Tottenham Hotspur FC 2020–2021 – pyttyjahdissa

  • 28 476
  • 214

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Olihan tuo varsin odotettu tappio. Ekat 20min meni Josen suunnitelmien mukaan ja siinä Kane pamautti tolppaankin vaparista. Sitten Hojbjergiltä Dier tai Sanchezmainen töppäily boxin sisällä ja game over. Loppupeli oli kyllä ihan karmeaa. Hojbjergiltä on nyt nähty kaksi heikkoa peliä putkeen, jossa on suoraan aiheuttanut vastustajille maaleja. En syytä kuitenkaan pelaajaa. Joutuu urakoimaan ihan liikaa, kun backupia ei ole, eikä Josella ole paikata taktiikkamuutoksillakaan. Siellä Sonillakin näkyi parin päivän takainen 120min. Ei saanut käytännössä mitään aikaan. Ihan hyvin Jose on jäädyttänyt puolet joukkueesta ja toinen puolisko on väsynyt.

Jos jotain positiivista, niin top4 ei ole kaukana edelleenkään. Spurs ei kohtaa Valioliigassa enään Cityä, Chelseaa ja Liverpoolia. Baana on auki. Se millaisella moottorilla loppukauteen kiihdytetään onkin eri juttu.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Jos ei itkettäisi niin naurattaisi. Ei siinä hyvää peliä Deleltä ja Balelta. Ehkä noita voisi loppukauden peluuttaa. Muutenhan valioliigakausi 20/21 on taputeltu Spursin osalta. Kunnon paskaa Joselta tämä kausi marraskuun jälkeen. Mahalasku alkoi siitä, kun Jose päätti, että vain Soniin ja Kaneen voi luottaa. Ensin saatiin nuo kaksi jumiin, sitten muu joukkue jäihin ja nyt on kaikki sekaisin. Joo voi sanoa, että oli ihan kivaa peliä varsinkin 2-0 jälkeen, mutta mitä se auttaa, kun vasta paskat housussa laitettiin pelivaihde ja pelimiehet kentälle.

Kaikille kenkää..
 

Fordél

Jäsen
En katsonut West Ham-peliä erityisen tarkkaan, mutta kyllähän toi aika ponnettoman näköistä on Spursin osalta. West Ham on toki ihan laatujengi hyvällä valmennuksella, mutta oikeastaan missään vaiheessa ei näyttänyt siltä, että Spurs tulee tämän voittamaan. Tasuria tarjottiin korkeintaan. Kun Spursin hyökkäyspelistä puuttuu se vaihtis, jossa se pystyy iskemään nopeasti ja suoraviivaisesti vastaan niin aika vaarattomaksi jauhamiseksi sen hyökkäyspelaaminen jää. Eikä Josella näytä löytyvän mitään ratkaisun avaimia. Tämä kausi oli nyt Valjun osalta tässä. Katsotaan, löytyykö Levylta mahiksia heittää Joseta pellolle.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
No nostellaanpa taas ylös. Niin se vaan taas on, että sysimustan jakson päätteeksi on tullut kaksi voittoa häntäpään seuroista. Ja onhan tämä jotenkin niin tuttua, että kun matto on vedetty jalkojen alta, niin kulman takana odottaa taas yksi syy olla toiveikas. Top4 on vain 4p päässä. Otteluohjelma on loppukauden osalta melko suotuisa. (Chelsean voittaessa 5p, mutta Spursilla peli vähemmän.)

Fulham näytti, miksi sen formi on ihan hyvä. Varsinkin toisella puolikkaalla pyöritti peliä välillä ihan satanolla. Maalinkin se sai tehtyä, mutta Fulhamin epäonneksi pallo kimposi maalipaikkaan Fulham pelaajan kädestä. Ehkä hieman epäreilua, mutta täysin sääntöjen mukaan. Vastapainoksi Spurs ei saanut rankkaria, vaikka kahteenkin otteeseen se ei olisi ollut väärin.

Seuraavaksi Crystal Palace, joka täytyy voittaa, ei vaihtoehtoa. Ensi viikolla sitten EL palloa Zagrebissa ennen NLD:tä. Jos Spurs pystyy nyt voittoihin niin yhtäkkiä tässä tapellaan taas jopa kakkossijasta.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Steve Clarkes tartan army
Spurs muuten teki toisena joukkueena Euroopassa kaikissa kilpailuissa 100 maalia. Bayern oli ensimmäinen. Ihan hyvin Moun bussilla.
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Vittu mitä paskaa taas top6 jengiä vastaan. Alkaa Moukan eväät kyllä olla täysin syöty minkä ei pitäisi olla kellekkään yllätys. Lähellä oli tasuri vaikka ihan paskasti Spurs pelasi, turha tota Kanen tolppavetoa lähteä sen enempää kuitenkaan jossittelemaan. Täysin ansaitut 0 pistettä.

Lamelan esityksestä ei löydy oikein mitään sanottavaa. Kauden hienoin maali käytännössä tyhjästä ja tyhmä punane.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Vittu mitä paskaa taas top6 jengiä vastaan. Alkaa Moukan eväät kyllä olla täysin syöty minkä ei pitäisi olla kellekkään yllätys. Lähellä oli tasuri vaikka ihan paskasti Spurs pelasi, turha tota Kanen tolppavetoa lähteä sen enempää kuitenkaan jossittelemaan. Täysin ansaitut 0 pistettä.

Lamelan esityksestä ei löydy oikein mitään sanottavaa. Kauden hienoin maali käytännössä tyhjästä ja tyhmä punane.

Esitys oli paska. Miksi valitaan hyökkäävä kokoonpano, kun pelisuunnitelma on seisoskella omissa. En ymmärrä. Lopussa 10 miehellä kuitenkin pystytään ottamaan hallinta. Mielestäni sitä ei selitä vain Arsenalin passivoituminen. Tottenhamilla olisi kaikki eväät pyörittää palloa hyökkäyspäässä, mutta Jose haluaa seisoskella omissa ja odottaa ihmettä. Arsenal on sijoitustaan selvästi kovempi jengi, joten vertaisin myös ihan kärkijengiä vastaan pelattuun peliin. Eiköhän AV ja Newcastle awayt anna taas sen 6p ja ollaan taas ns. taistelussa mukana, kunnes vastaan tulee ManU... Eiköhän siinä pelissä taas odoteta, että moneskohan yritys Brunolle riittää? Ja eiköhän pilkkukin tule kun omissa odotellaan.

Lamelan punainen oli tyhmä, mutta katsoppa se hidastus. Tierneyltä näyttävä filmi. Moni on varmaan kuitenkin sitä mieltä, että ihan oikein Erikille.

Tierneystä tuli mieleen, että syksyllä mietin, että Tottenham sai Dohertystä oman Tierneyn ja ehkä jopa paremman... Sitä tosiaan mietin, kun Tierney ja SmitRowe veivät Dohertyä oikealta ja vasemmalta.. Ei se Balekaan hirveästi auttanut. Toki Bale ois voinut auttaa enemmän, jos olisi pyritty hallitsemaan palloa..
 
Viimeksi muokattu:

Fordél

Jäsen
Tänään ei selvinnyt missään vaiheessa, että mikä oli Josen pelisuunnitelma hyökkäyspelin suhteen. Matsiin lähdettiin neljällä hyökkääjällä, mutta täysin epäselväksi jäi, että miten heitä oli tarkoitus hyödyntää. Ei se Sonin loukkaantuminen pelin alkupuolella nyt niin paljon voi vaikuttaa, että koko joukkueen hyökkäyspeli lamaantuu täysin. Käsittämätöntä.

Tätä matsia Arsenal lähti selvästi voittamaan, kun taas Spurs lähti välttämään tappiota. Molemmat saivat mitä ansaitsivat. Tällä tyylillä Spurs ei tule voittamaan yhtään mitään. Korkeintaan CL-paikan, jos muut kyntäisivät, mutta nyt ei ole sitäkään elementtiä Josen puolella.
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Mourinho vittuun tuolta samantien. Nyt ei enää huumori riitä. Liveseurannassa naureskelin ettei Moukka pärjää edes Kroatian liigan joukkueelle jonka valmentaja vankilassa, nyt ei naurata enää yhtään. Toki pelaajilla myös peiliin kattomisen paikka, mutta kyllä managerilla on vastuu loppupeleissä. Nyt tulisi sopivasti ton Villa pelin jälkee majutauko niin uus manageri sais vähän aikaan edes treenailla osan joukkueen kanssa ennen pelien jatkumista.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Ducks, KalPa, KuPS, BVB, Eagles
Muori on kyllä melkoinen taktiikka velho. En ota kantaa mitä viimeisimmässä tapahtumassa tapahtui, mutta veikkaan että siellä ei tapahtunut yhtään mitään? Pakko kysyä paremmin tietäviltä, että pitääkö se Muorin 20milj. ulosostopykälä paikkaansa? Jos pitää niin siinä saa Levy miettiä, että minne saadaan myytyä muutama pelaaja Muorin ulostamisesta kertyneisiin kuluihin. Toki Kanesta saa puntia ihan kivasti kesällä vielä.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Minusta tuo 20M alkaa tuntua edulliselta joukkueen pelastamiseksi. Toinen vaihtoehto on hommata puolustajia +100M, jotta Josen taktiikoissa olisi mitään järkeä.

Eddie Howe nyt vaan puikkoihin sieltä, jos Nagelsmanniin ei rahat riitä tai Nagelsman älyää pysyä poissa.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Toki jos kauden loppuun pelaaminen on se mikä vaaditaan Nagelsmannin saamiseen, niin kannattaisi odottaa koska mitään totaalista romahtamista sarjassa tulee vaikka se nyt varmaan tuntuu vaikealta uskoa. Harvemmin Josen jengit kuitenkaan ottaa pitkiä tappioputkia kun pelataan sen verran varman päälle.

Nagelsmann olisi aika perfect match Spursin kanssa, koska on erinomainen hyökkäyssuuntaan ja ei tiedä mitään puolustamisesta. 5-3 voittoja siis tiedossa ja old school fanit tykkää. Toivon aidosti, että Spurs sen cup finaalin hoitaisi, niin voisitte erota sovussa Josen kanssa...
 

Jeffrey

Jäsen
Mielenkiintoisia kommentteja Joselta pelin jälkeen:

Tiivistettynä, omilla ei ollut tunnetta ja käytiin onnittelemassa vastustajaa, eikä omat kunnioittaneet perus elämän lainalaisuuksia "tehdä parhaansa". Loris myös puhui, että turhan moni ei pelaa logolle. Kysyisin eivätkö he pelaa logolle, vai eivätkö he pelaa Joselle. Sisäiset ristiriidat ovat siitä pahoja, etteivät ne lopu heti vaikka valmentaja vaihdettaisiin.

Niin tai näin - onhan se onnellista kun ei tarvitse tätä showta nyt omassa joukkueessa katsoa. Vaikka eihän tästä ole kuin pari kuukautta kun tälläkin palstalla Josea maalailtiin messiaana joka loihti Kanesta pelinrakentajan - Dieristä topparin - Spursista mestarisuosikin ja miehestä itsestään esimerkiksi OGS:sää huomattavasti kovemman velhon.






 
Viimeksi muokattu:

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Ja sieltä 2-2 tasapeli Newcastlesta. Mourinho ei pärjää taktisesti edes Brucen Newcastlelle :D Pisteeseen pitäisi vissiin olla tyytyväinen tommosen esityksen jälkeen? Vielä ollaan jollain ihmeellä (Kanen ja Sonin ansiosta) top4 taistelussa mukana.

Jos Mourinho jatkaa ensikaudella ja Kane lähtee niin säilyminen lienee ihan realistinen tavoite.

Spurs menettänyt tällä kaudella 13 pistettä kusemalla johdon vikan 15min aikana.
 

Jeffrey

Jäsen
Jotenkin vaikuttaa siltä, että Spurs pelaa tarkoituksellaan itseään Eurooppa Liigan ensikaudeksi. Luulen, että kokevat tällä tavoin saavan paremmat mahdollisuudet selviytyä Chämppäriin kaudelle 22-23.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Jotenkin vaikuttaa siltä, että Spurs pelaa tarkoituksellaan itseään Eurooppa Liigan ensikaudeksi. Luulen, että kokevat tällä tavoin saavan paremmat mahdollisuudet selviytyä Chämppäriin kaudelle 22-23.

Ja sieltä on taas paremmat mahdollisuudet selviytyä Eurooppa Liigan pudotuspeleihin kaudella 22-23
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Taas kerran peli, jossa vain yksi harmaantunut herra voi etsiskellä syyllisiä omasta peilistään. Pelisuunnitelma on täyttä paskaa ja antaa heikommille nipuille mahdollisuudet voittoon. Siihen ei tarvita muuta kuin aimo annos taistelumieltä, niin varmasti kolisee. Jos ei muuten niin Spursin puolustus koomailee tarvittaessa paineen alla.

No ensi viikolla Espanjan lomalta saapuva ManU nurin niin taas haaveillaan.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Tänään sitten taas viimeiseen oljenkorteen tarttuminen osa X tai kausi Valioliigan osalta pakettiin ja selvittelemään paljon yli 100M siitä Kanesta voi kesällä saada.
 

LaiLaiLei

Jäsen
Tämänhetkistä peliä en nyt näe niin sen enempää en siitä osaa sanoa, mutta on kyllä meininki joukkueessa sellainen, että paljon ristiriitaisia fiiliksiä mitä tulokseksi toivoo. Jos huhut joissa Kane pyytää siirtoa Spursin jäädessä CL-paikan ulkopuolelle pitää paikkansa, on kyllä hyvin vaikea paikka seuraa ajatellen. Levyn tuntien Mourinho luultavasti jää Top-4 paikalla tai jos jollain ihmeellä Spurs voittaa Cityn Carabaon finaalissa. Itsellä sellaiset fiilikset tällä hetkellä, että Kanesta ja Sonista yhteensä se ~150 milliä ja Mourinho ulos ja Nagelsmann/Potter tai vastaava sisään. Ja tämä siis jos vaihtoehtona on Mourinhon jatko, ja Kane (ja Son) parin vuoden päästä ilmaiseksi ulos. Levy ei tunnetusti paljoa hintapyynnöistään jousta, mutta mielestäni nyt kyllä olisi paikallaan miettiä kuinka tärkeitä muutamat miljoonat ovat jos vaihtoehtona kädessä on Musta Pekka parin vuoden päästä.

Näyttää tekstitv-seurannalla tämäkin peli menevän vanhalla kaavalla. Johtoon mennään suht varhain ja sen jälkeen housuunpaskominen. Välillä hyviäkin joukkueita (esim. Leeds) hoidetaan kovin vakuuttavalla esityksellä ja heti kun toivo herää niin otteet kentällä tämän jälkeen ihan skeidaa.
 

Fordél

Jäsen
Tämän päivän peli oli taas sitä itseään. Mikähän oli Josen suunnitelma hyökkäyspäähän? Luottaa muutamaan Sonin ja Kanen organisoimaan vastaiskuun ja muuten puskea raakasti alivoimaisena ManU:n organisoitua linjaa vastaan? Nyt pelattiin kotikentällä elintärkeä matsi ja siihen lähdettiin näin passiivisella taktiikalla. Käsittämätöntä.

Spurs sai tänään juuri sitä mitä se tilasi eli kaiken mennessä nappiin korkeintaan tasapelin. Rohkeampi ja hyökkäävämpi futis vei kuitenkin tänäänkin selvästi voiton, hyvä niin. Itse potkisin jo nyt Josen pois ja itse asiassa myös Josen palkkauksesta ja vielä noilla irtisanomiskorvauksilla vastuussa oleva (Levy?) pitäisi myös potkia, mutta jälkimmäinen ei taida olla mahdollista. Tästä ei vaan tule yhtään mitään. Harmittaa suuresti mm. Sonin ja Kanen puolesta, että hukkaavat parhaista vuosistaan ainakin pari vuotta tällaiseen paskaan.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Steve Clarkes tartan army
Mourinho kärsinyt ensimmäistä kertaa urallaan kymmenen liigatappiota kaudessa tällä kaudella.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Tämän päivän peli oli taas sitä itseään. Mikähän oli Josen suunnitelma hyökkäyspäähän? Luottaa muutamaan Sonin ja Kanen organisoimaan vastaiskuun ja muuten puskea raakasti alivoimaisena ManU:n organisoitua linjaa vastaan? Nyt pelattiin kotikentällä elintärkeä matsi ja siihen lähdettiin näin passiivisella taktiikalla.

Valitettavasti tämä ei yllättänyt ainakaan minua, mutta minä olenkin kärvistellyt ainakin 95% Spursin peleistä läpi (valitettavasti). Tämä on se Josen taktiikka, vaikka hän lehdistötilaisuuksissa kaataakin likasangon aina pelaajien niskaan. Kummasti se ei aikanaan Jollien ja Redknappienkaan alaisuudessa valahtanut heti paskat housuun, kun johtoasema sattui kohdalle. Toki niitä silloinkin menetettiin, mutta ei se peli muuttunut heti sellaiseksi, että seistään bussina pylly pystyssä oman maalin edessä ja kummasti se lähes aina joku survoo pallon anneliin. Noista ennätyksistä puheen ollen nämä Spursin menetetyt 18p johtoasemasta on ilmeisesti joku ennätys. En tiedä, onko vain henkilökohtainen, mutta hyvähän se on Spursissakin rikkoa ainakin omia ennätyksiä.

Elintärkeitä matseja on pelattu jo jonkin aikaa ja tätä samaa paskaa se oli viikko sitten Newcastlessa, sitä ennen Zagrebissa ja sitä ennen Emiratesilla. Siinä välissä kaatui sysipaska pohkeeton Villa. Eikä se peli ollut oikeastaan sen parempaa. Villa vaan oli vielä huonompi. Mutta varmaan tätä Jose setää pitää katsella sompahiihtojen finaalin saakka. En edes uskalla ajatella, mitä ajatuksia Levy saa, jos Spurs sen matsin vahingossa voittaa ja pääsee Eurooppaan johonkin eukonkannon mestaruuskisaan.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Muutamia mielenkiintoisia huomioita Spursin puolustamisesta.

Katsokaapa ManUn ensimmäistä maalia. Fredin syöttäessä pallon Cavanille. Reguilon on linjasta alimpana ja varmistaa sen, ettei Cavani ole paitsiossa. Ja mikä on herran reaktio? Lopettaa pelaamisen ihan täydellisesti ja nostaa käden pystyyn linjatuomarille paitsion merkiksi. Jos olisi jatkanut pelaamista, olisi voinut estää Fredin pääsyn irtopalloon noin helposti. Ihan käsittämätön moka tällä tasolla....

United toisessa maalissa Spursin topparin välimatka on ihan karmea, minkä johdosta Cavani pääsee melko vapaasti takaa iskemään maalin. Spursilla on ylivoima laidalla mistä Unitedin keskitys tulee kun Rodon on lähtenyt sinne seikkailemaan. Ehkä lähtenyt sinne, kun huomaa, että herra Reguilon on taas vaikeuksissa.

Kolmas maali oli enää kosmetiikkaa mutta ei siinäkään Reguilon mitenkään edukseen esiintynyt.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Kyllähän näitä yksittäisiä pelaajia voi kaivella esiin joka matsin jälkeen. Viime viikolla töppäilivät Tanganga ja Sanchez. Ehkä Hojbjergikin. Emiratesilla töppäili joku, en muista kuka tai no Sanchez ainakin. Zagrebissa koko joukkue oli lamaantunut. Dier töppäili talvella, Aurier jossain välissä, Winks jossain, Doherty jossain. Josen omin sanoin: eri pelaajat, sama valmentaja.

Kummasti ne virheet painottuvat siihen kohtaan, kun Spurs on siirtynyt ensin johtoon. Peli on usein jopa Josen taktiikan mittapuulla varsin siedettävää, kun tilanne on vielä tasan. Mutta kun tulee se johtomaali, on koko joukkue yhtäkkiä pelkkää puolustamista. Vaikka olisi ensimmäinen puoliaika vielä menossa. Jose on tästäkin syytellä joukkuetta, mutta ei tuo voi yksinkertaisesti olla enään joukkueen vika. Jos West Bromwicheilla, Newcastleilla ja Brightoneillakin löytyy tarpeeksi tasoa lyödä Spurs kyykkyyn niin se ei voi olla pelaajista enään kiinni. Newcastle taisi tehdä ennätyksensä oliko 10 vuoteen maalia kohti suunnanneissa laukauksissa viime viikolla? Mielestäni joku muukin, oliko Burnley tai CP, kykeni samaa aiemmin tällä kaudella. Se ei voi olla mistään muusta kuin valmentajasta kiinni ja hänen nerokkaasta taktiikasta.

Manuakin vastaan pahin lamaannus tuli 1-0 johtomaalin jälkeen. Siinähän odotettiin vain tasoitusta. Sitten Spurs piristyi hieman ja 1-2 tilanteessa sitten vielä enemmän. Tasurikaan ei olisi eilen riittänyt yhtään mihinkään, joten Josen mittapuulla tasatilanteessa ja tappiolla pelattiin erittäin rohkeaa jalkapalloa. Niin.. tuon näköistä on todellakin maksimissaan se, kun Josen Spurs hulluttelee. Ja jotain Josen Spursista kertoo sekin, että kun on pakkovoitto, niin kentälle kaivetaan Sissoko ja Lamela. Bale otetaan vasta lopussa. Penkille jätetään Dele, kakkoskärki.. Tähän päälle herra on koirankopittanut joukkueen parhaan topparin, joka on ollut vieläpä aivan ylivoimaisesti paras. Ammattilainen ei tällaisessa tilanteessa tee tällaista. Tobyn suurin synti lienee ollut Josen kritisointi, kuten monen muunkin penkille unohdetun pelaajan. Osa toki joutaakin olla siellä.
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Fordél

Jäsen
Pelaajat tekevät aina virheitä, joihin pitää tottakai puuttua, jotta peliä voidaan kehittää. Yksittäisten pelaajien virheiden nostaminen esille Spurssin tapauksessa on kuitenkin aika lillukkavarsi-juttuja vaikka toki tärkeitä havaintoja. Kun suurin ongelma on koko pelitavassa ja valitussa taktiikassa niin yksittäisten virheiden poistamisella ei tätä laivaa käännetä (tätä ei toki kukaan ole väittänytkään).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös