Tps 2005-06

  • 262 549
  • 1 468
Tila
Viestiketju on suljettu.

stouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Re: Jämtin

Viestin lähetti Vode
Laitetaanpa tähän linkki mitä NHL:n päässä arvioidaan Jämtinistä. Arvosana 6.5B on parempi kuin Widingin vastaava 5.0C.

Täytyypä toivoa, että Andreas harrastaa myös jonkinasteista kuuluisaa Tiki Talkia. Sillä voisin kuvitella, että joltain voi mennä herne nenään kun noilla viiksillä varustettu jätkä tulee vähän tökkimään ja höpöttelee samalla korvaan vähän svedujen kielellä mahdollisimman ärsyttävällä äänellä.

Johtunee tuo paremmat arvosanat siitä että Jämtin pelaa fyysisempää peliä mitä Widing, joka siellä on enemmän haluttua tavaraa kuin kiekollinen peli, toisin kuin täällä. Katsojat itseni mukaan lukien pitävät taklauksista ja ylilyönneistä aina silloin tällöin, mutta Suomessa kiekollinen osaaminen on minusta suuremmassa roolissa, koska jopa puhtaista taklauksista saa kummasti täällä penaltia!

Tuo Voden mainitsema Tiki Talk olisi kova tempaus Jämtiniltä, siinä kyllä herpaantuu Hifki pelaajien kuin myös fanien hermo kun Jämtin alkaa viiksineen höpöttämään, siinä tulee äkkiä lättyyn ja penaltia vastustajille ja sitten rokotetaan, ainakin toivottavasti.

Itselleni on alkanut kiinnostamaan että ketää tuohon Aallon toiselle laidalle on kaavailtu? Nimiä on pyörinyt, Pärssinen, joka matkasi rahastamaan, Virta, jotenkin sellainen olo että menee meidän verkkojemme läpi naapurin lohiverkkoon, Eloranta, onko se nyt varmaa että Kuli purki sopparin ja asettuu Auraan asustelemaan? Nimillä on tietysti kiva pelata, itseäni kiinnostaisi nähdä PalloSeuran paidassa viime kaudella ipassa hyviä otteita esittänyt Steve Kariya jolla soppari loppui, taitaa vaan olla menossa ulkomaille, mutta toivotaan että tämä tarttuu jopa Jokken & kumppaneiden vesille jättämään silakkaverkkoon.

-Stouni-
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
Jämtin

Viiksekäs alkaa vaikuttamaan koko ajan paremalta ja paremmalta hankinnalta.

keskustelua siirrosta
Fan nu får vi ju inte sjunga Jämtin Jämtin ditt jävla svin :D
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
Re: Re: Jämtin

Viestin lähetti Iceberg
Niin, itse osaan ruotsinkielestä pelkästään kirosanat, joten voitko edes hieman referoida keskustelua.
Kirjoittajina on eri joukkueiden kannattajia.
"kaikki joukkueet tarvitsevat tuollaisia pelaajia"
"hinta-/laatusuhde erittäin hyvä"
"yleisön suosikki"

Eli tuntuisi olevan kunnon rotta!
 

Stounifani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tyytyväinen pitää Jokken hankintoihin olla. Varsinkin Jämtin on mielenkiintoinen nimi ja vaikuttaa Tuokon korvaajaksi vähintäänkin mainiolta. Energinen kovaa pelaava kehityshaluinen nuori laituri, joka osaa ilmeisesti tehdä tarvittaessa kiekon kanssakin jotain. Ei huono. Viime kaudella harvoja HV:n pelaajia, jotka jäivät +/- tilastossa plussalle. mm. Sahlstedt -16. Lisäksi pelasi toissa kaudella HV:n mestaruusjoukkueen ykkösvitjassa. Noh, eiköhän olla jo tarpeeksi nuoltu. Ei kannata odotella liikoja, mutta toivottavasti onnistuu Tepsissä.

Pistetääs huvin vuoksi muutama kuva: 1 2 3 4 5 6 7

Mielenkiinnolla odottelen jo ensi kauden pelejä. Ai niin, näistä tuoreimmista kuvista päätellen, saattaa olla ettei sieltä mikään Günther -viiksillä varustettu Andreas tule. Että turha sitten pettyä ;)
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
saattaa olla ettei sieltä mikään Günther -viiksillä varustettu Andreas tule. [/B]
Buu!
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Stounifani
Pistetääs huvin vuoksi muutama kuva: 1 2 3 4 5 6 7

Aika vakuuttavaa settiä Jämtiniltä noissa valokuvissa. Tanner tömisee ja aitaa kaatuu. Toivottavasti homma jatkuu myös Turkusessa, mielenkiintoinen lisä joukkueeseen.
 

Andy_McCoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itsekään en innostunut Jämtin-uutisesta, kun se tuli julki joskus ajat sitten.

Nyt kun on lukenut svedufoorumia ja nähnyt pari kuvaakin, niin kyllä tässä alkaa mielikin muuttumaan.

Innolla odotetaan Jämtinin otteita. Toivottavasti mies kustantaa omat viiksivahat ettei mene Tepsin piikkiin.
 

Kossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
PARAS SEURA
Re: Re: Re: Re: Yksi hai= 2 silakkaa

Viestin lähetti foligno
Koittakaa nyt rauhoittua näiden veskariarpajaisten kanssa.
-Vehanen. Ei mikään mestarijoukkueen maalivahti.
-Hurme. Eikö se nyt ole vieläkään selvä, että Jamppa kulkee yhä keppien kanssa.
-Thomas. Olis hyvä joo, mutta lienee faktaa, että Suomessa pelatessaan on narrien miehiä.
-Kristian Antila. Kas kun et Marko Härköstä ehdottanut

Tuli esiteltyä vaan muutamia SOPIMUKSETTOMIA nimiä. VEHANEN hakkaa lapiollakin torjuten LASSILAN mennen tullen, puhumattakaan KARJALAISESTA. SANTANEN on liian nuori, eikä omassa rosterissa ole nimeä esittää, jolla lähdettäisiin mitalipeleihin. JAMPAN olen nähnyt kylällä ilman keppejä, mutta se oli tosiaan heitto. THOMAKSELLE ei ole sopimusta ensi kaudeksi ja häntä vedetään mm. Ruotsin maille. ANTILA on ilman sopimusta.

Ulkomaalaiseen taidettaneen päätyä. JASON ELLIOT - missä olet...?

Mutta kuten todettu, puolustuksen rakentamisesta mestaruutta lähdetään tekemään. Näillä eväillä ei ensi kaudellakaan olla mitalipeleissä vaikka hyäkkäyksessä olisi sata Kulia ja Kalliota.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti Pressiboxi
Aika vakuuttavaa settiä Jämtiniltä noissa valokuvissa. Tanner tömisee ja aitaa kaatuu. Toivottavasti homma jatkuu myös Turkusessa, mielenkiintoinen lisä joukkueeseen.

Joo, mutta laitetaan nyt sen verran hanttiin ihan tavan vuoksi että tämä kaveri vie yhden ulkomaalaispaikan eikä ole mikään ratkaisu maalintekoon. Jos kerran ulkomailta porukkaa rosteriin roudataan, tulee näillä olla joku aivan kiistaton lisäarvo, kamala naamavärkki ei oikein riitä vaikka tässä tapauksessa ollaan kyllä aika likellä. Jostain syystä nykyisin näitä b-luokan jamppoja vaihdellaan liigojen välillä päittäin, aika koomista touhua. Suuruudenhulluuteni saavutti joskus sellaiset rajat että en jaksa tällaisista nimistä innostua. Paljon jää Jämtinin hankkinnan rationaalisuuden osalta sen varaan mihin rooliin hänet nakataan eli toisin sanoen vieläkö todellisia vahvistuksia tulee.

Se mitä tuossa taas kierrellen yritän sanoa on se että tämä ei saisi missään nimessä hankintojen, edes hyökkäyspään sellaisten osalta, jäädä tähän mikäli Ansas meinaa lähteä ilotulituksen kera eläkkeelle.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Här i Sverige har vi något som man kallas Sisu... eh?

Viestin lähetti Andy_McCoy
Nyt kun on lukenut svedufoorumia ja nähnyt pari kuvaakin, niin kyllä tässä alkaa mielikin muuttumaan.

Sanasta sanaan. Kaveri tuntuu paremmalta ratkaisulta kuin Widing noiden arvioiden jälkeen. Mainioita asioita plussarakkeessa, nopeus, pelinäkemys, kädet.. Ja kunnon yrityksellä saa PALJON anteeksi minun kirjoissani. Varsinkin Pleiereissä.

Jortsun mielipiteet pelaajista varmaan tulevat selville piakkoin kun tuo poikakin lainattiin tekstitv:n mukaan vielä vuodeksi jänkälle. Luontainen epäluulo nykyistä johtoa kohtaan vaan pistää miettimään onko esim. hyökkäyspään avut niinku tässä nyt? Kulin, Pärän, Kariyan tai tai vaikka Tenkratin tasoiseen kaveriin ei usko oikein riitä.

Mikäli kumpikaan svedupettereistä ei tule siihen ykköseen kuten joku saattaisi epäillä, voisi harkita Vahan laittamista vihdoin / vähitellen isompaan vastuurooliin, vaikka ei sekään nyt ehkä ihan paras vaihtoehto ole. Kakkonen voisi olla Widing-Kauppila-Jämtin ja kolmonen Aho-Lius-Alatalo. Altsin merkitystä en todellakaan vähättele, liigan parhaita av:llä esimerkiksi, mutta toisi vähän roolitusta sekä leveyttä rintamalle. Nythän meillä oli selkeästi 2 kenttää joiden aikana ainakin itse odottelin koska ykkönen tulee taas jäälle.

Edit: missä tuo Deen epä-jatkaminen on tullut esille?
En nyt äkkiseltään löytänyt mitään uutista asian tiimoilta.
 
Viimeksi muokattu:

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
Viestin lähetti Kossu
VEHANEN hakkaa lapiollakin torjuten LASSILAN mennen tullen, puhumattakaan KARJALAISESTA.

Montako playoff-voittoa Vehasella on?

Entä olisiko Lukko pelannut välierissä, mikäli Roloson olisi jäänyt omalle lomalleen?

Edes HIEMAN perspektiiviä spekulaatioihin.

Eronen, Paukkunen, Seikola. Ei ihan ihannetrio kassarillekaan.

Lassilaa on viime vuoden finaalien jälkeen lyöty tällä palstalla liikaa. Pitäisin Teemun tulevaisuudessakin, sillä olen nähnyt mihin mies pystyy kunnossa ollessaan.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti kausi
Se mitä tuossa taas kierrellen yritän sanoa on se että tämä ei saisi missään nimessä hankintojen, edes hyökkäyspään sellaisten osalta, jäädä tähän mikäli Ansas meinaa lähteä ilotulituksen kera eläkkeelle.

Juu ei. Tepsillä on tällä hetkellä rosterissaan puolitoista kakkosketjua, puolitoista kolmosta ja yksi vitonen, eikä ykkösveskaria lainkaan.

Ei tuolla pyttyä ihan ensimmäisenä välttämättä tavoitella. Kärki puuttuu ja profiilipakit (miinus Kiprusoff). Ja muistetaan, että ainakin Kärpät ovat vahvoja myös ensi kaudella.
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Kyllä aika mielenkiintoinen kaveri tuo Jämtin tosiaankin on. Aineksia on todelliseksi kulttipelaajaksi Turkusessa. Tuo väriä kentälle ja tehojakin löytyy. Kunpa olisi jo menneelläkin kaudella ollut joku hieman väriä mukaan tuova jamppa rosterissa. Olisi matseissa viihtynyt aivan eri tavalla, vaikkei menestys olisi kummoisempaa ollutkaan.

Ne viikset kaverin tarvii kyllä kasvattaa takaisin!
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
Viestin lähetti Grainger


Nurminen - Aalto - Korpikoski

Lauri Korpikoski = seuraava Tomi Kallio!!
Niin tiedä sitä, mutta ainakin 20v. leijonissa mieheen luotetaan ja saa vastuuta. Suomi otti kevään ainoan voittonsa tsekeistä ja kaksi maalia ampunut Korpikoski valittiin Suomen parhaaksi pelaajaksi, By Suomen JKL

http://www.finhockey.fi/taustasivut/artikkeliarkisto/?num=123566


Rosteri alkaa olla aika täynnä ja loput vähät rahat olisi syytä laittaa maalivahtiin ja kärkipakkiin.
Kun vertaa tämän hetken hyökkäystä ja pakisto+mv niin peräpää vuotaa kuin entisen emännän ..........

En jaksa uskoa Fantysy-draftien toteutumiseen ja sakicin+kumpp. tulemiseen. Uskon siihen että Hannu saa vanhoista konkareista (Kaitsu, Aalto, Altsi, Vahalahti, Lius) ja tuoreimmista kavereista (Kake, Widing, Jämtin) uusia tehoja sekä kykenee nostamaan ainakin yhden kaverin (Aho, Korpikoski, Pulliainen) kolkuttelemaan hyvää kansallista tasoa

Odotellaan että Jortikka on käynyt hammaslääkärissä ja pahin pettymys on vaihtunut mestaruusnälkään.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti Pressiboxi
Juu ei. Tepsillä on tällä hetkellä rosterissaan puolitoista kakkosketjua, puolitoista kolmosta ja yksi vitonen, eikä ykkösveskaria lainkaan.

Taas samaa mieltä, tällä hetkellä tuntuu vaan tunnelmana olevan se että Hannu Jortikka on sellainen poppamies että aina kun valmentaa palloseuraa tulee mestaruus. Tämän lisäksi esim näiden svedupetterien osalta vallitsee olettama että niiden on pakko olla vahvistuksia, ulkomaiset nimet jne. Tosiasiassa nuo kaverit eivät ole käytännössä tällä hetkellä yhtään mitään. Voivat tulevaisuudessa kehittyessään olla, mutta tällä hetkellä heidän varaansa ei voi jättää vastuuta voittamisesta.

On aivan älytöntä kuvitella etteikö muihin joukkueisiin tulisi myös liikettä, tietysti molemmansuuntaista mutta esim Kärpiltä voidaan hyvin hoidetun toimintansa johdosta odottaa taas kovia nimiä.

Milloinkohan Jortikan pesti varmistetaan virallisesti? Hannu itse väistelee taas asiaa ilmoittamalla aamun Hesarissa menevänsä seuraavaksi hammaslääkäriin, mikä voikin olla ihan tarkoituksenmukainen ratkaisu jos ajattelee että pienemmät päänsäryt kannattaa hoitaa alta pois ennen kuin tutustuu uuteen rosteriinsa.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
Viestin lähetti Pressiboxi
Juu ei. Tepsillä on tällä hetkellä rosterissaan puolitoista kakkosketjua, puolitoista kolmosta ja yksi vitonen,


Täytyy puolustaa Nurmistä tällä kertaa. Parivaljakko Nurminen-Aalto on kyllä hyvää++ tasoa SM-liigassa eikä tilanne mielestäni ole mitenkään paha.
Tosin TPS:lla on todennäköisesti taas ensi kaudella 2-3 jamppaa ratkaisuketjuista loukkaantuneena keväällä, joten kärki (maalinteko) on kyllä kapea.
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Viestin lähetti Rosoh
Täytyy puolustaa Nurmistä tällä kertaa. Parivaljakko Nurminen-Aalto on kyllä hyvää++ tasoa SM-liigassa eikä tilanne mielestäni ole mitenkään paha.

Täytyy vähän heittää skeptisyyttä kehiin. Kaverit ovat kyllä pettämättömiä runkkarissa, mutta mestaruutta he eivät tuo. Sitä varten tarvitaan kovempia ukkoja.

K
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Näillä mennään?

Kai Nurminen-Antti Aalto-Daniel Widing
Ville Vahalahti-Jari Kauppila-Mika Alatalo
Andreas Jämtin-Joni Lius-Lauri Korpikoski
Arttu Virtanen-x-Matti Aho
Tuukka Pulliainen

Hiljaista on ensi kaudellakin sekä menestyksen että yleisön suhteen, jos näillä todellakin mennään. Keskinkertaisuuksia keskinkertaisuuksien perään ja sitten taas keväällä mietitään, miksei pelaajat saa kiekkoa laitettua edes tyhjään maaliin...
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
Viestin lähetti Kaiser Soze
Täytyy vähän heittää skeptisyyttä kehiin. Kaverit ovat kyllä pettämättömiä runkkarissa, mutta mestaruutta he eivät tuo. Sitä varten tarvitaan kovempia ukkoja.

K



Kiitos Jukka kuluneista kahdesta vuodesta vaikkei sitä kiimaa riittänyt kuin vuodeksi.

Vice versa....


En tiedä olenko vaan hölmö henkilöpalvoja mutta uskoni Hannuun ei horju [vaikkei 1. kaudella mestaruutta tulisikaan :=)]


Edit: ä==>ö
 
Viimeksi muokattu:

Morgoth

Jäsen
Viestin lähetti Kaiser Soze
Täytyy vähän heittää skeptisyyttä kehiin. Kaverit ovat kyllä pettämättömiä runkkarissa, mutta mestaruutta he eivät tuo. Sitä varten tarvitaan kovempia ukkoja.
K

Tässä oikeastaan TPSn ongelma onkin. Nurminen, Aalto, Alatalo, Lius yms. Miehet ovat pelanneet hyvin TPSssä vuosia sitten, mutta valitettavasti aika ajanut jo vähän ohi. Onko oikeasti enää nälkää mestaruuteen? SM-liiga tasolla edelleen ihan kelvollisia kunhan saisivat jotain tukea myös kolmoselta ja neloselta. Vähän huolestuttaa, jos ensi kauden ykkössyömähammas on taas kaksikko Nurminen-Aalto.

Ainakin olen ihan tyytyväinen siihen vaihteluun, että Mestäranta, Tuokko yms. ovat korvattu noilla ruotsalaisilla. Tosin vahvistuksia pitäisi saada myös meidän ykköseen. Tyyliin "Pärssinen"/"Eloranta".

Ei hyökkäys toki ole "ihan" mestaruusaineista, mutta vielä hirveämpi on puolustus. Eronen, Paukkunen, Seikola... Haloo Ruissalo?!?! n. 50 % pakeista on ns. "täyttä paskaa". Joku helvetin Igninla siellä hyökkäyksessä pitäisi olla, että saisi korjattua edes puolet siitä tuhosta jota esim. Eronen&Paukkunen kaksikko aiheuttaa jäällä ollessaan. Pahimmissa tapauksessa puolustukseen tulee vain "Schneider" ja se on siinä eikä maalivahtiosastollakaan tehdä mitään.
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Viestin lähetti Rosoh
En tiedä olenko vaan hölmä henkilöpalvoja mutta uskoni Hannuun ei horju [vaikkei 1. kaudella mestaruutta tulisikaan :=)]

Niin, kaksi mestaruuttahan kolmen vuoden sopparilla riittää :)

Jortikan kuva minullakin on sängyn päädyssä, eikä edes finaalitappio saanut Joren sädekehää himmenemään, kun tietää miehen huolet ja murheet tällä hetkellä.
Tavallaan Jortsu sai yhden uudenkin sulan hattuun lisää. Jortikan valmennuksesta ja koulusta tuli uusi mestarivalmentaja sm-liigaan. Meriitti sekin.

Morgoth tuossa yllä ongelman jo kertoilikin. Näillä miehityksillä ei Turkuun saada minkäänlaista kiekkonostetta aikaan, vaikka Jortikkakin siihen omalla osallaan panosta antaa. Kuitenkin kaukaloon tarvitaan myös jonkinlainen tähti. Tässä rosterissa ei sellaista ole. Viimeinen tähti joukkueessa, jos Sakua ei lasketa taitaa olla... öööh... Fido? Tämänkin staran lento oli hyvin hyvin vaisu.

Kauas menee kyllä viimeiset yleisömagneetit muistoissa.. Tsekatkaahan muistisyövereistä vuodet 1988-2001. Noihin vuosiin verrattuna nykyinen TPS on täydellinen HMV-joukkue, joka starojensa ja mahdollisuuksiensa puolesta on samaa luokkaa, kuin Lukko, Ilves tai tai..

Puollustuksesta en edes ala, se on on niin karua kerrottavaa.

K
 

alatalo89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miksi kaikki kirjoittajat kritisoivat Seikolaa tällä palstalla? Seikola osoitti runkosarjassa kehityksen merkkejä ja en yllättyisi jos Seikola vihdoinkin ensi kaudella tekisi sen läpimurtonsa mitä tässä ollaan odoteltu. Täytyy kuitenkin myöntää että pleijareissa Seikola oli susipaska, mutta Seikola joutui todella kovaan paikkaan Kiprun korvaajaksi ykköspakkipariin ja luulen että se haittasi Seikolan keskittymistä ja näin ollen huononsi Markuksen pelin tasoa.
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Viestin lähetti alatalo89
Täytyy kuitenkin myöntää että pleijareissa Seikola oli susipaska, mutta Seikola joutui todella kovaan paikkaan Kiprun korvaajaksi ykköspakkipariin ja luulen että se haittasi Seikolan keskittymistä ja näin ollen huononsi Markuksen pelin tasoa.

Eli toisin sanoen miehestä ei ollut lunastamaan odotuksia?

Treeniä, treeniä ja treeniä. Ehkä sitten.

K
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös