Toni Suuronen – Kouvostoliiton soturi number one

Arturo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onhan tälle miehelle pakko avata oma ketju. Aivan huikea joukkuepelaaja ja pelaa logolle joka ilta. Omistautumimen 110% joka helvetin ilta. Jakelee kovia taklauksia, puolustaa loistavasti, huikeeta tekemistä alivoimalla ja tän päälle vielä vääntää menestykkäästi kulmissa sekä osaa tehdä maalejakin. Väitän, että tässä on yksi liigan parhaista 4.kentän hyökkääjistä. Tästä jätkästä näkee, että jättää joka ilta aivan kaikkensa jäälle. Ei voi kun rakastaa Tonia !!! Harvemmin nää kaverit nousee puheenaiheeksi, mutta nyt on pakko nostaa kaveri jalustalle.
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jussi Ahokkaan playoff-juna, Pepe Jürgens
Tämä kaveri täytyy kiinnittää pidemmäksi ajaksi. Potentiaalia on kulttipelaajaksi ja mahdolliseksi seuraikoniksi. Näitä 3-4 ketjun raatajia kun ei ikinä kaappailla isompiin seuroihin isolla rahalla, niin Suurosesta voidaan saada pidemmäksi aikaa luottosoturi kokoonpanoon.

Kirjoittelin tästä jo positiivisuusketjuun, mutta tuo eilinen pitkän kiekon pois hakeminen oli Suuroselta aivan helvetin iso voittava teko, joita joukkue tarvitsee, kun aletaan puhua kolmen pisteen voittojen kairaamisesta.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Sanoin eilen vieruskaverille hallilla että tuhertava ykkösylivoima hemmettiin ja Suurosia tilalle tai ainakin Suuronen. Mielestäni hän on ollut tällä kaudella KooKoon paras pelaaja. Seuraavaan Puustelli -äänestykseen ehdottomasti #14 Toni Suuronen !!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös