Toni Koivunen?

  • 2 497
  • 11

1900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal ja Lahden Reipas
On kuulemma kantanut varusteensa Lahden jäähalliin ja tämän päivän ESS ilmoittaa, että Pelicansin julkaisee maanantaina uuden kotimaisen vahvistuksen. Onko tossa Bobin kotiinpaluussa perää? No, eiköhön tuokin tule selville lähiaikoina.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Varmaan on

Bobi oli kuulemma irtisanonut itsensä viime viikolla.
 

Spaddu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
tuomi

oletan että hän on syypää bobin lähtöön. jos salonoja ymmärtäis heittää tuomen veke ja hankkis vaikka hannes kapasen tilalle niin uskoisin et blues menestyy ens kaudella. kuulin et kukaan ei diggaa tuomest pätkääkään. thänx TT
 

Rikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jep ja taisi olla vielä paikallisradiossa sanottu jos kaveriin on luottamista... Ihan jees vahvistus toivottavasti onnistuu lahdessa
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kyllä Koivunen on varmasti kova vahvistus Pelicansille, suomalaisista pelaajista selkeä ykkössentteri. Harmittaa kyllä, että mies Espoosta lähti, mutta jos kerran sukset ovat ristissä valmennusjohdon kanssa, niin ei kai siinä muutakaan voi.. Kumma, että lähes kaikki kokeneemmat pelaajat ovat sopimuksistaan tai optioistaan huolimatta vaihtamassa maisemaa. Jos syynä tähän on Timo Tuomi, niin kenkää vaan ja vielä perkulee lujaa. Menee hermot tällaiseen säätöön, kyllä viime kauden joukkueella olisi pitänyt olla pleijareissa..

Hankkisivat nyt sinne ensiksi oikean valmentajan, ja sitten katottaisiin pelaajat uudelleen.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Onnittelut vain Pelicansille Bobin kotiinpaluusta. Nyt kun hommaatte vielä Erik Kakon, Niko Marttilan, Marko Jantusen ja Jari Litmasen, niin Reippaan vanha tehokenttä on koossa jälleen...

Mulle jäi Bobista jo Jypin aikoina todella positiivinen kuva. Toni on kentän ulkopuolellakin ystävällinen kaveri, muisti aina kiittää faneja pelien jälkeen, vierasmatseissakin kävi aina muistamassa paikanpäälle vaivautuneita vierasfaneja. Bobi olikin varmasti yksi kaikkien aikojen pidetyimmistä Jyp-kapteeneista, jonka näkisin vielä jonain päivänä Hippoksella muutenkin kun vastustajan paidassa. No pikkaisen flegu joskus, mutta silti harvinaisen koulukunnan edustaja nykyliigassa: Taitokiekkoilija.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Minullekin jäi Koivusesta samanlainen kuva kuin Tj:llä. Kyllä hän usein faneja jaksoi kiittää, vaikka peli olisikin mennyt huonosti.
Harmi, ettei Bobi jatka Bluesissa.
 

Reipas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Fc Kuusysi
Kiva

Kiva kun Toni palasi seitsemän vuoden reissultaan kotiin. Mietityttää vain pari asiaa. Eli paljon Tonista piti maksaa Bluesille. Tilannehan oli sellanen, et Tonin kassit ja mailat oli jo Lahdessa mutta sopimus Bluesilla. Ja viikonloppu väännettiin rahasta seurojen kesken. Pelicansilla ei liikaa rahaa pitäisi olla koska Jyp vei kassasta jo Latvalan ja Jämsenin sopimusten muodossa. Latvalan ja Jämsenin sopimusta oli tietääkseni yksi vuosi jäljellä eli Jypilläkin oli pakkorako muuttaa paperi käyväksi rahaksi.

Toinen juttu oli jo mainittu Espoon pelaajakato. Onko Tuomi syy vai onko joukkueen sisäisissä kemioissa jotain häikkää. Ajattelin näin, että on kasattu sakki jonka pitäisi haastaa kolmen kärki ja loppujen lopuksi jäädään yhdeksänneksi. Ei siellä kaikki ole kunnossa silloin. Ja jos vielä Koivunen ja kumppanit vaihtaa maisemaa vaikka on voimassa oleva paperi sinne niin... On vain oudon kuuloista.
 

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Bobin paluu Lahteen on merkittävä asia myös siksi, että paluumuuttajia on ollut todella vähän. Kasvattajareuranahan Reipas on meillä ollut niin jalkapallossa kuin jääkiekossakin.

Nyt kylläkin tuo kasvattajamaine sai suuren kolhun, kun yhtään lahtelaista ei mahtunut 18-vuotiaitten maajoukkueeseen, vaikka arvokisat pelataan kotikaupungissa. Jos olisi löytynyt edes yksi rajatapaus, niin pelipaikka olisi kotikisoihin auennut, mutta ei.

Bobin paluu viestii positiivisesta muutoksesta lahtelaiseen kiekkoiluun. Hyvä juttu kuluneen hienon kauden jatkoksi ja uutta toivottavasti vielä parempaa odoteltaessa.
 

Jallu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä teitä lahtelaisia voi onnitella. Todella kova suomalaisvahvistus on kyseessä. Bobi oli JYP aikoina monen henkilökohtainen suosikki. Bobin mailankäsittelytaito on huikea ja epäilenkin, että jos bobi ei olisi laittanut voita pullan päälle, niin olisi maajoukkue portitkin auennut. Todellinen virtuoosi. Tutuksi teille tulevat varmasti kauden aikana Bobin lämärit ja lätyt. Lämäri lähtee keskiviivalta purkutilanteessa rennolla liikkeellä ja saattaa ottaa korkeutta vielä maalin kohdalla :))
 

Kapo

Jäsen
Sattuisko kellään oleen Koivusen yhdes TPS-matsis (turussa)tekemää maalia mpegginä tai avina? tais olla bluesin ainokainen ja hävittiin muistaakseni 4-1. Oli nimittäin vuosituhannen maali.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös