Tps-Jokerit 30.11.2002

  • 5 690
  • 63

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti foobar
Missään nimessä ei TPS saa voittaa tuota ottelua, jos se voitetaan niin sitten on taas valmennuksen mukaan kaikki hyvin. Kunnolla pataan vaan niin ehkäpä sikariportaankin silmät josain vaiheessa avautuvat.

Perkele, kun näyttää pahalta tällä hetkellä(1-0) - näillä mennään koko loppukausi josjohto säilyy.

Johto sitten valitettavasti säilyi...

Olisiko silti TPS-johdon syytä tehdä jotain? Illan yleisömäärä 7900 ei oikein pidä rahavirtaa vuolaana.

edit: lisäys
 
Viimeksi muokattu:

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Jooh, eli kauden 5. tappio on tosiasia, muttei harmita tippaakaan! Ensinnäkin: Onneksi en vaivaitunut lähtemään Turguseen, toisekseen sqain tänään 26 € pitkävedosta näillä SM-Liigan tuloksilla, joten senkään vuoksi tämä tappio ei korpea yhtään.
Ei mitään hätää, ei mikään joukkue kestä tällaista loukkaantumissumaa mikä Jokereissa vallitsee tällä hetkellä. Itse en ole huolissani ja satuunaiset tappiot tekevät toisaalta Jokereille vain hyvää.

EDIT: Niin, ja huomasin tuossa sarjataulukkoa katsoessani, että sarjajohtomme on edelleen 11 pistettä.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
On aina hienoa voitaa Jokerit. Yritystä oli kiitettävästi, mutta ei tämä näkkäri muutu possumunkiksi vaikka itkisi. Pakit eivät pysty avaamaan yhtä ainutta hyökkäystä täydessä vauhdissa olevalle hyökkääjälle, vaan keskialueen ylittäminen on edelleen toivottoman hidasta puuhaa. Samoin tykit siniseltä puuttuvat ylivoimassa täysin.

Vain Nurminen uskaltaa ampua, ehkä hän on myös siksi ainoa maaleja tekevä pelaajamme. Vastustajista erottui Ville Peltonen, joka on todella arvokas pelaaja joukkueelleen. Voitto teki varmasti hyvää joukkueen itseluottamukselle.
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnittelut TPS:lle Jokereiden voitosta! Kait tämäniltaisella sentään saa hiukan hilloa sen näkkileivän päälle? Tästä jos mistä on varmaan hyvä kerätä parhaita paloja evääksi jatkopeleihin.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Edmonton Oilers
Iso voitto TPS:lle, ainakin itseluottamuksen kannalta - en sitten lähde ennustelemaan sitä, miten tämä peli noin pidemmällä tähtäimellä vaikuttaa joukkueeseen.

Itse ottelun ratkaisu kylläkin tuli hiukan hölmöllä tavalla. Kiekko putosi Lehtosen hanskasta ja tämä etsiskeli katseellaan kadonnutta kiekkoa oikealta tolpalta ja maalista, mutta karkki olikin tipahtanut aivan etutolpan juureen, josta Joni Lius kävi kuittaamassa ylivoimaosuman ja ottelun voittomaalin.

Itse peli oli mielestäni aiempia TPS-Jokerit -kamppailuja tylsempi, virheitä välttelevää jääkiekkoa, josta hienoudet puuttuivat. Tänään - toisin kuin yleensä ratkaiseva virhe tuli Kari Lehtoselle, mutta eihän tappio sinällään missään tapauksessa Lehtosen piikkiin mene - ensinnäkin, voidaan kysyä, miksi irtokiekkoon ehti ensin Joni Lius eikä puolustaja Antti-Jussi Niemi, mutta toisaalta, vielä tärkeämpi kysymys on se, miksi Jokerit ei maalannut ottelussa lainkaan. Selitys löytyy varmasti sekä TPS:n huolellisesta pelistä, mitä varmasti oli joukkueen sisällä painotettu ja toisaalta Jokereiden tietynlaisesta dieselmäisyydestä tänään.

TPS:sta erityismaininnat Kai Nurmiselle, joka illasta iltaan on joukkueensa ratkaisupelaaja ja tukipilari sekä Jason Elliottille, joka peitti tarkasti Jokereiden laukaukset. TPS-puolustus puolestaan huolehti tänään, etteivät Jokeripelaajat juhlineet avopaikoilla tai kakkoskiekoilla. Jokereista paljon töitä teki Ville Peltonen. David Nemirovskykin osoitti vaarallisuuttaan pariin otteeseen, vaikka pelin loppupuolen kaksinkamppailutilanteissa olikin hiukan vaisu. Peltonen - Pesonen - Nemirovsky -kolmikko olikin Jokereiden vaarallisinta antia tänään.
 

pelifiilis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL:ssä Avalanche
Re:

Miten voi olla mahollista, että Jokerit tekee kahessa matsissa YHDEN maalin!? Tollasella jengillä pitäis tehä vähintään 4 maalii per peli. Posiitivinen juttu on tietenki se, et omissaki on kolissu vaan kerran kahessa matsis, mut ei se nyt auta.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Makea voitto tuli. Kun on pitkään niellyt karvasta kalkkia, niin tämänlainen voitto tuntuu entistä paremmalta. Oikeastaan ottelun ainut pettymys oli yleisömäärä. Silti tunnelma oli ihan hyvä ainakin meillä B2:ssa.

Minusta kiekko oli ihan viihdyttävää. Ei mitään hienoksia, mutta nykyään katselen mielelläni taistelevaa kiekkoa, jota TPS tänään esitti. Taklauksiakin oli turkulaisittain ihan mukavasti. Lehtonen laski pisteitään filmaamalla tökeröllä tavalla ensimmäisessä erässä. Muuten oli molemmilta maalivahdeilta hyvä ottelu.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Kuten ennekin. EI TUNNU MISSÄÄN!. Mielenkiintoisinta on jullifanien kuittailu asiasta. Ensi la.

Taistelu jatkuu!
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
Jokerit oli heikko, TPS parantaa

Ennustukseni Jokerien 1-4 voitosta piti paikkansa kotijoukkueen osalta. Jokerit kyllä pelasi luokattoman (nollatoman) pelin. Tilastoiden mukaan Lehtonen kyllä pelasi hyvin. Mutta missä ovat peltoset, hentuset ym?

Tosin tavallaan oli hyvä, että Jokeritkitkin alkaa menetää pisteitä. Liiga hieman tasoittuu. Nähtävästi TPS:n Elliotkin alkaa toipua väsymyksestään. Eli Jokerit kestää kärjessä parit tappiotakin ja TPS on nousussa.
 

Stadin1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Ikijokeri
Jooh, eli kauden 5. tappio on tosiasia, muttei harmita tippaakaan!

EDIT: Niin, ja huomasin tuossa sarjataulukkoa katsoessani, että sarjajohtomme on edelleen 11 pistettä.

Katsoppas uudelleen tilastoja. Tappioita on neljä eikä viisi.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Viestin lähetti Stadin1
Katsoppas uudelleen tilastoja. Tappioita on neljä eikä viisi.
Näinhän se sitten onkin, hyvä niin, sillä alle 10 tappion kausi ja piste-ennätyksen rikkominen ovat tämän kauden tavoitteina.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Tappio ei koskaan tunnu hyvältä varsinkaan Tepsille, mutta jotenkin tämä oli odotettavissa kun laitetaan neljä pelijä kuuten päivään ja vielä pikkujoulut ja funssa-epidemia niin odotukset eivät olleet korkealla. Sen verran korkealla kuitenkin, että tuli laitettua Jokereille kakkonen kupongille, mutta metsään meni. Toisaalta enemmän pänni edelleen Dallasin tasapeli Rangerille jossa meni 100€:a ohi suun kun Dallas pelasi myös putkea, noh niihän myös Rangerskin, mutta tälläistä tämä elämä on välillä voitetaan pitkiä putkia ja välillä hävitään.
Nämä Jokeri ongelmat ei taatusti himmennä tepsin voittoa tippaakaan, koska voitto on aina voitto ja uskon onnittelujen olevan tässä paikallaan pitkän tuskan jälkeen.
kun Tepsi maalinsa sai aikaiseksi kolmannen erän alussa jotenkin arvasin olevan se voittomaali koska edellisessä pelissä Helsingissä kävi juuri samoin ja siitä Jokerit onnistui nousemaan ja eiköhän siinä käytetty tuurit pitkäksi aikaa.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voittoon olen hyvin tyytyväinen. Pitkään aikaan en ole ollut tyytyväisempi.
Ihan liikaa sattuu niitä Oloneuvoksen luettelemia virheitä. Niiden lisäksi Paukkunen ja Seikola ovat suunnattoman epävarmoja. Paukkuselta karkaa kiekot viivalla ja Seikola latailee laukaustaan liian pitkään. Kun ei päästä vetämään ylivoimalla tarpeeksi nopeasti viivalta, pitää syöttää kulmiin ja siinä menee taas kalliita sekunteja. Pahalta näyttää sen ylivoiman suhteen.

Tiistaina jatketaan Mansesterissa ja katsotaan miten käy.
 

Karde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, LA Kings
Hirvittävää peliä jokereilta. Joukkueesta puutui Pakaslahti, Vertala ja Aalto, mutta tälläiseen esitykseen sekään seikka ei oikeuta. Jokerit pelasi hengetöntä ja tylsää kiekkoa kaksi erää ja kolmannen alussa tps ratkaisi ottelun edukseen. Viimeinen erä olikin sitten jokereiden surkeaa yritystä saada tasoitus.

Jokerit oli tänään ikävä kyllä luokaton. Ainoat hyvän esityksen antaneet pelaajat olivat Peltonen ja Lehtonen. Pesosen ja Turusen peliä ei katsunut ilolla, kun miehet systemaattisesti hukkasivat paikkoja. Jokerijuniorit olivat näkymättömiä Laineen 10 minuuttista lukuunottamatta. Pitää vain toivoa, että Summanen saa joukkueen kokoon Blues peliä varten.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Oloneuvos
On aina hienoa voitaa Jokerit. Yritystä oli kiitettävästi, mutta ei tämä näkkäri muutu possumunkiksi vaikka itkisi. Pakit eivät pysty avaamaan yhtä ainutta hyökkäystä täydessä vauhdissa olevalle hyökkääjälle, vaan keskialueen ylittäminen on edelleen toivottoman hidasta puuhaa. Samoin tykit siniseltä puuttuvat ylivoimassa täysin.


Olet valitettavan oikeassa. Jokerit kaatui tänään, mutta suurempaan leijumiseen ei silti TPS:llä ole aihetta. Peli oli hyvin tasainen, TPS pelasi kohtuullisesti mutta kaveri oli vatsasairausepidemian vallassa ja valmiiksi alistunut. Pelin jälkeen Summanen oli riittävän typerä kyykyttääkseen Lehtosta 1-0 maalista. Hyvä Rami, älä unohda lääkitystä. Joku vielä pahempi ääliö puolestaan antoi Nurmiselle syöttöpisteen ko. rebound-maalista. IS:n pokeri riitti jopa kahteen tähteen Nurmiselle. Se on ilmoja pidellyt.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti Pressiboxi

Pelin jälkeen Summanen oli riittävän typerä kyykyttääkseen Lehtosta 1-0 maalista. Hyvä Rami, älä unohda lääkitystä.

Jaahas, tämä rupesi kummasti kiinnostamaan. Et viitsisi kertoa vähän tarkemmin mitä Raimo-setä taas on touhunnut ?
 
Viimeksi muokattu:

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Otteluraporttista poimintaa

Antti Helminen kirjoitti raporttinsa lopussa seuraavaan:
"Pressitilausuuden jälkeen Summanen suorastaan hyökkäsi erotuomaritarkkailijalle avautumaan. Mitään syytä tähän ei ollut, sillä päätuomari Simo Saarinen suoritui urakastaan esimerkillisesti. Ihmeellistä itkua isolta mieheltä; toivottavasti vastaavaa ei nähdä maajoukkueen pressitilaisuuksissa."

Paitsi että oli, oli paljonkin sillä sen verran luokaton tuo Simo Saarisen esitys oli. Pelissä oli monia aivan outoja vihellyksiä mutta ainakaan Hentusen 2.erän lopussa saama "kampitus"-jäähy ei kestä pätkääkään lisätarkastelua ja Laineen 3.erän viime hetkien alivoimassa saama "koukkaus"-jäähy oli todellinen oikeusmurha.

Hentusen jäähyssä Jukka itse kaatui jäähän ja kun Tepsin Paukkunen peruutti jäässä makaavan Hentusen päälle niin Saarinen keksi antaa Hentuselle aivan naurettavan jäähyn. Ja jos tuo Hentusen jäähy oli perusteeton niin Laineen jäähy sitä vasta olikin, 3.erän loppupuolella Jokerit sai alivoimalla tilanteen purettu keskialueelle jonne Laine spurttasi karvaamaan kiekkoa Tepsin pakilta ja kun Laine nappasi kiekon mukaansa lähtien läpiajoon keksi Tepsin pakki hypätä selälleen jolloin kotijoukkueen oiva apu Simo Saarinen astui jälleen kuvaan passittamalla Laineen jäähylle "koukkaamisesta".

Saarisen kyseenalaiset tuomiot eivät jääneet pelissä noihin kahteen mutta ne oli ne kaksi ratkaisevinta jäähyä ja kun niiden lisäksi Saarinen katsoi Tepsin lähes kaikki koukut ja kampit läpi sormien, oli Summasen purkautuminen pelin erotuomari tarkkailijalle aivan paikallaan, harmi että ei tehnyt sitä jo lehdistöllekin.

Kuitenkin nollalla tehdyllä maalilla harvemmin voittaa joten voittoa meiltä ei Simokaan vienyt. Harmillista pelissä oli se, että koko pelin ajan Tepsiä aktiivisemmin esiintynyt ja vahvasti vajaamiehinen Jokerit joutui tunnustamaan turkulaiset maalein 1-0 paremmikseen.

PS. Ilmeisesti raportin tekijän mielestä koko kentän paras pelaaja Ville Peltonen ei sitten ansainnut ollenkaan tähtiä, vai?

Edit: näppihäiriöitä.
 
Viimeksi muokattu:

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Flintstonelle Saarisesta

Taisit katsella peliä perseensilmälläsi tai sitten matkalla tuli otettua sen verran tukevat pohjat, että kyky peli analysointiin katosi jonnekin. Saarinen tuomitsi pelin aivan hyvin ja tasapuolisesti. Jos Jokereille puhallettiin helppoja jäähyjä niin vain esimerkkinä voisi mainita maalivahti Lehtosen kompuroinnit omiin jalkoihinsa kaukalon kulmauksessa, josta Palloseuralle tuomittiin kakkonen.

Toisekseen, taisit olla ainoa koko hallissa, kuka ei nähnyt usean videohidastuksenkaan jälkeen, että Mäki repäisi Paukkusen paidasta selälleen ja uskollisena tyylilleen laukoo vielä kohti maalivahtia n. 5 sekunttia vihellyksen jälkeen.

Summanen taas on tunnettu todellisena itkijänaisena ja tuomareiden manipulaatorina. Aina tappion tullessa vika löytyy jostain muualta kuin omasta vaihtoaitiosta. Ja vain koska peli pysyi tiukkana loppuun saakka ja Jokereilla oli tasoitusmahdollisuudet, ei tällä kertaa nähty Summasen tavaramerkkiä tappion häämöttäessä, jossa ajetaan kaikkea mikä liikkuu kädet ja maila niin ylhäällä, että varmasti onnistutaan vahingoittamaan vastustajaa.

Sikäli vielä hieman aiheen sivusta, että eipä yksi voitto pitäisi aiheuttaa suurensuuria riemunpurkauksia. Olen vilpittömästi pahoillani, että voitto tuli, koska tällä voitolla Kojo & co voivat taas paukutella henkseleitään ja todistella ainakin itselleen, että oikealla tiellä mennään.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Luetun ymmärtämisessäkin jo vaikeuksia?

Tomi Mäki (nro-19) ei ole Teemu Laine (nro-92).

Ja kyllä Laine hieman koski Paukkusen paidanhelmaan mutta jopa C-juniori olisi pysynyt pystyssä tuon kosketuksen seurauksena mutta ei tietenkään Markku "luistelukoulu" Paukkunen, ei tietenkään.

Teemu Laine ei todellakaan laukonut kiekkoa minnekään vaan kun Teemu p-pisteen kaarella kuuli Saarisen vihellyksen hän kääntyi ympäri niin kiekko lipui hiljalleen Elliottin eteen mutta ei jaksanut edes maalille asti.

Ja Lehtonen kaatui kun Tepsin pelaajan luistin osui takaapäin Karin luistimiin, tämäkin näytettiin sieltä videotaululta mutta kun sulla ilmeisesti jäi silmät kotiin niin ethän sä sitäkään nähnyt.

Tilastoista:
TPS: 3 x 2 min
Jokerit: 6 x 2 min, 2 x 10 min

Siis aivan luonnollisia lukemia "tasapuoliselta" Simo Saariselta kun Jokerit kuitenkin oli kaikissa kolmessa erässä se aktiivisempi osapuoli ja Tepsin pelaajien mailat oli jatkuvasti aivan muualla kuin jäänpinnassa.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Mestariehdokas jokerit kriisissä?

Niin, en malta olla esittämättä sellaista väitettä, että mestariehdokas jokereilla tuntuu olevan pahemman puoleinen maalintekokriisi.

Voittoja on toki tullut, mutta tehtyjen maalien määrä on pakan tähtipitoisuuteen nähden on suorastaan surkea. Tämän lisäksi narrit ovat pelanneet yli 120 minuuttia varsinaista peliaikaa ilman maalin maalia. Jos edelleen katsoo joukkueen nimilistaa, niin kyllä itse olisin narrifanina jo todella huolissani.

Tämän lisäksi joukkueen pelityyli on alkanut karkoittaa kansaa katsomoista. Jos ei tule lipputuloja, ei tule pätäkkääkään. Jos ei ole pätäkkää niin huonompi homma tässä materialistisessa maailmassamme.

Täältä tähän
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Niinpä

Viestin lähetti t4
Säälittävää itkemistä Flintti.

Harmi vain että tuole itkulle on ihan totuuspohja. Saarinen petasi tuomioillaan voiton Tepsille ja täysin aiheesta Summanen nosti erotuomaritarkkailijalle metelin Saarisen tuomioista.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Niinpä

Viestin lähetti flintstone
Harmi vain että tuole itkulle on ihan totuuspohja. Saarinen petasi tuomioillaan voiton Tepsille ja täysin aiheesta Summanen nosti erotuomaritarkkailijalle metelin Saarisen tuomioista.

Saarinen tuskin teki mitään pahoja mokia, että mies hyllytettäisiin, joten tuolla itkemisellä ei voita yhtään mitään - sopeudu.

ps. ehkä Hjallis-setä ostaa sulle ja Jokereille jonkun uuden pelaajan, joka osaa tehdä maaleja - Lius? :D :D :D
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Minä en ole peliä nähnyt enkä pysty ottamaan kantaa siihen, tekikö Saarinen virheitä vai ei ja jos teki, kuka niistä hyötyi. Ylipäätään kannattaisin kyllä sitä linjaa, että ei messuttaisi hirveästi noista vihellyksistä. Tarkoitan tässä nyt lähinnä Summasta, joka tosin ei ole millään muotoa ainoa koutsi, joka tuomareita aina aika ajoin ripittää. Eräs toinen valmentaja on juuri kärsinyt pelikiellonkin vastaavasta aiheesta. Kumma kyllä Summasen itkut vaan saavat aina suuren huomion. Mutta, kuten totesin, turhaa mikä turhaa.

Pisteistä onnittelen turkulaisia. Huomasin äsken, että Gags oli ennustanut tämän matsin melko täydellisesti. Itsellänikin oli sama kutina, eli tappioputkessa oleva joukkue syttyy kärkijoukkuetta vastaan, joka kärkijoukkue ei ole tällä hetkellä etenkään hyökkäyksensä osalta riittävässä iskussa ja pelaajia oli pois enemmän kuin laki sallii. Tepsillä oli hieno tilaisuus ja se käytti sen.

Pelit jatkuvat ja vaikka Erva kuinka toivookin, kriiseistä on aivan turha puhua. Viime kaudella ei Jokerit voittanut yhtään runkosarjan kuudesta viimeisestä pelistä. Muutenkin peli oli silloin vielä pahemmassa takalukossa kuin nyt. Silti homma kääntyi lähes yhdessä yössä aivan toisen näköiseksi. Nyt mennään siis pitkää runkosarjaa, jossa tulee erilaisia vaiheita. No panic.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Samaa mieltä Vakion kanssa, itkeminen on aivan turhaa, oli sitten syytä tai ei, lopputulosta se ei muuta. Matsista itsestäänkään en voi kommentoida kun en sitä nähnyt.

Mitä tulee sitten väitteeseen siitä, että Summanen valittaa tuomareista aina hävityn matsin jälkeen olen täysin eri mieltä. Tällä kaudella tämä oli ensimmäinen kerta kun hän otti asian esille, eikä noita viime kaudellakaan montaa kertaa tapahtunut. Tuossa toisessa pääkaupunkiseudun jengissä tätä narinaa on tällä kaudella kuulunut paljon useammin, mutta eipä ole se muiden jengien kannattajia juuri kommentoimaan saanut. Sitten vielä on tuo Vakion mainitsema toinenkin valmentaja, joka sai jopa pelikiellon. Eli, Summanen saa, kuten Jokeritkin, aina ylimääräisen negatiivisen huomion osakseen, tätä eivät voi edes turkulaiset kieltää.

Sama juttu pätee tuohon, että tappion hetkellä Summanen käskyttää pelaajansa ajelemaan kaikkea mikä liikkuu ja aiheuttaa sillä loukkaantumisia ja vammoja. Tuo taas on juuri sitä samaa virttä. Ylilyöntejä on sattunut ja varmasti sattuu Summaselle jatkossakin, mutta että sitä tapahtuu aina, niin joo, joo. Voisiko myös olla sellainen mahdollista, että tietyt pelaajat hermostuvat aivan itsekin Kiviharjujen ja Tuokkojen pelityyliin ja antavat sitten näiden vähän maistaa nyrkkiä/mailaa. Tällaista olen havainnut tapahtuvan jopa muidenkin, kun Jokeripelaajien otteissa kun edellä mainitut pojat ovat kentällä. Eli niin metsä vastaa kun sinne huudetaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös