TPS-Jokerit to 6.3. Turkuhalli

  • 5 417
  • 44

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Re: Jokerit tänään

Viestin lähetti Sam#9

Eli Timo jatkaa näyttöjensä antamista kakkosessa, Vostrakin ollessa ylimääräisenä hyökkääjänä. Missä on AJ?

AJ taitaa parannella vaivojaan. Entäs Tukio? Muutoin ketjut ovat hyökkääjien osalta aikalailla sellaiset kuin kuvittelinkin niiden olevan silloin kun Jokerit pelaa täydellä miehityksellä. Eli tiukassa on peliaika kavereille Laine, Bergenheim, Mäki. Toisaalta ihan hyvä näinkin laaja rosteri, mutta nyt toivoisin Summaselta tiukka linjaa siinä mielessä, että jos peli ei kulje niin nopeasti vaan uusi kaveri tilalle. Tuntuu, että esim. Vertala saa kohtuuttoman paljon peliaikaa näyttöihinsä nähden. Taitaa Jyväskylän "veriside" olla vahva.

No toivottavasti peli kulkee. Itse odotan paljon ketjulta Pesonen-Voutilainen-Nemirovski. Tässä ketjussa mielestäni roolit osuvat nappiin vieläkin paremmin kuin ykkösketjussa. Kakkonenkin olisi mainio kunhan vain Vertalan tilalle laitettaisiin vaikkapa Laine.

Veikkaan 1-6 Jokereille ja Töpsykät ulos pleijareista. Voi kun harmittaa... Pesonen tekee kaksi maalia, Peltonen myös 2 ja Turunen ja Ruutu yhden mieheen.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tässä vaiheessa kautta

On enää turha itkeä Summasen pelaajavalintoja tai ketjukoostumuksia. Eli Vertala pelatkoon siellä missä Summanen katsoo Timon olevan meille eniten hyödyksi. Vertsi oli ennen loukkaantumistaan ja varsinkin tuolla Continental Cupissa loistavassa vireessä. Pisteitä Timokin on tehnyt tutun tukkosesti, kuten lähes koko meiän joukkue muutenkin. Vertsi on erinomainen kulmavääntäjä jolla on potenttiaalia olla hyvä maalintekijä. Eli lyhyesti sanottuna ainakin minä olen itkuni tän kauden osalta Jokereista ja Summasesta itkenyt, nyt pleijareihin valmistauduttaessa ja itse pleijareissa seistään joukkueen takana meni syteen tai saveen. Kun kausi on ohi niin sitten on kritiikin ja analysoinnin aika.

Tämänkin pelin tärkein anti on se missä kunnossa säilytään, yhtään loukkaantumista ei kaivata. Itse pelin tulos on vain toissijainen asia.
 
Viimeksi muokattu:

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Re: Tässä vaiheessa kautta

Viestin lähetti flintstone
Tämänkin pelin tärkein anti on se missä kunnossa säilytään, yhtään loukkaantumista ei kaivata. Itse pelin tulos on vain toissijainen asia.

pleijareissa seistään joukkueen takana meni syteen tai saveen. Kun kausi on ohi niin sitten on kritiikin ja analysoinnin aika.


Tossa ensimmäisessä kpl kiteytyy koko baletin juoni; se on palloseuran ainut toivonkipinä. Muutoin ei ole mitn mahdollisuuksia.

Jälimmäisestä taas tulevat mieleen vanhat hyvät ajat. Noin minäkin tapasin ajatella kun hommat vielä toimivat palloseurassa. Ei minkäänlaista siimaa muihin joukkueisiin päin ja tuki joukkueelle oli horjumaton. Jalonen ja muu pellesakki muuttivat tämänkin ja opettivat nöyremmäksi....
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Re: Tässä vaiheessa kautta

Viestin lähetti flintstone
Tämänkin pelin tärkein anti on se missä kunnossa säilytään, yhtään loukkaantumista ei kaivata. Itse pelin tulos on vain toissijainen asia.
Totta. Jokereilla on edessään kolme harjoitusmatsia, ennen todellisten pelien alkua. Ensi viikolla aloitetaan tosipelit, kunhan muutama joukkue on saatu kesälomille rantapalloleikkeihin.

TPS:n asema sarjassa on tukala, joten se tarvitsee tänään kaksi pinnaa. Muuten nuo rantaleikit kutsuvat. Eli illan asetelmana on taisteleva, nurkkaan ajettu TPS vastaan leppoisasti pelejä odotteleva Jokerit. Tepsillä on kaikesta huolimatta kova työ edessään, mikäli aikoo täyden pistepotin saada.

Tulosveikkaukseni on 2-2 (Nurminen, Rautee, Järventie ja Turunen maalareina).
 

lineri

Jäsen
Suosikkijoukkue
tuomarit, Turun Pullo Seura
Viestin lähetti Oloneuvos
Yleisöennätys juu....ja toisaalta kassakoneen kilinästä päätellen ei. Viime matsissakin taisi vaan olla niin, että suuri osa porukasta oli paikalla vapaalipuilla. Tietysti mukavaa, että väki sadaan edes niin liikkeelle, mutta Tepsin kassa ei näin liho toivotulla tavalla. Oli miten oli, toivottavasti illan pelissä on hyvä tunnelma.

En oikeen tajunnu mitä sä hait tuolla? Siis jos normaalisti on 7k ihmistä ja tuloja tulee mitä tulee, niin eikö se aina ole plussaa jos tuleekin 9k tai jopa 10k ihmistä ja jokainen tuo markkansa myös nakkikioskeille? ja kyllä joku ne vapaaliputkin on maksanut, sponsori tai vastaava...

Toivotaan vaan että tps ottaa pisteet parempaan talteen ku ne niitä tarvii...
 

machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Tottenham Hotspurs, Barca
Tsemppiä Narrit!

Turha vielä väittää, että on elämän ja kuoleman ottelu. Jos lukko häviää niin mitään ei tepsi ole menettänyt ja vaikka Lukko voittaisi ja tepsi häviäisi, niin silti olisi vielä mahdollisuudet.

Luulenpa, että tepsi ottaa tästä ottelusta yhden tai kaksi pistettä. Ilves voittaa lauantaina. Jolloin sunnuntain ottelu voi olla jo merkityksetön. Ja joka tapauksessa kerho sen vie.

Lukko taas ottaa yhden tai kaksi pistettä hifkiltä sekä bluesilta ja voittaa tapparan.

Näin.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olipas pitkä tauko. Paineet ovat mitä luultavimmin TPS:sän päässä..Jokerit lähtee taas vapaalla tyylillä pelailemaan mikä toivottavasti tuo tulosta.. Loukkaantumistilanne taitaa olla aika hyvä nyt ja toivottavasti Jokerit lähtee vähän säästelemään pelaajia, mutta eipä anneta mitään helppoja pisteitä TPS:lle..Että Jokerit pääsee sitten pudottamaan HIFKin..

TPS-Jokerit = 2-3 (1-0,1-1,0-2)

Maalit: Peltonen,Pesonen,Vostrak
Nurminen,Vahalahti
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Jokerit...

Nyt eivät mahdu enää edes Bergenheim ja Laine kokoonpanoon ja Vostrak on 13. hyökkääjä. Huh, huh.

Taitaa olla ensimmäinen peli koko kauden aikana, kun jokerit saa kaikki parhaat hyökkääjät samaan aikaan mukaan.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Kappas kappas, eka erä yllätykselliset 0-0.

Torjunnat Lehtoselle 12-5. Hallitseeko muka Tepsi peliä? Harmi ettei näe eikä kuule, kun on täällä koululla.
 

Will99

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Canadiens, Islanders, Pool
Hunajata!

Pasi Petriläinen iski ylivoimalla 1-0! Nyt kestäkää loppuun asti, niin hyvä tästä vielä tulee!!!!!!!!

Ja Kaitsu Nurminen 2-0! Alkaa playoffit jälleen lähentyä...
 
Viimeksi muokattu:

lineri

Jäsen
Suosikkijoukkue
tuomarit, Turun Pullo Seura
tähän näyttää aivan loistavalta...hyvää tästä vielä tulee eikä kevät lopu kesken....rantaleikit siirtyy tuonemmas... ;)

ja hifk lukko tasas pisteet eli tilanne on ihan ok.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Hyvä TPS!

Hienoa nähdä, että joukkue syttyi taistelemaan olemassaolostaan tänään Elyseellä 10.000 ihmisen iloksi. Petriläinen teki hienon ylivoimamaalin hiippailtuaan kaikessa rauhassa maalin nurkalle. Kaitsu Nurminen ei sitten paljoa aikaa eikä tilaa tarvinnut rannarin upotessa Kari Lehtosen selän taakse lähietäisyydeltä.

Pressitilaisuudessa Kojo Jalonen kesti tällä kertaa paikallaan. Raimo Summanen kehui Tepsiä vuolaasti ja totesi Jokereiden hävinneen tänään hyvälle joukkueelle. Tottahan tuo, mutta pleijaritaktikoinnin piikkiin voidaan ainakin osa Ramin kohteliaisuuksista laskea, sillä yksikään valmentaja ei voi olla tyytyväinen oman joukkueen jäädessä nollille. Ei varsinkaan silloin, kun maalintekopaikat ovat todella vähissä. Teemu Lassila kiitti luottamuksesta ja pelasi kauden kuudennen nollapelinsä aika helpolla.

Kaikki on nyt jatkoa ajatellen omissa käsissä HIFK:n ja Lukon tasattua pisteet. Tepsin on kuitenkin pelattava hyvin muitakin, kuin Jokereita vastaan, mikäli tosipeleissä halutaan olla mukana. Illan esitys oli kuitenkin meikäläisiltä hyvä.

edit: Pressitilaisuuteen mennessäni tapasin Jukka Koivun, jonka kanssa vaihdoin muutaman sanan ennen happeningin alkamista. Jukka oli tyytyväinen Mikon peliin ja totesi Sakun sairauden olleen pojalle kova pala. Tyytyväisyys Mikon peliin kuitenkin oli luettavissa isän kasvoilta. Heittooni ensi kaudesta Jukka vastasi virnistyksellä.
 
Viimeksi muokattu:

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset
Ilahduttava voitto. Työmoraali kesti kokonaiset 60 minuuttia ja jälki oli sen mukaista. Tänään ei edes koomailtu omassa päässä likimainkaan niin paljon kuin yleensä. Yksi lähinnä Timosen piikkiin menevä puhdas läpiajo Jokereilla tosin oli, mutta senkin Lassila onneksi hoiti hienosti. Muuten paketti pysyi harvinaisen hyvin kasassa. Selvästi näki, että Tepsillä oli tänään enemmän pelissä. Palloseura oli tänään oikeastaan kaikessa oleellisessa vastustajaa parempi. Luotiin enemmän tilanteita, käytettiin ne paremmin hyväksi ja voitettiin valtaosa kaksinkamppailuista. Pisteet Jaloselle siitä ettei tehnyt samaa virheratkaisua kuin JYP-pelissä, eli nyt vedettiin neljällä ketjulla loppuun asti ja pystyttiin pitämään liike ja energiataso yllä.

Koivusta kun oli ylempänä mainintaa niin täytyy kehua kaverin otteita. Ensimmäisessä erässä yksi upea niitti ja mikä tärkeämpää, läpi ottelun hyvää vastuunkantoa ja itseluottamuksesta kertovaa peliä kiekollisena. Tätä lisää niin hyvä tulee.

Jokerit oli vaisu. Joukkue pelasi muutaman vaihdon tosissaan Tepsin avausmaalin jälkeen, mutta oli muuten kovin tasapaksu ja aneeminen. Mitäpä tuosta, ihan ymmärrettävää sinänsä sarjatilanne huomioiden. Jokerit ei varmasti olisi tuolla pelillä mitaleilla, mutta sitäkin varmempaa on, että jengi on täysin eri luokkaa heti play-offien ensimmäiseltä kierrokselta alkaen. Jos olisin Narri-fani niin en paljoa tämän iltaisen takia stressaisi. Siinä mielessä tosin Palloseuralle arvokas voitto, että jos nyt satuttaisiin pelaamaan Jokereita vastaan tänä keväänä vielä jokunen kerta uudestaan, niin ainakin itseluottamus olisi tämän illan jäljeltä suht hyvässä kuosissa. Lehtonen otti muutaman todella upean torjunnan (varsinkin se yksi patjavenytys 1.erässä, jessus...) eikä sylkenyt kiekkoja eteensä. Petriläisen maali oli lähes mahdoton torjuttava ja Nurmisen kuti oli niin tarkka ja tuli niin läheltä, ettei siitäkään jäänyt juuri jossiteltavaa. Tappiosta huolimatta kelpo esitys Lehtoselta.

Levonen hoiti tuomarin hommansa hyvin. Aina jotain pientä viilaamista keksii jos väkisin hakee, mutta kokonaisuus oli sitä mitä piti.

No, tästä sitten eteenpäin. Mikäli TPS pitää tasonsa, on Tampereelta aika saletisti pisteitä tuliaisina lauantaina. Tällä pelillä on myös hyvät mahdollisuudet ottaa Kerhoa vastaan voitto. Tiukkaa tekee silti joten pistetään jäitä hattuun. Marginaalit ovat niin pienet, että tämän iltaisesta huolimatta kesäloma saattaa alkaa alle 70 tunnin kuluttua. Työnteon pitää jatkua.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Analyysiä lyhyehkösti

TPS oli luunkova. Todella vakuuttava esitys. Mieleen tuli Midaksen aikainen Palloseura.


Jokerit ei koko ottelussa tuonut kiekkoa oikeastaan kertaakaan TPS:n siniviivan yli kontrolloidusti. Kerran Nemirovsky oli unohdettu viivalle kytikseen, mistä seurasi läpiajo. Odotin jo uskomatonta kynää ja kiekkoa tyhjään kaappiin. Yritys jäi kuitenkin ponnettomaksi ja Lassila hoiti tilanteen tyylikkäästi, kuten hoiti jokaisen muunkin tilanteen. Kunnon maalipaikkoja Jokereilla oli max kolme.


Ottelun hahmot:

Pasi Petriläinen:

Ei virheen virhettä ja upea maali. Voiko pakilta muuta pyytää?


Ville Vahalahti:

Loistava esityö voittomaaliin. Muuten aika näkymätön, mutta näin vähämaalisessa ottelussa mainitsemisen arvoinen suoritus.


Teemu Lassila:

Takuuvarmaa työtä, joskin pääsi aika helpolla.


Kai Nurminen:

Ansiokasta raadantaa vaihdosta toiseen. Pakollinen maalikin syntyi Vallinin ja Lehtosen yhteistyöstä.


Kari Lehtonen:

Hörppäsi Nurmisen maalin, mutta toisaalta esitti parit Hasekit. Piti Jokereita pystyssä 2-0 maaliin saakka.


Ottelun antihahmot:

Ari Vallin:

Mitähän ihmettä mies ajatteli? Lähtee kuljettamaan kiekkoa oman maalin eteen kahden Töpselin välistä. Nurminen kitti, nappasi kiekon kuin tikkarin lapselta ja tuikkasi 2-0. Toivottavasti Raato opetti Vallinille tästä hyvästä muutamia jääkiekon perusasioita.

Timo Vertala, Toni Sihvonen ja Ville Peltonen:

Eivätkö ne saakutan kepit pysy alhaalla? Kahdelle ensimmäiselle täysin idioottimaiset jäähyt korkeista mailoista, joista Vertalan jäähyn aikana maali. Peltonen päätti ratkaista ottelun lopullisesti tarjoamalla Rauteelle muutama minuutti ennen loppua poikittaista suuhun. Eipä ole Peltonen kovin monta kertaa noin pahasti turhautunut. Ellen aivan väärin nähnyt, Järventiekin tyrmäsi jonkun Töpselin päähän suuntautuneella poikittaisella, mutta selvisi jäähyittä. Kärsimättömämpi tuomari olisi saattanut osoittaa suihkua, Levonen (?) ei tainnut huomata koko tilannetta.


En kertakaikkiaan käsitä Jokereiden ketjukoostumuksia, joskin kenties Raato muokkaa niitä vielä pudotuspeleihin. Tässä ottelussa Jokereilla ei kuitenkaan ollut yhtään selkeää ykkösnyrkkiä, vain nelosketju tuntui tietävän tehtävänsä. Kaikki vähänkin kiekollisesti taitavammat pelaajat tuntuivat olevan ripoteltuna eri ketjuihin, paitsi ylivoimalla. JHagin kuvaus ajokoirakiekosta oli todella osuva. Kaikki ketjut koohottavat niin perkeleesti vailla päämäärää. Toisaalta, eikös se samanlaista ollut viime kauden lopullakin ennen pudotuspelejä? Hirveä määrä harhasyöttöjä, pitkiä kiekkoja ja roiskaisuja pienistä kulmista.

Näillä otteilla TPS on todella ikävä vastustaja pudotuspeleissä kenelle tahansa. Kun vielä muistetaan se valtava pudotuspelirutiini ja voittamisen kulttuuri, joita tämä joukkue on pullollaan. TPS osasi tänään pelata tiukassa paikassa inhottavan pomminvarmaa paskapeliä, jossa koko liigan huippuihin kuuluva ylivoima ratkaisi ottelun vähistä tilanteista.


Mahtava esitys: TPS. Paljon parannettavaa: Jokerit.


EDIT:

Vielä Mikko Koivusta. Käsitykseni vahvistui entisestään: En ymmärrä tätä jatkuvaa ylistystä. Ei rakenna, ei ratkaise. Kuvio on ollut sama lähes kaikissa näkemissäni TPS:n otteluissa. Mielestäni Koivu ei ole oikeastaan koskaan esittänyt liigassa ykkösvarauksen otteita, junnutehoihin tai potentiaaliin ylipäänsä en ota kantaa. Täytti tänään ruutunsa ts. ei tehnyt virheitä, mutta varsinkin kiekollisena edes vertaaminen Niinimäkeen tai Tuomo Ruutuun on näillä otteilla todella pahaa liioittelua.

EDIT #2:

Nolo kömmähdys, Koivu oli toinen syöttäjä Palloseuran ensimmäiseen maaliin. Muilta osin pysyn kannassani.




Ranger
 
Viimeksi muokattu:

MiikaL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt sitten pääsin taas pitkästä aikaa katsomaan liigaakin. Harmi vaan, että petyin kyllä suuresti tähän peliin. No eihän Jokereilta tosiaan mitään osannut odottaa kun on selvää, että sijoitus on runkosarjan loputtua se toinen. TPS:ltä odottikin hienoa taistelua ja yritystä, pakkohan sieltä Aura-joen varrelta on pudotuspeleihin päästä joku joukkue, kun tuo TuTokin petti.

Varsinkin pelin alku oli kamalaa kiekkoa minun, tällä kaudella kolmea vaille kaikki FPS:n kotiottelut nähneelle. Peliä ei saatu millään avattua, ja jos TPS:n pelaaja sai kiekon itselleen, siitä tarvi ensimmäiseksi päästä heti eroon! Karmeata roiskimista Turkulaisilta ja Helsingin miehet eivät jaksaneet edes yrittää! Myös se pisti silmään, kun vertaa Mestikseen, että liigassa on aivan järjettömästi enemmän mailalla tökkimistä, hakkaamista, koukkimista ja kaikenlaista muuta kiekottoman ja kiekollisen miehen estämistä.

Noh, onneksi peli sitten muuttui vanhetessaan sinne parempaan suuntaan. TPS:n ensimmäinen maali oli kyllä todella hienosti pelattu. Mikko Koivu(?) heitti kauniin lätyn ja toinen TPS pelaaja syötti nopeasti maalille jossa Jokeripakki oli jättänyt Turkulaishyökkääjän merkkaamatta, helppo työ Petriläiselle. Toinen maali sitten oli kyllä ihan tuurin kauppaa. Ihmeellisesti tosin Jokeri-pelaaja lähti oman maalin edestä kuljettamaan. Laukaus oli vaan hutaisu, joka tuossa tilanteessa kylläkin oli ihan oikea ratkaisu nähdäkseni!

[edit] Tiivistelmä: Toinen pelasi puolella liekillä, toinen puristi liikaa mailaa. Ei siitä peliä saa vaikka kuinka pyörittelisi! [/edit]
 

machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Tottenham Hotspurs, Barca
Onnittelut Turkuun..

Ihmeesti se Lassila vaan keräsi itsensä parin vähän huonomman pelin jälkeen. Eli turhaa porukkaa taas arvosteli sitäkin..

Kova jätkä kun yksin voittaa pelit joukkueelle.
Ei voi mitään kun lukon juniorituote P. Vehanen on ottanut tavaksi imaista joka ottelussa vähintään yhden helpon, tärkeitä pisteitä menetetty.

No jännitystä ainakin riittää, äänestäkää muuten turkulaiset se teidän peli sinne kiekkoyöhön!!
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Re: Analyysiä lyhyehkösti

Viestin lähetti ranger
Näillä otteilla TPS on todella ikävä vastustaja pudotuspeleissä kenelle tahansa. Kun vielä muistetaan se valtava pudotuspelirutiini ja voittamisen kulttuuri, joita tämä joukkue on pullollaan. TPS osasi tänään pelata tiukassa paikassa inhottavan pomminvarmaa paskapeliä, jossa koko liigan huippuihin kuuluva ylivoima ratkaisi ottelun vähistä tilanteista.

Tässä tämän kauden joukkueessa ei ole mitn voittamisen kulttuuria. Palloseurassa taas on.

Pudotuspeleissä, jos sinnen ylipäätään paikka avautuu, palloseura on kyllä kova vastus. Hpk voi odottaa vittumaista vastustajaa joka väkisinkin voittaa ainakin yhden otteluista.

Joka tapauksessa, kiitoksia siitä että taistelu jatkuu. En voi kyllä olla ihmettelemättä tätä tämän kauden sakkia. Välillä pelataan kuin miehet ja välillä hommassa ei ole mitään järkeä. Ihmeellistä, tuntuu kuin välillä ei edes haluttaisia pelata hyvin.

Tuo hyvion toimiva ylivoima on muuten jäänyt suht vähälle huomiolle. Pakko meikäläisenkin nöyrtyä ja myöntää että siinä saattaa olla Kojollakin lusikkansa pelissä- hyvä että edes jossain on onnistunut.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Re: Onnittelut Turkuun..

Viestin lähetti machine
Kova jätkä kun yksin voittaa pelit joukkueelle.

Ei Lassila joutunut eilen oikeastaan edes koville. Hyvin hän työnsä toki hoiti, mutta nollapeli ei ollut kauden vaikeimpia nuorelle veskarille. Joukkue pelasi nyt hyvin ja Jokerit jätti itsestään hieman vaisun kuvan. Yhdessä Rami Summasen lausuntojen kanssa tuo kuva on itse asiassa turhankin siloinen. Jokerit on pudotuspeleissä taatusti ihan eri joukkue, kuin eilen Elyseellä. Tämä ei muuta sitä faktaa, että kotijoukkue pelasi hyvin.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Kausi

Mikko Rautee, Kai Nurminen, Ville Vahalahti, Mika Alatalo, Marco Tuokko, Jani Kiviharju, Joni Lius, Mikael Holmkvist...

Joo, ei minkäänlaista voittamisen kulttuuria.


Kuinka monesta muusta liigaseurasta löytyy tällainen liuta moninkertaisia mestareita?




Ranger
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Re: Kausi

Viestin lähetti ranger
Mikko Rautee, Kai Nurminen, Ville Vahalahti, Mika Alatalo, Marco Tuokko, Jani Kiviharju, Joni Lius, Mikael Holmkvist...
Joo, ei minkäänlaista voittamisen kulttuuria.
Kuinka monesta muusta liigaseurasta löytyy tällainen liuta moninkertaisia mestareita?
Ranger

Turha meidän on tästä peistä enempää taittaa; tarkoitin sitä, että tämä joukkue kokonaisuutena ei ole syntynyt voittamaan. Em herroilla on kyllä mitaleita perstaskussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös