TPS-Jokerit Pe 24.9.2004

  • 7 396
  • 74

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Juippi
TPS Tänään:

Korpikoski, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
Simon Backman, Vasen puolustaja
Markku Paukkunen, Oikea puolustaja
Marco Tuokko, Vasen laitahyökkääjä
Robert Valicevic, Keskushyökkääjä
Matias Metsäranta, Oikea laitahyökkääjä

Valicevic siirretty kolmoskenttään ja laidalta sentteriksi. Mielenkiintoista. Pakkohan jotain on yrittää. Josko se peli aukeaisi näillä muutoksilla.

Jumalauta JKoivu taitaa lukea Jatkoaikaa! Pako lainata tuo oma viestini tuolta HPK-TPS otteluketjusta...

Viestin lähetti Ohmi
Onkohan JKoivullakaan kaikki ihan kunnossa? Minkä helvetin takia pitää omanpään aloituksiin pistää Metsäranta aloittajaksi. Onko kukaan koskaan nähnyt Metsärannan voittavan yhtäkään aloitusta miesten peleissä? No eipä sen väliä, toisaalta olisi ollut hauska nähdä olisiko Zingon ollut oikeasti Metsärantaa paskempi sentteri kolmoseen.

Ilmeisesti JKoivu on todennut saman...
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti Kaiser Soze
Kummassa aviisisssa? lehti vai sanomat? Jos ainoastaaan paperiversiosssa, niin et viittis laittaa rivien välejä näkyviin?

K

Sanomissa.

IS:ssä kerrotaan että Narvanmaalla ja Jukka Koivulla olisi meneillään kulisseissa kova valtataistelu mutta samassa jutussa haastattelussa oleva Jukka Koivu kyllä kieltää kaiken. Juttu päättyy seuraavaan lainaukseen:

"Yksi mahdollisuus on tietenkin, että joku ulkopuolinen henkilö pistää tahallaan liikkeelle "tietoja", joiden tarkoitus on sotkea TPS:n pakkaa. Sitä mieltä on ainakin Koivu.
- Tämä on taas niitä samoja ankkoja, joita on ennenkin laitettu liikkeelle. Tiedän tarkalleen, kuka niiden takana on, Koivu sanoi.
Tarkoitatko Jokerien päävalmentajaa Hannu Jortikkaa?
- En ota siihen kantaa.
Jokerien päävalmentaja Jortikka ja Koivu eivät tunnetusti ole väleissä keskenään. Kiekkopiireissä on spekuloitu paljon sillä, kuinka paljon Jortikka vielä Turusta lähdettyään hämmentää Tepsin ympärillä pyörivää julkisuuskarusellia."

Että tuollaista. Jos haluat niin voin pistää koko artikkelin sulle yv:nä?
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti PeteX
Paperi IS, jossa Koivu: Tamä on taas niitä samoja ankkoja, joita on ennenkin laitettu liikkeelle. Tiedän tarkalleen kuka niiden takana on.
IS: Tarkoitatko Jokerien päävalmentajaa Hannu Jortikkaa?
- En ota siihen kantaa

Koivu ja Jortikka eivät tunnetusti ole toistensa lasten kummeja, toisaalta Koivu ja Narvanmaa ovat ainakin jonkinlaisessa kriisissä Sakun Ruotsin reissun suhteen. Jhag valottaa tilannetta Tps-osion Jokke Narvanmaa-ketjussa. Jotta tämä tosielämän kauniit ja rohkeat olisi täydellinen myöskään Jortikka ja Narvanmaa eivät ole minkäänlaisissa väleissä. Jos tämä olisi Tekniikka&Talouden viikon knoppitehtävä niin kysymys kuuluisi kenen kanssa Narvanmaa on väleissä? Ei siis ainakaan rivien.

Heh lisää poweria pannuun vaan nämä tällaiset spekulaatiot tuovat, sitä kyllä tarvitaan, minkä varmasti olette merkillepanneet katsoessanne tepsin rosteria, joka vilisee taitoa, maaliahneutta ja ennenkaikkea häikäisee laajuudellaan.

Jukalta hyvä veto "tiputtaa" Valisevic kolmoseen. Peliaikaa on annettava suhteessa suoritukseen.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti PeteX
Paperi IS, jossa Koivu: Tamä on taas niitä samoja ankkoja, joita on ennenkin laitettu liikkeelle. Tiedän tarkalleen kuka niiden takana on.
IS: Tarkoitatko Jokerien päävalmentajaa Hannu Jortikkaa?
- En ota siihen kantaa

Osa TPS:stä haluaa Jortsun takaisin Turkuun ensi vuodeksi, osa ei. Tässä on potentiaalisesti myös seuran sisäistä valtataistelua, jota käydään - totta munassa! - valtakunnanmediassa. Yksittäinen peli ei tässä kohdin merkitse mitään.
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Viestin lähetti flintstone
Että tuollaista. Jos haluat niin voin pistää koko artikkelin sulle yv:nä?

Danke vaan, mutta tuo riittää.

Tavallista huttuahan tämä, luulisi tuon perusteella että pleijarit olisivat alkamassa..

Minä kyllä oikeasti toivon, että runsalassa kolahtaisi kallot yhteen ja lujaa. Siitä voisi seurata jotain hyvääkin.

K
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Sitten olisi vuorossa entisaikojen klassikko TPS-Jokerit, joka ei valitettavasti enää tuota samanlaisia tunteita kuin joskus muinoin.

Voitoitta pelannut TPS kohtaa vain voittoja ottaneen Jokeri lauman ja nyt olisi Tepsillä ryhtiliikkeen aika ja aika ottaa se ensimmäinen voitto tällä kaudella vaikka se tuleekin olemaan vaikeaa. Tepsi tuskin tulee antautumaan helpolla Jokereille päin vastoin Tepsi tulee taistelemaan viimeiseen sekunttiin saakka.

Tepsillä poissa ovat edelleen Kauppila, Vykoukal, Kiprusoff ja Karjalainen tärkeimmistä pelaajista. Tepsin nuoret pelaajat ovat saaneet vastuuta ja ovat sitä myös kantaneet ja olleet Tepsin parhaimmistoa tähän mennessä tällä kaudella.

Yleisöä odottaisin paikalle saapuvan hieman yli 7000 ei paljoa, mutta yli kuitenkin.

LT TPS-Jokerit 1-3 tai 2-1
 

Anders

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Valicevicin pudotus kolmosen keskelle on varmaan hyvä juttu. Kolme peliä sai ykkösen laidassa antaa näyttöjä ja 0+0 = 0, -1 ja 4 minuuttia boksiaikaa eivät pahemmin lämmitä. Toivotaankin miehen kuntoutuvan ykkösen laitaan kauden mittaan. Meillähän ei kolmosessa ja nelosessa ulkomaan pellejä pitänyt edes peluuttaa, joten jos Valicevicin pysyvä asemapaikka on kolmosessa, on hän floppi. Miehen aloitustaidoista ei ole kyllä mitään tietoa - ehkä hän on seurannut uransa aikana tarpeeksi läheltä aloituksia, että hoitaa ne paremmin kuin Metsäranta.

Uusi kakkosketju on mielenkiintoinen. Alkukauden parhaat pistemiehet Liuksen laidoilla. Korpikoski on ikään nähden pelottavan korkealle depth chartissa. Osoitus henkilökohtaisesta taidosta ja seurakohtaisesta laituripulasta.

Veikkaan lopputulokseksi 3-2. Jossain pelissä kiekko pomppii enemmän kuin kaksi kertaa maaliin. Nurminen tekee yhden samoin kuin Lauri ja Altsi. Valicevic seilaa missä sattuu. Katsojia alle 6 000.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti bosch
Miehen aloitustaidoista ei ole kyllä mitään tietoa - ehkä hän on seurannut uransa aikana tarpeeksi läheltä aloituksia, että hoitaa ne paremmin kuin Metsäranta.

Mitä, vidduillaanko täällä Matu "0-11" Metsärannalle? Taas asiantuntematon turkulaisyleisö vaan buuaa ja valittaa! Omat pojat ovat omia poikia ja neutraaleja kritiikille, ei niille saa aukoa päätään...

Tosiaan hiukan ristiriitainen tilanne, että Valicevic joudutaan tiputtamaan kolmoseen saakka. Keskenkuntoisuuden kannalta hyvä ratkaisu mutta pelaajahankinnan kannalta ei. Ihan puikoissa ei tämäkään asia juuri nyt ole.
 

MÖrökölli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Dösäkuljetus hallille

Turkukaiset kertokaapa mihin aikaan ja mistä pääsis keskustasta elyséelle? Ilmeisesti dösä lähtee jostain torin huudeilta..
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
Aurakatu 3:sta (TPS-shopin edestä) lähtee autoja nonstopina ennen peliä.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Hoh-hoijaa! Sen verran on inflaatiota kärsinyt sekä koko SM-liiga että "klassikko-ottelu", että tuskinpa vaivautuisin paikalle, ellen olisi korruptiolippua onnistunut saamaan.

Nyt olisi Palloseuralla paikka näyttää ylpeytensä ja taistelutahtonsa kotiyleisölle. Se, mikä kokoonpanoissa hävitään, voitaisiin yrittää kuitata järjettömällä taistelulla ja ym. positiivisilla asioilla. Luulenpa kuitenkin Jortsun saaneen jenginsä jo tässä vaiheessa kautta niin kovaan iskuun, että avausvoiton odottelu jatkuu edelleen. Jokereille 1-3,4.

Missään nimessä ei ole positiivinen asia, että hyökkäyspään "Iso lohi" on pudotettu jo kolmoseen. Tänään pitäisi vähitellen aloittaa odotusten lunastus. Muuten kolmosesta on lyhyt matka nelosen kautta lehdistökatsomoon ja samoin tein kotimatkalle.

Mikä muuten on se aika, jossa vahvistuksen pitää päästä tasolleen? Kuinka kauan päämäärättömään miihailuun kelpaa selitykseksi kulttuurishokki, huono kesäharjoittelu, iso kaukalo, oudot pelikaverit? Kaksi viikkoa? Kuukausi? Riittää, kunhan pleijareissa on iskussa (jos sinne asti päästään)?

Yleisömäärä tulee tuskin ylittämään 7000.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Mielenkiintoinen yksityiskohta

TPS:n kolmonen vetänee tänään normaalirotaatiossa Jokerien vastaavaa vastaan?

Tämä on nimittäin sikäli mielenkiintoista, että Varista ja Lindiä tulevat nostelemaan seinille tässä asetelmassa TPS:n järkälepakit Simon Backman ja Diapam-Paukkunen? VOI OLLA, että Jukalla, Sutella ja Mikolla on peluutuspalaverin paikka?

Vierasvoiton 2.45 on kiusallisen houkutteleva pelikohde pitkäänvetoon näissä olosuhteissa. Järjestelmälappuihin joko 2 tai X merkiksi Turun matsista tänään?

Kotivoitolla rahanmeno vituttaisi, mutta äärimmäisen miellyttävä pelillinen yllätys ei niinkään.
 
Viimeksi muokattu:
Jokerit jatkaa tappiotonta putkea ja nujertaa TPS:n lukemin 2-3 jatkoajalla. Toivottavasti Peten eilinen hattutemppu piristää Variksen peliä tänään ja laittaa kiekon ainakin kerran verkkoon..:)
 

Morgoth

Jäsen
Viestin lähetti jacquar-fan
Jokerit jatkaa tappiotonta putkea ja nujertaa TPS:n lukemin 2-3 jatkoajalla. Toivottavasti Peten eilinen hattutemppu piristää Variksen peliä tänään ja laittaa kiekon ainakin kerran verkkoon..:)

Aivan sama, miten pelissä käy.. Mutta tehkää nyt pliis joku provosoiva lakana tyyliin "TPS JOHDOLLE POTKUT - PENAILU SEIS!" tai jotain vetäkää uusi viiri "Pena Trophy 2004-2005" sinne mestaruusviirien viereen.

Kiinnostaisi tietää, että kauanko sitä lakana saisi heilutella siellä ja näytettäisiinkö sitä isolla screenillä ja miten siihen reagoitaisiin.

Hehe.. saisi siitäkin jotain perverssiä huvia, kun Jari Porttila tulosruudussa silmäpusseineen spekuloisi TPS:n tilannetta tai
Juti-hokisi "Heheh.. vauhti on kun Monzassa" ja tulisi pitkä hiljaisuus, kun TVssä näkyisi ko. lakana.
 

tony

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Southampton, Deutsches Afrika Korps
Re: Mielenkiintoinen yksityiskohta

Viestin lähetti Pressiboxi
Tämä on nimittäin sikäli mielenkiintoista, että Varista ja Lindiä tulevat nostelemaan seinille tässä asetelmassa TPS:n järkälepakit Simon Backman ja Diapam-Paukkunen? VOI OLLA, että Jukalla, Sutella ja Mikolla on peluutuspalaverin paikka?

Jeesus, älä muuta viserrä. Tänään on "hauska" nähdä mitä tapahtuu. Taitaapi muuten olla yksi viimeisiä otteluita meikäläisen kannalta. Kutsukaa petturiksi, I don´t care.Sen verran skotti olen että en enempää rahaa tähän tyhjään pajatsoon tuo. Tämän päivän ilouutinen oli viimeinen naula arkkuun, ainakin näillä näkymin.
Ja se kummajainen joka kutsuu tätä klassikoksi, voi käydä tutkituttamassa yläkoppansa.
LT 1-5
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Morgoth
Aivan sama, miten pelissä käy.. Mutta tehkää nyt pliis joku provosoiva lakana tyyliin "TPS JOHDOLLE POTKUT - PENAILU SEIS!" tai jotain vetäkää uusi viiri "Pena Trophy 2004-2005" sinne mestaruusviirien viereen.
Ei perkele, jos joku on jotakin lakanaa puuhamassa, niin "Go Narvanmaa go, olet suosikkimme". Mun mielestä tätä toimintaa on ollut oikein hauska seurata ja kunnon Penailu Tepsin puolelta on itse asiassa kumarrus muiden seurojen suuntaan. Mitäpä yksi Koivu olisi Tepsin hyökkäyksessä auttanut ? Se on kyllä myönnettävä, etten ikinä olisi uskonut Sakun tässä tilanteessa pelaavan missään muualla kuin Tepsissä. Ruissalossa rokkaa.

Mitä itse peliin tulee, niin ennustan tuttuun tapaan vaikeuksia Jokereille. Kun näin veikkaan, niin silloin Jokerit yleensä hoitaa homman suht vaivattomasti ja sehän tässä olisi huvudsaken. Yksi homma on kuitenkin muistettava, Jokerien voitot Pelikaaneista ja Jypistä eivät varmasti olleet kovinkaan yllättäviä, sillä materiaalin osalta Jokereilla oli valtava etu. Lukko voitettiin sitten kotona ja voisikin sanoa, että Hifk on ainoa etukäteen materiaaliltaan tasaveroinen joukkue, joka on vieraissa kohdattu. Tänään on sitten vuorossa Tps, joka loukkaantumisista huolimatta on mielestäni materiaaliltaan Jokerien veroinen tai ainakin lähellä sitä. Helppoa ei siis tule olemaan, vaikka ystävämme Ruissalossa meitä kaikin keinoin koettavatkin auttaa.
 

#81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Paka
Itse veikkaan pelin päättyvän Jokereille 3-1. Jokereiden maalintekijöinä kunnostautuvat Tomek Valtonen, Juha Lind ja Quin Hancock.
Pitänee muistaa että Tps on aina Tps.
 

Metro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Perjantai

Lauloi Dingo aikoinaan. Tämän illan ottelu tullaan ratkaisemaan pään sisällä. Ennakkoasetelmat ovat selvät; Jokerit vie ja Tepsi vikisee vajaalla miehistöllään sen minkä jaksaa. Vai onko näin? Musta vähän tuntuu, että tämä ns. klassikkoasetelma sekä Koivu senior vs. Jortikka valtataistelu vaikuttavat koko lailla ratkaisevasti kentän tapahtumiin. Vaikka Jortsu on miten äijää ja kieltää mahdollisen turkulisän vaikuttavan päänsä sisällä, ei miehen taustat voi olla vaikuttamatta fiilikseen ja ennen kaikkea tunnetasoon penkin takana. Tämän aistivat varmasti myös pelaajat ja luvassa on erilainen peli normi tiistai-illan vääntöön verrattuna.

Luotan kuitenkin vahvassa vireessä olevaan jokeripakkaan ja pelaan voittoa Ilmalaan päin. Niin ja eka maali tahdään tänään ajassa 3:17, tekijänä Glen Metropolit. Siitä on hyvä jatkaa.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
BUAHAA! Kummolla luovutti juuri Hannu Ansakselle ansiomerkin saavutuksistaan. Hulvatonta =D

Ketjumuutokset näyttävät hyviltä. Joukkue näyttää jotenkin leveämmältä kuin eilen, vaikka äijät ovat samat. Nurminen-Lius-Korpikoski kolmikko pelasi muistaakseni yhdessä ennen kautta ja onnistumisiakin tuli. Noh, maaleja odotan kuitenkin Aallon kentältä ja muilta riittää 0-0. Tasuri tästä on voitto ja risti löytyy vetolapultakin.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti AnaMasa
BUAHAA! Kummolla luovutti juuri Hannu Ansakselle ansiomerkin saavutuksistaan. Hulvatonta =D
Ootko ihan varma ettei kyseessä sittenkin ollut ex-ravihevosen nuppi tai sitten penatrophy ? No, onhan mies kieltämättä pitkään ollut mukana eli kyllähän hänelle joku maljakko kuuluu, mutta miksi juuri nyt, onko Ansas siirtymässä muihin leipiin tai eläkkeelle ?
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Odotetun tasaista on: 0-0 edelleen. En ole päässyt peliä kuuntelemaan, niin miten peli siellä eteni? Otteluhan kuuluu Auran Aalloilla nettiselostuksena.
TPS saa aloittaa 2. erän ylivoimalla. Ei olisi ensimmäinen kerta, jos TPS tuosta rankaisee.

EDIT: 0-1! Lind (Varis), hämmentävää. Lintukin saanut laatan perille asti. Tästä on hyvä jatkaa, jne...
 
Viimeksi muokattu:

Morgoth

Jäsen
Viestin lähetti bozik
Ei perkele, jos joku on jotakin lakanaa puuhamassa, niin "Go Narvanmaa go, olet suosikkimme". Mun mielestä tätä toimintaa on ollut oikein hauska seurata ja kunnon Penailu Tepsin puolelta on itse asiassa kumarrus muiden seurojen suuntaan.

No, siellä on kuulemma vain palkittu Hannu Ansas. Luultavasti turkuhallin yleisö on osoittanut Hannulle suosiota seisten ja huutaen hurmiossa Suuren Johtajansa Nimeä kuin Pohjois-Koreassa?!!?

Onhan se varmaan surkuhupaisee katsella, kun täälläkin penaillaan nykyään jo melkein paremmin kuin Nordiksella tai Hjalliksen toimistossa konsanaan.

Mitäpä yksi Koivu olisi Tepsin hyökkäyksessä auttanut ?

Kyse on enemmän periaatteessa. On aivan anteeksiantamaton ettei TPS-ikonia saada lakon ajaksi kasvattajaseuraansa.

Itse peli ainakin tulosten valossa yllättävänkin tasainen, vaikka turpaan näköjään tuleekin.
 
K

kangaroo

No niin, Turussa aika täynnä ja taululla 0-1. Timpan prosentit eikun komistuvat, vaikka tänään ei näköjään montaa torjuntaa tullutkaan.
 

#89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja turpaan tuli taas. Kertonee aika paljon, 4 peliä 5 maalia. Minulle rittää vähäksi aikaa lätkän seuraaminen. Kyllä näin on.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Maalijuhlaa Turussa

Tai sitten ei, Jokerit pääsi ainakin 2.erässä pelaamaan noin miljoona minuuttia ylivoimaa mutta ainoastaan Juha Lind onnistui maalinteossa ja loistavassa vireessä oleva Variksen Pete toimi siis syöttäjänä - wanhat "pahanilman linnut" siis iskivät tällä kertaa Tim Thomaksen nollapelin ansiosta Jokereiden voittoputkelle jatkoa.

Numeroiden valossa tiukka peli, josta Jokereille niukka mutta riittävä voitto. Kaiken kaikkiaan varsin hieno alku Jokereilta tähän kauteen. Hajahuomiona 5 pelatusta pelistä Tim Thomas on napannut jo 3 nollapeliä, tällä menolla menee (muistaakseni Markkasen Jussin hallussa oleva) SM-liigan nollapeli ennätykset rikki. Thomas on äijä!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös