Tottenham Hotspur 2013–2014 – joko nyt UCL?!

El Guaje

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, Spurs
Saatinhan sitä auringonvaloa vähän Tottenhaminkin kevääseen, komea comeback ja Soldierilta sekä Erikseniltä loistava peli. Alkuun toki tarjoiltiin niitä perinteikkäämpiä fiiliksiä Naughtonin toimesta, mutta pitkästä aikaa jäi kuitenkin hyvä meininki mieleen. Hyvät vaihdot katsomon ja penkin väliä sahanneelta Timpalta ja Gylfihän sen sitten ratkaisi. Hetken piti siristellä, että Baleko sieltä pommitti ja pelasti, kun 90+ on kellossa, mutta vieläpä mitä. Huikea fiilis pitkästä aikaa ja taas se pieni toivonkipinä saa vähän happea lisää. Ehkäpä jo ensi kaudella, sitä odotellessa. COYS!
 

F.Drebin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Spurs
Kausi alkaa olemaan pulkassa ja tunteet ovat hyvinkin ristiriitaiset.Erityisesti harmittaa täysin munattomat esitykset kärkijengejä vastaan sekä ryhditön puolustaminen, jota ovat sävyttäneet hirveät henk.koht virheet milloin kenellekin. Eurooppaliigan paikka näyttää tulevan jos loput pelit hoidetaan kunnialla, mutta unelma UCL-paikasta taisi karata käytännössä jo vuoden vaihteessa. En sitten tiedä olisiko jopa parempi jäädä Eurooppaliigankin ulkopuolella, jos mietitään pääsemistä top4:ään (vrt Liverpool).

Viime kesän seitsemän uutta hankintaa sotkivat viimeistään pakan ja osalle heistä näytetään varmaan ovea jo tänä kesänä.
-Eriksen on oikeastaan ollut ainoa selvä onnistuja.
-Paulinhoa täällä on ainakin parjattu pitkin kautta, mutta itse olen nähnyt niin vähän pelejä, että en osaa sanoa kannattaisiko kuitenkin antaa mahdollisuus vielä ensi kaudelle.
-Soldadoon uskon edelleen vaikka näytöt ovatkin maalien muodossa mitättömät. Oikealla taktiikalla mies on kuitenkin todistettu maalintekijä joten katsotaan ensi kausi ainakin
-Chiriches on väläytellyt, joten pysynee WHL:lla
-Capoue ollut loukkaantuneena paljon, mutta oli muistaakseni ok pelatessaan
-Lamelaan potentiaaliin on pakko uskoa.
-Chadliin pätee samat sanat kuin Paulinhoon

Eniten oikeastaan jännitetään tuleeko meille ensi kaudeksi uusi koutsi vai päättääkö Levy mennä Sherwoodin alaisuudessa myös ensi kaudella (toivottavasti ei). Potentiaalisiksi vaihtoehdoiksi on ainakin lehdistön toimesta heitelty seuraavia ja ManUn etsiessä myös uutta käskijää menee homma ihan arvailuksi:
- van Gaal
- Conte
- Moyes

> Näistä sanon ehdottomasti ei Moyesille. Missäpäin muuan Guus Hiddink vaikuttaa nykyisin? Täysin villinä ajatuksena heitän Hyypiän, olisipa mielenkiintoista nähdä Sami WHL:lla :D Ainakin joukkueen näkyvyys Suomessa lisääntyisi roppakaupalla..

edit: Lisätään vielä huhupuheisiin F. de Boer, M.Pochettino ja M. Allegri
 
Viimeksi muokattu:

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Viime kesän seitsemän uutta hankintaa sotkivat viimeistään pakan ja osalle heistä näytetään varmaan ovea jo tänä kesänä.
Tuskin näytetään. Capoue ehkä lähimpänä, mutta en usko siihenkään. Lamelalle nyt varmaan ajatellaan antaa näyttöpaikka uudessa joukkueessaan ennen kuin myydään. Eriksen, tarvitseeko sanoa mitään edes? Chiriches, miksi joukkueen yksi harvoista toppareista myytäisiin, vielä kun on tasonsa pääosin osoittanut. Paulinho, maalipaikoissa erittäin usein pelipaikkaansa nähden. Taitava, mutta myös paljon löntystelyä. Kaksijakoinen pelaaja, mutta pelaa brassien maajoukkueen avauksessa. Ei todellakaan myydä, vaan katsotaan, onko vuosi englannissa sopeuttanut paremmin. Soldado, miksi pitäisi myydä? Alkukaudesta ei saanut palloja, myöhemmin ei päässyt kentälle, kun ade pelasi 10 matsia hyvin, sen jälkeen täyttä paskaa, mutta omistaa silti kausikortin avaukseen. Sitten loukkaantumisia. Annetaan varmasti mahdollisuus myös ensi kaudella. Erittäin ammattimainen pelaaja, ei minkäänlaista luovuttamisen merkkiä, vaikka kausi on henkilökohtaisesti ollut katastrofi.

Chadlin voisi myydä, mutta on käyttökelpoinen vaihtopelaaja useille eri pelipaikoille. Valitettavasti Sherwoodin mielestä vain vakiavaaja joka tilanteessa. Oikein käytettynä erinomainen mies joukkueeseen, nykyisellään aiheuttaa vain vitutusta.

Veikkaan, että seitsikosta ehkä yksi pelaaja saa lähteä.

Eniten oikeastaan jännitetään tuleeko meille ensi kaudeksi uusi koutsi vai päättääkö Levy mennä Sherwoodin alaisuudessa myös ensi kaudella (toivottavasti ei).
Ei jännitetä. Kyllä tulee uusi koutsi, nimi on vain epävarma. Sherwood on osoittanut surkeutensa aivan hyvin jo. Pistesaldo on uskomattoman hyvä, vaikka lähes joka pelissä joukkue on kusessa. Tuurivoittoja tulee, joka pelin alku on täysin käsittämätöntä paskaa, yleensä loppukin. Tänäänkin Stoke veti loppuun joku miljoona maalipaikkaa, mutta niin vain tuuri-timin porukat veivät taas voiton.
 

El Guaje

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, Spurs
Frank De Boerin ympärillä pöhisee juuri nyt koviten, ja mieheen ollaan oltu yhteydessä asian tiimoilta. Olisi kyllä oma suosikki uudeksi koutsiksi, olisi potentiaalia pidempi aikaiseksikin ratkaisuksi, mutta tästä nyt on turha tässä vaiheessa pölistä, kun AVB kummittelee vielä kirkkaana takaraivossa.

Pelaajiston osalta toivoisin maltillista tuuletusta kesällä. Vasen laita kokonaan uusiksi, uusi toppari, sekä yksi kärki. Ulos iskisin suoralta kädeltä Paulinhon, toisen kaksikosta Dawson/Kaboul, sekä viimeajat mukavuusalueellaan surffailleen Aden, jonka arvo on nyt korkealla ja kun Citykin lopettaa osittaisen palkanmaksun, niin lienee turhan hintava ja ailahteleva kaveri WHL:lle. Pidän Solttua parempana pelaajana, vaikka äijän kausi olikin pettymys.
Mitäs tilalle? Holtby takaisin lainalta, vasemmalle huhuiltu Konoplyanka, vaspaksi selkeä upgrade Roseen nähden esim. Criscito, toppariksi oma kasvatti Caulker takaisin tai Baselin Schär, kärkeen Sotonin Jay Rodriguez. Onhan tämä naurettavan helppoa fudisjengin kasaaminen, ai että.

Olisihan se seksikästä, jos elokuussa WHL:llä nähtäisiin De Boerin johdolla tälläinen nipaska pyörittämässä liljanvalkeaa karuselliä:

-----------Soldado----------
Konoplyanka-Eriksen-Lamela
--------Holtby-Dembele-------
Criscito-Vert-Vlad-Walker
------------Lloris-----------

En halua herätä.
 
Suosikkijoukkue
Pro Kari Heikkilä
Se pelaa näköjään Spurs ensi kesänä Helsingissä Celticiä vastaan.
Ei vedä varmaan yhtä paljon jengiä, kuin City-Arsenal, mutta onhan Spurs huomattavasti mielenkiintoisempi, kuin Samiton Leverkusen, jonka alunperin piti tulla Celticille vastustajaksi. Liput varmaan taas luokkaa >60€.
 

Charlie Horse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Asiasta kolmanteen näin Spursin osalta "vauhdikkaan" siirtoikkunan viimeisen päivän melskeessä... Ihan on sellainen kutina, että loppukauden suorituksilla ei ole mitään merkitystä sen suhteen, mikä Sherwoodin tulevaisuus seurassa on. Olkoonkin millainen seuralegenda ja menisi pelit miten tahansa. Levy on sellainen pirulainen, että kulisseissa käydään koko ajan vaihtoehtoja läpi ja uusi "korkean profiilin" valmentaja nimitetään toukokuun aikana. Niin kauan kuin DL on nykyisellä paikallaan, niin vauhdikkaita liikkeitä tullaan näkemään. Hyvässä ja pahassa. Sherwood ei vain ole Levyn mies. En osaa sanoa, kuka tilalle tulisi ja olisiko yhtään sen parempi vaihtoehto, mutta TS:n pestissä on sellainen välimallinjätkä-meininki. Katsotaan keväällä sitten.
Club Statement - Tim Sherwood 13 May 2014 - News - tottenhamhotspur.com


Noin, sehän meni juurikin näin. Saa nähdä, ehtiikö uusi kaveri puikkoihin toukokuun aikana...
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Club Statement - Tim Sherwood 13 May 2014 - News - tottenhamhotspur.com


Noin, sehän meni juurikin näin. Saa nähdä, ehtiikö uusi kaveri puikkoihin toukokuun aikana...
Mielenkiintoista on kylla Spursin temmellys naiden manageriensa kanssa. Ei kovin kauaa mies pallillaan viihdy, oli sitten kyseessa ison rahan stara tai tallanen omapoika.

Santini, Jol, Ramos, Redknapp, Vilas-Boas. Kovia on nimet eli eikohan sielta joku tunnettu kaveri puikkoihin napata nytkin. Nyt pitaisi Levyn miettia tarkkaan millaisella pelityylilla haluaa jenginsa pelaavan ja kenen systeemeihin materiaali sopii. Noita edellisia managereita kun katsoo niin jokaisella on ollut erilainen lahestyminen ja rosteria onkin joudutta aina muokkaamaan jumalattomasti managerin nakoiseksi. Esim. Jolin jalkeen koko paketti rajaytettiin Ramosin toimesta ja Harry taas metsasti omat jannunsa takaisin. Vilas-Boasin projektikin jai "vahan" puolitiehen.

Onhan noita kaskijoita vapaana, esim. David Moyes ja Pepe Mel. Vai lahdetaanko merta edemmas kalaan jonkun isomman nimen perassa? Elamme mielenkiintoisia aikoja!
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Mielenkiintoista on kylla Spursin temmellys naiden manageriensa kanssa. Ei kovin kauaa mies pallillaan viihdy, oli sitten kyseessa ison rahan stara tai tallanen omapoika.
Tätä viimeisintä ei nyt voi minään yllätyksenä pitää. Päinvastoin, olisi ollut suuren suuri yllätys, mikäli olisi jatkanut tuota touhuiluaan vielä ensi kaudellakin. Pisteiden valossa loistava puolikas kausi, kaikki muu oli täyttä kuraa. Ei ole paljoa pielessä jos väittää, että ensi kaudella timpalla olisi ollut täysi työ ja tuska päästä edes 7. sijalle.

Vedonlyöntitoimistojen suosikit uudeksi valmentajaksi ovat Pochettino ja De Boer, molemmilla noin kahden kertoimia. Seuraavana tulevat Moyes ja Benitez 7-10 kertoimilla. Kai se noista kahdesta ensimmäisestä tulee, aika riskihakuja ovat. De Boer on ajaxissa voittanut mestaruuksia, mutta niin ovat kaikki muutkin siellä. Pochettino on saanut Saintsit ihan hyvään lentoon, mutta ihan hyvä materiaalikin siellä on ollut. Saa nähdä, tapahtuisiko sama pykälää kovemmassa joukkueessa.

Joka tapauksessa eiköhän kumpikin herroista saa Spursin peliin edes jonkinlaista järkeä ja eteenpäin mennään sherwoodin ajoista, jolloin mitään taktiikka ei ollut. Rosterikin on periaatteessa ihan hyvällä mallilla, siellä on ensi kaudeksi käytettävissä 30 miljoonan Lamela käytännössä uutena pelaajana. Hankintoja ei paljoa tule, pari pelaajaa lähtenee ja siinä se. Muutama vahvistus pitäisi hankkia, esim. vasen pakki.

Ja sellainen pieni nippelitieto, että Spursilla ei ole manageria, vaan head coach.
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Tätä viimeisintä ei nyt voi minään yllätyksenä pitää. Päinvastoin, olisi ollut suuren suuri yllätys, mikäli olisi jatkanut tuota touhuiluaan vielä ensi kaudellakin. Pisteiden valossa loistava puolikas kausi, kaikki muu oli täyttä kuraa. Ei ole paljoa pielessä jos väittää, että ensi kaudella timpalla olisi ollut täysi työ ja tuska päästä edes 7. sijalle.

Vedonlyöntitoimistojen suosikit uudeksi valmentajaksi ovat Pochettino ja De Boer, molemmilla noin kahden kertoimia. Seuraavana tulevat Moyes ja Benitez 7-10 kertoimilla. Kai se noista kahdesta ensimmäisestä tulee, aika riskihakuja ovat. De Boer on ajaxissa voittanut mestaruuksia, mutta niin ovat kaikki muutkin siellä. Pochettino on saanut Saintsit ihan hyvään lentoon, mutta ihan hyvä materiaalikin siellä on ollut. Saa nähdä, tapahtuisiko sama pykälää kovemmassa joukkueessa.

Joka tapauksessa eiköhän kumpikin herroista saa Spursin peliin edes jonkinlaista järkeä ja eteenpäin mennään sherwoodin ajoista, jolloin mitään taktiikka ei ollut. Rosterikin on periaatteessa ihan hyvällä mallilla, siellä on ensi kaudeksi käytettävissä 30 miljoonan Lamela käytännössä uutena pelaajana. Hankintoja ei paljoa tule, pari pelaajaa lähtenee ja siinä se. Muutama vahvistus pitäisi hankkia, esim. vasen pakki.

Ja sellainen pieni nippelitieto, että Spursilla ei ole manageria, vaan head coach.
Joo tuo Timpan kausi meni pisteiden valossa ihan mainiosti mutta muuten tuo puolikas kausi oli täyttä kuraa, varsinkin kuinka onnistukaan saada pelaajat tyytymättömäksi ja mähinät käytiin julkisesti.

Kyllähän tuo uusi tulee varmasti tuosta kaksikosta Pocchettino tai De Boer, molempien pelifilosofia ainakin sopii juuri siihen mitä Spursissa tahdotaan. Tuohon kun vielä huomio sen että molemmat tunnetusti onnistuvat kehittämään junnuja ihan hyvällä prosentilla niin varmasti on mielenkiinto heitä kohtaan suurempi, koska kukkaron nyörit varmasti menevät tiukalle kun uuden stadion rakenns alkaa ja suurin osa seuran rahavirrasta suunnataan tuohon projektiin. Oma veikkaus tosin kaatuu Pocchettinon suuntaan, vaikka mieluummin olisin tuon De Boerin palkkaamisen kannalla.

Mutta saapa sitten nähdä mitä muutoksia joukkueeseen tulee kesän aikana, jos sisään on tulossa pelaajia niin varmasti myydään jotain alta pois.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Tätä viimeisintä ei nyt voi minään yllätyksenä pitää.
No ei todellakaan. Jo silloin kun Timpan sopimus julkaistiin pahat kielet apinasaarella kuiskuttelivat kyseessa olevan Valioliigahistorian kyvyttomin head coach. Tappioiden - seka taloudellisten etta imagollisten - minimointia Levylta, joka on businessmies ennenkaikkea.

Nythan joukkue on sellaisessa tilanteessa mihin uuden head coachin on helpompi tulla sisaan. Kausi ei ollut tuloksellisesti tai taloudellisesti katastrofi, muttei myoskaan saavutettu sita askelta ylemmas. Pelaajisto on kauttaaltaan tyytymaton nykyiseen, joten muutos mihin tahansa on plussaa. Materiaali on erinomaista Valioliigatasoa, eika kalpene vertailussa selkeasti kuin Citylle ja Chelsealle. Lisaksi tarpeen mukaan liikuteltavia palasia ynna budjettia on jonkin verran, joten uusi kaskija saa omat suosikkinsa mukaan halutessaan. Oikeastaan aika unelmapaikka lahes kenelle tahansa managerille!
 

F.Drebin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Spurs
Kyllähän tuo uusi tulee varmasti tuosta kaksikosta Pocchettino tai De Boer, molempien pelifilosofia ainakin sopii juuri siihen mitä Spursissa tahdotaan. Tuohon kun vielä huomio sen että molemmat tunnetusti onnistuvat kehittämään junnuja ihan hyvällä prosentilla niin varmasti on mielenkiinto heitä kohtaan suurempi, koska kukkaron nyörit varmasti menevät tiukalle kun uuden stadion rakenns alkaa ja suurin osa seuran rahavirrasta suunnataan tuohon projektiin. Oma veikkaus tosin kaatuu Pocchettinon suuntaan, vaikka mieluummin olisin tuon De Boerin palkkaamisen kannalla.
Oma veikkaukseni on puolestaan De Boer. Nyt tosiaan Levyn pitää päättää mitä tahtoo ja antaa sitten uudelle manag...korjaan head coachille ihan oikeasti sitä aikaa. Toisin sanoen etsiä nyt se "pidempi aikainen" ukko puikkoihin. Joka kesäinen joukkueen uudelleen rakentaminen ei tuo menestystä se on varma.

Kuten Myyrä totesikin, niin sekä Pochettino että De Boer ovat omalla tavallaan riskivalintoja ja Benitez taas sitten se ei niin kiehtova kokeneempi vaihtoehto. Aika näyttää, mutta toivotaan että tästä kesästä selvitään muutamalla täsmähankinnalla/täsmäulostuksella ja ilman suurempaa siirtorumbaa (se etu tässä sekavassa kaudessa oli, että nyt ei Real ole varmaan kenenkään Spurs-jätkän perässä elokuun loppuun saakka).

Onkos jonkun korviin jo kuulunut varmistusta, että Spurs tulisi stadikalle elokuussa?
 

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
(se etu tässä sekavassa kaudessa oli, että nyt ei Real ole varmaan kenenkään Spurs-jätkän perässä elokuun loppuun saakka).
Tämä etu kieltämättä tässä paskassa kaudessa oli. Toisaalta, huhutaanhan nytkin ilmeisesti esimerkiksi Paulinhoa naapurin sinisiin. Kuinkahan huonon kauden sitä pitäisi pelata..
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Tämä etu kieltämättä tässä paskassa kaudessa oli. Toisaalta, huhutaanhan nytkin ilmeisesti esimerkiksi Paulinhoa naapurin sinisiin. Kuinkahan huonon kauden sitä pitäisi pelata..
Niin huhutaan. Mutta huhut ovat huhuja Chelsealla on kyllä ihan riittävästi kk-pelaajia ja Spurs ei tule Paulinhoa myymään valioliigajoukkueeseen, ja tuskin muuallekaan. Mutta jos johonkin, niin ulkomaille.

Paulinhon "huono kausi" on hieman kyllä liioiteltu. Eipä se huonoimmasta päästä ollut. Maalimääräkin ihan mukava ja maalipaikkojen määrä varsinkin. Tosin ei päässyt siihen, mitä brasilian maajoukkueen avauspelaajalta odotettaisiin, mutta eiköhän brassi toisena vuotenaan englannissa sitten näytä.

Tottenham boss Tim Sherwood sacked after Spurs stars gave chairman Daniel Levy ultimatum - Mirror Online

Tuossa erittäin luotettavassa mirrorin jutussa kerrotaan, miten Vertonghen, Lloris, Sandro, Capoue ja Paulinho ovat kertoneet Levylle, että joko he lähtevät kävelemään, tai sitten paska-Sherwood lähtee. Ymmärrettävästi Sherwood lähti. Eihän näistä jutuista tiedä, mutta ihan uskottava tuo on. Sherwood oli täysin kyvytön mihinkään taktiikkaan, valitsi heti lempipelaajansa jotka pelasivat joka ilta ja koirankopitti muita. Koppiosastoon kuuluivatkin tuosta joukosta Sandro (täysin käsittämättömästi) ja Capoue. Ehkä siksi, että timpan filosofiassa kk-pelaajat eivät saa puolustaa. Vertonghen olikin naama norsunvitulla koko ajan, kun Sherwood oli peräsimessä. Paulinhon ja Llorisin motiiveista en tiedä, mutta voisi kuitenkin kuvitella, että jos tällaisen vaatimuksen ovat tehneet, niin eivät ole ihan heti lähdössä muualle.

Voi olla ihan tuulesta temmattu juttu, mutta kuten sanoin, uskon, että jotain tämänsuuntaista on kyllä ollut. Tuskin Sherwoodista ovat pitäneet muuta kuin Adebayor, Kane ja Bentaleb.
 

F.Drebin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Spurs
Toisaalta, huhutaanhan nytkin ilmeisesti esimerkiksi Paulinhoa naapurin sinisiin. Kuinkahan huonon kauden sitä pitäisi pelata..
Tätä mainitsemaasi huhua enemmän pelkään, että Lloris pelaa unelmakisat kesällä ja sitten Monaco tai PSG alkavat houkuttelemaan miestä oikeasti isolla rahalla (ja PSG tietysti vielä UCL-kortilla). Nyt meillä on pitkästä aikaa lähes korvaamaton veskari, johon luottaa kuin muuriin ja joka on oppinut Valioliigan metkut.

Paulinhossa tietysti sama vaara, että hyvät kisat lisäävät huhuja, mutta olen samaa mieltä Myyrän kanssa, eli valioliigaseuraan Levy ei miestä myy. Etenkään Chelskiin edelliskesän Willian -casen jälkeen. Toisaalta Lukaku olis kiva lisä rosteriin.

Osittain uskon myös tuohon Mirrorin juttuun joukkueen kapinasta Timmyä vastaan. Toisaalta taas sopimuksen päättäminen ei välttämättä sisällä mitään dramatiikkaa. Tilanne voi yksinkertaisesti olla se, että Levy teki 18kk sopparin TS:n kanssa ja sisällytti sopimukseen purkulausekkeen kauden jälkeen (seuran kannalta edullisilla ehdoilla). Eli alunperinkin suunnitelmissa oli vaihtaa koutsia kesällä ja vain ihme (4.sija) olisi pelastanut Sherwoodin potkuilta.

No nyt vaan odotellaan uutisia. Suotavaa olisi saada nimitys aikaiseksi ennen MM-kisoja. Jonkun luotettavan lähteen mukaan Levyn tarkoitus on odottaa UCL-finaalin jälkeiseen aikaan ja sitten tehdä siirto joka määrittelee koko Spursin ensi kauden.
 

Nwoke

Jäsen
Suosikkijoukkue
SAINTS salibandy, Spiral-liiga, Tampere
Huomenna alkaa lipunmyynti ja pakkohan se on vanhan Spurs-fanin suunnata stadikalle katsastamaan Klinsmannin nykykunto, eiku ketäs siellä nykyään pelaakaan?
 

F.Drebin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Spurs

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Nyt on tiketit plakkarissa elokuun matsiin!

Eiköhän värjätä Stadikka liljan valkeaksi... "Oh, when the Spurs go marching in!"
Mulla on valitettavasti yhdet häät tuolloin. Omat. Toki kun sanoin eukolle tästä pelistä, niin tämä heti ilmoitti, että päivää voidaan kyllä vielä vaihtaa, juhlapaikassa oli joitain muitakin vapaita viikonloppuja. Järkytyin tästä niin paljon, että pystyin vain tokaisemaan, että ei nyt enää ruveta mitään vaihtamaan...

Totta puhuen ei mua kyllä kiinnosta yhtään tuo harjoituspeli jotain Celticiä vastaan. Jos haluan käydä Spursin matsin katsomassa, otan halvat lennot+majoituksen ja menen katsomaan valjupelin paikan päälle.
 

F.Drebin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Spurs
Mulla on valitettavasti yhdet häät tuolloin. Omat. Toki kun sanoin eukolle tästä pelistä, niin tämä heti ilmoitti, että päivää voidaan kyllä vielä vaihtaa, juhlapaikassa oli joitain muitakin vapaita viikonloppuja....

Totta puhuen ei mua kyllä kiinnosta yhtään tuo harjoituspeli jotain Celticiä vastaan. Jos haluan käydä Spursin matsin katsomassa, otan halvat lennot+majoituksen ja menen katsomaan valjupelin paikan päälle.
Respectit ja Hatts off tulevalle Rva Myyrälle, hieno asenne. Ja onnea toki myös herralle, kirkossa soi tietysti "Oh when the Spurs go marching in"?

Toki se on väistämätöntä, että harjoituspeli on mitä on ja ainoa oikea paikka katsoa matsia olisi WHL. Mutta pakko se on paikalle mennä, kun ei noi poijat taida tuon lähemmäs kotinurkkia tulla ja itsellä ei tekosyitä ei ole. Ja hienohan se on päästä tunnustamaan väriä muuallakin kun pubissa tai sohvalla.
 

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Kaipa itsekin paikalle raahaudun, mutta on toki syytä muistaa, että tällaisissa harjoituspeleissä kokoonpano on todennäköisesti melko kaukana kauden avaavasta: eiköhän siellä heilu suurimpina tähtinä todennäköisesti jotkut Friedel ja Kane tms.

edith piaf: Jaa, onnittelut tosiaan hralle ja rva. Myyrälle. Olkoot kesänne kuumeinen!
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Pochettino tuli viiden vuoden sopparilla. Kiiiiitos! Toivottavasti seurajohdon kärsivällisyys riittää, ja M.P. saa monivuotisen työrauhan. Mielenkiintoista nyt sitten seurata, millaista liikehdintää tämä saa aikaiseksi Spursin pelaajanipussa ja yleensä pelaajamarkkinoilla. Mielellään esim. Saintsista 2-3 kaveria Spursiin ottaisin.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Pochettino tuli viiden vuoden sopparilla. Kiiiiitos! Toivottavasti seurajohdon kärsivällisyys riittää, ja M.P. saa monivuotisen työrauhan. Mielenkiintoista nyt sitten seurata, millaista liikehdintää tämä saa aikaiseksi Spursin pelaajanipussa ja yleensä pelaajamarkkinoilla. Mielellään esim. Saintsista 2-3 kaveria Spursiin ottaisin.
Jotenkin kyllä huvittavaa, että tehdään näitä 4-5 vuoden soppareita ja sitten muutaman kuukauden jälkeen voi jo mono heilua. Jokainen nyt voi katsoa vaikka oppia siitä miten Rodgersin Liverpool paransi toisella kaudellaan ensimmäisestä kaudesta peliä. Eikä kuitenkaan kauheasti vahvistunut paperilla. Eli toivottavasti tosiaan Pochettino saa rauhan oikeasti kehittää joukkuetta ja pelitapaa mieleisekseen. Sitten ehkä ensi vuonna jo, mutta varmasti seuraavana näkyisi kädenjälki.
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Pochettino tuli viiden vuoden sopparilla. Kiiiiitos! Toivottavasti seurajohdon kärsivällisyys riittää, ja M.P. saa monivuotisen työrauhan. Mielenkiintoista nyt sitten seurata, millaista liikehdintää tämä saa aikaiseksi Spursin pelaajanipussa ja yleensä pelaajamarkkinoilla. Mielellään esim. Saintsista 2-3 kaveria Spursiin ottaisin.

Ihan odotettu (hehkutettu) valinta sieltä. Itse olisin toivonut FdB:tä tuonne penkille jos noista kahdesta piti valita, mutta eihän tuo Poch mikään huono valinta ainakaan ole. Nyt sitten odotetllaan joukkueen muotoutumista, ketä lähtee ja kuka tulee tilalle. Antaahan tuo 5 vuotinen sopimus tiettyä suunta että olisi kestävä valinta, mutta Levyn tuntien tuostakaan ei ole mitään takeita.
 

SilkySmooth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Arsenal FC
Antaahan tuo 5 vuotinen sopimus tiettyä suunta että olisi kestävä valinta, mutta Levyn tuntien tuostakaan ei ole mitään takeita.
Daily Mirrorhan vihjaili, että Pochettinon sopimuksessa olisi jonkinlaista chämppäri-pykälää. Jos näin on, niin ei kyllä voi taas kuin nauraa Levyn toiminnalle.

Yhdistelmänä Pochettino ja Tottenham on lähtökohtaisesti mielenkiintoinen. Pakko myöntää, että diggailin Saintsin pelityylistä menneellä kaudella ja paremmalla materiaalilla Pochettino saattaa hyvinkin nostaa Spursin lähelle chämppärisijoja. Edellä mainittu edellyttää tietysti sitä, ettei Levy kuse taas Spursin muroihin tunaroimalla kesän siirtoikkunalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös