Tottenham Hotspur 2023–2024 – A Trick of the Tail

  • 13 324
  • 97

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Seuran suurin tähti ja kaikkien aikojen maalintekijä siis lähti Muncheniin kultaa vuolemaan. Kane on ollut seuralle kaikki kaikessa kohta 10 vuotta. Sarjavoittajatkin rakensivat kaiken Kanen ympärille. Se ei vaan koskaan riittänyt. Sarjavoittajilla hirtti kiinni, eikä Levy ostanut viimeisiä sinettejä puolustukseen ja keskikentälle. Ainoa, joka ei koskaan pettänyt, oli Harri. Sekään ei riittänyt. Harrin uusi elämä Munchenissä alkanee heti pytyllä, kun Bayern kohtaa Super Cupissa Leipzigin. Mutta se Harrista...

Viime kaudesta ei jäänyt paljon muisteltavaa. Spurs aloitti kauden kohtuullisesti tulosten valossa, mutta peliesitykset olivat niin hirveitä, että ei niitä kukaan iljennyt katsoa. Edellisen kevään kohtuu raikas vastaiskupeli oli muisto vain. MM-kisojen jälkeen myös tulokset alkoivat näyttää siltä, miltä peli kentällä. Sitten Conte päätti haukkua seuran ja pelaajat, koska hänessähän ei mitään vikaa ollut ja otti hatkat tai sai potkut. Ja olihan hänellä se sairastelukin. Stellini oli katastrofi, vaikka paikkasi Conten sairastelun vielä hyvin. Lopuksi vanha tuttu Mason oli kiva kaikille ja veti kauden loppuun silleen semikivasti.

Tulevaan kauteen Spurs lähtee siis käytännössä puhtaalta pöydältä. Manageriksi palkattiin tällä kertaa erilainen serial winner Ange Postecoglou. Mies on voittanut Australiassa, Japanissa ja Skotlannissa sekä Aussien majuissa Aasian kisoja. Angen pelityyli kelpaa SpursDNA tyylin perään huutelijoille. Eli hän tuo offensiivisuuden takaisin.
Myös ihmisenä hän on vastakohta edellisiin managereihin. Johtuen taustasta aika harva häneen uskoo. Mutta viestit preseasonilta ovat rohkaisevia.

Kesällä seura nappasi kiistämättä yhden isoimmista kaloista, kun se sai komeat tehot Leicesterissä tehneen James Maddisonin. Luovaa keskikenttää Spursissa ei sitten Eriksenin ole nähty. Udinesesta tulee jo vuosi sitten hankittu vasen pakki Destiny Udogie, joka voi yllättää kaikki. Keskuspuolustusta vahvistettiin Wolfsburgin Micky Van De Venillä. Hyökkäykseen on toistaiseksi tuotu leveyttä lupaavien Solomonin ja Velicin toimesta. Maalivahdiksi pestattiin Vicario, joka on pieni kysymysmerkki. Giovanni Lo Celsoa voi pitää kuin uutena hankintana. Mies istuu hyvin Angen systeemiin ja tulee saamaan vastuuta. Oli jo menossa Aston Villaan, mutta Ange halusi pitää Spursissa. Seura etsii vielä hyökkäykseen jotain Kanen lähdön myötä ja ainakin topparia. Kenties myös jotain keskikentälle, jos Hojbjerg siirtyy Madridiin. Ulospäin pitää saatella vielä monta pelaajaa.

Joukkueen heikkous lienee tälläkin kaudella puolustus. Laitapakit ovat Conten jäljiltä aika hyökkääviä. Potentiaalia siellä kyllä on, mutta enemmän sitä on ylöspäin. Keskustopparit ovat jo vuosia olleet Akilleen kantapää. Van De Ven ja Romero tätä voisivat ehkä paremmaksi muuttaa. Oikealla Emerson on loistava puolustaja.

Kukaan ulkopuolinen ei usko Spursin mahdollisuuksiin haastaa top4 tai top6 sijoituksista varsinkaan nyt. Itse kuitenkin olen luottavainen tulevaan kauteen. Ilman eurorasituksia uskon Spursin tappelevan tosissaan hyvästä sijoituksesta. Kukako tekee maalit? No onhan noita, nyt kun pelityylikin nojaa joukkuepeliin, eikä vain yhteen tähteen. Tottakai se vaatii tason nostoa erityisesti Richarlisonilta ja Kulusevskiltä, joiden viime kaudet olivat heikkoja. Ja kenet Levy sitten Kanemasseilla vielä tuo sisään? Keskikentällä tärkeimmäksi pelaajaksi saattaa nousta vuoden viiveellä Bissouma. Hän on ollut kenties koko preseasonin ykkösnimi. Bentancur aloittaa kauden lasaretissa. Maddison ja Lo Celso tuovat täysin uuden elementin keskikentälle.

Richarlison
(Son, Velic, Scarlett)
Son Kulu
(Perisic, Gil) (Solomon, Gil)
Maddison
(Lo Celso)
Bentancur Bissouma
(Sarr, Skipp, Hojbjerg (?))
Udogie Van De Ven Romero Emerson
(Reguilon) (Davies, Dier, Sanchez) (Porro)
Vicario
(Forster)

... Sessegnon, Spence, Devine, Lloriss, Tanganga, Ndombele
 
Viimeksi muokattu:

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Angen aika seurassa sai hyvän alun. Vaikeasta paikasta vierastasuri hyvällä esityksellä Brentfordia vastaan ja nyt ManU nurin ihan kohtuu tasapainoisella pelillä. Ekalla puoliajalla ManU pääsi vielä vaarallisiin murtoihin, mutta toisella puolikkaalla Spurs oli selkeästi parempi. Joku voi mussuttaa Romeron kädestä, mutta koska jossain enkkustudiossa olivat sitä mieltä, että oli ihan oikein tuomittu, niin pidän tätä puolueetonta raatia pätevänä. Spursin keskikenttä on täyttä rautaa, kuten oli aika helppo ennakoida. Bissouma on aivan hirveässä tikissä. Sarrista on kasvamassa laatupelaaja ja Maddisonin taidot on tiedossa. Tuohon tulossa vielä Bentancur, joka Kanen kanssa veti Conten kivirekeä. Omaan silmään juuri keskikentällä Spurs tämän pelin voitti. Vastustajan Casemiro ja Mount eivät paljoa aikaan saaneet. Fernandes jotain.

Niin eikä sovi unohtaa Vicariota, joka otti pari aika nättiä seiviä.

Jos jotain huonoa, niin Richarlison on auttamatta ollut huono kärjessä. Joo taistelee jne. Vois sinne laittaa Eric Dierinkin taistelemaan.

No tästä on hyvä jatkaa.
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
En tiedä miten mennyt ohi @Eddie kausiketjun avaaminen, mutta kiitokset hyvästä avauksesta. Koitetaan tällä kaudella kirjoitella tänne aktiivisemmin.

Angepallo on tosiaan saapunut N17 ja en kyllä ikävöi Contea tai hänen paria edeltääjänsä tippaakaan. Ange vaikuttaa todella mukavalta ja pidetyltä valmentajasta Spursin pukukopissa.

Tänään todella hieno voitto Manusta ja tasaisen ekan puoliajan jälkeen Spurs oli toisella jaksolla täysin ylivoimainen. Ekalla jaksolla oltiin ehkä vähän perässä ja pelin avaaminen oli ajoittain todella hankalaa, mutta toisella jaksolla Manun prässi ei enään purrut. Spurssin keskikenttä oli kyllä täyttä rautaa kuten Eddie kirjoitti. Bissouma oli täyttä timanttia tosiaan, Maddison on roolissaan uskomaton ja Papesta ja hänen luonteestaan ei voi vain olla pitämättä. Sonkin oli hyvällä pelipäällä mikä lupaa jatkoa ajatellen hyvää. Kulusevski väläytteli ajoittain, mutta vähän enemmän tasaisuutta niin hyvä tulee.

Jos jotain huonoa, niin Richarlison on auttamatta ollut huono kärjessä. Joo taistelee jne. Vois sinne laittaa Eric Dierinkin taistelemaan.

Joo Riku ei oikein tuossa kärjessä vakuuta. Ihan hyvin taistelee ja tänään ennen kun otettiin vaihtoon alkoi saamaan juonen päästä kiinni, mutta ekalla puoliajalla oli pallollisena heikko ja vähän Kanea tuli ikävä. Kyllä tohon yhden kärjen tarvisi Richarlisonille kilpailijaksi. Veliz ei vissiin ihan ole vielä valjuun niin ei tässä koko kautta voida Richarlisonilla mennä. Gift Orbanin nimi pyörinyt paljon huhuissa viime aikoina ja kuulostaisi ihan hyvältä haulta kun turha tässä mistään mega kalliista hankinnasta kannata unelmoida.

Kuitenkin todella positiivisin mielin tässä voi kauteen lähteä ja 4 pistettä kahdesta hankalasta pelistä on hyvä tulos. Varmasti kauden aikana maksellaan oppirahoja, mutta luottoa on Angen projektiin!
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Ensimmäisenä asiana tähän ketjuun haluan ilmoittaa, että Olga Ahtinen on saapunut seuraan:


Sen jälkeen totean, että ompahan mukava katsella tuota nykyistä peliä Conten jälkeen. Son on edelleen aivan vitun kuutamolla mutta muut melkein näyttivät taas jo jalkapalloilijoilta. Maddison kesän kovin ryöstö tuolla hinnalla? Joku varaysi tuonne ja kolmostoppari, niin voi Levylle antaa edes hyvän arvosanan ikkunasta piiiiitkään aikaan.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Son on edelleen aivan vitun kuutamolla mutta muut melkein näyttivät taas jo jalkapalloilijoilta.
Kahden nähdyn ottelun jälkeen ihmettelen kovasti tuota Sonin peluuttamista täydessä leveydessä. Itsellä ainakin valahti lahkeeseen ainostaan silloin kun Son lähti leikkaamaan kohti keskustaa, mikä tapahtui ehkä kerran (kalsarieni tilastoista päätelleen).
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker

Liitteet

  • IMG_4219.jpeg
    IMG_4219.jpeg
    76,4 KB · kertaa luettu: 96

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Sarjakärki!

On kyllä erikoista miten italian jalkapalloprofessori sai Bissouman viime kaudella näyttämään ihan veikkausliigapelaajalta. Nyt näyttää ihan siltä kuin parhaimpien aikojen Moussa Dembele olisi palannut Spurs paitaan. Keskikenttä on tällä hetkellä kyllä aivan ällistyttävän hyvä ja Benta siihen vielä lisäksi. Pilkkuja Ange ei kyllä ainakaan Bissouman vedettäväksi taida antaa:
"I saw a few of them trying today. Sonny is up there, I think Madders and Richy are all sort of in there," said Postecoglou before chuckling. "Bissouma I have seen take about 500 and miss about 495 but he is still out there practising, so I don't know but it is somewhere in that order."

 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Hyvä ja viihdyttävä ottelu Bournemouthin vieraana ja tärkeät 3 pistettä mukaan. Kiva on jälleen katsoa Spurssin tekemistä kentällä. Keskikenttä on timanttia Bissouman ja Maddisonin johdolla. Sarr on myös huikea nuori pelaaja.

Puolustus on toiminut nyt hyvin, vaikka toki vastustajan paremmalla viimeistelyllä etenkin Manu ottelussa olisi voinut kolista omissa. Romero- Van de ven kaksikko herätyää suurta luottoa. Tänään oli toisen puoliajan alku tahmeaa, mutta 0-2 maali vapautti pelaamisen. Richarlisonilla on kyllä gorilla selässä tällä hetkellä. Hyvään paikkaan otti Ange Rikun vaihtoon kyllä.

Tiistaina jatketaan liiga cupissa. COYS!
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Puolustus on toiminut nyt hyvin, vaikka toki vastustajan paremmalla viimeistelyllä etenkin Manu ottelussa olisi voinut kolista omissa. Romero- Van de ven kaksikko herätyää suurta luottoa.
Romero on niin kyrpä ja rotta, mutta myös erinomainen jalkapalloilija, ettei tuota miestä voi kuin rakastaa.
Tuo puolustuksen palloittelu pienillä omalla kolmanneksella ja sitä kautta pelin avaaminen tulee maksamaan vielä monta maalia tällä kaudella. Ihan sama, onpahan seksiä katsella liljanvalkoisten peliä Conten paskapallon jälkeen. Veikkaan että Harry Kane farmariliigassakin hymyilee.

Paratic on ainakin brittifoorumeilla saanut valtavasti paskaa niskaansa, mutta mielestäni hänen aikana siirtosummilla ollaan kyllä hankittu aikapaljon laatua rosteriin, jos verrataan aikaan ennen häntä. Benta, Romero, Maddison, Udogie, Bissouma, Van De Ven ja Sarr nyt ainakin ovat täysin siirtosummansa arvoisia pelaajia. Vicario ollut myös hyvä, Kulusevski hiinä ja hiinä. Oikeastaan Porro ja Spence ovat olleet tähän asti vähän heikkoja hankintoja, mutta Conte ilmeisesti halusi kymmenen oikeaa wingbackia. Richarlison toistaiseksi sitten se suurin pettymys siirtosummaan nähden.

Levyn pitäisi kyllä saada muutama ukko nyt ulos joukkueesta vielä tässä ikkunassa. Olisi pitänyt jo montaa ikkunaa takaperin.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Romero on niin kyrpä ja rotta, mutta myös erinomainen jalkapalloilija, ettei tuota miestä voi kuin rakastaa.
Tuo puolustuksen palloittelu pienillä omalla kolmanneksella ja sitä kautta pelin avaaminen tulee maksamaan vielä monta maalia tällä kaudella. Ihan sama, onpahan seksiä katsella liljanvalkoisten peliä Conten paskapallon jälkeen. Veikkaan että Harry Kane farmariliigassakin hymyilee.

Paratic on ainakin brittifoorumeilla saanut valtavasti paskaa niskaansa, mutta mielestäni hänen aikana siirtosummilla ollaan kyllä hankittu aikapaljon laatua rosteriin, jos verrataan aikaan ennen häntä. Benta, Romero, Maddison, Udogie, Bissouma, Van De Ven ja Sarr nyt ainakin ovat täysin siirtosummansa arvoisia pelaajia. Vicario ollut myös hyvä, Kulusevski hiinä ja hiinä. Oikeastaan Porro ja Spence ovat olleet tähän asti vähän heikkoja hankintoja, mutta Conte ilmeisesti halusi kymmenen oikeaa wingbackia. Richarlison toistaiseksi sitten se suurin pettymys siirtosummaan nähden.

Levyn pitäisi kyllä saada muutama ukko nyt ulos joukkueesta vielä tässä ikkunassa. Olisi pitänyt jo montaa ikkunaa takaperin.

Porrohan on ollut timanttisen hyvä Angen alaisuudessa. Keväälläkin nakutti komeat tehot puolustusvirheiden vastapainoksi. Tulee olemaan vielä kova pelimies. Nämä laitapakit tuntuvat joutuvan kriitikoiden hampaisiin huomattavan helposti. Heillä on usein juuri ne nopeimmat ja taitavimmat pelaajat vastassaan koko pelin ajan.

Sitten taas joku Richarlison tuntuu keräävän vain teetä ja sympatiaa, vaikka on ollut täysi floppi siinä hommassa, mihin on hankittu. Maddisonilla taitaa olla jo kendotehoja Spursin paidassa enemmän kuin tällä kaikkien niin kovasti symppaamalla Rikulla Valioliigassa (toivon, että onnistuu lopulta, eikä saada toista 60M täysfloppia).
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Porrohan on ollut timanttisen hyvä Angen alaisuudessa. Keväälläkin nakutti komeat tehot puolustusvirheiden vastapainoksi. Tulee olemaan vielä kova pelimies. Nämä laitapakit tuntuvat joutuvan kriitikoiden hampaisiin huomattavan helposti. Heillä on usein juuri ne nopeimmat ja taitavimmat pelaajat vastassaan koko pelin ajan.

Sitten taas joku Richarlison tuntuu keräävän vain teetä ja sympatiaa, vaikka on ollut täysi floppi siinä hommassa, mihin on hankittu. Maddisonilla taitaa olla jo kendotehoja Spursin paidassa enemmän kuin tällä kaikkien niin kovasti symppaamalla Rikulla Valioliigassa. ( Toivon, että onnistuu lopulta, eikä saada toista 60M täysfloppia)
Porro ja Udogie tuonut selkeästi eloa ja virtaa Tottenhamin joukkueeseen yhdessä Maddisonin ja oikeastaan koko keskikentän kanssa. Itse toivotan ilolla tällaiset pelaajat joukkueeseen kuin joukkueeseen.

Son on toki aina keskivertoa parempi, mutta sellaista ylivertaista kentän omistamista näkyy vähemmän kuin ennen, toivottavasti vielä palaisi tasolleen, joka on ollut välillä ylivoimainen.

Riku on se murheenkryyni tuossa jengissä. Haluton äksyilijä ja eilenkin ihan turha keltainen, jonka otti kun turhautui että kaatuili pallon päällä. Toivoisin, että Levy vetäisi vielä kortin hihastaan ja kairaisi jonkun työteliään ja maaliahneen hyökkääjän tuonne Kanen korvaajaksi, Kanea ei ole korvattu ollenkaan ja se on suuren suuri ongelma.

Hieno peli oli Spursilta kokonaisuudessaan.
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Sitten taas joku Richarlison tuntuu keräävän vain teetä ja sympatiaa, vaikka on ollut täysi floppi siinä hommassa, mihin on hankittu. Maddisonilla taitaa olla jo kendotehoja Spursin paidassa enemmän kuin tällä kaikkien niin kovasti symppaamalla Rikulla Valioliigassa (toivon, että onnistuu lopulta, eikä saada toista 60M täysfloppia).
Yksi maali Richarlisonille voisi saada aika paljon ihmeitä aikaan. Kaverin itseluottamus on täysin nollissa ja perus tekeminenkin on aika heikolla tasolla. On Rikun oltava paljon parempi pelaaja mitä ollaan nyt nähty. Toivottavasti Rikulla riittää malttia eikä turhautuisi vain joukkuekavereihin tai Angeen oman huonouden takia. Peiliin pitää katsoa. Uskon kuitenkin, että se maali sieltä vielä tulee ja sitten voi lähteä homma rokkaamaan. Ainoa mikä huolettaa on kun fyysisestikkään ei näytä kovin terävältä.

Brennan Johnssonin perässä taitaa Spurs olla kovasti nyt. Nottinghamin pyynti on vissiin noin 50 miljoonaa puntaa. Rehellisesti en ole kovin montaa peliä Johnssonilta nähnyt, mutta ei oikein tuolla hinnalla vakuuta vaikka pelaajamarketit on mitä on. Toki, jos tuolla hinnalla hommataan niin kova tsemppi ja kannustus täältä. Olisi ainakin Kululle hyvä kirittäjä ja voisi vissiin kärjessäkin toimia. Noh katellaan mitä tässä tapahtuu ennen siirto takarajaa.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Yksi maali Richarlisonille voisi saada aika paljon ihmeitä aikaan. Kaverin itseluottamus on täysin nollissa ja perus tekeminenkin on aika heikolla tasolla. On Rikun oltava paljon parempi pelaaja mitä ollaan nyt nähty. Toivottavasti Rikulla riittää malttia eikä turhautuisi vain joukkuekavereihin tai Angeen oman huonouden takia. Peiliin pitää katsoa. Uskon kuitenkin, että se maali sieltä vielä tulee ja sitten voi lähteä homma rokkaamaan. Ainoa mikä huolettaa on kun fyysisestikkään ei näytä kovin terävältä.

Brennan Johnssonin perässä taitaa Spurs olla kovasti nyt. Nottinghamin pyynti on vissiin noin 50 miljoonaa puntaa. Rehellisesti en ole kovin montaa peliä Johnssonilta nähnyt, mutta ei oikein tuolla hinnalla vakuuta vaikka pelaajamarketit on mitä on. Toki, jos tuolla hinnalla hommataan niin kova tsemppi ja kannustus täältä. Olisi ainakin Kululle hyvä kirittäjä ja voisi vissiin kärjessäkin toimia. Noh katellaan mitä tässä tapahtuu ennen siirto takarajaa.
Jep, toivottavasti Riku vielä onnistuu. Itsellänikin aika isot epäilyt tuon Johnsonin suhteen, mutta Spursin pitää HG:ta saada ja aika kovaa hintaa noista välillä joutuu maksamaan. Toneyta itse ehkä toivoisin, vaikka on syksyn pelikiellossa.
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Noniin ja liigacupissa ekalla kierroksella lauluun Fulhamia vastaan kuten osasi jo avarista päätellä. Yllättävän hyvin meni kuitenkin kun ottaa huomioon tuon avarin. Höjberg- Sanchez kaksikko oli rehellisesti sanottuna paskaa. Tuossa on kyllä kaksikko, jota en haluaisi enää ikinä nähdä Spursin paidassa. Ei vain enää kestä hermot katsoa heidän töhöilyjä. Sitten kun siihen lyötiin avaukseen kaikki muut rotaatiopelaajat ja täysin itseluottamuksen menettänyt Richarlison niin lopputulos näkyy taululla. Kaikesta huolimatta Fulhamkin oli huono eikä olisi kovin kummoista peliä tarvinnut esittää, että olisi voitto tullut varsinaisella.

Spurs pääsi välillä todella avoimesti hyökkäämään, mutta viimeiset syötöt napsuivat minne sattuu ja välillä jotkut täysin helpot syötöt napsuivat ihan vääriin osoitteisiin. Todella huolimatonta ja raivostuttavaa. Lo celso oli todella näkymätön ja jätti todella pehmeän kuvan. Ange ei jaksanut toista puoliaikaa enää Lo celsoa katella ja laittoi Scarlletin tilalle mistä annan propsit. Vielä kun olisi Höjbergin ottanut vaihtoon samalla niin olisin ollut erittäin iloinen.

En ihan ymmärrä miksi tässä vaiheessa kautta piti ekaan liiga cup peliin räjäyttää tuo avaus kokoonpano uusiksi kun oli vielä valju jengi vastassa. Vähän olisi voinut harrastaa rotaatiota ja lopussa sitten lepuuttaa. Nyt ei ole edes europelejä rasittamassa ja itseasiassa loppu syyskausi enää melkein pelkästään valjua kun fa cup käynnistyy vissiin vasta joulukuussa?

Lopulta ottelu ratkesi pilkkukisaan missä ottelun avausmaalissa pujottelu keppinä toiminut Davinson Sanchez kruunasi iltansa mokattuun pilkkuun. Oli muilta Spursin laukojilta erittäin hyviä pilkkuja. En ihan ymmärrä miksi Sanchez edes päästettiin laukomaan, oliko ideana että pääsisi paikkaamaan virheensä? Noh ei menyt ainakaan putkeen. Toivottavasti Sanchez saataisiin myytyä ja hankittua joku toinen korvaaja Romerolle ja Van de venille.

Jos positiivista haetaan niin ei tarvitse katsoa moneen kuukauteen tällaista kierrätettyä kokoonpanoa ja Richarlison onnistui tekemään maalin. Pitkä matka kuitenkin, että pystytään tuollaisella reservi kokoonpanolla lähtemään pelaamaan hyvää peliä.

Perisic, Skipp, Royal kolmikko oli myös melko huonoja. Heistä jokainen menee ihan hyvin kentälle vaihdosta kun parhaat pelaa, mutta sitten kun joutuvat näiden muiden kanssa samaa aikaan kentälle niin näyttävät myös huonoilta. Foster oli maalilla varmaan Spursin paras pelaaja, hyvä esitys ja harmi hänen kannaltaan, että menee pitkä aika penkillä kun ei ole cup pelejä hetkeen.

Toivottavasti lauantain jälkeen lähdetään positiivisella mielellä maajoukkue tauolle. COYS!
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
En tiedä mikä kuningasidea Angelta oli vaihtaa koko kokoonpano, kun vastassa oli kuitenkin Valioliigajengi. Tätä seuraa ei vain pokaalit kiinnosta.

Jeesus mitä paskaa eilisiltainen oli. Niinkuin @FinDevil tuossa yllä kirjoitti Davinson ja Höjberg aivan uskomattoman huonoja, saivatko yhtään yli 5m syöttöä omille? Skipp ihan samaa kuraa ja Lo celso näistä kaikista heikoin. En kyllä tämän Solomonin hankintaakaan ymmärrä toistaiseksi ollenkaan. Forsterilta sitten hienot kaatuilut pilkkukisassa, jopa Sanchez olisi tehnyt hänelle.

Levyn lautasella ei ole ulostettavia kuin: Lloris, Sanchez, Regu, Dier, Tanganga, Spence, Höijberg, Lo Celso, Perisic, Gil nyt ainakin juolahti mieleen. Sisään toppari ja kärki mielellään.
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
En kyllä tämän Solomonin hankintaakaan ymmärrä toistaiseksi ollenkaan. Forsterilta sitten hienot kaatuilut pilkkukisassa, jopa Sanchez olisi tehnyt hänelle.

Levyn lautasella ei ole ulostettavia kuin: Lloris, Sanchez, Regu, Dier, Tanganga, Spence, Höijberg, Lo Celso, Perisic, Gil nyt ainakin juolahti mieleen. Sisään toppari ja kärki mielellään.

Mielestäni Solomon ollut ihan ok, mutta en tiedä mitä hänelle käy, jos sieltä joku Johnsson ja/tai Fati tulee vielä syömää lisää hänen peliaikaa. Spurssilla on niin paljon näitä keskinkertaisuuksia, että en ole kauhean iso fani, että näitä arpoja haalitaan kokoajan lisää kun niistä ei pääse sitten eroon.

Ja joo aika hirveä tuo lista pelaajista ketkä pitäisi saada myytyä. Djed Spence ei ole tuossa, mutta hänet saatiin onneksi lainattua juuri Leedsiin. Tuosta listasta ei kyllä millään saa edes puolia myytyä tai lainattua. Ndombele siitä puuttuu ainakin, mikä on ihan ymmärrettävää, että hänet unohdit. Kova on duuni Levylla tässä viimeisinä päivinä.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yksi maali Richarlisonille voisi saada aika paljon ihmeitä aikaan.
Se ihme on jo saatu, mutta pitäisikö Richarlisonin saada kohta muutakin aikaiseksi kuin se yksi maali 30 Valioliigapelissä.

Nonii, se oli vähä rankempaa siihen väliin.

Mutta joo, ei ole kauden ykköskilpailu mutta uudelle koutsille Angelle varmasti kipeä paikka heti tippua, kun cupeissa kuitenkin voisi olla siemen ja sauma vaikka mihin ja sitä kautta isossa kuvassa parempaa kautta. Nyt kun yksi perinteinen kisa päättyy heti, niin varmasti iso pettymys kun on noi esim. faneille, yhteisölle ja seuralle isoja ja tärkeitä juttuja vaikka kotisohvilla liigacupeja onkin helppo lytätä ettei minkään arvoista jne.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Ndombele siitä puuttuu ainakin, mikä on ihan ymmärrettävää, että hänet unohdit. Kova on duuni Levylla tässä viimeisinä päivinä.
No miten saattoikaan Domppu unohtua, tosin luulin et mies saatiin jo johonkin turkkiin kusetettua. Pätkääkään ei ole luottoa että Levy noista saa montaa siirrettyä, koska ei ole onnistunut edellisissäkään ikkunoissa, joka johtaa siihen ettei kaikkia voi edes rekisteröidä valioliigaan

Mutta joo, ei ole kauden ykköskilpailu mutta uudelle koutsille Angelle varmasti kipeä paikka heti tippua, kun cupeissa kuitenkin voisi olla siemen ja sauma vaikka mihin ja sitä kautta isossa kuvassa parempaa kautta.
Jep. Tästä roskacupista putoamista myös on usein selitelty, että hyvä vaan kun on europelejä ja rasitusta. No tänä vuonna ei ole Spursilla. Toivottavasti on kipeä paikka Angelle, koska on hän myös isoin syyllinen eiliseen.
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Brennan Johnson 45M
James Maddison 40M
Micky van de Ven 34M
Guglielmo Vicario 17M
Alejo Véliz 13M
Ashley Phillips 2M
Manor Solomon 0M

Pitää antaa ihan hyvä arvosana Levylle kesän hankituista hankinnoista. Brennan Johnssonin hinta oli kova, mutta ilmeisesti Ange halusi hänet kovasti. Maddison ollut timanttia alkukauden ja VDV herätää kyllä puolustuksessa luottoa. Vicario on myös yllättänyt positiivisesti. Veliziä ei ole vielä näkynyt, mutta saa nähdä pääseekö hän jossain kohtaan kokoonpanoon kun Scarlett saatiin lainattua pois. Solomonista en osaa vielä juuta tai jaata sanoa, mutta olipahan ainakin ilmainen hankinta.

Ainoa mitä olisi kaivannut niin uusi 9 paikan pelaaja ja cb. Riku ei vielä vakuuta yhtään ja puhdasta 9 paikan korvaajaa ei ole. Tai Veliz olisi mutta hänen tasonsa on kysymysmerkki. Uskoisi että Veliz saa jossain kohtaa näytönpaikan, jos Riku jatkaa heikkoja otteita. Romero- VDV topparipari on hyvä, mutta Dier/Sanchez korvaajina eieiei.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Pitää antaa ihan hyvä arvosana Levylle kesän hankituista hankinnoista.
Niin, kovin huonoa ei voi antaa kun hoogeetä tuli tähtipelaajan muodossa neljälläkymmenellä miljoonalla. Brennan Johnsonista ei itsellä oikein vahvaa käryä ole, mutta jotenkin semmoiset Bergwijn vibat tästä on. Vicario ja VDV vaikuttavat erinomaisilta ja loput pidempiä projekteja. Yhden topparin ja ysin verran vajaa ikkuna, mutta niinhän nämä ovat olleet jo vuosikausia Levyn kanssa.

Sen sijaan taaskaan ei saatu pudotettua paskaa rattailta. Muutama saatiin lainattua, mutta siellä on edelleen Domppeli, Dier, Sanchez, Höjberg, Lo Celso, Gil, Sessengon.
Ymmärrän että Sanchez jäi kun topparia ei hankittu. Dier oli vissiin itse torpannut kaikki siirrot, mikä tuntuu käsittämättömältä, koska en usko että tulee saamaan minuuttiakaan Angepallossa. Mies on hitaampi kuin isoäitini, joten ei ole mitään mahdollisuutta pelata topparina tuolla. Kausi katsomossa tuon ikäisenä ei välttämättä nosta omaa markkina-arvoa. Bentancur kun palaa, niin Höjbergin minuutit häviävät ja Lo Celso ei ole valioliigatasoa. Nämä olisi pitänyt väkisin saada haudattua johonkin, mutta tuntuu olevan aivan liian vaikeaa Danielille.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Aika Angemaiset 2-5 numerot tauluun tänään ja Sonille hattu. Toivottavasti avaisi niitä pahoja jumeja korealaiselta mutta edellinen hattu veti entistä enemmän juntturaan.
Solomon oli tänään hyvä. Näyttää todella nopealta ja ihan pallovarmalta kaverilta. Vaihtojen jälkeen ei pelistä tullut enää mitään, vaikka toki pelikin oli jo selvä.

Romero, vittu mikä kuti. @FinDevil mainitsikin, niin jos olisi se yksi toppari tullut, niin miehen voisi laittaa vaikka ysiksi.

Ensi kuussa reissu stadionille!
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Onhan tätä joukkuetta mukava katsella. Pitää jo pelkästään siihen olla tyytyväinen. Maddison ja Udogie vaikuttavat todellisilta ryöstöiltä. Eiköhän Chelseankin taaperrus näyttäisi valoisammalta, jos olisivat päättäneet lyödä vaikkapa 50M Maddersiin. (Ei nyt aloiteta tästä mitään väittelyä). Son oli kärjessä erinomainen, tietysti voisi busseja ja top6 vastaan olla haastavampaa. Solomon vähemmän yllättäen näytti pelimieheltä omalla paikallaan. Porro ehkä vähän kehnosti puolusti ekan maalin, mutta oli taas vakuuttavasti alustamassa Solomonin kanssa Sonin ekaa ja sitten se todella kermainen syöttö kolmanteen.

No ei nyt stressata mahdollisesta top6 joukkuetta vastaan repsahtamisesta. Pitää nauttia nyt tästä, kun sitä kerrankin saa.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
Onhan tätä joukkuetta mukava katsella. Pitää jo pelkästään siihen olla tyytyväinen. Maddison ja Udogie vaikuttavat todellisilta ryöstöiltä. Eiköhän Chelseankin taaperrus näyttäisi valoisammalta, jos olisivat päättäneet lyödä vaikkapa 50M Maddersiin. (Ei nyt aloiteta tästä mitään väittelyä). Son oli kärjessä erinomainen, tietysti voisi busseja ja top6 vastaan olla haastavampaa. Solomon vähemmän yllättäen näytti pelimieheltä omalla paikallaan. Porro ehkä vähän kehnosti puolusti ekan maalin, mutta oli taas vakuuttavasti alustamassa Solomonin kanssa Sonin ekaa ja sitten se todella kermainen syöttö kolmanteen.

No ei nyt stressata mahdollisesta top6 joukkuetta vastaan repsahtamisesta. Pitää nauttia nyt tästä, kun sitä kerrankin saa.
Pakko on ottaa kantaa tuohon Maddisoniin. Eihän Chelsea tietäisi mitä pitäisi tehdä Maddisonin kanssa...Chelsean osto projekti on hieman alkutekijöissään, vaikka rahaa käyttävätkin kokoajan. Se projekti lepää rahan ja sen varassa, että pelaajat kehittyvät jotta voidaan myydä taas eteenpäin jne. Spurs sai halvalla hemmetin hyvän pelaajan. Ja tämä on täysi tunnustus vihollisen leiristä. Tosin pakko on myös kysyä, että miksi näin pääsi käymään?

Angelle on kyllä rohkeudesta annetta pisteitä ja varsinkin siitä miten on uskaltanut lähteä peluuttamaan joukkuetta. Onhan tuossa pelitavassa omat kipupisteensä varmasti tulossa vielä, mutta rohkeasti on kyllä aloittanut kauden kyllä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös