Top Gear Suomi

  • 2 245
  • 6

Malbatrooso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-pojat
Top Gear Suomi alkoi viime viikolla, ja pari jaksoa katsottuani olin suuresti yllättynyt ohjelman tasosta. Ensimmäisessä jaksossa vieraana Jari Litmanen, sekä maailman hauskinta miestä vastaan kisailee 5 rallin maailmanmestaria. Teemu Selänne ottaa pääjuontajan paikan haltuun kiitettävästi ja vaikuttaa olevan kuin tehty juontohommiin. Meinasi tulla jopa tippa linssiin kun Temen Corvette tribuutin krapulassa katsoin. Pitkästä aikaa hyvää kotimaista TV viihdettä, vaikka formaatti ei oma olekaan.
 

tuke94

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Joo Selänne on kyllä hyvä tämmösiin ohjelmiin, jossa ei ihan täydellisiä juontajantaitoja kuitenkaan kaivata. Osaa kuitenkin olla kameran edessä luontevasti, ja kaikkien noiden Twitter-tempausten jälkeen mietti kyllä et onko se sama kaveri noin lepposa ja huumorintajunen myös. Eivätkä Strandberginkään kanssa vaikuta vihaavan toisiaan. Supertähtien jälkeen jäi vähän kaipaamaan vastaavaa kun siinäkin oli hyvä.

Muutenkin yllättävän onnistunut paketti, ja jäi jopa odottamaan seuraavia jaksoja vaikka tota orkkis Top Gearia on tullut lähinnä vaan satunnaisesti seurattua.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Katoin jakson missä noi kilpailivat reitillä kivenlahden satama - vuosaaren golf. Teemu meni julkisilla ja sille oli annettu myös tehtäväksi käyttää matkalla dösää, sporaa ja metroa. Kisa oli "tiukka" mutta kisailijat vetelivät ihan älyttömiä reittejä. Autokuski ajeli itäväylän vieressä kulosaaren pikkuteitä ja Teemu veteli sporalla jossain töölössä.

Googlen mukaan julkisilla 1,5 tuntia, fillarilla 2 ja autolla 38 min. Christoffer meni veneellä ja veikkaan, että sen pitäisi olla toiseksi nopein.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Kara
Viimeinen jakso oli kyllä hauska. Kyllä tätä vielä toisen kauden katsoisi. Silloin toivoisin enemmän tehtäviä ja hulluttelua. Nyt juontajat eivät pahemmin ottaneet mitään kiihdytys/nopeuskisoja keskenään.
 

Malbatrooso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-pojat
Vähän alkoi loppua kohden olla täytejaksojen makua, ja "huumorikin" laski kuin lehmän häntä. Kyllä tätä silti katsoo jos jatkoa siunaantuu.
 

Rinkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Petteri Nikkilä, Maso Lehtonen, Hotsi
Vähän alkoi loppua kohden olla täytejaksojen makua, ja "huumorikin" laski kuin lehmän häntä. Kyllä tätä silti katsoo jos jatkoa siunaantuu.
Juu ja aika paljon oli suoraa kopiointia alkuperäisestä Top Gearista, viimeisimpänä tämä grillailu/julkkisten kutsuminen kiertämään rataa. Ei siinä, hyvää viihdettä omasta mielestä ja katson mielelläni jatkossakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös