Topi Niemelä – Kärppien juniorimyllyn helmi

  • 38 393
  • 159

Icecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canada
Toivotaan Topille onnea reissuun. Haasteita kyllä riittää, kun tämä liigakausi meni miten meni. Ei ollut kyllä Topi ainoa, jolla kausi ei mennyt odotetusti. Nyt sitten uusi startti!
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Onnea matkaan, sitä tarvinnee. Onni myös meille, mahdollisuus saada jotain laadukkaampaa tilalle. Ja nimenomaan päättyneen kauden perusteella.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät




Ei tullu Topille kutsua MM-leiriryhmään (vähemmän yllättäen) joten odotetusti jatkaa matkaan AHL:n puolelle Marliesin riveihin.

Hieman voisi Topi laittaa jäitä hattuun, jos tilanne on se, että oikeasti odotti MM-leirikutsua, niin on kyllä pahasti viime kausi sokaissut poikaa.

Fysiikka kuntoon, niin tulee vielä hyvä poika. Toivottavasti löytyy nöyryyttä työntekoon.
 

Jantse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Eihän Topin kunnossa ole ollut mitään vikaa, eikä monen muunkaan. Eivät vain osaa luistella eikä Kärpissä ole nykyään luistelukoulua eikä opettajaakaan yli 10 vuotiaille.
 

Lemé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Kiekko-Espoo, Pittsburgh, Caroline
Muistaakseni jossain haastattelussa Reijo "Reksa" Ruotsalainen sanonu, että odottaa edelleen Kärppien soittoa. Tässähän meillä olis, joka pistäis luistelun kuntoon.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Eihän Topin kunnossa ole ollut mitään vikaa, eikä monen muunkaan.
Ai ei vai? Ika Lehkosen sanoin, "Jos sä et pariakymmentä minuuttia jaksa pelata täysillä tuolla kentällä, sä oot paskassa kunnossa."

Niemelä, Leskinen nyt ainakin sellaisia, joilla se kunto ei ollut optimaalinen. Jotain siellä on tehty päin persettä. Tai ollaan jätetty kokonaan tekemättä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös