TPS - Ässät 14.3.2002

  • 3 051
  • 43

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sitkeä 1-0 johto - paikkoja on, ei mistään sisälle...

Tuomarit on taas sitä samaa luokkaa kuin edellisissäkin peleissä - mihin se siitä muuttuisi:confused:

Toivottavasti 2 pistettä tulee...

edit:

2-0:D :D
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lopputulos 2-1! Vaikeeta oli mikä on ihan ymmärrettävää - asennetta on vähän vaikea hakea tällaisiin peleihin. Tärkeintä on voittaminen.

Tepsin ja Jokereiden tilannen menee mielenkiintoiseksi - kyllähän meille kolmaskin sija kelpaa, jos se annetaan:confused:
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Fc Lahti, Manchester United, La Lakers
Toinen kerta?

kun tuli tällä kaudella jäähy leikkaamisesta? ei mikään tärkeä pointti mutta ihmetyttää toi jäähy...
 

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti t4
Lopputulos 2-1! Vaikeeta oli mikä on ihan ymmärrettävää - asennetta on vähän vaikea hakea tällaisiin peleihin.
Ai. mun mielestä se näytti Jatkoajasta katsottuna että oli hyvinkin tasaista ;)

Jospa odotellaan paikalla olleiden kertomuksia pelistä.
Eikä tuo mikään ihmetulos ollut. Ässillä oli vapautunut olotila matsiin kun taas Kari Jalonen psyykkasi omaa joukkuettaan ylimielisyyteen ("tärkeintä on katkaista selkäranka heti alussa").

Ihan kelpo tulos, kesälomaan aikaa kolme päivää. Tepsillä reilu viikko enemmän :)
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Re: Toinen kerta?

Viestin lähetti Snake The Great
kun tuli tällä kaudella jäähy leikkaamisesta? ei mikään tärkeä pointti mutta ihmetyttää toi jäähy...

Leikkaaminen on taklaus polven alapuolelle. Ei tossa sellaista ollut. Joseph väisti taklausta ja Ässien pelaaja pamahti perse edellä laitaan. Tästä piti sitten jäähy antaa, koska selvästi JOTAIN väärää oli tapahtunut kun pelaaja oli kaatunut.
 

Bast

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
Boooooriiiiiing!

Tällaisesta ottelusta pääsylipun periminen on suoranainen rikos. Meno oli kuin hidastetussa filmissä.

TPS:n otteista tuli elävästi mieleen Ruotsin peli Valko-Venäjää vastaan sillä erotuksella, että TPS kuitenkin onnistui murjomaan yhden maalin enemmän kuin vastustaja.

ps. Nyt pitäisi saada masinoitua joku kansanliike, että Elysee Arenalle saataisiin edes jonkinlainen liikenteenohjaus autoille pois lähdettäessä. Neljän euron pysäköintimaksulla kun ei saa mitään rahan vastinetta, prkl!
 

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset
Pähkinänkuoressa: Kaksi erää täyttä aneemista sitä itseään, kolmanteen erään ketjut uusiksi ja hieman parempi meininki. Voi ehkä sanoa, että parempi voitti, mutta ei se jolla oli parempi asenne. Onneksi materiaalissa oli sen verran eroa, että vaisumpikin peli riitti Tepsiltä.

Ässissä eniten yllätti suht tiivis puolustus. Mitään selviä avopaikkoja, ylivoimahyökkäyksiä ym. ei Tepsillä juuri ollut ennen kuin Ässät joutui ottamaan jo riskejä saadakseen tasoituksen. Antila oli OK, ja sai ansaitut kaksi tähteä. Sammalkangas erottui muutamalla kovalla niitillä, tosin taisi kaveri katsella 2-0-maalin aika läheltä. Tähtistä tuli välillä seurattua. Vaikutti tuovan kiekkoa kohtuullisen hyvin ylös, mutta ei varsinaisesti sinänsä erottunut.

Tepsissä ei paljoa hehkutettavaa ollut. Niittymäki oli mies paikallaan, ja otti varsinkin toisessa erässä pelin ollessa 0-0 pari sen luokan torjuntaa joiden merkitystä voidaan vain arvailla. Saas nähdä onko Niittymäki Tepsin ykkösveska play-offeissa, ei ainakaan paljoa puutu. Nurmisella oli paikkoja, mutta kudit menivät plekseihin. 12 jäähyminuuttia ei ole meriitti. Tuokko oli OK ja sai kiitokseksi luottoa valmennukselta. Pitkä miinus koko joukkueelle siitä, että 2-0-maalin jälkeen peli meni leikkimiseksi kun luultiin että peli on ohi. Sählätä saa jos on viiden maalin johto tms. kuten Saipaa vastaan, mutta ei helvetissä enää näitä koomailuja viimeisillä minuuteilla jos eroa on hikiset kaksi maalia. No, play-offeissa tuskin on tästä pelkoa.

Alatalo on muuten viimeksi tehnyt maalin Tammikuussa, kasassa on nyt 11 peliä peräkkäin ilman osumaa. Saisi tuo putki katketa jo vähitellen.

Kokonaisuutena illan parasta antia oli Mereten kiemurtelu.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jep jep. Vähiin käy ennenkuin loppuu. Timo Salonen näytti taas mulle pitkää nenää, jo kolmas av maali. Ennen ottelua luulin että se on kolmetoista nolla tattis ja tasaraha.

Kolme pelii neljässä päivässä to la ja su aika kova tahti tuolla miehistö määrällä. Toivottavasti Mielikäinen ja Wili lykkää kunnon myllyn päälle kauden päätteeks että on sunnuntaina edes jotain katteltavaa Laarenalla. Onko muuten kellään rantapalloa myydä tähän aikaan vuodesta.
 

Annuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Latvija
Ei tosiaan tartte hävetä Ässien eilistä suoritusta. Todella tarkkaa ja hyvää peliä. Hyvä peli... Kannatti taas uhrata elämästään sekin aika, että lähti täällä Turkuun. Saatiin, mitä haluttiin.... Toivottiin, että jos edes yhden maalin saavat, että saa edes kerran hillua ja Timohan teki sen. Kyllä Timo on nyt näyttänyt epäilijöille, että hän tosiaan on sm-liigatasoa. Luistelutaito on ainakin ihan omaa luokkaa.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
Kaikkihan sen tiesi että Kojolla ei ole Jortikan "Katu-respectiä", mutta tämä alkaa olla jo liikaa, kun jaossa on vieläpä 3. sija sekä vastassa pari pykälää köykäisempi ja jälleen sairauksien parissa kylpevä Kärppälauma.
Toivottavasti lauantaina taisteleva Blues tekee 0-2 johdon että meidän pikkupojat innostuvat pelaamaan.

Lyhyesti: HYLÄTTY.
 

Haukka68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Tuamas
Ei niillä junnuilla niin väliä, mutta kun tuomareina on Aarvala ja Perttu. Toivotaan etteivät tunteet kuumene, muuten kellään ei ole enää kivaa, sillä nuo miehet eivät peliä aisoihin saa...
Näköjään taas normaalia tuomareiden haukkumista, ennen peliä haukutaan tuomarit, joista Perttua ei ollut edes nimetty otteluun. Minä ainakin juttelin eilen 18.45 Pertun kanssa Järvenpään Prismassa, kiirettä on vanhalla pelikaverilla riittänyt.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Älkää nyt Tepsiläiset viitsikö koko ajan valittaa! Viimeisestä kymmenestä pelistä 8 voittoa ja 1 tasuri ja 1 häviö!

Tietenkin katsomassa olleet saavat kritisoida pelin viihteellisyyttä, mutta sillä ei ole paskankaan merkitystä "loppupeleissä"! Tepsi on vuodesta vuoteen pelannut päin persettä näitä etukäteen "huonompiaan" vastaan runkosarjassa, mutta ihmeellisesti se "poika" on Turkuun keväisin itsensä löytänyt.

Tepsin surkea alkukausi aiheuttaa ilmeisesti sen, että "näihinkin" peleihin löytyy yleisöä - normaalisti tällaisissa peleissä ei olisi ollut kukaan.

Ja mitä tulee siihen kolmanteen sijaan, niin se tulee jos on tullakseen, ei sen eteen kannata itseään teloa. Pelicans ja Kärpät ovat yhtä vaarallisia molemmat ja se, että päästään elvistelemään Jokereille meidän paremmuudesta runkosarjassa, ei voi olla mikään itsetarkoitus.

Perin mielenkiintoinen viikonloppu tulossa...
 

Miksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Täytyy myöntää, että pahempaa pelkäsin. Yllättävän siedettävä tappio. Huolestuttavaa on se, että huomaan olevani jopa tyytyväinen hävityn pelin jälkeen:confused:

Odotin myös, että mahdollisen murskatappion jälkeen Erkki Liesmäki pääsee jälleen kerran mollaamaan Ässiä. Mutta olin väärässä, ei siihen murskatappiota tarvittu. Ässät on viime aikoina taistellut kiitettävästi, niin myös eilen. Siitä huolimatta Erkki antaa kiitettävästi puukkoa tämän päivän Turun Sanomissa. Kyllä Erkin juttuja on aina kiva lukea.
 

Vekman

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Kaikki reilassa

Kunnonajoitus pitäisi osua vasta ensi viikolle. Hienoa tietty kun pisteitä tulee huonommallakin pelillä. Kaiken järjen mukaan joukkueen olisi pitänyt vetää raakaa playoff-valmistautumista viimeiset muutamat viikot, kuten Jortsunkin aikoina tehtiin. Joten ei huolta.. =)
 

Trabant

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Blackhawks, Newcastle United
Viestin lähetti Miksu
Täytyy myöntää, että pahempaa pelkäsin. Yllättävän siedettävä tappio. Huolestuttavaa on se, että huomaan olevani jopa tyytyväinen hävityn pelin jälkeen:confused:

Odotin myös, että mahdollisen murskatappion jälkeen Erkki Liesmäki pääsee jälleen kerran mollaamaan Ässiä. Mutta olin väärässä, ei siihen murskatappiota tarvittu. Ässät on viime aikoina taistellut kiitettävästi, niin myös eilen. Siitä huolimatta Erkki antaa kiitettävästi puukkoa tämän päivän Turun Sanomissa. Kyllä Erkin juttuja on aina kiva lukea.

Oon samaa mieltä Miksun kanssa. Taas päästiin haukkumaan Ässien juniorituotantoa. Hitto, ei se nyt ole niin huonossa jamassa kuin on annettu ymmärtää. Pitää muistaa että ne on ihan eri jätkät, jotka sen a-juniorijoukkueen on aikanaan sinne 1.divariin pudottaneet. Tänä vuonna ne tulee sieltä vauhdilla ylös, vaikka parhaat pelaajat pelaavat koko ajan myös miesten liigapelejä. Okei, myönnetään kyllä ettei parina aikaisempana kautena ole kovin paljoa omia junnuja noussut edustukseen. Oliko tänään vai eilen SK:ssa juttua Ässien -87-ikäluokasta, josta on nousemassa muutama todellinen helmi. Liesmäkikin toistelee vaan samoja juttuja kuin muutkin "asiantuntevat" median edustajat, tietämättä sen paremmin asioiden todellista tilannetta.
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Miksu
Siitä huolimatta Erkki antaa kiitettävästi puukkoa tämän päivän Turun Sanomissa. Kyllä Erkin juttuja on aina kiva lukea.

Vaikka TS:n juttu osittain onkin Liesmäelle tyypillistä puukotusta, ei voi kieltää, etteikö Erkin vinoiluihin sisältyisi paljon asiaakin. Esim. miten suljettu sarja ei olekaan tasapainottanut taloutta tai se, että Ässiltä puuttuu joukkueestaan runko.

Sen sijaan vähän liian fanin tekstiltä tuntuu tuo syyn etsiminen TPS:n esitykseen siitä, että Ässät ei sytytä. Eli TPS:n pelaaminen on sekin ikään kuin Ässien vika. Ei kai patapakka sentään ole vastuussa TPS:nkin pelistä.

"Eipä ollut vastustajakaan enää sama inspiroiva Ässät kuin joskus takavuosina." Ei tosiaan. Ikävä kyllä. Liesmäelle voisin kuitenkin tunnustaa, että ei ole TPS:kaan minusta enää se sama inspiroiva joukkue, jota vielä sain 1990-luvun alkuvuosina katsella niin Porissa kuin Turussa.

Ja sen jankuttamisen tuosta "vahvistusten" myynnistä ja maton vetämisestä sitä kautta kannattajien jalkojen alta, voisi jo viimeinkin lopettaa. Kenenkään kannattajan en ole huomannut täälläkään siitä valittavan. Eivätköhän ulkomaalaisten vaatimattomat esitykset olleet yksi suuri syy siihen, että meistä tuntui, että matto vedettiin jalkojemme alta jo ennen kuin kausi oli kunnolla päässyt edes vauhtiin.
 
Viimeksi muokattu:

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti Patarouva


Vaikka TS:n juttu osittain onkin Liesmäelle tyypillistä puukotusta, ei voi kieltää, etteikö Erkin vinoiluihin sisältyisi paljon asiaakin. Esim. miten suljettu sarja ei olekaan tasapainottanut taloutta tai se, että Ässiltä puuttuu joukkueestaan runko.

Sen sijaan vähän liian fanin tekstiltä tuntuu tuo syyn etsiminen TPS:n esitykseen siitä, että Ässät ei sytytä. Eli TPS:n pelaaminen on sekin ikään kuin Ässien vika. Ei kai patapakka sentään ole vastuussa TPS:nkin pelistä.

Ässät ei ole se inspiroiva Ässät kuin takavuosina. Ei tosiaan. Ikävä kyllä. Liesmäelle voisin kuitenkin tunnustaa, että ei ole TPS:kaan minusta enää se sama inspiroiva joukkue, jota vielä sain 1990-luvun alkuvuosina katsella niin Porissa kuin Turussa.

Ei ole patapakka vastuussa muiden pelistä kuin omastaan, mutta tosiasia on, että yksi heikoimmista peleistä joulun jälkeen nähtiin eilen.

Tepsillä on ikävä taipumus mennä mukaan heikomman vastustajan pelityyliin ja luottaa siihen, että kyllä maali tai pari saadaan aikaiseksi veskarin pitäessä nollan tai päästäessä korkeintaan maalin tai pari.

Mitä tulee Liesmäen juttuihin on suuri osa usein potaskaa muttei kuitenkaan kaikki. Hänen kirjoituksistaan ei juuri kannata provosoitua, vaan keskittyä omaan tekemiseen.

Itse kaipaan niitä huimia pelejä niin Ässiä kuin Lukkoakin vastaan. Nykyiset yhteenotot ovat kuin yöksi pöydälle lämpimään ja auki jääneestä olutpullosta litkisi.
 

SHT

Jäsen
Melkein nukahdin kulmabaarissa ottelua katsoessa.

Vein intialaisen ystäväni katsomaan elämänsä ensimmäistä matsia ja huono oli valinta. Olisi kenties kannattanut odottaa pleijjareiden alkamista. :mad:
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös