TPS – JYP La 11.12.2004

  • 6 053
  • 50

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Molemmille joukkueille viimeinen ottelu ennen joulutaukoa. Sekä Tepsillä, että JYP:llä on allaan voitokkaat kamppailut. TPS joutui taistelemaan Saipan kanssa tosissaan ja voitto irtosikin vasta jatkoajalla. JYP puolestaan nautiskeli kotiyleisönsä edessä nöyryyttäen Bluesia maalein 6-3. JYP sai poikki viiden ottelun mittaisen tappioputken ja tulee varmasti kovalla tahdolla Turkuun mittaamaan isäntien taidot.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa aikaisemmin. Molemmat ottelut on TPS vienyt nimiinsä. Turussa voitto lohkesi varsinaisella peliajalla, mutta Jyväskylässä jouduttiin rangaistuslaukaus kilpailuun, jossa TPS:n Kai Nurminen ratkaisi ”lisäpisteen” Tepsille.
Tällä hetkellä TPS:n peli on kaikkea muuta kun uomissaan. Oman pelisysteemin noudattaminen ja pakan pysyminen kasassa täydet 60 minuuttia tuntuu tuottavan suuria vaikeuksia illasta ja ottelusta toiseen. Ottelun sisällä otteet heilahtelevat aivan liikaa ja siinä on pelaajilla niin kuin valmentajillakin paljon työsarkaa, jotta peli saataisiin aukeamaan paremmin. JYP ei myöskään ole vakuuttanut viime aikoina lukuun ottamatta voitokasta Blues-peliä. Viiden ottelun tappioputki söi varmasti pelaajien itseluottamusta ja joulutauon odotus saattoi olla jo monen pelaajan mielessä. Turkuun JYP satsaa varmasti kaikkensa ja yrittää tosissaan napata toisen voiton putkeen.

Vakuuttavia TPS-pelaajia ei viime aikoina liioin ole kaukalossa luistellut. Marko Kiprusoff on mainitsemisen arvoinen takuuvarmalla pelillään. Pisteitäkin tulee mukavasti ja puolustajien pistepörssin piikkipaikka lähestyy ”kostajalle” koko ajan. Tehoista osoituksena viime pelissä nakutetut 1+1 ja kun pisteenä iin päälle maali tempaistiin jatkoajalla. Matti Aho on toinen pelaaja, jonka peliä voi kehua. Tehoja mies ei liiemmin tee, mutta yritys ja hirmuinen tsemppi kaukalossa korvaa sen. JYP:n pirteitä ilmestyksiä ovat ainakin olleet kovia tehoja tehtaillut Jarkko Immonen, joka löytyy liigan pistepörssistä sijalta kaksi. Puolustaja Jari Korhonen on myös ollut pelipäällä ja pisteitä on syntynyt hänellekin mukavasti Immosen kentän puolustuksessa.

TPS:ltä ovat loukkaantuneina edelleen sivussa ovat Mikko Kankaanperä ja Marko Tuokko. Muuten rosteri on pysynyt jokseenkin samana jonkun aikaa. Silti meno kaukalossa ei tunnu sujuvan odotetulla tavalla. Liian monella miehellä on asennepuolella petrattavaa. Tahtoa täytyisi kaivaa esiin enemmän ja peliin tunnetta mukaan. Ottaisivat mallia valmentajastaan, joka elää tunteella peleissä niin kuin pitääkin. Maalivahdeista on vaikea sano kumpi Tepsillä pelaa. Lassilalta kohtuu peli Saipaa vastaan, joten voisi ounastella häntä tolppien väliin. JYP:n maalivahdin valinta otteluun on myös arvoitus. Nikkilää ja Wallinheimoa on peluutettu molempia. Saa nähdä kumpaan veskariin valmentaja Alatalo luottaa tässä ottelussa.

Kummankaan joukkueen tahtotasossa ei pitäisi olla vikaa tässä ottelussa. Peli on viimeinen ennen taukoa, joten yhtään mitään ei tarvitse säästellä. Kaikki vain likoon ja taklauksia ja kovaa luistelua molemmilta. Tasainen ottelu tästä todennäköisesti tulee samoin kun viimeksi oli Turussa ja myös Jyväskylässä. Maalivahtien panos korostuu tasaisissa otteluissa ja se osasto on tasavahvaa joukkueiden välillä. Erikoistilanteissa molemmilta löytyy myös ratkaisuvoimaa. Toivottavasti joukkueet tarjoavat hyvän kiekkonäytelmän yleisölle ja näin ollen päästäisiin viettämään joulutaukoa iloisissa tunnelmissa.
 

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joulutaukoa edeltävä ottelu on AINA kauden tärkein. Jos kuokkaan tulee, joulufiilis on pilalla. Jos taas voitto onnistutaan vääntämään, on joulu juhlista jaloin.

Hivenen harmittaa, kun itse en ole tähän JYP-fanien yhdistettyyn pelireissuun ja faniristelyyn lähdössä. Se johtuu vain ja ainoastaan siitä, kun huonoihin tapoihini kuuluu se, etten ole kovin hanakka pyytämään apua muilta. Tässä tapauksessa apu olisi tarkoittanut valvojan hankkimista risteilylle, kun oma ikäni ei viikonloppuristeilyihin vielä riitä. Sitten kun tuota asiaa aloin järkätä, olivat paikat jo menneet. Mutta johan tässä jo keväällä oltiin niin ikään JYPin fanisteilyllä ja vain puolitoista kuukautta sitten toisella risteilyllä, joten eipä tuo siinä mielessä niin hirveästi harmita.

Itse pelistä uskon tulevan tasaisen väännön, joka voisi mennä vaikkapa jatkoajalle tilanteesta 2-2. Rankkareita ei tarvita, vaan voittomaalin iskee joko Kai Nurminen tai Jari Korhonen. Näin kertoo kristallipalloni.
 

peski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
TPS - JYP


Raportissa pieni asiavirhe: JYP:in ns. "tykkimies-kentästä" Virtasen Antti on kyllä Turun poikia, mutta Jarkon kotipaikkakunta on ihan Rantasalmi. (Edit. Eihän siinä virhettä ollutkaan, kuten Pee seuraavassa viestissä mainitsi.)

Mutta peliin, JYPin ja TPSn edellinen kohtaaminen oli meikäläisen silmiin ihan hyvää hokia, maalit vain jäivät vähiin.
Nyt ollaan taas nokat vastakkain, kun edessä on viimeinen kierros ennen joulutaukoa. JYP pelasi Espoolaisia vastaan torstain pelissä kelpo 2-erän ja tärkeät pisteet onnistuttiin näin hankkimaan. Alatalo taisi radiohaastatelussa jotain puhuakkin, että "nyt on helpompi lähteä Turkuun" tjsp. Jokainen piste on kuitenkin playoff-haaveiden kannalta tärkeä eli asenteella on jyväskyläläisten lähdettävä.

Steve Martinsin johtama kakkoskenttä koki viime peliin suuria muutoksia, kun neloskentässä hyvää kautta pelanneet Jääskeläinen ja Hytönen siirrettiin herran laidoille. Uudessa nelosessa puolestaan esiintyi vahvasti nuori Filip Riska, joka korvasi sairastunutta(?) Mikkosta. Mielenkiinnolla odotan mikä on Riskan ja ketjujen kohtalo huomenna - Matti ei haastatelussa tuntunut olevan vielä ihan tyytyväinen. Maalille varovasti veikkaisin Wallinheimoa. Sosiaalipeluutus kunniaan.

Pelit tepsiä vastaan Turussa ovat aina olleet hankalia ja helppoa ei luultavasti ole huomennakaan. Erityisesti vanhat parrat Nurminen & Kiprusoff aiheuttavat pelotetta kuteineen. JYPin kannalta todella toivon, ettei rankkareille asti tarvitse mennä.

Joulun odotuksen kunniaksi voitaisiin ottaa pisteet kotiin ja sen jälkeen keskittyä laivalla juhlimiseen.
 
Viimeksi muokattu:

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Re: TPS - JYP

Viestin lähetti Pezki
Raportissa pieni asiavirhe: JYP:in ns. "tykkimies-kentästä" Virtasen Antti on kyllä Turun poikia, mutta Jarkon kotipaikkakunta on ihan Rantasalmi.

Ainakaan minun silmiini ei osunut, että ennakossa, ei muuten raportissa, olisi mainittukaan Immosen olevan Turun poikia. Siinä vain kerrottiin, että Jarkko on aikanaan vaikuttanut (lue: pelannut) Turussa, mikä pitää paikkansa.
 

peski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Re: Re: TPS - JYP

Viestin lähetti Pee
Ainakaan minun silmiini ei osunut, että ennakossa, ei muuten raportissa, olisi mainittukaan Immosen olevan Turun poikia. Siinä vain kerrottiin, että Jarkko on aikanaan vaikuttanut (lue: pelannut) Turussa, mikä pitää paikkansa.

Hoh, näköjään meikäläisen lasit hommattava. Hyvä että tuli selväksi.
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mikkosella oli torstaina mahatauti ja jos se on parantunut, luulisin hänen ottavan Riskan paikan nelosketjussa. Vaikka Riska on lupaava pelaaja, niin kyllähän Mikkonen häntä parempi on. Voima Riskalla varmaan riittäisi liigaan, mutta ainakin torstaisessa liigapelissä hän vaikutti aika hitaalta liigapelien tempoon.

Nyt olisi ihan hyvä mahdollisuus käydä hakemassa vaikka vierasvoitto Turusta, kun alla on hyvä peli ja TPS:n peli ei ole ihan uomissaan. Harvemmin kuitenkaan JYP on pystynyt säilyttämään onnistuneen pelin esityksiä myös seuraavaan otteluun, joten todennäköisempää on, että pelistä tulee vaikea ja ainakin JYP tekee vähän maaleja. TPS sitten toivottavasti myös, että olisi mahdollisuuksia pisteisiin.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Kenellekään ei varmaan liene yllätys, että voittopelin jälkeen JYP vaihtaa maalivahtia. Eli Wallinheimo pelaa huomenna Turussa.

Mikkosen tilanne ratkeaa aamulla, Riska lähtee Turkuun mukaan.
Poissa ei siis liene kokoonpanosta kuin epäonnensoturi Tenkanen.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPin ei pitäisi ainakaan kannustuksen puutteeseen kaatua, täältä kun on lähdössä yhteensä seitsemän bussia jengiä kohti Turkkusta.

Itsekin näkisin, että nyt on hyvät saumat vierasvoittoon: Tepsin peli on takkuillut ja toisaalta JYP sai torstaina mukavasti hanojaan auki Bluesin kustannuksella. Erityisesti ilahdutti se, että Martinsin ympärille kasattu ketju näytti onnistuneen etenkin Martinsia piristävällä tavalla. Näin ollen vastuu jakaantuu muillekin kuin maestro Immosen kentälle.

Sinkku maalissa. No, eikös Wallinheimon peliajan perään ole täällä yksi jos toinenkin huudellut. Tuo maalivahtien tasainen peluuttaminen ei pitäisi olla enää kenellekään yllätys. En jaksa enää mouhota sen perään, onko se oikein vai väärin. Toivottavasti vain Sinkku malttaisi jättää ne pelleilyt vähemmälle, ettei taas ropisisi jäähyminuutteja ihan turhasta. Mikään ei voi olla raivostuttavampaa kuin se, että oma veskari ottaa idioottimaisilla tempauksillaan joukkueelleen alivoiman. Muutoin kyllä Wallinheimoa arvostan.

Mutta illalla nähdään. Mukava poiketa taas Turku-hallissa, jossa kohtelu vierasfaneja kohtaan on ollut suorastaan kohteliasta. Länsirannikolla on vähemmän miellyttäviä vierashallejakin..
 

MLa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk jo 30 v
Onhan perin selvää, ettei TPS kykene tänään JYPiä kaatamaan. Immonen tehnee 3-4 maalia ja virtanen lupaili noin 6:ta maalia illalle.
Egyptiläinen puolestaan aloittaa joululomansa nollapelillä.
Se siitä.
 

Andy_McCoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Minä vannon Marko "Alistaja" Kiprusoffin ja Matti "Liiskaaja" Ahon nimeen.

Aho pistää pienen Virtasen levyksi eikä sääli muitakaan. Laidat ryskyy ja ennenkaikkea puhtailla takleilla.
Hulk who?

Alistajan suhteen kelkkani on kääntynyt täysin. Pidin hankintauutista silloin joskus huonona, mutta tällä hetkellä arvostan kaveria korkeammalle kuin koskaan aikaisemmin. Älykästä peliä vaikka ei raamikas pakki olekaan. Hyökkäyspäässä aina vaarallinen.

JYPin voitonavaimet ovat pitkälti Immosen ketjun, Paukkusen ja Erosen varassa. Ei sovi myöskään unohtaa Nurmisen herkkupasseja.


Sitten pakollinen tulosveikkaus :
TPS 4-1 JYP

Jep, nyt on positiivinen fiiwis.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Mitään järkevää ei kykene matsista sanomaan eilisen kaatamisen jäljiltä, mutta kaitsun olisi syytä paikata tuo namusyöttö jonka banhamille antoi viime kotiottelussa. Ja eiköhän ventti tänään loistakkin...
 

Annamaila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä mulla on nyt aika paha fiiwis tämän iltapuhteen osalta, eikä johdu eilisistä pukkijuhlista, Vanha Len. :)

Tepsin peli on kyllä ollut aika karmeaa katsottavaa tässä jonkin aikaa, eikä nyt tunnu toimivan kunnolla oikein mikään. Kun Kaitsu vetää upean rannarin, seuraavassa vaihdossa tulee hirvittävä harhasyöttö vastustajan lapaan. Tuo ehkä kuvastaa tämän hetken peliä. Tauko tulee mainioon aikaan. Saadaan ehkä jopa kenties mahdollisesti sairastupaakin tyhjennettyä.

Homma menee tänään JYPille 2-4. Samoin katsomossa, jossa on 8-kertainen määrä JYP-kannattajia TPS:n kannattajiin verrattuna. Ja ne vähäiset TPS-kannattajatkin ovat krapulassa eilisen jäljiltä. Rumpu ja huutaminen voivat olla aika tuskaa tänään osalle... :)
 

Anders

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS tänään

35 Teemu Lassila, Maalivahti AK
37 Tuomo Karjalainen, Maalivahti

1. kenttä

22 Markus Seikola, Vasen puolustaja AK
2 Marko Kiprusoff, Oikea puolustaja AK

21 Kai Nurminen, Vasen laitahyökkääjä AK
14 Antti Aalto, Keskushyökkääjä AK
42 Tyler Bouck, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

45 Markku Paukkunen, Vasen puolustaja
51 Jiri Vykoukal, Oikea puolustaja

28 Ville Vahalahti, Vasen laitahyökkääjä
33 Jari Kauppila, Keskushyökkääjä
30 Mika Alatalo, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

12 Kimmo Eronen, Vasen puolustaja
55 Antti Hulkkonen, Oikea puolustaja

10 Tomi Sykkö, Vasen laitahyökkääjä
18 Joni Lius, Keskushyökkääjä
44 Matti Aho, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

8 Simon Backman, Vasen puolustaja
31 Markus Ojala, Hyökkääjä

39 Arttu Virtanen, Vasen laitahyökkääjä
15 Matias Metsäranta, Keskushyökkääjä
29 Lauri Korpikoski, Oikea laitahyökkääjä

Markku jatkaa kakkosparissa. Ei ymmärrä. The Marko jatkaa pisteiden tekoa ja Ahon Masa taklaa. Muuta kivaa ei taida tänään tapahtua. Semmonen fiiwis vaan on. Eli olen kyykyssä jo ennen ottelua. Huoh.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
JYP tänään

www.sm-liiga.fi vahvistaa JYP:n kokoonpanon illalle.

JYP

50 Tommi Nikkilä, Maalivahti
72 Sinuhe Wallinheimo, Maalivahti AK

1. kenttä

5 Miika Huczkowski, Vasen puolustaja AK
58 Jyri Marttinen, Oikea puolustaja AK
11 Carlo Grünn, Vasen laitahyökkääjä AK
27 Janne Hauhtonen, Keskushyökkääjä AK
23 Ossi Louhivaara, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

38 Jari Korhonen, Vasen puolustaja
6 Petri Virolainen, Oikea puolustaja
40 Jaakko Uhlbäck, Vasen laitahyökkääjä
26 Jarkko Immonen, Keskushyökkääjä
42 Antti Virtanen, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

20 Tommi Kovanen, Vasen puolustaja
33 Duvie Westcott, Oikea puolustaja
17 Jari Jääskeläinen, Vasen laitahyökkääjä
21 Steve Martins, Keskushyökkääjä
15 Juha-Pekka Hytönen, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

39 Ilkka Vaarasuo, Oikea puolustaja
24 Tuomas Mikkonen, Hyökkääjä
13 Filip Riska, Vasen laitahyökkääjä
16 Arsi Piispanen, Keskushyökkääjä
12 Ilari Filppula, Oikea laitahyökkääjä

13 hyökkääjää ja 7 puolustajaa, Mäenpää ei näemmä ole päässyt takaisin joukkueeseen sisälle, joten lieneekö niissä huhuissa totta, mitä täälläkin on huhuttu.

Jotenkin ei taas oikein ymmärrä noita pakkipareja, Korhonen - Virolainen tietysti on kiveen hakattu, mutta miksi ihmeessä joukkueen huonoimpiin omassa päässä kuuluva Kovanen pelaa jatkuvasti toisen hyökkäävän pakin, Westcottin parina. Sitten taas joukkueen parhaat puolustavat pakit pelaavat parina. No onhan tähän peluutusratkaisuiden kummallisuuteen Alatalon aikana tottunut.

Ja lopuksi vielä kaikkien haluama tieto illan tuomareista.

Pää- ja linjatuomarit

Reijo Ringbom, Päätuomari
Antti Orelma, Linjatuomari
Ilkka Salminen, Linjatuomar
 
Viimeksi muokattu:

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kaukana ovat ne ajat jolloin vastaavaan otteluun lähti junalla Jyväskylästä 1000 kannattajaa. *huokaus*
Nykyisellään 6-8 bussilastillista faneja on kelvollinen saavutus.

Olisiko mahdollista, että JyP onnistuisi pelaamaan kaksi hyvää peliä peräkkäin?
Ainahan sitä toivoa voi.

Veikkaus: TPS- JyP 3-5
Voittomaali Filip Riska.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Joulutauko häämöttää ja viimeinen peli ennen sitä olisi vielä jäljellä ja siinä TPS saa vieraakseen Jypin.

Nyt ei tarvi säästellä energiaa seuraavaan matsiin vaan nyt voidaan iskeä viimeisetkin voiman rippeet kehiin ja taistella loppuun saakka. Tepsillä on viimeisimmät pelit ratkenneet kolmannessa erässä ja ovat ratkenneet vastustajan tekemiin maaleihin ja sitä kautta on johtoasemat menetetty. Nyt pitäisi pystyä myös se kolmaserä pelaamaan kunnolla ja mahdollinen johtoasema pitämään tai tappioasema kääntämään voitoksi.

Tepsi lähtee samalla kokoonpanolla tähän peliin kuin edelliseenkin otteluun. Tepsin on pystyttävä tiivistämään puolustustaan siitä mitä se on viime peleissä ollut ja välillä ollaankin omassa päässä oltu todellakin pahassa pyörityksessä eikä vastustajaa olla saatu aisoihin. Hyökkäyspäässä tarvittaisiin myös hieman lisää tarkkuutta viimeistelyyn niin voitto pelistä olisi mahdollinen.

LT TPS-Jyp 2-1
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Puolenpäivän aikaan lähti täältä Jyväskylästä linja-autokaravaani kohti Turkua. Se että en ole tällä hetkellä matkalla kohti Turkua on omaa hölmöyttä/hitautta GRRRR, ARGHHH jne.
Lähtijöitä tälle reisulle olisi varmasti ollut enemmänkin kuin 271 kpl jotka nyt pääsivät mukaan (= Vitun Viking Line!).
Joka tapauksessa täytyypä tässä aloittaa valmistautuminen illan matsiin alkoholipitoisia juomia nauttimalla. Koska on hyvinkin (Toivottavasti!) mahdollisuuksien rajoissa että Ölisee-areenalta saan "muutaman" TXT-viestin tyyliin: "Täällä on kivaa, olisitpa sinäkin täällä"
Pelistä tulee toivon mukaan tasainen vääntö jonka Jyppi voittaa.

JK. "Jyppifanien kannustus on raivoisaa" by Kari Tyni

J.J.K. " Huuto on mahtavaa Jypin kannattajien osalta"
 
Viimeksi muokattu:

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Elämä on ihanaa!

Kiitos JYP!


Olipahan vaan voitto, todella tärkeä sellainen. En ennen pelin alkua ihan olisi uskonut kolmeen pisteen voittoon, mutta niin vaan pojat sieltä tuli ja nappasi sen. Kerrassaan uskomatonta! Ja paikalla olleet JYP-fanitkin pitivät radiosta kuunneltuna ääntä todella hyvin. Mikäs tässä on joulutauolle lähteä, voitto lämmittää mieltä paljon enemmän, kuin tappio.

Hienoa.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiitos JYP! Todella makea voitto, nyt on joukkueen ja myös fanienkin mukavempi lähteä joulun viettoon. Paikan päällä olleesta faniryhmästä oli varmasti todella suuri apu johdon pitämiseen loppuun asti, upean kuuloista meininkiä oli. Nämä kaksi viimeistä voittoa paikkasivat hieman heikohkoa syksyä JYP:ltä. Eipä tässä muuta.
 

peski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Hienoa JYP!

Hieno voitto ja ipan kanssa tasoihin!

Oli muuten näin radiosta kuultuna melkoinen meteli - eikä siitä todellakaan vastannut TPS-fanit. Tunnetta oli ihan kotikatsomoon asti ja se näkyi myös IRC-kanavalla. Tästä on hyvä lähteä tauolle ja sen porukan siellä risteilemään.
Nyt kaduttaa, kun ei tullut lähettyä.

Immonen ilmeisesti oli jälleen ottelun hahmo. Kuten sanottu, nyky-JYP taitaa elää ja kuolla Immosen mukana. Sinkkukin ollut vaihteeksi hyvässä torjunta-vireessä, mikä on positiivista. Ringblomilta ilmeisesti jonkinlaista arpomista, vai liekö kyseessä olleet Tynin värilliset lasit - paikalla olleet kertokoon tarkemmin.

Nyt on hyvä fiivis, syyskausi oli vuoristorataa pitkillä laskuilla, mutta tauolle päästiin voitollisesti. Kiitos JYP ja hyvää joulua kaikille!
 
Viimeksi muokattu:

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Vauhdikasta hokia ja onnittelut jypille. Piditte mukavasti tunnelmaa yllä hallissa. Hyvää laivareissua ja ennenkaikkea hyvää joulua kaikille.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Joo, ilmeisesti näillä tepsiläisillä on pää pipinä, kun ei kukaan tänne kirjoittele.

No, turpaan tuli, mutta se on jo tuttua. Julma-Marko on niin pirun julma! Puolustajien pistepörssin kärkeen! Ja oli muuten jokaisen maalin syöttäjänä Antti. Ikävä kyllä väärän Antin joukkue teki enemmän maaleja. Kolmannessa erässä oli ihan kivasti ylivoimaa, mutta...

Eikös J. Immoselle voisi tehdä sopimuksen ensi kaudesta, jos poika haluaa lähteä etsimään uusia haasteita. Jokke, hereillä nyt!

Onnea muuten Jyväskylään. Vaikka tämän hetken TPS:n voittamista nyt ei voi kovin kovana suorituksena pitää.
 
Viestin lähetti Grainger
Eikös J. Immoselle voisi tehdä sopimuksen ensi kaudesta, jos poika haluaa lähteä etsimään uusia haasteita. Jokke, hereillä nyt!

Luulen että Jarkko ei tule Turkuun muuten jollei makseta "tähtitieteellistä" palkkaa.

Paikalla olleilta raporttia kiitos! Oliko palloseura taas munaton? Jukalla on varmaan lahjalistassa yksi toive: taikuri, joka taikoo uusia äijiä rosteriin.

Onnittelut Jyväskylään! Teillä on yksi Suomen liigan parhaimmista hyökkääjistä. Sääli että meillä on niin hyvä joukkue täynnä pappoja, muuten kaveri(Immonen) mahtuisi
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Grainger
Joo, ilmeisesti näillä tepsiläisillä on pää pipinä, kun ei kukaan tänne kirjoittele.

Pipinä joo, vitutuksesta. Kolme viimeistä matsia on ollut TPS:n osalta sellaista sontaa että alkaa kiinnostus loppumaan kokonaan koko touhuun.

Maalinteko takkuaa ja pahasti, pakit tekevät maaleja tällä hetkellä enemmän kuin hyökkääjät, mutta unohtavat samalla puolustaa.

On varmaan erittäin mielekästä katsoa pelejä, joissa maaleja tulee TPS:n toimesta 1-2 per peli. Vauhdikasta kiekkoa, TPS.

Onko Narvanmaa ihan oikeasti näin tyhmä äijä, että ei vieläkään näe mitään ongelmaa asiassa, vai eikö miestä kiinnosta? Onko Narvanmaa se henkilö, joka ajaa TPS:n liigan huipulta keskikastiin, ja kenties jopa jumbojen joukkoon? Onko mies TPS:n seuraava "Juhani Tamminen"? Ylireagointiako? Ehkä..tällä menolla kuitenkaan ei.

Millä ilveellä halliin oli tänään saatu yli 7000 ihmistä??

Näillä mennään, tai sitten ei (myydään parhaat pois).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös