TPS - HIFK 17.8.2006 Nordic Trophy

  • 7 970
  • 24

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Avataan sitten tämäkin ketju vaikka sitten vähän myöhässä.

HIFK:n ketjut:

26 Laakkonen 9 Kuhta 36 Pikkarainen
3 Schnabel 21 Murphy

19 Järvinen 24 Porthen 74 Nielikäinen
46 Seppänen 10 Karalahti

15 Jouhkimainen 18 Fagerstedt 39 Salonen
14 Turunen 55 Korhonen

61 Lostedt 41 Laine 44 Wärn
2 Laakso

31 Lundell
33 Ahlqvist

-tinke.80

edit typo
 
Viimeksi muokattu:

Oleg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pasi Nielikäinen
Perkele luulin, että nyt on elokuun 17. No samapa tuo. Toivottavasti Pasi kouluttaa, ihan sama ketä.
 

#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
2-0 TPS johtaa.Alatalo kuulemma osunu ja toista kaveri ei muistanu.Jäähyjä tullu paljon ja linja on kuulemma naurettava.Näin paikan päältä kuultuna...
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pyhä Maila kirjoitti:
Toisen erän jälkeen 2-1.

Tepsin maalit Alatalo ja Vahalahti, Ifk:n maalintekijä ei tarttunut kuulimiin.

Vahalahti tehnyt maalit? Ehei, kyllä tuossa on jollekin tilastonikkarille sattunut melkoinen kömmähdys...
 

Animal

Jäsen
Herkku kirjoitti:
Huhun mukaan seura vie...
M´mm.Hunajata.

Hyvä että jaoit tämän tiedon meille kaikille TPS ja HIFK -faneille.

Kiitos hyvästä raportista toisen erän tapahtumista.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Teksti-TV:n mukaan kotijoukkue voitti 5-3.
 

Maalituomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Jude kirjoitti:
Teksti-TV:n mukaan kotijoukkue voitti 5-3.

Kyllä vaan, maalit
1-0 Alatalo
2-0 Vahalahti
2-1 Jere (Laakkonen)
3-1 Alatalo
3-2 Porthen (Fagerstedt, Järvinen)
3-3 Kuhta (Pikkarainen, Jere)
4-3 Sicak
5-3 Huml

Näin ilmoitettiin paikan päältä, Tepsin syöttäjät eivät reportteriani kiinnostaneet. IFK:n osalta 2 ensimmäistä erää aika onnetonta, kolmannessa oli jo näyttänyt ajoittain peliltä.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ihan hyvä tulos HIFK:lta.

Siihen nähden että mukana oli suunnilleen hyökkäyspäässä 2.ketju, 4.ketju +junnuja. Ja että tässä "2.ketjussa" pelasi Kuhta keskellä... huh huh mikä line-up. TPS:än olisi pitänyt voittaa 5 maalilla.

Taisi puuttua Patekin pakistosta..

Pitää jaksaa osottaa vielä muutama viikko niin HIFK:oon ketjut alkaa näyttää siltä mitä brändiltä on syytä odottaakin.

J
 

HIFK-Mania

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,San Jose Sharks,ManU
Aika pahalta näyttää ku Tepsillekin hävitään,tosin näähän on vasta harkkamatseja mut kuitenkin...Jereltä pisteiden valossa hyvä peli ja Kibekin maalin makuun.

Toivottavasti Duolla ja Murray ovat pelimiehiä muuten käy kylmät heti kauden alussa!Niin ja puuttuihan sieltä Lennukin..
 

Lorvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManU, Avs. Selänteen Teemu ja Anaheim.
Juu aika samantekevää on, että miten harkkapelit menee.

Mutta Karalahti kuuleman mukaan kovemmassa kunnossa ku koskaan? Ihan fyysisestikki.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Juu ei tää tulos naarata. Tepsillä ykköset kehissä, hifkllä puuttu puolet joukkueesta ja hikinen voitto. Mutta ei se mitään, negatiivinen kannataja kun ei saa olla kannattaja
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Ohmi kirjoitti:
Vahalahti tehnyt maalit? Ehei, kyllä tuossa on jollekin tilastonikkarille sattunut melkoinen kömmähdys...

Kyllä siinä vähän hillopullaa olikin, ohjuri sisään. 50/60 tunnelmat pelistä. Kakkosketju Suominen-Makkonen-Alatalo on valmis SM-liigaan, muualla on hiljaisempaa. Pakeista Berg, Sicak ja varauksin Kesä ovat tikissä, muilla vaikeuksia. Duba imutti IFK:n kakkosen melkoisesta kaaripallosta, 4 päästetyn maalin keskiarvo pitää edelleen tilastollisesti.

Minun päättäessä asioista Vahalahdella ei olisi tulevaisuutta joukkueessa. Keinot loppuvat lähes joka hyökkäyksessä heti sinisen ylityksen jälkeen. Samoin Sykkö ja uusin tsekki lähtisivät samalla ovenavauksella. Huml ja Nurminen kaivannevat rinnalleen kovaa työmyyrää. Kakkosessa sellaisia on molemmilla laidoilla mutta ainoaa ehjää ketjua lienee turha hajoittaa.

Peli oli jo 3-3 vaikka se olisi pitänyt hoitaa 7-0 tmv. Onneksi voitto tuli, se on minimi tästä ottelusta, jossa vastus ei ollut lainkaan valmis peliin, varsinkaan ykköserässä. 5-3 tyhjiin ja katsomo kiittää.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Puusilmäinen arvioni

Alatalo-Makkonen-Suominen -ketju on todellakin valmis, ja ketjun tehtävänjako on selvä. Makkonen ja Suominen rakentavat ja tuovat kiekon ylös, Altsi perustaa toimiston maalille josta hakkaa kiekot sisään. Ensimmäinen Mikan maaleista oli sellainen sohaisu, mutta toinen oli jo hallittu läheltä-ylös. Kaunista ettenkö sanoisi.

Suominen on jäätävän hyvä, ja oikealla tuomarilinjalla tämä kaveri tulee hankkimaan massoittain jäähyjä vastustajille. Nopeat ja nokkelat jalat, ja hyvä näkemys kenttään. Miehellä oli hyvä onetimerpaikka toisessa erässä, mutta laukoi jonkin verran yli.

Makkonen oli lähes htä hyvä mitä tehopisteet antavat olettaa. Kiekko ei pahemmin polta lavassa, eikä kontaktia pelätä. Muutama aika loistava vastustajan puolustusryhmityksen auki repivä syöttö.

Ykkösketjun peli on aika heikkoa. Huml puuskuttaa, eikä Vahalta tule apuja kuin hetkittäin jos silloinkaan. Toisen erän lopussa välähti muttei maalia tullut. Nurminen oli OK. Yksi kaunis klap-klap-klap -paikka oli Berg-Nurminen-Huml -akselilla, mutta Huml veti pari kiekonmittaa ohi maalin.

Rautee on loistava ja laihtunut. Ei voi olla pitämättä. Taklasikin pari kertaa. Sykkö nosti Schnapin seinälle, josta kiitos. Aho oli sähäkkä itsensä. Ramstedt oli aika väritön. Laineella oli pari hyvää maalipaikkaa muttei saanut niistä sisään. Ensimmäinen paikka p-pisteen aloituksen jälkeisestä hässäkästä päättyi laukaukseen hieman yli maalin. Pirteää peli Laineelta.

Pakeista pahiten pihalla oli selkeästi Jokinen, joka toisessa erässä olemattoman purkunsa ansiosta aiheitti sellaisen myllyn omaan päähän, josta parempi vastustaja olisi tehnyt häkin. Kruununa iltaan oli törmäily Sicakin vai oliko se Kesän, kanssa, josta IFK teki maalin. Aikamoisesti Jokinen lenteli muutenkin omassa päässä kuin lapanen. Backman oli ilman mitään lasejakin parempi kuin Jokinen. Kiprulta nähtiin lämäri, ja Bergiltä "oikeaoppinen" kyynärpäätaklaus Järvistä päähän. Kypärä irtosi ns. pirteästi.

Duban kontolle voi laittaa sen yhden roikun, jonka kuollut mummonikin olisi saanut kiinni. Muuten aika montakin hyvää torjuntaa nähtiin, ensimmäiselle maalille mies ei mahtanut mitää, ja kolmas oli sitten Jokisen maali.

Valcak vai mikä se on vaikutti aika heikolta ja jopa kädettömältäkin. Luistelun kanssakin näytti olevan vaikeuksia alussa. Tuskin kauaa vanhentuu Turussa. Yhden jäähyn poika sai sentään kalastettua tsekkityyliin kunnon loikalla kontaktin jälkeen.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Valcakista ei jäänyt mieleen mitään muuta kuin, että hänet vaihdettiin pois aloituksesta ja jossain toisessa vaihdossa hän otti jäähyn, ei jäänyt kovin kummoinen kuva kaverista.

Alatalo on löytänyt peli-ilon ja maaleja on tullut mukavasti ja luistelustakin löytyy aivan erillainen ilo kuin viime kaudella.

Levonen jaksoi kaksi erää vetää tiukalla linjalla, mutta oliskohan väsy tullut kolmannessa erässä, kun ei jäähyjen antaminen enää oikein kiinnostanut.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Animal kirjoitti:
Oliko matsissa mitään vääntömomentin tapaista?

Eipä oikein. Berg jysäytti jonkun IFK-jannun ykköserässä (?) puhtaalla vartaloniitillä maata kiertävälle radalle mutta muuten aika vaisua pelailua molemmin puolin. Karalahden ryntäys oli ärjy, ehkä puhalletun kakkosen arvoinen, ehkä ei.

Mutta kuka oli se Pentin kissoista, joka nousi seinälle Sykön toimesta. Hävetä pitäisi.
 

1922

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + Maajoukkue + NHL
Pressiboxi kirjoitti:
Minun päättäessä asioista Vahalahdella ei olisi tulevaisuutta joukkueessa. Keinot loppuvat lähes joka hyökkäyksessä heti sinisen ylityksen jälkeen. Huml ja Nurminen kaivannevat rinnalleen kovaa työmyyrää. Kakkosessa sellaisia on molemmilla laidoilla mutta ainoaa ehjää ketjua lienee turha hajoittaa.

Moni on tälläkin palstalla toivonut Aholle nousua kolmosesta ylemmäs.
Olisiko NYT aika antaa hänelle mahdollisuus?
Lisäksi kun Arttu toipuu olisi siinä myös "työmyyrä"

Auttaisikohan vahaa itseään, jos jore iskisi selkään mainoksen "myytävänä"
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Animal kirjoitti:
Oliko matsissa mitään vääntömomentin tapaista?

H. Laine ei juuri kiekkoa pelannut ja viljeli muutaman kerran puolirikollisia otteita kuten Jermu P:kin. Lostedt yllättävän rauhallinen. Pikkarainen yritti kovasti kuumentaa mm. Nurmista siinä onnistumatta. Nielikäisen peli loppui eka erässä ilmeisesti nivusten takia, Pasi meinasi koppiin poistuessaan nyrkkeillä pleksiä tosissaan mutta jarrutti nyrkin vauhdin ja vain hiukan tönäisi. Ei ihmeitä.

Ja "kiitos" taas järjestelyistä: lipputiskiltä ostettiin liput yläkatsomoon normaalisti kuten viime viikon Färjestad-matsiinkin, sitten järkkäri tulee sanomaan että yläkatsomo on suljettu...sitten ihmetellään että missäs istuisi ja kerran tulikin häätö alakatsomon paikalta. Hienoa, hävettää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös