Tommi Turunen: Jokerit

  • 9 096
  • 31

theref

Jäsen
Turusen jatko Pelicansissa on ehkä epäselvää. Pelicans on kokenut monia pahoja menetyksiä ja Turunenkin on saattanut vetää omat johtopäätöksensä. Rahalla saa ja hevosella pääsee. Katsotaan viekö se heppa sitten minne, jos vie ollenkaan?
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Fc Lahti, Manchester United, La Lakers
Hiukan kyllä epäilen tätä juttua, mutta mistä sitä ikinä tietää... Jos Tommi lähtee täytyisi saada hyvä korvaaja hänelle jota ei ihan hätään löydy :mad:
 

Thomas#70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät is iron
Huolestuttavalta näyttää Pelicaanssin tilanne.
Jos Turunenkin lähtee, on playoffs viiva karannut, ennen kuin kausi on alkanutkaan.:mad:

Nopeasti olisi hankittava nimekkäitä pelaajia, juuri näiden takia (Tommi Turunen) jotka miettii lähtäkkö vai jäädä.
Mutta ymmärrän täysin senkin seikan, että pelicaansseilla ei ole mitään mahdollisuuksia hommailla ns. Staroja muista joukkuiesista, vaan esim: Teemu Virkkunen kuvastaisi pelicaanssien hankintoja..Tepi on todella hyvä pelaaja, mutta vastuuta ja luotta ei ole tullut...
 

porta

Jäsen
Suosikkijoukkue
jokerit
niinpä

lähtiköhän tämä juttu liikkeelle siitä kun turunen antoi sympatiat jokereille finaaleissa tai onko tässä oikeasti perää...:confused:
 

Jok3ri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Calgary Flames & Itä-Helsingin Noutajat
Toivottavasti pysyis siellä Lahdessa. Mut minkäs teet jos se takaleso tulee tänne :confused:
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
ja sitten sisäpiirihuhua:
Turunen olisi kuulema tehnyt jatkosopimuksen Kaanien kanssa, mutta asia ei ole varma.
 

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
No Turunen teki Pelicansin kanssa vuosi sitten 2+1 -kauden mittaisen sopimuksen. Tiedä sitten haluaako Jokerit maksaa tämän ulos.

Odotellaan
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
no nyt muuttuu tieto:

eli juuri kerroin Turusen jatkavan pelicansissa, mutta eiköhän asian perusteellinen selvitäminen tehnyt asiaa selväksi, eli todella luotettavasta lähteestä (luottamuksen takia en voi paljastaa) kuulin että Turunen on suuntaamassa Jokereihin, asia on noin 90% varma. Ja anteeksi virheellinen viestini tuossa aiemmin.
 

Gilgames

Jäsen
Viestini ketjusta "Pelicans 2002-2003"

"Huhu kertoo, että Turusen oikeudet on myyty Jokereille. Pelicans saa kaupassa Teemu Sainomaan ja Sami Mettovaaran oikeudet sekä kuulemani mukaan todella suuren raha tukon. Onko tämä sitten kannattavaa? No, riippuu kai tukon suuruudesta. Silti pahalta maistuu."
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Gilgames
Viestini ketjusta "Pelicans 2002-2003"

"Huhu kertoo, että Turusen oikeudet on myyty Jokereille. Pelicans saa kaupassa Teemu Sainomaan ja Sami Mettovaaran oikeudet sekä kuulemani mukaan todella suuren raha tukon. Onko tämä sitten kannattavaa? No, riippuu kai tukon suuruudesta. Silti pahalta maistuu."

Vai Sami Mettovaaran oikeudet. Millähän oikeudella -;)
 

diego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ruotsi
Se on cobol niin, että Jokerit omisti Mettovaaran oikeudet ennen Turusen jo allekirjoitettua siirtoa teidän leiriin. Vaikka mies on Ruotsinmaalla pelannut on kotimaassa pelatessaan omistus Jokereiden. Mikäli Kärppien kanssa Mettovaara on sopparin tehnyt tulee siirtokorvaus, noin 200 000 vanhaa rahaa Kaaneille. Mikäli siirtyy Kaaneihin niin hyvä asia.
Lisäksi Sainomaa siirtyy todennäköisesti Lahteen. Voisiko joku valaista millaisen miehen olemme saamassa. Turusen kohdalla on puhuttu jopa kolmen vuoden pahvista ja olenkin hiukan ihmeissäni jos näin on. Hieno homma Dogille, mutta mielenkiinnolla odotan miten pienen kylän mies pärjää Summasen koulussa. Jotenkin tuntuu , vaikkakin pirun hyvän äijän Kaanit menettää, Virmasen ratkaisu aika erikoiselta. Tommi ei ole muualla kuin Lahdessa onnistunut ja uskonkin , että hän todellakin on pienen seuran onnistuja. Sopimuksen purku on tullut Jokereille todella kalliiksi ainakin pikkuseuran perspektiivistä katsoen. Toivottavasti Dogi on hintansa väärtti.
 

Roy

Jäsen
Treidiä

Niskavaaran oikeudet taisivat olla Kärpillä?

Vaihtokauppaa kenties jälleen luvassa...
JJ on pelannut pelaajaoikeuksilla loistavasti jo vuosia.
 
Viimeksi muokattu:

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Mettovaara pelaa Oulussa, Niskavaara Lahdessa. Loogista. vaihtokauppa. Kukaan ei voittanut. Molemmat surkeita pelaajia.
 

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
kop kertoo tuolla Pelicans 2002-2003 otsikon alla, että Niskavaaran oikeudet on TPS:llä. Joten vaihdosta ei ole kyse.

Jos kop:n tiedot pitää paikkaansa, niin Kärpät joutuu maksamaan Mettovaarasta.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti diego
Lisäksi Sainomaa siirtyy todennäköisesti Lahteen. Voisiko joku valaista millaisen miehen olemme saamassa.


Ja rajat paukkuu. Tämä viesti on JA:n aikani 400.
Niin, siis Sainonmaan laukaus ei ole huipputasoa. Luistelu, voima ja peliäly menettelevät, mutta parantamisen varaa on. Paikka on keskushyökkääjä, syntymäpäivä 15.5, syntynyt vuonna 81 eli ikää 20 vuotta. Eli kehittyvä lupaus, joka ei ole NHL-listojen kärkipässä.
Paikka keskushyökkääjä, maila left, mitat 193 cm/95 kg.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Teemu Sainomaasta on näköjään kyselty. Juha Salmiselle tiedoksi, että nimi kirjoitetaan Sainomaa, ei Sainonmaa.

Isokokoinen, kohtuullisen fyysinen, mutta täysin kädetön kaveri. Teemu luistelee melko hyvin isoksi mieheksi ja omaa, kuten kaikki muutkin Summasen valmennettavat, erinomaisen asenteen.

Parhaimmillaan luulisin Sainomaasta olevan SM-liigassa kohtuullisen joukkueen 2-3 kenttään, tuskin ykköskenttään.

Sainomaa ei ota turhia jäähyjä ja tekee nöyrästi sen, mitä pyydetään, kunhan ei liikoja pyydetä.

Parhaat puolet siis asenne, koko ja nöyryys.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Turunen on mielenkiintoinen hankinta

Ensinnäkin Turusen kumitarzan-tyyppinen amis-rokkari imago on ihan hauska poikkeus näihin kimmorintasvillepeltos-siloposkiin.

Mutta itse asiaan.

Näen asian niin, että Summasella on mielestään annettavaa valmentajana Turuselle. Turunen ei vastaa ollenkaan sitä virkamiesjokereiden kuvaa mikä vallitsi vielä muutama vuosi sitten.

Turusella on Summasen mielestä paikka ja rooli Jokereissa ja hän kokee että pystyy vielä pelaajaa jalostamaan, vaikkei tämä enää nuoruutensa keväässä eläkään.

Takuuvarmempaa olisi varmaan ollut hankkia joku muutaman kymmenen tehopisteen AHL-jyrä. Nyt touhussa on kuitenkin nimenomaan joukkueenrakentamisen eikä kivan nimilistan keräämisen maku.

Nähtäväksi jää pystyykö Turunen huutoon vastaamaan. Mielenkiintoiselta kuitenkin näyttää. Jotenkin Turusen asenne vaikuttaa sellaiselta, ettei hän Jokereiden valoissa ja paineissa ainakaan ihan heti hyydy.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Muistan kuin eilisen päivän kun Turunen sanoi HN:ssä, kysyttäessä kumman haluaa voittavan finaalin, että Jokereiden kun pelityyli miellyttää enemmän. Oli oikeesti innostunut pelityylistä, saatte varmaan motivoituneen pelaajan. ( Tai sitten raha oli jo sekoittanut pään. ;) )
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Vai Tommi Turunen? Olipa yllätys, että tämä Timo Sutisen reinkarnaatio pukee Jokeri-paidan päälle. Tosin sympatiani ovat olleet Tommin puolella tuosta edellä mainitusta HN:n haastattelusta lähtien :) .

Kiekkoilijana Tommi rupeaa iältään olemaan jo lähellä ehtoota, mutta mies toisaalta nousi "huipulle" vasta varsin myöhäisellä iällä, joten motivaatiota luulisi edelleen löytyvän. Ja pakko löytyäkin, jos meinaa Raadon kiekkokoulussa pärjätä.

Ihan mielenkiintoinen tuttavuus, josta on lähinnä jäänyt aiemmin mieleen melko hyvä maalivainu.
 

Phillyflu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, Rangers
EI TURUSTA JOKEREIHIN

Tommi Turunen on turha näpertelijä, joka tulee Jokereissa olemaan samaa sarjaa kuin Tero Lehterä ja Jukka Penttinen. Pelasi hyvän kauden Kaaneissa, miksi ei jatkaisi siellä? Kuten joku jo sanoi, pienen joukkueen (sorry ilmaisusta) onnistuja.
 

Tökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
noh noh ei nyt tuomita etukäteen :D sen olen oppinut seuratessa jokereita nämä pari viime vuotta. Tulee nyt ensimmäiseks mieleen Kari Haakana, Ari Vallin, Petri Pakaslahti..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös