TPS All-Stars 2010-luvulla

  • 2 200
  • 10

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Vuosikymmen on vaihtunut ja paljon on tapahtunut tepsin sisällä. On jopa nosteltu kannua ja sitten vuorostaan viihdytään jumbona.
On aika katsastaa, että miltä tähdistöjoukkue näyttää tämän sekalaisen vuosikymmenen jälkeen:

Vahalahti-Filppula-Kallio
Spina-Perrin-Rantanen
Pare-Palve-Kakko
Pikkarainen-Virtanen-Anttila

Tallinder-Eronen
Heikkinen-Ekesthål-Jonsson
Nummelin-Seigo

Engren
Georgiev


Miltäs muiden tähdistöt näyttävät?
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Rantanen-Filppula-Kallio
Tukonen-Plihal-Vahalahti
Pare-Perrin-Willsie
Birner-Palve-Kakko

Sweatt-Järvinen
Vittasmäki-Skålberg
Halonen-Nordlund

Engren
Georgiev

Pelaajat siis parhaassa kunnossaan.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Koko kauden 2010 joukkue on valintani TPS:n 2010 -luvun allstar joukkueeksi. Yksittäisiä tähtiä oli joka kausi kuten viime kaudella Kaapo mutta ei se vuoden tulokas titteli paljon paina kun on kyse All star pelaajista. Mestarit on mestareita ja ansaitsee siihen kuuluvan arvostuksen.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Moisio-Karvinen-Moisio
Dudas - Forrström
Hostikka

Edit:

Faksia soittaa Ari Vuori.
 
Viimeksi muokattu:

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Pelaajavalmentaja Mäkkäri ja Kipru

Mentori Big Daddy

Huoltaja/kaukalonlaidan paikkaaja Mika Eskola

Reivonen-Kolu-Kume
Viitanen (Mark) - Sammalmaa - Cerny
Bertrand-Hauhtonen-Tuomainen
Squires-Raboin-Moisio

T. Kluuskeri

GP - MacNevin
McCarthy - Gysbers
Aaltonen - N. Kluuskeri

Forre


Tommi Virtanen
Ville Hostikka
Kristian Järvinen
 

Smirnoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS #26
Pelaajavalmentaja Mäkkäri ja Kipru

Mentori Big Daddy

Huoltaja/kaukalonlaidan paikkaaja Mika Eskola

Reivonen-Kolu-Kume
Viitanen (Mark) - Sammalmaa - Cerny
Bertrand-Hauhtonen-Tuomainen
Squires-Raboin-Moisio

T. Kluuskeri

GP - MacNevin
McCarthy - Gysbers
Aaltonen - N. Kluuskeri

Forre


Tommi Virtanen
Ville Hostikka
Kristian Järvinen
Pumba puuttuu.. hyi sinua!
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Kiitokset tästä vuosikymmenestä Jatkoajan, Twitterin ja organisaation Tur'Pa'Seura-väelle! Teippi oli kieltämättä iso osa sitä omalta osaltani. Näin mestaruuskauden 09-10 ja katastrofikauden 10-11 jälkeen aivan jokaisen pelin kausilta 2011-2015, ja lähes kaikki kausilta 2015-2019. Tällä kaudella matseja on jäänyt enemmän väliin ymmärrettävistä syistä, tuo 2011-2015 ajanjakso oli jo tarpeeksi rankka kaltaiselleni klopille.

Vuosikymmenen suosikkejani:
Marko Anttila – viehättävä ylikylän kuningas, jonka fani olin ensimmäisenä koko maailmassa. Ainut pelaaja, jonka kanssa olen halunnut ottaa kuvan. Would you love a monsterman. Uskoin aikanaan, että Anttilasta nousee vielä suureen suosioon, ja hähää, lopulta olin oikeassa. Joskin minun uskottavuuteni kärsi siitä vuosia, mutta en kyllä silti kadu fanitustani hetkeäkään. Nykyään en juuri välitä, mutta se olisikin kaltaiselleni kyynikolle liian fanipoikamaista fanittaa suosittua.

Brian Willsie – valloittava mies ja tavallisesta runsaasti poikkeava rannelaukaus. Nordiksen illat ja ainainen ulosajo. Seitsemään ensimmäiseen peliin seitsemän maalia. Kaiken tämän lisäksi Parkin kentän ehdoton kurko.

Tadas Kumeliauskas – Jos joku väittää, että Tadas Kumeliauskas oli huono pelaaja, niin on yksinkertaisesti väärässä. Terveydeltään liian tepsiläinen vain. Rannelaukaus aivan järjetön ja liigan parhaita aloitusympyrässä. Aliarvostetuin ikinä, mutta pistekeskiarvoltaankin oli vähintään keskivertoa roimasti parempi pelaaja.

Ilkka Pikkarainen – Mies ylitse muiden, no questions. Aliarvostettu legenda. Niin jäällä kuin siviilissäkin. Toivottavasti löydän jonain päivänä naishenkilön, johon voin kehittää vastaavanlaisia rakkauden tunteita.

Jonne Virtanen – Show, jonka näkemisestä maksoin. Ja maksaisin uudestaankin. On ikävystyttävää seurata Turun Palloseuran kotiotteluita, jos kentällä ei ole ketään kenen olemassaolosta jaksan innostua. Asenne ja joukkueelle pelaaminen ovat kaksi asiaa Virtasesta, joita jään kaipaamaan ikuisesti. Kolmantena rangaistuslaukaukset lämärillä. Paras muisto SaiPaa vastaan tehty maali, joka nöyrästi sanoen villitsi yleisön.

Ari-Pekka Selin – Lyhyt porilainen, jonka aikakaudella minä nautin Turun Palloseuran jääkiekosta. Hyvä valmentaja ja persoonana mukava. Otti huomioon koko turkulaisyleisön, jota jokaisen Turun Palloseurassa työskentelevän tai pelaavan henkilön pitäisi tehdä. Aina.

Eric Perrin & Tomi Kallio & Henrik Tallinder – Kolme todellista johtajaa. Ikoneita. Paikat sydämessäni lunastettu yhden jos toisenkin ikuisuuden ajaksi.

Kunniamaininta: Jani Forsström. Seitsemäs puolustaja sarjatasosta riippumatta, kaikkine heikkouksineen miljardi ottelua Liigassa pelannut raudanluja ammattilainen, joka ei ole välittänyt paskaakaan, että luistelu on aivan järkyttävää nuorena saadun jalkavamman myötä. Pelannut noin viisi vuotta voittavaa jääkiekkoa takalinjoillamme, ja koko vuosikymmenen aikana Jani Forsströmiin TPS ei hävinnyt yhtäkään ottelua. Samaa voi sanoa vain kourallisesta vuosikymmenen Tupsukkapakkeja.

Paljon hienoja pelaajia, paljon upeita tunteita, järjettömiä tuntimääriä Turkuhallilla ja vitun monet itkupotkuraivarit. Viestini on, että niin kauan kun on olemassa tunteita, on olemassa myös Turun Palloseuran ja minun välinen suhde. Tällä hetkellä hiljaista on, mutta olkoon kevät ja tulevat kaudet armollisia ja mukavia suhteellemme.

Hyvää uutta vuotta ja vuosikymmentä Palloseuran kannattajat, sivustaseuraajat sekä kaikki 'Seuran ympärillä olevat ihmiset!
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös