TPS 2006-07

  • 394 574
  • 1 650
Tila
Viestiketju on suljettu.

Valkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
kopo kirjoitti:
No nyt Radio City kertoi Jani Hurmeen olevan lähellä sopimusta Tepsiin; kuulemma sopimus tehtäisiin valmiiksi Janin palattua Turkuun. Ainakin yritetään näköjään; pelillisten asioiden lisäksi tärkeä puoli joka liittyy myös Akiin on se yleisökiinnostusboost joka tällaisten äijien avulla voitaisiin saada aikaan.

Asiasta kertoo vastaavin sanoin myös päivän Iltalehti. Turun Sanomat referoi: http://www.turunsanomat.fi/viimeuut...0;4:31:0:0:0;4:35:0:0:0,0,1:0:0:0:0:0:#367342
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
kopo kirjoitti:
No nyt Radio City kertoi Jani Hurmeen olevan lähellä sopimusta Tepsiin; kuulemma sopimus tehtäisiin valmiiksi Janin palattua Turkuun.

Jos sopimus syntyy niin hommaan on palautettu tekemisen meininki. Kaikkia näitä menestymättömyyden vuosia on leimannut voittavan maalivahdin puute. Silloin kun nämä miehet joskus maailmalle lähtivät, pidettiin itsestään selvänä että he palaavat takaisin tepsiin. Narvanmaa onnistui sotkemaan tältä osin kuvion siihen jamaan ettei asia ollut millään muotoa varma. Nyt jos Sutela&Kasi ja Jortikka saavat Hurmeen ja Bergin takaisin, ainakin täällä päässä ollaan ensimmäistä kertaa vuosikausiin aivan perkeleen tyytyväisiä. Jotenkin "uutiseen" suhtautuu eri lailla kun tietää ettei sopimuksia viimeistele Jouko-setä, joka onnistuisi suurella todennäköisyydellä suututtamaan molemmat kaverit johonkin muuhun joukkueeseen.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Itse olin eilen juttelemassa Sutelan kanssa katsomokulttuurin kehittämisestä ja sieltä lähdettyä oli sellainen olo, että pitkästä aikaa Palloseurassa on äijä, joka oikeasti myös tekee, eikä pelkästään lupaa.

Bergin ja Hurmeen kanssa on varmaan molemmilla tilanne, että muualta saa isompia summia, mutta Palloseura kotiseurana varmasti houkuttelee. Silti jannuille on pakko saada hyvät pahvit, sillä jätsirahoilla tuskimpa ne täällä pelailee. Noilla jannuilla voisi olla hyvät edellytykset nostaa Palloseura sinne minne se kuuluu.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jaaha, taisinpa työpaikan hälinässä sekoittaa Turun ja Portlandin. No, aivan sama mihin Jani palaa tekemään sopimusta kunhan ensi kaudeksi palaa Turkuun. :-)
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hurmeen ja Bergin mahdolliset signaukset ensi kauden tiimiin olisivat sanalla sanoen juuri sitä mitä TPS nyt tarvitsee. Ne olisivat myös selviä signaaleja pelaajamarkkinoiden, agenttien, yhteistyökumppanien ja fanien suuntaan, että TPS:ssä on vihdoinkin rationaalista tekemisen meininkiä viime kautta leimanneiden sisäisten valtataisteluiden ja muiden sekoilujen sijaan.
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Aika postiviiset fiilikset ainakin minulla. Tässä on nyt pitkästä aikaa aistittavissa sellaista positiivistä kihinää. Sellaista jota ei ole saanut kokea sitten Pärssisen ja Hagmanin värväyksien jälkeen. Tosin tällä kertaa mikäli TPS Hurmeen ja The Akin saa, miehet tuskin lähtevät takaisin NHL:ään ennen kauden alkua.

Hyvin ovat pysyneet salassa myös uudet SM-liigasta saadut vahvistukset. Ilmeisesti kaverit siis pelaavat joukkueissa, jotka pelaavat vielä pudotuspelejä. Mistään ei ole ainakaan vielä vuotanut, että keitä he olisivat.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Iceberg kirjoitti:
Ilmeisesti kaverit siis pelaavat joukkueissa, jotka pelaavat vielä pudotuspelejä. Mistään ei ole ainakaan vielä vuotanut, että keitä he olisivat.

Ei hitto, kun Kärpät haluaisi nyt eroon pikku-Killeristä. Siinä olisi loistava sentteri.

Mukava lukea pitkästä aikaa hyviä uutisia TPS:n osalta. Viimeksi, kun Hurme oli huhuissa mukana, niin pienenä kysymysmerkkinä oli pitkä pelaamattomuus, mutta nyt Oikeasti Huikea Jamppa (OHJ) on saanut pelejä alle ja valittu vieläpä liigansa viikon parhaaksi puolustavaksi pelaajaksi(?).

Mikäli Hurme ensi kaudella Tepsissä pelaa, niin voi sanoa, että ainoastaan Wallinheimo ja Bäckström painivat Janin kanssa samassa sarjassa. Hurme oli vieläpä se ensimmäinen tepsiläinen maalivahti, joka lähti tekemään uraa NHL:aan.

Berg, no joo. Muodostaisi Kiprun kanssa liigan yhden parhaimmista pakkipareista. Tämä pari voisi jopa pärjätä 2003-04 kauden Hulkkonen-Vykoukal -akselille. Tepsillä on aina menestymisvuosina ollut liigan pitävin peräpää ja ilmeisesti Jortikka tietää menestysreseptin.

Sutelalle ja Kasille täältä pienet, hienoa työtä. TÄMÄ on mun Tepsi. Ainakin on tekemisen meininki.
 

Morgoth

Jäsen
kausi kirjoitti:
Jotenkin "uutiseen" suhtautuu eri lailla kun tietää ettei sopimuksia viimeistele Jouko-setä, joka onnistuisi suurella todennäköisyydellä suututtamaan molemmat kaverit johonkin muuhun joukkueeseen.

Sattuumako, että kun 'polta kaikki sillat takanasi'-taktiikan oppi-isät ovat poistuneet takavasemmalle niin Berg&Hurme liitetään aika vahvasti TPSään?

Pakko sanoa, että Sutelasta tykkään jo, vaikka konkreettisesti mies ei vielä ole tietysti ehtinytkään saada mitään aikaiseksi ja muutenkin olla 'talk the talk'-vaiheessa, mutta nyt yritetään edes. Toivottavasti onnistuu enkä pitäisi mahdottomana. Bergin motiiveihin pelkkien lehtijuttujen perusteella TPS sopisi erinomaisesti ja Hurmeellekin, kun ottaa huomioon miehen edelliset vuodet.

Bergin ja Hurmeen paluun olisi juuri sitä mitä TPS nyt tarvitsisi. Kaksi omaa poikaa palaa riveihin ja sitä itsekin taatusti voisi ajella Turkuun useammin katsomaan pelejä, jos nuo kaksi herraa saadaa rosteriin.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Grainger kirjoitti:
Ei hitto, kun Kärpät haluaisi nyt eroon pikku-Killeristä. Siinä olisi loistava sentteri.

Se olisi melkoinen ihme, sillä Saarenheimo on ilmeisesti päästetty jo menemään ja näkisin, että juuri Shalstedt oli Saarenheimon tiellä sentterin paikkoja ajateltaessa.
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Millaisia pelaajia tarvitaan ja miksi?

Seuraavassa vähän analyysiä, mitä joukkueeseen tarvitaan:

Maalivahtiosasto:

Voittava, ykkösmaalivahti. Enempää perusteluja ei tähän kohtaan tarvita.

Puolustus:

Puolustuksen viime kauden ongelmat voidaan typistää oikeastaan kahteen asiaan: puolustajien verrattain pieneen kokoon ja siitä johtuvaan heikkoon kamppailupelaamiseen sekä kykenemättömyyteen avata peliä nopeilla ja terävillä syötöillä hyökkääjien lapaan. Tämä jälkimmäinen oli yksi viime kauden suurimmista ongelmista TPS:n pelaamisessa. Nopeisiin avauksiin kykenivät pakeista vain Sicak ja Kiprusoff sekä alkukaudesta Lehtinen. Jokainen Tepsin matseja nähnyt voi miettiä, millä tavalla esim. Eronen ja Backman avasivat peliä koko kauden. Samaan kastiin voi rinnastaa myös loppukaudesta Hulkkosen, Hawgoodin ja vähän peliaikaa saaneen Palmrothin. Nähtiinkö heiltä nopeita ja teräviä avauksia hyökkääjille? Eipä nähty, vaan kerta toisensa jälkeen hitaita vippauksia ränniin tai muuten vaan aivan laidan tuntumaan. Toki se oli riskitöntä pelaamista, mutta nopeisiin hyökkäyksiin, ylivoimahyökkäyksistä puhumattakaan, ei sillä keinoin päästy. Tähän asiaan on saatava pakkivalinnoilla pikaista korjausta.

Hyökkäys:

Hyökkäykseen pitää saada enemmän aktiivisuutta ja luisteluvoimaa erityisesti kahteen ensimmäiseen ketjuun. Niissä ketjuissa, joissa Nurminen ja Vahalahti ensi kaudella pelaavat, pitää toisella laidalla viilettää joku huomattavasti vikkeläkinttuisempi pelaaja. Hyökkäys kaipaa myös yhtä puhdasveristä snaipperia ja (vähintään yhtä) peliätekevää sentteriä. Myös siihen pitäisi jo nyt jollain lailla varautua, että Aallon tilalle joudutaan hommaamaan uusi keskushyökkääjä. AA:n peliuran jatkumisesta kun ei liene kenelläkään vielä mitään tietoa.

Tässä vaiheessa joukkueen rakentaminen on siinä vaiheessa, että oikeastaan vasta nelosketju on koossa muodossa Virtanen-Pulliainen-Aho. Muihin ketjuihin tullaan tarvitsemaan täydennystä pelaajamarkkinoilta.

Ottamatta nyt sinällään muuten kantaa mihinkään nimiin tai veikkailuihin, totean vain, että siinä tapauksessa, jos maaliin löydetään kotimainen veskari eikä siihen siis tarvitse tuhlata yhtään ulkomaalaispaikkaa, olisin valmis kirjoittamaan oitis Paulssonille jatkoa. Luisteluvoimaisena ja maalintekotaitoisena pelaajana hän sopisi joukkueeseen hyvin. Hänessä on kuitenkin potentiaalia ja kehittymisen varaa vielä rutkasti. Ja sittenkin vielä kaksi ulkomaalaispaikkaa olisi vapaana.
 

Hulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Grainger kirjoitti:
Itse käyttäisin Hulkkosen option, mies ei voi kuin parantaa ja ensi kaudella voidaan dumpata kesken kauden mikäli homma ei pelaa. Mies on kuitenkin liigan avojääpommi numero uno.

Eikös Hulkster ole jo lähtenyt lätkimään..
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Antti Hulkkonen siirtyy Brynäsiin

Iceberg kirjoitti:
"Hulkkonen on irtisanonut itsensä jo pari kuukautta sitten. Perään ei jäädä itkemään" - Hannu Jortikka
Sopimuksen kesto on kaksi vuotta. Onnee vaa.

Finskt nyförvärv i Brynäs

På torsdagen blev det ju klart att Brynäs målvakt Johan Holmqvist skrivit på ett nytt ettårskontrakt med Gävlelaget. Och senare under dagen väntades också den finske backen Antti Hulkkonen skriva på ett tvåårskontrakt med Brynäs.

Den 28-årige finske backen kommer närmast från spel i TPS Åbo där han spelat de tre senaste säsongerna.
Sinne mänt.

EDIT: Korjataan nyt sen verran että sopimusta ei ole vielä tehty, allekirjoitusta vaille. Mutta kyllä Hulkki tonne painelee.

EDIT2: Nyt Hulkkosen siirto on varma:
http://www.hockeycentralen.se/index...ll&id=1143122623&archive=&start_from=&ucat=1&
 
Viimeksi muokattu:
Onnea vaan Hulkille jatkossa! Harmi vaan, että sen ensimmäisen kauden jälkeen ei peli enää kulkenut odotetunlailla. Jumala olit minulle.

Edit: Ketähän mahtoi olla se ässien epäonninen pelaaja, jonka hulkki ajeli pystyyn elyseen keskiympyrässä kaudella 2003- 2004? En muista enää..
 
Viimeksi muokattu:

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
...josta penaltti ryntäyksestä suoralta liu´ulta..

Mutta kukas se oli se toinen ässäläinen jonka Berg pudotti joskus vuonna miekka ja kilpi?
 

Iso-Horst

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NY Islanders
Jj Mutta kukas se oli se toinen ässäläinen jonka Berg pudotti joskus vuonna miekka ja kilpi?[/QUOTE kirjoitti:
Oikea vastaus: Timo Hakanen

Tässä tuntee itsensä aika vanhaksi, jos kausi 1998-99 on "miekka ja kilpi".
 

MOHJMTS

Jäsen
Jos Berg sekä Hurme palaisivat Tepsiin, niin siitä olisikin jo hyvä alottaa ensi kauden joukkueen rakentamisen. Puolustukseen vielä lihaa lisää, ja joku kiekollinen pakki. Hyökkäykseen tarvitaan vähintäänkin yksi kunnon sentteri ja joku puhdas snaiper, ja ei tekisi pahaa nähdä myös pelaajia tyyliin: Ben-Amor, Mäkinen, Vopat ym...

Mutta katotaan ketä on saatavilla..
Mielenkiintoinen kevät/kesä tulossa, vaikkakin aikaisin alkoi...
 

Juneau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals, söden jalat, Hifk, kibe
Lisää voimastraikkereita!

Mielestäni Palloseura tarvitsisi ehdottomasti ns. voimahyökkääjiä about 2 kipaletta jotka laittais itsensä likoon kulmissa ja maalinedustalla mistä ne häkit yleensä tehdään. Hyvä esimerkki on esin Hannes Hyvönen jota TPS ei ikävä kyllä tule ikinä enää saamaan:( Toisekseen Hurme pelastaisi ensi kaudesta jopa sen kuuluisan Virmasen 75 prossaa ja Berg ois voita leivän päällä. Ja mihin helvettiin katosivat ne Hulkin pommit!? Niitä oli todellakin ilo katsella ku jengi keräili kamojaan.. Toivon todella että Rintsi tulis ens kauden jälkeen tekemään taas sitä kuuluisaa peliä ja pyörittämään yv kuvioita koska sen TPS tarvitsee ja toivottavasti se on myös tajuttu seurajohdossa. Kevät tulee ja naiset vähentää vaatetusta niin mikäs sen mukavampaa, tsemiä ja särmää ens kauden hankintoihin!
 

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Morgoth kirjoitti:
Sattuumako, että kun 'polta kaikki sillat takanasi'-taktiikan oppi-isät ovat poistuneet takavasemmalle niin Berg&Hurme liitetään aika vahvasti TPSään?

Niinpä, ennen kautta 2004-2005 fantasiadrafteissa haaveiltiin nelikon Miikka Kiprusoff, Aki Berg, Sami Salo & Saku Koivu pelaamisesta Palloseurassa NHL:n työsulun aikana, mutta en muista lukeneeni ko. herroilta yhtään lausuntoa, jossa olisi etukäteen tuotu esiin kiinnostus kasvattajaseuran riveissä pelaamiseen. Lopulta saatiin yksi neljästä ja siitäkin kiitos kuulunee yksipuolisesti Jukka Koivulle.


Morgoth kirjoitti:
Bergin ja Hurmeen paluun olisi juuri sitä mitä TPS nyt tarvitsisi. Kaksi omaa poikaa palaa riveihin ja sitä itsekin taatusti voisi ajella Turkuun useammin katsomaan pelejä, jos nuo kaksi herraa saadaa rosteriin.

Täsmälleen näin. Uskon ja riemuitsen kuitenkin vasta sitten, kun näen ko.herrojen pukevan Palloseuran paidan päälleen. Kaipa olen kyyninen paska, mutta suhtaudun kohtuullisella varauksella sekä Bergin lausuntoihin että Hurmeesta liikkuviin huhuihin. En sinänsä epäile, etteikö pojilla olisi ihan oikeasti aitoa haluakin palata kotikonnuilleen, mutta silti viime aikoina levitetyissä tiedoissa haiskahtaa myös neuvotteluasetelmien hakeminen. Nyt, kun jätkät ovat tuoneet esiin, että pelaaminen Tepsissä on ensisijainen vaihtoehto, Sutela ja kumppanit ovat tilanteessa, jossa herrojen pelaaminen muualla ensi kaudella olisi vieläkin isompi imagotappio kuin normaalisti. Uudella johtoportaalla on taatusti kova halu näyttää, että TPS-laivan suunta on oikeasti käännetty ja tässä mielessä olisi sekä kannattajien että yhteistyökumppaneiden silmissä katastrofi, jos kaksi NHL:ssä pelannutta TPS-ikonia, jotka ovat ilmoittaneet halunsa pelata Palloseurassa, suuntaisivatkin ensi kaudeksi jonnekin muualle. Siinä tulisi äkkiä Bon voyage -fiilis ja voitaisiin todeta, ettei mikään ole muuttunut.

Vaikka Sutela ilmaisikin tyytyväisyytensä Bergin lausuntojen johdosta, tosiasia on, että miehen neuvottelutaitoja mitataan nyt toden teolla. Selvää on, että Bergille ja Hurmeelle on jätettävä erittäin kova tarjous, mutta yhtä lailla selvää on sekin, että pelaajiin käytettävä rahasumma on nykyisessä taloustilanteessa rajallinen, joten kuuta taivaalta ei voida tarjota, ainakaan ilman, että taloudellinen riski kasvaa liian suureksi. Bergillä ja Hurmeella on kuitenkin taatusti ottajia muuallakin (vrt. huhut Jokereiden ja Timrån tekemistä tarjouksista) ja näin ollen he kykenevät hinnoittelemaan itsensä halutessaan erittäin korkealle.

Ei sikäli, yhtä lailla turhaa on synkistellä näin etukäteen. Kyllähän jo se, että tällaiset miehet on edes huhutasolla liitetty Palloseuraan, on jo melkoinen parannus viime vuosiin verrattuna. Ja pelaajabudjetinkaan ei tarvitse olla mikään kiveen hakattu asiakirja: jos nykyiset varat eivät tunnu riittävän tarvittaviin vahvistuksiin, on toimitusjohtajan tehtävä hankkia lisärahoitusta. Helpommin tietysti sanottu kuin tehty, mutta jotain mallia voi hakea Oulusta, jossa pelaajahankintoja on rahoitettu myymällä näiden pelipaidat täyteen mainoksia. Tämä olisi mielestäni pieni hinta siitä hyvästä, että saisimme ensi kaudella katsella Bergin ja Hurmeen edesottamuksia TPS:n paidassa.


Grainger kirjoitti:
Ei hitto, kun Kärpät haluaisi nyt eroon pikku-Killeristä. Siinä olisi loistava sentteri.

Itse en kyllä edelleenkään jaksa Sahlstedtista innostua. Äijällä tulee ensi kesänä mittariin 33 vuotta ja mielestäni näitä 30+ pappoja on turha hankkia lisää muualta kun nykyisistäkin yritetään päästä eroon. Poikkeuksen olen valmis tekemään, jos kyseessä on ehdoton kansallisen tason huippu, jollaiseksi lasken Rintasen ja varauksin Elorannan. Sen sijaan Sahlstedt ei tuohon kategoriaan mene, kuten ei myöskään vanha suosikkini Toke Virta, jonka hankkimista Tepsiin toivoin vielä viime keväänä. Samoin jos esim. Niko Mikkolalla olisi ikää muutama vuosi vähemmän, olisin kovaan ääneen vaatimassa hänen hankintaansa ensi kauden joukkueeseen. Nyt kun mittarissa on 32 vuotta, olen huomattavasti varauksellisempi. Sama pätee Teemu Elomoon. Sen sijaan täälläkin jo esillä ollut Toni Dahlman olisi mielestäni varteenotettava vaihtoehto, mikäli kolmosketjuun tarvitaan joku rutinoitunut liigajyrä. Tällä en ota kantaa siihen, onko mies saatavissa.
 

cleanhit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Ducks
Kertokaas turkulaiset miten on? Näyttikö vain siltä, että Hulkkonen pelasi puolitahallaan päin peetä viimeisessä Saipa matsissa? Kaveri tiesi lähtevänsä pois ja otti käsittämättömiä jäähyjä ja vielä elvisteli haastattelussa!
Homma on mennyt niin väärään suuntaan kuin mahdollista kun pelaajat eivät edes hoida töitään kunnolla loppuun vaan keskittyvät seuraavaan diiliin josaain vihreämmillä laitumilla!
Seuran eteen pelaaminen on vaihtunut rahan perässä juoksemiseen!?
Ammattailaisen pitäisi hoitaa työnsä kunnialla loppuun!
Huolestuttava ilmiö!
 

Annamaila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
cleanhit kirjoitti:
Kertokaas turkulaiset miten on? Näyttikö vain siltä, että Hulkkonen pelasi puolitahallaan päin peetä viimeisessä Saipa matsissa? Kaveri tiesi lähtevänsä pois ja otti käsittämättömiä jäähyjä ja vielä elvisteli haastattelussa!
Voisikos joku tehdä haastattelusta nopean referaatin? Ei tullut nähtyä haastattelua, koska olin Elyseellä. Tuli ilmeisesti Canalilta?
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Urheilulehden nettisivustolla huhuillaan Hurmetta mahdollisesti Luulajaan ens kaudeks. Leinonen olisi lähdössä pois. Yrittääkö agentti Lehto nostaa Hurmeen hintaa vaiko mitä?
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nurmijärven Peto kirjoitti:
Urheilulehden nettisivustolla huhuillaan Hurmetta mahdollisesti Luulajaan ens kaudeks. Leinonen olisi lähdössä pois. Yrittääkö agentti Lehto nostaa Hurmeen hintaa vaiko mitä?
Noi nyt on noita routtalaisten huhuja. Tossa Expressenin jutussa jossa mainitaan Jani Hurme Luulajan yhteydessä, Jamppa esitetään vaan yhtenä mahdollisuutena uudeksi ykkösmaalivahdiksi. Mistään neuvottelukontaktista ei puhuta.

Expressenin juttu siis täällä: http://www.expressen.se/index.jsp?a=550200
 
Suosikkijoukkue
TPS
Nurmijärven Peto kirjoitti:
Urheilulehden nettisivustolla huhuillaan Hurmetta mahdollisesti Luulajaan ens kaudeks. Leinonen olisi lähdössä pois. Yrittääkö agentti Lehto nostaa Hurmeen hintaa vaiko mitä?

Eiköhän kyse ole ihan realistisesta tilanteesta: Hurme (ja Berg) saavat enemmän rahaa Ruotsista kuin Suomesta. Ja jopa enemmän rahaa Suomesta seurasta X (nimeltä Jokerit) kuin TPS:stä. Kyse lopulta on siitä, paljonko ero X:n ja TPS:n tarjouksen välillä on. Todennäköisesti turhan paljon. Sääli, mutta totuus meille. Hyvää lomaa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös