TPS-Jokerit To 13.1.2005

  • 10 998
  • 86

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
TPS-Jokerit 13.1.2005

Rakkaat viholliset kohtaavat neljännen kerran tällä kaudella. Kolme aiempaa kamppailua on mennyt Jokereille ja TPS:llä ei ole näissä ottelussa paljon sanan sijaa ollut. Jokerit on hallinneet pelejä ja täysin ansaitusti korjannut täyden pistepotin jokaisella kerralla. Edellinen joukkueiden kohtaaminen olikin Jokerien näytös, jossa joukkue murjoi TPS:n jäänrakoon lukemin 6-1. TPS:llä ei ole tuosta ottelusta muuta kuin yksi suunta ja se on ylöspäin.

Kotijoukkue pelasi viime viikolla kaksi ottelua voittaen ne molemmat. Helsingissä kaatui HIFK kovan taistelun jälkeen Saku Koivun ratkaistua rangaistuslaukauskilpailussa kaksi pistettä Tepsille. Toinen kohtaaminen oli Lukkoa vastaan Turussa, jonka TPS hoiteli vahvan ensimmäisen erän ansiosta. Tuloksella 4-2 irtosi pisteet ansaitusti kotiin. Vierailija Jokerit kuritti viime viikolla Bluesin, Ässät sekä Tapparan. Edellinen peli Jokereilla oli Pelicansia vastaan, jonka joukkue onnistui kuin ihmeen kaupalla häviämään. Tämä ei kuitenkaan kerro nyky-Jokerien kunnosta. Tilastotappio pitkän voittoputken jälkeen oli odotettavissa, mutta Pelicansin voitto huippukuntoisesta Jokeriryhmästä oli kyllä jymy-yllätys! Jokerit saakin Jortikalta läksytyksen eikä varmasti lepsuile Turussa. Jokerit pelaa tappiostaan huolimatta tällä hetkellä vakuuttavinta kiekkoa koko liigassa. Hannu Jortikka on saanut narripaidat pelaamaan todella tehokasta peliä. Neljä kenttää painaa tasaisesti ja jokainen vitja kykenee ratkaisuihin. Tulee mieleen Jortikan kultavuodet Turussa. Yhtä tehokkaasti hän on saanut pelin toimimaan myös Jokereiden luotsina.

TPS:n pelissä on ollut vielä hakemista ja ottelun sisällä tapahtuu liikaa ailahtelua. Lukko peli oli siitä hyvä osoitus. Ensimmäinen erä loistavaa kiekkoa ja kolme tehtyä maalia. Kaksi seuraavaa erää enemmän tai vähemmän nyhjäämistä. Tasaisuutta TPS kaipaa otteisiinsa. Piristymisen merkkejä on kuitenkin ollut ilmassa, eikä vähiten Saku Koivun paluun myötä. Mies on tuonut joukkueeseen johtajuutta ja henkistä voimaa siinä määrin, että kentällä näkyy yritteliäämpi TPS kuin mitä on alkukaudesta totuttu näkemään. Saku on pelannut neljä ottelua TPS:n väreissä paluunsa myötä. Tehoja on tullut mukavat 2+2=4. Jonkin verran Sakun pelissä on vielä hakemista, mutta jopa keskenkuntoisena hän on TPS:lle tärkeä ja erinomainen vahvistus. Kultaista kypärää kotijoukkueesta kantaa edelleen Kai Nurminen 34 tehopisteellä. Nurminen on päässyt mukavaan vireeseen ja maaliverkko heiluu iloisesti lähes pelissä kun pelissä. Myös Antti Aalto on pikku hiljaa löytämässä vireen, jota mieheltä odotetaan. Tehopisteitä on alkanut kertyä ja mies onkin TPS:n sisäisen pistepörssin kakkonen tehoilla 9+18=27.

Myös Jokerien pistemiehet ovat tuttua luettavaa. Glen Metropolit, 35 tehopistettä ja Marko Jantunen, 31 tehopistettä valloittavat Jokerien kaksi ensimmäistä paikkaa joukkueen pistepörssissä. Muuten joukkueen tehot ovat jakautuneet tasaisesti ja se on ollut Jokerien vahvuus tällä kaudella. Peli ei lepää enää pelkästään ”Metron” kentän varassa, vaan myös muut kentälliset ottavat vastuuta ja ratkaisevat pelejä omalle joukkueelleen. Erityisen maininnan ansaitsee puolustuspäässä luutiva Brian Cambell, joka todella täyttää vahvistuksen kriteerit. Alku joukkueessa oli hankalaa, mutta pelirytmin löytymisen myötä hän on äitynyt kovaan vireeseen ja tehnyt paljon maaleja ja tehoja. Tärkeä mies Jokereille ehdottomasti.

Maalivahtipeli ratkaisee myös tässä ottelussa paljon. TPS:n Teemu Lassila on pelannut pari edellistä kamppailua hyvin. Kiekot ovat jääneet hyvällä teholla räpylään ja toivottavasti ”Lassi” on saanut tästä lisää itseluottamusta. Mailapelissä on kuitenkin vielä parannettavaa. Se saatanee ajan saatossa kuntoon yhdessä maalivahtivalmentaja Urpo Ylösen kanssa. Jokereiden veräjän vartija Tim Thomas on ollut koko kauden häikäisevässä kunnossa. Hänellä on jo kontollaan yhdeksän nollapeliä, joka on kova luku tässä vaiheessa kautta. SM-liigan nollapeliennätyksen jakaa tällä hetkellä yhdeksällä nollapelillä Tim Thomas, Tom Draper ja Jussi Markkanen. Vielä kun Thomas nollaa yhden joukkueen saa hän ennätyksen harteilleen. Ehkä jo Turussa?

Ottelun ennakkosuosikki on Jokerit siitä huolimatta, että TPS on kotijoukkue. Niin vahvassa myötäisessä narrit tällä hetkellä porskuttaa huolimatta tappiollisesta pelistä Pelicansia vastaan. Löytääkö TPS lääkettä murtaa Jokerien vahvaa puolustusta. Lassila vs. Thomas kääntyy hieman Thomasin puoleen jos peilaa tämän kauden aikaisempia otteita. Päivän kunto on kuitenkin ratkaisevaa myös sillä osastolla. TPS:n pitää parantaa edelleen ylivoimaansa. Jokainen maalipaikka pitää Jokereita vastaan hyödyntää. Tuhlaamiseen ei ole varaa. Yleisöä tulee paikalle varmasti jälleen reilu 10 000, joten hieno kiekko-ilta tiedossa.
 
Viimeksi muokattu:

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Se on varmaa, että Jokerit tulee otteluun aivan erinäköisellä asenteella, kuin tämänpäiväiseen Pelicans-peliin. Siitä pitää viimeistään Jortikka huolen.

Tim Thomas pelaa maalilla, se on 99,9% varma juttu, ja vain loukkaantumiset voivat tämän seikan muuttaa. Ketjuja tuskin lähdetään sekoittamaan yhden pakkopullamaanantaipelin vuoksi. TPS sytyttää niin Jortikan kuin koko Jokerijoukkueen pelaamaan, se on varma. Ja oisko Turkuhalli täynnä? Jos Selänne pelaisi, olisi varmasti, mutta Koivu & vastustajana Jokerit... Haiskahtaa täyden tuvan ottelulta.

Ottelu nähdään mtv3+:lla, jos omistaa HN-kortin. Eli kotosalla ajattelin peliä katsella. Luottavaisin mielin lähdetään, kaikesta huolimatta...

Varmaan vähämaalinen peli tulossa. 1-2 maalin marginaalilla menee suuntaan tai toiseen.
 

Morgoth

Jäsen
Jaa-a, vaikeaa on. Ennakkoon TPS ei taida olla millään osa-alueella parempi kuin Jokerit. Edellisessä kohtaamisessa oltiin ihan vastaantulijoita. Harvoin on TPSää nin pahasti viety.

Jotain mahdollisuuksia kai silti on, toivottavasti joukkue pelaa hurmiossa kotiyleisön edessä, Saku dominoi ja ratkaisee yksin pelin ja Lassila pelaa unelmapelin. Olisi se toisaalta kiva nähdä Jortikan häviävän täyden "kotiyleisön" edessä ja vielä Jukka Koivulle.. Höh, tosin tylsää kun mies valmentaa teillä, niin ei tästä oikein saa mitään hirveää Jokeri-vihaa edes aikaiseksi vaan lähinnä katselee ja muistelee, että oli se peli meilläkin joskus tuon näköistä kuin teillä nyt...

Pelin jälkeen tiedetään ainakin missä TPS menee tällä hetkellä. Vieläkö ollaan 6-1 jäljessä Jokereita...
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Jaahas, Ikijokeri ei ehtinyt avaa matsiketjua. Me on hävitty tää peli...
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Viestin lähetti Master Chief
Jaahas, Ikijokeri ei ehtinyt avaa matsiketjua. Me on hävitty tää peli...

Väärin, Ikijokeri avasi kaanimatsinkin ja se hävittiin. Taika on murrettu ja on etsittävä uusia keinoja. Pussillinen taikanoppia, shamaanin lehviä, tahi eri paria olevat kosmista pölyä sisältävät sukat. Whatever, kunhan joku toimiva löydetään.

p.s. Pahoittelen OT-viestiäni. Kyseessä kuitenkin kannattajille tärkeä taikauskoinen moodi, joten mennee läpi =)
 

Knightrider

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Ikijokeri
Ja oisko Turkuhalli täynnä? Jos Selänne pelaisi, olisi varmasti, mutta Koivu & vastustajana Jokerit... Haiskahtaa täyden tuvan ottelulta.

Ainekset hyvään kiekkoiltaan ja täyteen Turkuhalliin ovat olemassa, toivottavasti todellisuus myös vastaa kuvitelmia.

Itse ainakin pyrin Sakun täällä ollessa käymään peleissä niin useasti, kuin vaan voin, mutta joillekin rajoitetta voivat tuoda tavallista kalliimmat liput. Sinänsä typerää, mutta tiedän useitakin ihmisiä, jotka eivät hallille lisämaksullisia pelejä lähde katsomaan (Tepsin pelin ollessa mitä se nyt pahimmillaan vielä voi olla). Omituinen tuo käytäntö on muutenkin. Eikö kalliimmat lipun hinnat vain karkoita porukkaa, eikä toisinpäin? Ja millä perusteilla vain matsit Jokereita, Tappara ja HIFK:iä vastaan maksavat enemmän? Vanhoja vihollisia, klassikko-otteluita? Esimerkiksi Kärpät ja Lukko ovat saaneet viime kausina hyvin porukkaa hallille, joten eiköhän pian aleta ottaamaan näistäkin peleistä lisähintaa..

Mutta se siitä vuodatuksesta. Toivon, että Saku ja Lassila nousevat ratkaisevaan rooliin ko. pelissä, mutta silti usko horjuu. Jokerit tulee todennäköisesti vain entistä sisuuntuneempana Turkuun hävittyään suht nolosti Pelikaaneille. Matsin kulku riippuu täysin siitä, kumpi (ja milloin) avausmaalin saa aikaiseksi. TPS:n mahdollisuudet nousevat, jos se pääsee ensimmäisen erän jälkeen johtoon. Tosin otettaessa huomioon Thomasin kova torjuntavire ja TPS:n, ah, lähes aina niin tehoton hyökkäys, avausmaalin saaminen on kovan työn takana, muttei mahdotonta. Silti kallistun tällä hetkellä enemmän Jokerien voittoon, sen verran yksipuolisia ovat tuloksellisesti kauden Jokerit-TPS -matsit olleet.

Btw, kukapa ei olisi tänään hävityn pelin jälkeen halunnut olla kärpäsenä katossa Jokerien pukukopissa, kun Jortikka päästettiin irti..
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen
Viestin lähetti Morgoth
Ennakkoon TPS ei taida olla millään osa-alueella parempi kuin Jokerit.

Pelin jälkeen tiedetään ainakin missä TPS menee tällä hetkellä. Vieläkö ollaan 6-1 jäljessä Jokereita...

Meil ei oo metroo, mutta meillä on Saku.
Kun oikein yrittää niin: Metro on suvereeni ykkönen sentteri-skabassa, mutta TPS:n sentterit ovat kiekollisempia kuin Jokereiden. Ja tääkin musta-valkolasien takaa.

Hyvä matsi ois luvassa jota TPS tulee tuskin häviämään 1-6.
TPS on saanut treenata monta päivää ja eiköhän Sakun kunto ole taas yhden askeleen lähempänä pleikkareissa vaadittavaa.

Jortikka on varmastikin antanut rakentavaa kritiikkiä joukkueelle joka muutenkin haluaa TPS:n päänahkaa, joten toivotaan ettei isukin tarvitse ottaa lehdistötilaisuudessa huonoa valmistautumista omaan piikkiin.

Tähän matsiin tulisin ilman muuta, mutta aikoinaan maksetut lentoliput Tsunami-alueelle vie voiton.

TPS:n voitonavaimina tutun kliseiset
- maalipaikkojen käyttö
- avainpelaajien ratkaisut: Kaitsu, Saku, Aalto, Lassila
- yllätyskorttina: Jokerien ylilatauksen hyväksikäyttö

Optimisti: 4-2 (Saku 1+2)
Realisti: 3-2 rl (Nurminen 65.00, Saku 1+0)
Pessimisti: 1-6: (Saku 0+0 ja lasarettiin)
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti Rosoh
Jortikka on varmastikin antanut rakentavaa kritiikkiä joukkueelle joka muutenkin haluaa TPS:n päänahkaa, joten toivotaan ettei isukin tarvitse ottaa lehdistötilaisuudessa huonoa valmistautumista omaan piikkiin.

Ja jos uusimman Urheilulehden tarinaan on uskomista on valmennuspuolella vastakkain enemmänkin kuin yksittäinen ottelu voisi antaa luulla.

Näin sudeettihelsinkiläisenä voinen todeta vain että nykyisin vielä Metro on ykkönen Ruoholahdesta Mellunmäkeen. Kuningas taas on Turussa. Midas väliaikaisesti Areenalla ja virallinen hovinarri toppuuttelee Ruissalossa.

Mielenkiintoinen ottelu, jokerit nauttii tällä hetkellä ehdotonta sijaissuosikkini asemaa. Jos/kun ei tepsi keväällä kukkoile niin toivottavasti kiekumisesta vastaa Jortikan Jokerit.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen
Viestin lähetti kausi


Näin sudeettihelsinkiläisenä voinen todeta vain että nykyisin vielä Metro on ykkönen Ruoholahdesta Mellunmäkeen.

Itse kyllä laajentaisin Metron tämän hetken reviiriä vähän kauemmaksi. Metro on ykkönen mutta Rantasalmen sulttaani ei kauaksi hänestä jää. Paremmassa joukkueessa hän olisi SM-Liigan ykkössentteri.

Tosin tätä vauhtia The K11ng nousee kevään aikana numero ykköseksi. Suurin uhka lienee joku pääpää halonhakkaaja [tai Sakic :=)]
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manitoba moose,NJD
Rivet

Onko tietoa saapuuko Rivet Suomeen milloinka?
Kerkeekö Jokeri-peliin Torstaiksi?
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Re: Rivet

Viestin lähetti Hanskat jäähän
Onko tietoa saapuuko Rivet Suomeen milloinka?
Kerkeekö Jokeri-peliin Torstaiksi?

Rivet pelaa näillä näkymin sunnuntain TV-pelissä Ässiä vastaan. Olon pitäisi olla kotoisa, vastaan Isomäen hallissa tulee miehekkään kokoinen kotijoukkue ja painiminen, miekkailu ja myllyt ovat todennäköisiä? Mutta onhan rinnalla Kiprusoff turvana.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
TPS tänään:

Juho Santanen, Maalivahti
Teemu Lassila, Maalivahti AK

1. kenttä
Marko Kiprusoff, Vasen puolustaja AK
David Schneider, Oikea puolustaja AK
Kai Nurminen, Vasen laitahyökkääjä AK
Antti Aalto, Keskushyökkääjä AK
Mika Alatalo, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
Antti Hulkkonen, Vasen puolustaja
Jiri Vykoukal, Oikea puolustaja
Jari Kauppila, Vasen laitahyökkääjä
Saku Koivu, Keskushyökkääjä
Tyler Bouck, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
Kimmo Eronen, Vasen puolustaja
Markus Seikola, Oikea puolustaja
Marco Tuokko, Vasen laitahyökkääjä
Joni Lius, Keskushyökkääjä
Matti Aho, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
Henri Palmroth, Vasen puolustaja
Lauri Korpikoski, Hyökkääjä
Tomi Sykkö, Vasen laitahyökkääjä
Markus Ojala, Keskushyökkääjä
Matias Metsäranta, Oikea laitahyökkääjä

Ei muutoksia edellisiin otteluihin TPS:n kokoonpanossa muilta osin kuin, että Juho Santanen on kakkosmaalivahtina tänä iltana sekä Simon Backman ja Arttu Virtanen ovat armeijassa ja puuttuvat näin ollen myös kokoonapanosta.
 

kaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit lähtee seuraavanlaisella kokoonpanolla illan peliin:

Jokerit

33
Pasi Häkkinen, Maalivahti

73
Tim Thomas, Maalivahti AK


1. kenttä

77
Martti Järventie, Vasen puolustaja AK

12
Markus Kankaanperä, Oikea puolustaja AK

16
Toni Dahlman, Vasen laitahyökkääjä AK

20
Petri Pakaslahti, Keskushyökkääjä AK

44
Quinn Hancock, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

40
Sami Lepistö, Vasen puolustaja

25
Kari Martikainen, Oikea puolustaja

11
Tomek Valtonen, Vasen laitahyökkääjä

50
Glen Metropolit, Keskushyökkääjä

10
Marko Jantunen, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

72
Ossi Väänänen, Vasen puolustaja

6
Brian Campbell, Oikea puolustaja

27
Juha Lind, Vasen laitahyökkääjä

51
Valtteri Filppula, Keskushyökkääjä

23
Petri Varis, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

21
Kevin Kantee, Vasen puolustaja

26
Jan Latvala, Oikea puolustaja

14
Tomi Mäki, Vasen laitahyökkääjä

38
Arto Kuki, Keskushyökkääjä

94
Teemu Kuusisto, Oikea laitahyökkääjä

Eli ainoa muutos Jokereilla on edelliseen peliin se, että Thomas palaa maalinsuulle ja Kevin Kantee tulee kokoonpanoon Vertalan tilalle.
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Viestin lähetti kaakko
Eli ainoa muutos Jokereilla on edelliseen peliin se, että Thomas palaa maalinsuulle ja Kevin Kantee tulee kokoonpanoon Vertalan tilalle.

Ja ainakaan tästä ei tule Jokereille kotitappiota, se on varma! =)

Ei vaan - totuttu kokoonpano kehissä, jolla tulosta syntyy asenteen ollessa kunnossa. Mielenkiintoista olisi olla paikalla seuraamassa, miten maanantain tapahtumat on saatu nollattua ja näkyykö Vertsin ulostautuminen/ulostus joukkueessa tahi Häkän avoin mollaaminen lehdistölle.

Sytykkeitä ottelussa joukkueelle luulisi löytyvän, kun vastaan luistelee Jortikan perintölauma Saku Koivun säestyksellä.

Tämän illan ottelu ratkaistaan pitkälti henkisellä puolella, materiaalin puolesta eväät voittoon varmasti löytyvät. TimppaTompan illan torjuntavire on myös suuressa roolissa joukkueen uskon kannalta. Tutun ja turvallisen tulisi olla nimensä veroinen.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Sitten päästään takaisin pelien makuun, kun Tepsin vieraaksi Elyseen lentokentälle laskeutuu Jokerit. Tepsin edellinen peli on lauantailta Lukkoa vastaan josta hyvällä ensimmäisellä erällä otettiin kolme pistettä vaikka kolmannessa erässä homma meinattiinkin penailla. Jokerien pitkän voittoputken katkaisi tylysti ja yllättävästi Pelicans joten Turkuun saapuu ärtynyt ja motivoitunut narrilauma.

Jokerit on voittanut kaikki tämän kauden kohtaamiset ja Tepsillä olisi nyt korkea aika ottaa voitto. Tepsi lähtee otteluun samoilla ketjuilla kuin edellisiinkin otteluihin ja poissa kokoonpanosta ovat Vahalahti, Paukkunen ja Tutosta pelituntumaa hakevat Karjalainen ja Kankaanperä sekä armeijan harmaisiin siirtyneet Backman ja Virtanen. Näistä tuntuvimmat poissa olot ovat Vahalahden ja Super-PamPamin poissa olot.

LT TPS-Jokerit 3-2
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Ei pulloja matsiin...;)

Ja turvatarkastus tehdään sitten halliin mentäessä eli varatkaa aikaa ettei jää eka erä näkemättä.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Re: Ei pulloja matsiin...;)

Viestin lähetti Vanha Len
Ja turvatarkastus tehdään sitten halliin mentäessä eli varatkaa aikaa ettei jää eka erä näkemättä.

Tämä on muuten erikoinen juttu. Aitiovieraat näet pääsevät hallille sisään vaikka Viinikan rekkalastillisella pullotettua onnea. Oletuksena tietysti on ettei kukaan aitiosta paiski turhautumistaan jäälle.
 

Annamaila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Päivän mielenkiintoisin kysymys: kumpi voittaa tänään, Jokerit vai Jokerit?

Hyvä lopputulos, mikäli tulos on siedettävämpi kuin viime kohtaamisessa. Olisi ollut mukava nähdä tänään Turkuun saapunut Rivet myös kokoonpanossa, mutta taitaa tulla Porin reissu sunnuntaille.
 
K

kangaroo

Täytyypä raahautua paikan päälle, kun kutsu kävi. Erittäin mielenkiintoinen ennakkoasetelma ja on hienoa nähdä taas Saku livenä. Kevään -95 katkerat finaalimuistot alkavat jo haalistua :) Nyt täytyy uskoa, että Jokerit pitää keskinäisen ottelusaldon puhtaana ja voitto lähtee niukalla erolla Helsinkiin.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Jokereiden pitkä voittoputki Liigassa katkesi tällä viikolla ja saa nähdä katkeaako myös voittoputki turkulaisia vastaan. Timpalla taas olisi mahdollisuus tänään torjua kaikkien aikojen ennätys nollapelejä Liigassa.

Kyllähän tuossa on asetelmat mielenkiintoiselle koitokselle, joka voi kääntyä miten päin tahansa. Jokerit on viime aikoina, lukuunottamatta Pelicans matsia, parantanut ottelun loppua kohden nelitahtikoneen pärähdettyä kunnolla käyntiin. Monien unohtama kolmoskenttä on tehnyt kovia tehoja Lintu keulakuvanaan. Veikataan vähämaalista ottelua ja uskotaan Jokereiden niukkaan voittoon.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Re: Re: Ei pulloja matsiin...;)

Viestin lähetti kausi
Tämä on muuten erikoinen juttu. Aitiovieraat näet pääsevät hallille sisään vaikka Viinikan rekkalastillisella pullotettua onnea. Oletuksena tietysti on ettei kukaan aitiosta paiski turhautumistaan jäälle.

Samaten toimittajat jne. pääsevät (tai pääsivät ainakin viimeksi) omia reittejään ihan normaalisti inessiiviin. Ei silti, etteikö nämä kiikarit olisi ihan tyhjät jo nyt!

Terv. Pressi "Semtex" Boxi
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kerrankin kiinnostava MTV3+ peli tarjolla

Ja kun itse ei Turkuun tällä kertaa kerkeä niin pitää jännittää tämä peli MTV3+:lta.

Pelicans-tappio on varmasti ryhdistänyt Jokereiden otetta ja tänään jäälle luistelee ärsytetty narripakka joka yrittää näyttää kaapin paikan Saku Koivulla vahvistuneelle Tepsille. Tässä pelissä on kaikki ainekset huikeaan taisteluun kun 90-luvun Titaanit luistelee Elyseen isolle jäälle.

Nyt pitää vain toivoa ettei isot odotukset aiheuta isoa pettymystä. Sit ei muuta iltaa jännityksellä odottamaan...
 

pygmalion

Jäsen
Re: Ei pulloja matsiin...;)

Viestin lähetti Vanha Len
Ja turvatarkastus tehdään sitten halliin mentäessä eli varatkaa aikaa ettei jää eka erä näkemättä.

Niinpä, kuten aamun TS:ssä kiltisti valistettiin: "pullot ja puukot kannattaa jättää suosiolla kotiin". No, toivottavasti tunnetusti riehakas turkulaisyleisö ei provosoidu ja tartu jäljelläoleviin aseisiin, kuten solmioneuloihin ja farmari-Volvon avaimenperään.

Mutta asiaan. Kylläpä tuntuu levolliselta katsella TPS:n kokoonpano, jossa ei ole Paukkusta. Markuton tammikuu tekee terää paatuneemmallekin äijälle. Tuohon miehitykseen kun vielä lisätään Krekki Rivetti, niin meillähän on jopa kolmosparissa ihan vakavastiotettava koostumus. Jopas jotakin.

Junnuista sen verran, että liigakokoonpanosta syrjäytetyt alokkaat Batman ja Virtanen pelasivat eilen ilmeisesti A-nuorissa. Olisikohan tilanne sellainen, että heikentyneiden harjoittelu- ja valmistautumisedellytysten vuoksi näitä marginaalipelaajia ei liigajäillä enää keväällä kovasti nähdä. Samanmoisia miehenalkuja piisaa siellä jononjatkona muitakin, ilman valtiollisia velvoitteita.
 

Santtu

Jäsen
Minä olen jo Turussa ja kohta siirrymme turkulaisen kaverin kanssa hallille. Tuli testattua italian ylpeys eli Pendolino samalla ja kyyti on tosi keikkuvaa ja tärisevää, Inter city rulettaa edelleen. Jokerit voittaa 2-4 ja ottelu tulee arvatenkin olemaan kauden parasta jääkiekkoviihdettä.

Olutta on...
 
Yksi kiinnostavimmista hn peleistä tälle kaudelle. Saan vihdoin nähdä Sakun tosi toimissa. Yksi mies ei tosin pelejä voita, mutta vissiin on Saku nostanut muuta joukkuetta tulonsa myötä. Jokerit kärsi karvaan tilastotappion pelikaaneja vastaan, mutta kääntänee sen henkiseksi valtiksi tähän peliin. Vai tuleeko samanlainen 4 pelin nytkähdys kuin viime "tappioputkessa".

Joka tapauksessa, Jokerit on selvä ykkössuosikki. Joukkueet pelaavat suht siistiä peliä molemmat ja tästä päätellen on kaikki edellytykset nähdä taitokiekkoa liigatason huipulta. Kumpikin joukkue omaa taidon ja yksilöitä maalintekoon. Ei siis tarvitse olla sen varassa ettei tule taklauksia... jos vain tilanteita muuten saadaan aikaan.

Kihelmöi tosiaan.. voisiko kello millään nopeutua hetkeksi?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös