin tämän hetken porukalle joka tuntuu rämpivän saman tasoisten tai selkeästi heikompien joukkueiden kanssa.

Myös se seikka että ottelua ei televisioida on selvästi TPS:in voittoon viittaava seikka.

Veikkaan siis 2-1 lopputulosta
 

kipe#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-liigaJengit + MestisJengit + SuomisarjaJengit
Jaahas... viime vuoden finaalijoukkueet kohtaavat luvassa on varmasti.... tylsän näköinen peli?

Edellistä kohtaamista lukuunottamatta kärpät ja tps pystyvät aina jäädyttämään pelin tylsäksi puuroksi, jossa ei maaleja kolmea enempää nähdä ja vaikka valmentajat olisivatkin tyytyväisiä "ehjän" pelin jälkeen, kun paketti pysyi kasassa täydet 60 min, itse olen kyllä pitänyt pelejä kohtuullisen mitäänsanomattomina. En edes oikein löydä mitään syytä tähän maalittomuuteen. Molemmat joukkueet ovat taitavia ja ratkaisijoita löytyy laajalla rintamalla, iso kaukalo tuo tilaa, ja molemmat joukkueet tekevät paljon maaleja kauden aikana. Mikä mättää? Toivottavasti tämä trendi ei jatku huomenna.

Kuten skeptikkoluonteeseeni kuuluu, huomenna ei tehdä kolmea maalia enempää. Peli päättyy 1-2 ja maalintekijöinä kunnostautuvat tepsukoilta Kauppila ja käppyröiltä Tenkrat sekä Palsola.
 

Muerte

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voiko enempää masentaa kun Kärpät neuvottelee Roenick:in ja Holik:in kanssa ja TPS tryouttia kokeilee Makkonen. Tokihan samankaltaisista pelaajista on kysymys, mutta jokin ei vaan natsaa.

Tepsille paha viikko kun kylässä käy pahoja joukkueita ja pisteitäkin pitäisi saada. Jos historiaa yrittää tuijottaa niin ensin Jokerit nöyryytti Tepsiä 6-1 ja seuraavassa pelissä ei hävitty kuin 1-0 niin nythän Kärpät ei voita Tepsiä kuin 2-1, vaikka mitäpä tuolla on väliä häviätkö 100-0 vai 1-0 kun kolme pistettä matkaa muualle. Tokihan voi antaa joillekin mielenrauhaa kun ei hävitty kuin yhdellä maalilla, mutta henkilökohtaisesti minua (kauniisti sanottuna) harmittaa jokainen tappio, oli loppulukemat mitä tahansa.

Tervetuloa Turkuun Kärpät, täältä taidatte saada helpommin pisteet mukaanne kuin Raumalta. Loppuun pakollinen veikkaus lopputuloksesta, 6-2 ja Saku Koivu 3+3. Miten niin ristiriitainen veikkaus?
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Mielenkiintoinen ottelu.

Lauantain otteluun Kärppien päät kasvoivat liian suuriksi pienen SM-Liigan mittapuihin... Saas nähdä, vieläkö keltainen neste pääkopassa aiheuttaa lepsuilua, vai joko palataan arkeen. Mielellään niin, että pelataan samalla sykkeellä ja sydämellä kuin aikoinaan Omskia vastaan. Sellaisella pelillä, ei TPS olisi kuin vastaantulija.
Mikäli näin ei käy, Kärpät ei takuulla tule vahvaa peliä esittämään, vaan puhaltelee muniin 1-1 tuloksen, jonka käy rankuissa sössimässä Eero.

TPS:llä taasen pakka elää. Siinä on toisaalta omat positiivisetkin puolensa. TPS:n viime pelit joita olen seurannut, ovat olleet karmeata katsottavaa, jopa ulkopuolisen silmin. Toivottavasti tässä nyt edes jollakin tavalla on sytykettä, kun "allmighty euroopan kiertäjä Kärpät" (joo-o, pelaajat tuskin muistelevat kuten fanit, notta kyllähän mekin, silloin joskus...) saapuu mittauttamaan kuntonsa.
Tiedä häntä...

Veikkaamaan en lähde, mutta jos molemmat pelaavat omalla tasollaan, Kärpät voittanee selkeästi. Mutta jos kumpikaan erehtyy löysäilemään, se häviää. Jos taas molemmat löysäilee, lopputuloksellehan se onkin sitten yksi vitun hailee.

Toivonkin, asiantuntevaa raportointia sieltä Turusta, kunhan ottelu on ohitse. Niin ja terveisiä kaappi-Kärppä Graingerille. hymiö.
 
Viimeksi muokattu:

Weasels

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tupsukoiden ja Kärppien väliset kohtaamiset ovat perinteisesti olleet tiukkoja, vähämaalisia nyhjäämisiä....lukuunottamatta viime peliä, mutta se olikin poikkeus. Persauksissa on nyt semmoinen kutina, että Kärpät pelaa edelleen nihkeästi ja TPS voittaa joko varsinaisella peliajalla tai jatkoajalla 2-1. Sitten Raumalla Kärpät terästäytyy :-)
Tepsin pelit on kyllä ailahdelleet siihen malliin, että sama kuin olisi nopalla heittänyt tulokset, mutta luotan tässäkin tilastoihin: Kärpillä voittoputki alla ja TPS saa 2 ottelun voittoputken :-)
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Paikan päälle ajattelin oikein raahautua pitkästä aikaa, pitäähän se Koivun kunto tulla katsastamaan omilla silmillä ja tietysti pelikin on hyvä, tai pitäsi olla, onhan sentään kentällä kaksi kärkipään porukkaa..tasurin taidan pitkävetolapulle laittaa..
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No niin, sitten illalla Elyséelle katsastamaan meidän jäätävä rosteri. Tuokko ja Bouck lienevät kakkoskentän laiturit ja mukana kakkosylivoimassa jollei sitten Matias pehmeine käsineen itseään sinne änkeä. Vapise, Nikke B.!
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Jääkoneenkuljettaja
Mielenkiintoinen ottelu.

Mielenkiintoinen ja mielenkiintoinen. Yhtä mielenkiintoinen kuin Toni Halmeen ja Ben Zyskowiczin välinen tappelu. Mikäli Toni ei nuku niin Benillä ei ole pienempiäkään mahdollisuuksia selvitä elämänsä selkäsaunasta, jos taas Toni sattuu nukkumaan Benin voitto ei siltikään ole varma, sillä Zyskowicz tuskin pystyy lyömään edes nukkuvaa Halmetta tainnoksiin, ja herätetty Toni on hyvin, hyvin vihainen... - saat itse päätellä kumpi on Tepsi ja kumpi Kärpät tässä vertauksessa. Mikäli haluat lisää mielenkiintoisia asioita, niin seuraa Metsärannan ja Sykön pelaamista koko 60 minuuttia - sä nukut, sä nukut, sä nukut...

Pistetään nyt vielä lopuksi veikkaus Tepsin mahtavasta hyökkäysarsenaalista:

Nurminen-Koivu-Alatalo
Tuokko-Kauppila-Bouck
Metsäranta-Lius-Sykkö
Aho-Ojala-Korpikoski
Makkonen
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Ohmi
Pistetään nyt vielä lopuksi veikkaus Tepsin mahtavasta hyökkäysarsenaalista:

Nurminen-Koivu-Alatalo
Tuokko-Kauppila-Bouck
Metsäranta-Lius-Sykkö
Aho-Ojala-Korpikoski
Makkonen

Koivun mukaan Makkonen syrjäyttää Sykön nelosessa, veikkaan Ahoa kolmoseen. Sykön jääminen ylimääräiseksi hyökkääjäksi on ainoa positiivinen asia. Eipä tiedä itkeäkö vai nauraa.
 

Morgoth

Jäsen
Viestin lähetti Miksu00
onhan sentään kentällä kaksi kärkipään porukkaa

Kaksi? Mun mielestäsi siellä on vain yksi - Kärpät.

Kunnon pelimiehiä TPSllä riittää tällä hetkellä tasan yhteen kentään, toinen kenttä on täynä pelkkiä puukäsiä, kolmannessa on taas "ikuiset lupaukset" ja sitten viimeisessä junnuja.

Illan mielenkiinto taitaa kohdistua, että joko Jokke on löytänyt lompakkonsa ja pääsekö hän hallille vai taasko taksimatka koituu kohtaloksi.

Vielä kun PamPam-Paukkunen palaa pelaavaan kokoonpanoon, niin sitten rosteri on sellainen, että en tiedä mitä enää sanoa, ehkäpä "legendaarinen".

Nostan hattu niille, jotka pysyvät selvänä katsomaan nyky-TPS:n peliä ja vapaaehtoisesti menevät hallille ja maksavat tuollaisesta.

Onkohan pojat hereillä tänään alusta asti, keskellä peliäkö nukahdetaan vai kenties vasta lopussa. Mikä on Koivu selitys tänään että miksi yv ei toimi ja ovatko pelaajat vielä ylikunnossa jne. ? Miltä näyttävät mustien kobrien perseet tänään? Vittu, aivan sama.
 
Viimeksi muokattu:

IlarI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki muut paitsi Tappara tai JYP
hmmm.
Aika negatiiviset odotukset näyttäis tepsukkafaneilla olevan illan pelistä. Zweckpessimismus sanois tohon saksalainen...

Kaikesta huolimatta tepsin nimilista on kuitenkin yksi liigan kovimpia ja ikinä ei kärpillä ole ollut helppoa Elyseellä - tuskin tänäänkään. Todennäköisesti täysi tupa ja tepsille revanssi Raksilan nöyryytyksestä. Tiukka peli, molemmille piste ja narreille lisää eroa taistelussa runkosarjan voitosta. Ei hyvä.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Ottelun voittajasuosikista ei ole epäselvyyttä. Runkosarjan kakkostila ja finaalipaikka Euroopan mestaruusturnauksessa Pietarissa ja siellä Euroopan kovimman seurajoukkueen pistäminen todella tiukoille kertovat Kärppien tasosta. Ja tuskin tuo Venäjän-keikka enää painaa oululaisten jaloissakaan, SaiPa-ottelun tahmeus vielä saattoi mennä sen piikkiin. Joten aika laihoin odotuksin tänään Artukaisiin.

Kuten jo aiemmin tässä ketjussa on kuulutettu, olisi Rivetin ja varsinkin Koivun jo hiljalleen oltava siinä iskussa kuin odotetaan. Eiväthän nämä NHL-avut huonosti ole pelanneet, mutta varsinkin Koivulta on lupa odottaa enemmän. Näiden kahden vahvistuksen panos ratkaisee tänään luultavasti paljon, kovissa otteluissa katse kääntyy juuri kovimpien pelimiesten suuntaan.

Mutta Tepsin nykytilanteen huomioiden olisi oltava tyytyväinen jo siihen, että taululla olisi edes siedettävät tappiolukemat, eikä mitään 6-2 tyylisiä kammotuksia. Vaikea uskoa, että Palloseura pystyisi voitosta tänään taistelemaan. Mutta jälleen kerran, jos Kärpät joutuu jahtaamaan avausmaaliaan pitkään tai jos Palloseura tekee avausmaalin, voi saumat olla.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti kopo
Koivun mukaan Makkonen syrjäyttää Sykön nelosessa, veikkaan Ahoa kolmoseen. Sykön jääminen ylimääräiseksi hyökkääjäksi on ainoa positiivinen asia. Eipä tiedä itkeäkö vai nauraa.

Hyvin tiedetty! Hyvät Naiset ja Herrat, TPS tänään!

TPS
35 Teemu Lassila, Maalivahti AK
37 Tuomo Karjalainen, Maalivahti


1. kenttä

2 Marko Kiprusoff, Vasen puolustaja AK
22 Markus Seikola, Oikea puolustaja AK
21 Kai Nurminen, Vasen laitahyökkääjä AK
11 Saku Koivu, Keskushyökkääjä AK
30 Mika Alatalo, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

52 Craig Rivet, Vasen puolustaja
51 Jiri Vykoukal, Oikea puolustaja
13 Marco Tuokko, Vasen laitahyökkääjä
33 Jari Kauppila, Keskushyökkääjä
42 Tyler Bouck, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

12 Kimmo Eronen, Vasen puolustaja
55 Antti Hulkkonen, Oikea puolustaja
15 Matias Metsäranta, Vasen laitahyökkääjä
18 Joni Lius, Keskushyökkääjä
44 Matti Aho, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

5 Henri Palmroth, Vasen puolustaja
10 Tomi Sykkö, Hyökkääjä
25 Jussi Makkonen, Vasen laitahyökkääjä
31 Markus Ojala, Keskushyökkääjä
29 Lauri Korpikoski, Oikea laitahyökkääjä


Kerrassaan maagista!
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti Wares
Kerrassaan mykistyttävä saavutus koota Tepsille tällainen joukkue ja siinä sivussa vielä messevä alijäämä.

Historiallinen saavutus palloseuran mittakaavassa. Tässä on nyt pakko olla kyse jostain muustakin kuin pelkistä puuttuvista edellytyksistä toimenkuvan hoitamiseen. Eihän tuollaisella sakilla päästä edes säälipleijareista eteenpäin.

Mikäli Kärpät ei täysin aliarvioi tepsiä niin tänään hiuslisäkkeet heiluvat aitioissa. Siis tukka menee sekaisin tätä teuraskarjaa raadeltaessa. Ilman Sakua rosteri olisi muuten sellainen ettei hallille tulisi juuri kukaan vaikka seksi vie ja taksi tuo, muut kuin Narvanmaan.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Onko tänä iltana taas turvatarkastus? Ei sen puoleen, että luvattomia kapineita olisin sisään viemässä vaan kun tuo hallille tulo vähän myöhästyy.
Lippuja lienee kuitenkin myyty kohtalaisesti.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Jahans, ja Kärpät tänään (SM-Liiga):

32 Niklas Bäckström, Maalivahti AK
33 Pekka Rinne, Maalivahti

1. kenttä
26 Mikko Lehtonen, Vasen puolustaja AK
3 Lasse Kukkonen, Oikea puolustaja AK
62 Petr Tenkrat, Vasen laitahyökkääjä AK
39 Sakari Palsola, Keskushyökkääjä AK
8 Jussi Jokinen, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
6 Ilkka Mikkola, Vasen puolustaja
44 Janne Niinimaa, Oikea puolustaja
11 Viktor Ujcik, Vasen laitahyökkääjä
12 Pekka Saarenheimo, Keskushyökkääjä
27 Juha-Pekka Haataja, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
78 Josef Boumedienne, Vasen puolustaja
5 Ari Vallin, Oikea puolustaja
17 Mika Pyörälä, Vasen laitahyökkääjä
24 Jari Viuhkola, Keskushyökkääjä
75 Eero Somervuori, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
29 Kimmo Lotvonen, Vasen puolustaja
43 Antti Aarnio, Hyökkääjä
37 Henrik Juntunen, Vasen laitahyökkääjä
28 Toni Sihvonen, Keskushyökkääjä
20 Janne Pesonen, Oikea laitahyökkääjä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös