Top- ja Flop- hankinnat

  • 8 463
  • 132

Luu2

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ylösen ja Tuomaisen siirrot ovat tehneet Bluesista yhden mestarisuosikeista. Jokerit rakentaa myös mestarijoukkuetta. Ässät ja SaiPa ovat aika heikoilla pohjilla vielä tällä hetkellä. Tässä arvioni kovimmista hankinnoista (luokitukset suhteutettuna SM-liigatasoon):

SUPERTÄHDET

Juha Ylönen, Blues
- Kokenut NHL-kettu, kahden suunnan sentteri, maajoukkuekärkeä. Ehkä liigan paras pelaaja näillä näkymin.

Roman Cimicek, HIFK
- Loukkaantumisista huolimatta tasonsa liigassa osoittanut tsekkijätti on parhaimmillaan loistava.

Timo Pärssinen, HIFK
- Todella outoa ettei "köyhän miehen Kariya" saanut paikkaa surkeasta Anaheimista. IFK:n onni, vaikka peikko vaanii edelleen...

Sami Helenius, Jokerit
- Urpo ja Suvi: Here's you're worst nightmare!

Petr Ton, Kärpät
- Yhtä kovaa käsien, jalkojen ja peliälyn yhdistelmää ei löydy koko liigasta (Machuldan ohella) Kärpät jatkaa nousuaan terävimpään kärkeen tsekkiavulla.

Petr Tenkrat, Kärpät
- Hieman yllättäen OK NHL-kauden jälkeen takaisin Eurooppaan. Armoitettu maalintekijä ja tutkapari Tonin kanssa.

TÄHDET

Sebastian Sulku, Blues
- Liigan parhaita peruspakkeja. Kova laukaus ja itseluottamus. Tuo kaivattua kokemusta nuoreen Blues-pakistoon.

Marko Tuomainen, Blues
- Täydentää liigan parhaan ketjun (eikö niin Hannes?) Tuomainen - Ylönen - Caloun omilla erityisavuillaan laitamöyrimisellä, karvaamisella ja taklauksilla. Tekee siinä sivussa 10-20 maalia.

Hannes Hyvönen, HPK
- Taklaa, laukoo, taistelee, tappelee ja pelaa tarvittaessa vaikka pakkina. Yksi liigan monikäyttöisimmistä pelaajista.

Timo Vertala, Jokerit
- Surkean loukkaantumisten täyttämän farmikauden jälkeen motivaatio huipussaan. Maajoukkuetasoa joka suhteessa.

Mika Strömberg, Jokerit
- Puheista huolimatta varmasti yksi nykyliigan parhaista hyökkäävistä pakeista palaa kotiin ulkomaankierroksen jälkeen.

Niklas Bäckström, Kärpät
- Maajoukkuetason maalivahti on kehittynyt sitten IFK-aikojen jättiharppauksin. SaiPassa ja AIK:ssa miehestä on tullut pelimies.

Kimmo Peltonen, TPS
- Terveenä säilyessään pakkien Top 5:ssä. Pelaa yli- ja alivoimaa. Hyvä laukaus ja luistelu.

Niko Mikkola, TPS
- Yksi liigan pienimmistä ja fyysisimmistä palaa kotikonnuilleen. TPS:n tasapaksuun joukkueeseen oiva ilopilleri.

POTENTIAALISET TÄHDET

Tony Salmelainen, HIFK
- Väläytteli Ilveksessä osaamistaan, muttei oikein saanut jatkuvaa up-sidea esille. Nuorekkaassa IFK:ssa ruutitynnyri on oikeassa seurassa.

Lubomir Korhon, Ilves
- Potentiaalinen maalintekijä. Voitti taannoin Tsekin liigan All Starsin nopeusluistelun ja omaa kovan laukauksen. Pelannee yhdessä tutun Petr Valan kanssa, joten sopeutuminen ei tuottane vaikeuksia.

Jukka Laamanen, Ilves
- Nousi viime kaudella liigatasolle ja saman tien vähän ylikin. Liukkaasti luisteleva pakki oli Ässien paras pistemies ja tulevalla kaudella Ipan (kiekollinen) ykköspakki.

Jarkko Immonen, JYP
- Ässissä mokattiin pahasti jättämällä huippulupaus neloskentän jämäminuuteille ja kauden päätteeksi päästettiin sentteri Jyväskylään, jossa luvassa kakkos/kolmossentterin paikka.

Jaako Niskavaara, Pelicans
- Takavuosien huippulupaus on elänyt hiljaiseloa Itävallassa. Pelikaaneissa luvassa vastuuta ja toivottavasti läpimurto. Joukkueensa kiekollista eliittiä.

Oliver Setzinger, Pelicans
- Itävallan maajoukkueessa pelannut lupaus on ikäluokkansa parhaimmistoa koko maailmassa. Samat sanat kuin Niskavaarasta. Jospa henkistäkin kasvua olisi tapahtunut. Toistaiseksi pojan puheet ovat olleet tekoja suurempia.

Kimmo Koskenkorva, Tappara
- Kärppien pikakiituri ja yleisönsuosikki siirtyy ainakin omaksi yllätyksekseni Tapparaan, joka on täysin erinäköinen joukkue kuin tämä maajoukkueessakin kokeillut väriläiskä. Yhdessä Hämäläisen kanssa isot saappaat täytettävänä (Hassinen).

Tomi Pöllänen, Ässät
- Mestiksen Jere Lehtinen. Monikäyttöinen työhevonen ja maalintekijä. Toivottavasti Ässät käyttää Mestis- ja juniorihankintojaan järkevämmin kuin viime kaudella.

FLOPPIHANKINNAT
(eivät välttämättä huonoja pelaajia, nykyisessä pelaajatilanteessa outoja/tarpeettomia hankintoja)

Tom Draper, HIFK
- Älytön hankinta. Juuso Riksman olisi ollut yksi parhaimmista vahdeista ensi kaudella. Nyt joutuu kai johonkin vuokralle paljon peliaikaa vaativan ikääntyneen kanukkivahdin tieltä. Ei enää voittava maalivahti. Vie turhaan ulkomaalaispaikan.

David Printz, HPK
- Jos mestaruutta tosissaan tavoitellaan, Printzin tasoisten ulkomaalaisten hankinta on turhaa. Ei tahtonut saada peliaikaa Elitserienistä tippuneessa AIK:ssa.

Martin Cech, Pelicans
- JYPissä täytemiehenä. Ainut avu luistelu. Hasardipakki jolle olisi halvempi korvaaja löytynyt helposti omista junnuista tai Mestiksestä.

Jari Kauppila, Pelicans
- Viime vuosien ailahtelevin suomalaiskiekkoilija. Taitava ja kovakin niin tahtoessaan. Sitä vain sattuu liian harvoin. Jos Kauppilan on tarkoitus olla ykkössentteri, Pelicans rakentaa joukkuettaan turhan epävarmoille peruskiville.

Aki Tuominen, SaiPa
- SaiPan puolustuksessa ainut pelaaja, jonka esitykset ovat ennalta arvattavissa on Petri Kokko. Uusi tsekki Bombic on täysi arvoitus, kuten junnutkin. Tuominen on yksi liigan haukutuimpia pelaajia IFK-ajoiltaan. Ei ehkä niin surkea kuin maineensa, mutta SaiPan tilanteessa aivan liian riskialtis mies vastuuta kantamaan, varsinkin kun vahvistuksia ei pakistoon ole tiettävästi tulossa.

Tuomas Grönman, TPS
- Lasisilmään ja puujalkaan katsomatta TPS hankki kovapalkkaisen pitkäaikaispotilaan riveihinsä. Nykykunnossa ei sovi yhtään seuran harrastamaan pelaajapolitiikkaan (nuori nälkäinen, kovaa luisteleva ja kiekollisesti taitava prospekti).

Edit: typot
 
Viimeksi muokattu:

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
En jaksa ymmärtää miten Jaako Niskavaara voidaan nostaa potentiaaliseksi tähdeksi. Kaverillehan näytettiin ovea Kärpistä, hän kävi yrittämässä SaiPaan, mutta ei mahtunut edes sinne. Kun kukaan ei häntä liigassa huolinut, joutui hän suuntaamaan ulkomaille. Itävallassa pelailu tuskin on kehittänyt Jaakoa niin paljon, että hänestä voitaisiin nyt odottaa enempää kuin ennen maailmalle lähtöä.
 
F

Flonaldo

No niin, tämä on varmaan hyvä ketju laukoa mielipiteitään. Esimerkiksi IFK:n ketjuun en halunnut mennä näitä sanomaan, sillä se olisi joka tapauksessa helposti saanut väärän reaktion.

Roman Simicek. Viesti Houstonista Simin viime kautta hyvin läheltä seuranneilta kertoo: "ei ole enää SM-liigapelaajan tasolla". Tämän takia eräät muut liigaseurat eivät esimerkiksi olleet Simin perässä. Istuu farmissa katsomossa, koska ei mahdu pelaavaan kokoonpanoon. Vanha äijä, joka jo valmiiksi Amerikkaan lähtiessään oli pahasti vaivainen. Sen jälkeen kaksi vuotta pelkkiä pelejä kovalla tahdilla, ilman lepoa, vähällä harjoittelulla. Polvet eivät tuosta enää mihinkään parane, täytyy vain IFK:n kannalta toivoa etteivät ne enää mene pahemmaksikaan. Parhaimmillaan (vrt. terveenä ollessaan Kerhossa) todella lähellä liigan parhaan pelaajan titteliä. Huonoimmillaan kauden suurin floppi.

Sebastian Sulku. HPK-ketjussa jo moneen kertaan käsitelty. Peruspakki, ylempää keskiluokkaa kylläkin siinä hommassa. Mutta että tähti, ei missään nimessä. Teki viime kauden pojonsa aika lailla puhtaasti siitä syystä, että HPK teki 224 maalia. Kuten Seba itsekin totesi niin, kun kiekon heitti maalille, niin vähintäänkin syöttöpiste oli jo melkein varma.

David Printz. Pelaaja, jota varmasti juuri kukaan palstalaisista ei ole nähnyt kertaakaan. Minun mielestäni pelaajaa ei voi nimetä flopiksi ellei hänestä tiedä yhtään mitään.
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
Viestin lähetti Luu2
Ylösen ja Tuomaisen siirrot ovat tehneet Bluesista yhden mestarisuosikeista.

Ne Bluesin kannattajat jotka ovat tätä mieltä nostakaa käsi ylös !

Oikeesti, muutama vahvistus ei tee edellisen kauden 8. mestarisuosikkia. Taas olen huomaavinani, että kaikki muut tekevät Bluesista mestaria.

Buolustus on toki parantunut, mutta viime kaudella se oli umpisurkea. Laatikaiset ja muut saavat parantaa otteitaan todella paljon ennen kuin voidaan puhua hyvästä puolustuksesta. Vykoukalkin on jo vanha ja raihnainen.

Hyökkäyksestä on lähtenyt mm. Krykov, Lehterä, Stepleton, Kohn ja tilalle tullut Ylönen ja Tuomainen, joten tuossakaan ei ole tapahtunut kokonaisuuden kannalta suurta muutosta tai ainakaan sellaista että pitäisi puhua mestarin hyökkäyskalustosta. Loput pelaajista on 4 ketjutasoa, poislukien edeliset sekä Caloun ja T Elomo.

Esim. Kärpillä, HIFK, Jokereilla, Tapparalla on selkeästi tasaisempi ja parempi hyökkäyskalusta. Bluesilla on yksi hyvä ketju, mutta sillä ei vielä pelejä voiteta, joten lopettakaa nyt ne puheet mestarisuosikista.

Jos ne vielä puuttuvat vahvistukset ovat Stepleton + Kohn tasoa voidaan toivoa että ollaan sijoilla 4-6.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Flonaldolla on mielenkiintoinen katsonta tapa.Simicek on surkeassa kunnossa kun joku rapakon takaa on niin kertonut.
Printzistä ei taas voi sanoa mitään kun ei ole pelejä nähty.
Voi hänestä ainakin sen sanoa että kaveri ei meinannut mahtua pelaamaan yhdessä Elitserienin surkeimmassa joukkueessa.
Nähtävästi jokainen katsoo omien lasiensa takaa näitä juttuja.
 

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Pasi Tuominen

Mihin top hankinnoista jäi Ässien Pasi Tuominen? Lupaan, että Pasi tekee yli 40 pistettä tulevalla kaudella!! Ja lisäksi Markku Tähtinen pelaa ensi vuonna itsensä SM-liigan ehdottomaan eliittiin! Viime vuonna Markku esitti loistavia otteita! Ja lisää on tulossa! VAROKAA!
 
F

Flonaldo

Viestin lähetti mixu
Flonaldolla on mielenkiintoinen katsonta tapa.Simicek on surkeassa kunnossa kun joku rapakon takaa on niin kertonut.
Printzistä ei taas voi sanoa mitään kun ei ole pelejä nähty.
Voi hänestä ainakin sen sanoa että kaveri ei meinannut mahtua pelaamaan yhdessä Elitserienin surkeimmassa joukkueessa.
Nähtävästi jokainen katsoo omien lasiensa takaa näitä juttuja.

No joku ei ole ihan vaan joku. Luulin sen tuosta viestistä aukeavan, ehkei se toimi kuitenkaan kaikkien kohdalla.

Ja pääpointtihan oli se, että Simicek oli asetettu supertähtien luokkaan ja Prinsessa jo valmiiksi flopiksi. Itse asettaisin molemmat "katsotaan sitten lokakuun lopussa"-kategoriaan. Tämänhetkisillä tiedoillani en missään nimessä asettaisi Simiä mihinkään tähdeksi. IFK:n kannattajat sen sijaan odottavat häneltä viittäkymmentä paunaa ja aika paljon muutakin. Prinsessalta vissiin Hämeenlinnassa odotetaan suunnilleen Kankaanperän roolin täyttämistä.

Jos siis Simicek ei ole liigan top-5 hyökkääjien joukossa, niin hän lienee IFK-fanien mielestä floppi - vai olenko ymmärtänyt oikein. Ja HPK-fanien mielestä Prinsessa on floppi, mikäli ei mahdu kokoonpanoon.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti mixu
Flonaldolla on mielenkiintoinen katsonta tapa.Simicek on surkeassa kunnossa kun joku rapakon takaa on niin kertonut.

Puuttumatta Flonaldon näkökulmaan mitenkään totean vain sen, että Simicekistä kirjoittaessaan hän taitaa tuntea asian erittäin hyvin ja jättää paljon kertomatta kirjoituksessaan. Ensi kausi näyttää sen, onkos Simicekistä Flonaldon mainitsemista syistä edes vahvistukseksi. Supertähteyteen en kovien helposti usko.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
En kyllä ymmärrä tuota Sami Heleniusta liigan "supertähtien" joukkoon, en oikein usko, että mies tulee mikään huippu olemaan veikkaan, että äijä on ainakin jäähyjen kärjessä ja miinuksiakin kertyy tilille jonkin verran...
Myös Mika Strömberg tuskin mikään huippu ensi kaudella on.
Huippuja ovat taas:
Petr Tenkrat, Juha Ylönen, Petr Ton, Timo Pärssinen.
Ja ehkä hyvällä tuurilla, joko Vala tai Korhon (vähän ilves fanin silmin katsottuna, mutta kuitenkin).
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Samaa mieltä lake79 kanssa: huippuhankintoja ovat Ylönen, Pärssinen sekä Ton + Tenkrat. Muita huippuhankintoja ei olekaan. Sen sijaan on hyviä, joukkueilleen tärkeitä profiilipelaajia (kuten vaikkapa Helenius).

Mutta tämä on tilanne nyt. Viimeistään heinäkuun alussa kirjataan yksi kova paluumuuttaja lisää ja hänet voi nostaa tuonne huippujen joukkoon. Ja seura ei muuten ole Jokerit. Jokereiden osalta virityksiä tosin on, mutta ne eivät ole varmoja, joten niistä sitten myöhemmin - jos syytä on. Hentunen on periaatteessa Jokereiden mies, mutta ei 100 % varmuudella lainkaan. Lisäksi itse pidän Hentusta tällä hetkellä korkeintaan lähellä huippua olevana. Kausi oikeastaan ilman kunnollista valmennusta ja harjoittelua (monista eri syistä) voi poikia takapakkia SM-liigassa kaudella 02-03...?

Kaiken kaikkiaan Kärpät, Blues ja HIFK ovat niitä seuroja, jotka tekevät huippuhankintoja. Jokerit tekee mielestäni oikein siinä, että joukkuetta lähinnä täydennetään ja kortteja on varaa tarvittaessa uusiakin.
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Saipafan
Aigars Cipruss on floppihankinta

No mites nyt noin? :D

Kaverihan nakuttaa pisteitä kuin kone. Ja pelaa niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin viihdyttävää kiekkoa että! Siinä Matsuldat ja muut kalpenee.Niin, ja ne aloitusvoitot!
 

Jaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Toronto Maple Leafs
Re: Re: Top- ja Flop- hankinnat

Viestin lähetti tapio
Vykoukalkin on jo vanha ja raihnainen.

Ikuisena pessimistinähän sinut tapio tunnetaan mutta jumalanpilkka on jo vakavaa.
Nurkkaan siitä... :)
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Viestin lähetti Saipafan
Aigars Cipruss on floppihankinta

Perustele mielipiteesi. Cipruss on joka vuosi naputellut ne 30-35 tehopistettä ja todennäköisesti tekee ne ensi kaudellakin. Aigars ei siis ole floppihankinta, vaan pikemminkin hankinta, jonka taidot tiedettiin harvinaisen hyvin ostohetkellä.

Jos itse omassa päässäsi olet odottanut, että Aigars tekisi ensi kaudella 55 tehopistettä, on se sinun oma ongelmasi, kun menet asettamaan epärealistisia odotuksia.

Kyllähän minäkin olisin mielummin nähnyt Cipruksen tilalle pelimiehen, joka voisi tehdä tuon mainitut 55 pistettä. Tällöin vahvistus olisi ollut joku vielä tuntematon tsekki, joka olisi parhaimmillaan saattanut siihen yltää, mutta huonoimmillaan olisi ollut paljon huonompi kuin Cipruss. Aigarsin palkkaamalla seurajohto otti varman päälle.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lusikka soppaan

Jos kerran Mika Strömberg kuuluu tähtiin, niin siinä tapauksessa sinne kuuluvat myös Erik Hämäläinen ja Toni Porkka.

Hämäläinen oli sveitsiläisen kiekkotoimittajan Klaus Zauggin mukaan NLA:n paras suomalainen.

Porkka taas on perusvarma, puolustava puolustaja joka kuluneella kaudella voitti Saksan mestaruuden Kölnissä ollen joukkueen kapteeni.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
En minä pidä Simicekiä minään tähtenä mutta ihmettelen sitä kuinka hänestä on niin hirveästi tietoa mutta naapurissa pelanneesta Printzistä ei.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Viestin lähetti Luu2


Jarkko Immonen, JYP
- Ässissä mokattiin pahasti jättämällä huippulupaus neloskentän jämäminuuteille ja kauden päätteeksi päästettiin sentteri Jyväskylään, jossa luvassa kakkos/kolmossentterin paikka.




Tästä minä olen vähän erimieltä.Immonen sai runsaasti näyttöpaikkoja pelasi jopa lähes koko kevät kauden kakkoskentässä saamatta oikeastaan mitään aikaan.Omat A-junioreiden ykkösdivarista nostetut pelaajat antoivat paljon parempia näyttöjä.

Tosin Immosessa ilmeisesti on potentiaalia siltä ainakin nuorten MM-kisat näyttivät,mutta liigassa hänen onnistumisensa jäivät yhteen erään.Muutenkin tehoista 0+2 on aika pitkä matka edes potentiaaliseksi tähdeksi ellei peli parane HUIMASTI.
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Re: Re: Top- ja Flop- hankinnat

Viestin lähetti tapio


Ne Bluesin kannattajat jotka ovat tätä mieltä nostakaa käsi ylös !

Oikeesti, muutama vahvistus ei tee edellisen kauden 8. mestarisuosikkia. Taas olen huomaavinani, että kaikki muut tekevät Bluesista mestaria.

Buolustus on toki parantunut, mutta viime kaudella se oli umpisurkea. Laatikaiset ja muut saavat parantaa otteitaan todella paljon ennen kuin voidaan puhua hyvästä puolustuksesta. Vykoukalkin on jo vanha ja raihnainen.

Hyökkäyksestä on lähtenyt mm. Krykov, Lehterä, Stepleton, Kohn ja tilalle tullut Ylönen ja Tuomainen, joten tuossakaan ei ole tapahtunut kokonaisuuden kannalta suurta muutosta tai ainakaan sellaista että pitäisi puhua mestarin hyökkäyskalustosta. Loput pelaajista on 4 ketjutasoa, poislukien edeliset sekä Caloun ja T Elomo.


Samoilla linjoilla kanssasi!
Bluesin puolustus on kyllä vahvistunut, se on totta, mutta täytyy muistaa se lähtötaso, missä kaudella 2001-2002 oltiin.
Toiseksi: Ylösen ja Tuomaisen tulo ei vielä merkitse mitään...
Niinkuin jo mainitsit, niin sentteri-osastolla on vielä vajausta, laidasta puuttu snaipperi ja puolustus tarvitsisi lisää voimaa...
mestarisuosikkiko???? no ei todellakaan!

Esim. Kärpillä, HIFK, Jokereilla, Tapparalla on selkeästi tasaisempi ja parempi hyökkäyskalusta. Bluesilla on yksi hyvä ketju, mutta sillä ei vielä pelejä voiteta, joten lopettakaa nyt ne puheet mestarisuosikista.

Jos ne vielä puuttuvat vahvistukset ovat Stepleton + Kohn tasoa voidaan toivoa että ollaan sijoilla 4-6.
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Re: Re: Re: Top- ja Flop- hankinnat

Viestin lähetti Jaari


Ikuisena pessimistinähän sinut tapio tunnetaan mutta jumalanpilkka on jo vakavaa.
Nurkkaan siitä... :)

Mielestäni tapio on realisti. Vykoukalista puhuessaan tapio tarkoittanee sitä, että paljon jäi pelejä väliin molemmilla kahdella viime kaudella loukkaantumisten takia. Vanha ja raihnainen on vain subjektiivinen tapa sanoa tuo asia toisin. Totta on myös se, että tällä hetkellä Blues ei vielä ole vahvistunut tippaakaan, katsotaan sitten syksyllä mikä on joukkueen kokoonpano ja erityisesti miten tuo ikuinen alisuorittaja jäällä esiintyy.
 

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Immosen Jarkko

Olen samaa mieltä Immosesta kuin Karhu. Jarkko pelasi alkutalven lähinnä nelosketjussa, mutta minkäänlaista huippuosaamista hän ei lainkaan väläytellyt. Hän kuului ns. värittömien pelaajien joukkoon, jotka eivät tehneet pahoja hasardeja, mutteivät myöskään paljoa mitään hyvääkään. Loppukaudesta Immonen pääsi pelaamaan 2-3 ketjussa, mutta tulos oli yhtä laiha kuin neloskentässä. Jarkko jopa pääsi pelaamaan rutkasti ylivoimaakin, mutta taidot, röyhkeys, voima ja itseluottamus ei riittänyt vielä SM-liigatasolle. Tietenkin jos Immonen pääsee hyvään kenttään ja saa onnistumisia heti kauden alkuun, voi hänestä olla suurtakin iloa Jypille. Mutta toisaalta jos ei onnistumisia tule heti alkuun voi kipsi kasvaa herralla liian suureksi, sillä hänellä on varmasti kovat paineet onnistumisille. Olkaa Immoselle kärsivällisiä, niin hyvä tulee
 

Roby

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti mixu
Flonaldolla on mielenkiintoinen katsonta tapa.Simicek on surkeassa kunnossa kun joku rapakon takaa on niin kertonut.

Eipä tarvitse olla mikään Ykskivi arvatakseen kuka on ainakin yksi näistä mahdollisista pikkulinnuista.Toivotaan kuitenkin Simille ehjää kautta, se kun on koko SM-liigan etu.

Printzistä sen verran, ettei tuomita ennenkuin nähdään mihin äijä pystyy tai ei pysty.Lintumäki varmaankin tietää mitä tekee, onhan näitä muille kelpaamattomia pelaajia tänne ennenkin ilmestynyt.Kumma juttu, myöhemmin kyllä kelvanneet.

Edit:viilausta
 
Viimeksi muokattu:

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Ei tuomita Prinziä eikä tuomita myöskään Simicekiä.Odotetaan ensi kauteen niin ollaan paljon viisaampia.
 

Jokerz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Philadelphia Flyers, Werder Bremen
lisäisin tähtiin vielä Kari Lehtosen...Ikäluokkansa yksi parhaista maalivahti maailmassa.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Jokerz
lisäisin tähtiin vielä Kari Lehtosen...Ikäluokkansa yksi parhaista maalivahti maailmassa.

Muuten hyvä, mutta kyse oli otsikon mukaisesti hankinnoista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös