Tomi Lämsälle kenkää

  • 281 738
  • 785
Nyt on valmentajat vaihdettu. Astetta fiksummat kanssafoorumilaiset; millaista kiekkoa uskotte olevan odotettavissa? En tiedä valtosen kiekkofilosofiasta muuta, mutta jos hännikäinen on lempilapsi niin kait sekin jotain siitä kertoo...
Eikös Valtonen ole tätä pystysuunnan koulukuntaa? Lämsä taas oli "meidän peliä". Joten varsin mielenkiintoista nähdä lähteekö Valtonen tekemään pelillistä täyskäännöstä - vaikka eipä se Lämsänkään sapluuna ole tainnut täysin läpi mennä.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
No niin. Tulihan sieltä se odotettu ratkaisu. Koska oikeasti tää oli aivan pakko rako. Lämä ei nauttinut enään pelaajien luottamusta. Helpompaa vaihtaa valmentajaa, kun koko joukkuetta. Nyt on varmasti pelikuri joukkueessa jatkossa erilainen. Kun kaksi huutajaa on penkin takana. Pelin on pakko mennä aktiivisempaan suuntaan. Eikä enään niitä pakki-pakki-pakki ja sit vasta liikkeelle lähtöjä, vaan nyt täytyy jo oikeasti lähteä nopeesti.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Jutille pitäisi vielä löytää joku sopiva pesti Jokereista niin olisi wanha jengi koossa taas. Piiri pieni pyörii.

Juti Jokereissa!! :D Ei saa tappaa nauruun.

***

Omaan silmään Lämsä oli ihan potentiaalinen valmentaja, mutta nyt ei vain homma toiminut. Tais olla nyt liian paljon kaikenlaista härdelliä Jokereissa. Eiköhän Pelicans saa miehestä ihan hyvän valmentajan.
 

SamVan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Uskon Nurmisen olevan todella hyvä veto Kurrilta tähän tilanteeseen. Auktoritteetti riittää pistämään Ruudut, Karalahdet ja Tyrskyt taatusti ruotuun ja on huomattavasti uskottavampi äijä kuin joku Jortsu tai Aurinkokuningas joita jotkut jo tänne huhuilivat.
 

Baroni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiaa Lukolle
Kiitti Lämsä ja mukavaa joulua. Valtonen ja Nurminen..kieltämättä aika kova kaksikko. Odotan herrojen saavan aikaan asennetta. Ylivoima ja nopeat hyökkäykset kuntoon.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Mä en oikein tiedä mitä ajatella.

Toki näytöt olivat varsinkin tämän kauden osalta heikkoa luokkaa ja tavallaan tuota uutisotsikkoa oli jo osannut toivoa/odottaa/pelätä. Homma ei vain toiminut missään vaiheessa, joten teiden eroaminen ei itsessään ollut mikään suuri yllätys.

Mutta. Tomek-Nupe kuulostaa sellaiselta kaksikolta, että tuossa voi käydä huonosti. Tulisieluiset jampat, tiukka tilanne, hirveät paineet ja Tomekilla oma päävalmentajaura aikuisten tasolla alkaa. Tuosta voi seurata ylilyöntejä ja mitään takuita ei ole siitä, että nämä jampat pystyisivät paatin kääntämään. Stögö tai vastaava olisi ollut oman mielenrauhani mieluisampi nimi.

Aikamoista upporikasta ja rutiköyhää tässä pelataan, monessakin mielessä.
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Kiitokset Lämsälle yrityksestä. Ei ollut aika vielä. Kattellaan 10 vuoden päästä uudestaan.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Jotain oli pakko tehdä, mutta aika näyttää, oliko tämä oikea ratkaisu. Ainakin asenteen puutteen ei pitäisi olla enää ongelma.

Kaikki sormet ja kädet ristissä sen puolesta, että Nurminen jatkaisi valmennusjohdossa myös ensi kaudella.

Lämsälle hyvät jatkot Lahteen. Aika pahaan paikkaan joutui Kekäläisen lähdön jälkeen.
 

faro

Jäsen
Oikea ratkaisu, kun jotain oli pakko tehdä että joukkue herää ja tämä oli se paras ratkaisu. Nupen sainaukselle iso peukku! Kiitos Lämsä ja hyvää jatkoa!
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Eihän tässä muuta vaihtoehtoa ollut tarjolla, mutta kaikkea hyvää Lämsälle. Vastuun siirtäminen Tomekille oli mielestäni hämmentävää. Toinen saa potkut ja toinen pääsee kuin koira veräjästä. Mielestäni he olivat yhteisvastuullisia siinä mielessä, että pelitapaa ei osattu mukauttaa puukätiselle ja sentterivajaalle joukkueelle. Hjallis antoi Lämsälle potkut, koska itselleen ei voinut antaa.
 
Olihan tuo Lämsän kenkiminen melko odotettu ratkaisu. En kylläkään sitä toivonut, mutta eipä tässä tilanteessa sikariportaalla kovinkaan paljon vaihtoehtoja ollut.

Valtonen ja Nurminen..kieltämättä aika kova kaksikko. Odotan herrojen saavan aikaan asennetta.

Saattaapi olla, että nyt on treeneissä/matseissa desibelit kohdillaan ja selkien suoristelu loppui tähän.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Kiitoksen Lämsälle. Viime syksynä joukkue tarjoisi upeinta näkemääni Jokerikiekkoa ikinä, ehkä jopa hienointa kiekkoa ylipäätään. Viime keväänkin jälkeen minulla oli täysi luotto Lämsään, mutta tämä on tulosurheilua ja kun joukkue esitys on luokattomalla tasolla illasta toiseen, niin päävalmentaja kantaa vastuun. Olkoonkin, että joukkueen rakennuksessa on epäonnistuttu pahasti ja kymmenkunta pelaajaa on loukkaantuneena.
 

Wilburg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aikamoista upporikasta ja rutiköyhää tässä pelataan, monessakin mielessä.

Mielestäni tässä tilanteessa juuri tämä tapa on ainoa oikea. Pitkän tähtäimen suunnitelma on jo selvillä ja nyt pitäisi yrittää jättää kunnialliset jäähyväiset Liigalle ja saada nopealla aikavälillä peliin jotain järkeä ja ennen kaikkea sielua. Huonommaksi ei (toivottavasti) voi enää mennä ja nyt siellä pitäisi olla ainakin karismaa penkin takana. Lisäksi Kurri on (toivottavasti) jutellut asiasta jengin kanssa ja tullut siihen tulokseen, että Tomekilla on jengin luottamus ja potentiaali tuoda jotain uutta tähän tilanteeseen. Nupen tulon uskoisin olevan erittäin tärkeää etenkin henkisellä puolella ja herättäjänä.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Oikea ratkaisu! Loppukaudella nähdään erinäköistä lätkää Areenalla. Ihan ensin otetaan Lämsän vetämä käsijarru pois päältä. Katsotaan missä ollaan keväällä, mutta se on selvä että jotain oli pakko tehdä.
 

kaspeerk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pittsburgh
Sääli, että Lämsän tarina päättyi Jokereissa näin. Pakkohan ruletti oli kuitenkin pistää pyörimään. Valtonen - Nupe yhdistelmässä kukaan ei kehtaa alisuorittaa, se on varmaa.

Kaikkea hyvää Lämsälle jatkoa varten. Toivottavasti tekee hienon uran, ansaitsee sen.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Palkkaamalla Valtosen ykköseksi johto näytti, että omaan joukkueeseen luotetaan ja tämä on edelleen "meidän juttu". Nurminen on sopivan vaativa sitten organisaation ulkopuolelta tuomaan jotain uutta.

Jortikka olisi ollut liian tuttu edelleen ja Tamilla vain olisi saatu median huomiota.
 

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Väärä päätös. Lämsälle ei annettu edes kunnon mahdollisuutta tämän kauden sentterikalustolla. Tässä on ainekset kaikkien aikojen katastrofikauteen.
 

Zero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja Jokerit. Ja Jukurit nyt mökin takia.
Olen myös pahoillani Lämsän puolesta: tässä haettiin nyt sitä herätystä pakkoraossa, johon jouduimme toimiston takia. Lämsä joko ei osannut reagoida, tai ei saanut pelaajia reagoimaan, joten sitten oli eväät syöty. Nyt on sitten Tomekin aika saada Tyrväisistä etc se irti mitä väittää nähneensä jo aiemmin. Ja sanoo sille Ruudulle että pysyy sitten pois pelikiellosta, nyt tarvitaan sitä pelaajapuolta. Kaikilta.
 

-Metro50-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps
Kurrilta ensimmäinen hyvä ratkaisu. Tuli vielä tarpeeksi aikasin, niin Tomekilla jää aikaa loihtia jotain pleijareita varten. Kamoon Tomekki. Nyt sitä ryhtiä tekemiseen, taitava ja taisteleva Jokerit takaisin. Luulen, että Tome voi saada jengin keväällä vaikka millaseen lentoon jos pelilliset asiat loksahtaa paikoilleen. Nupen kiinnittäminen hyvä homma myöskin. Tarkottaako tää sitä, että Kettererin mv-hommat on nyt hoideltu?
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jotainhan Jokereiden oli tehtävä pelillisen umpisolmun aukaisemiseksi. Lämsän potkut sinänsä oikea ratkaisu, mutta miksi Valtonen saa jatkaa? Kummatkin ovat yhtälailla epäonnistuneet. Valtonen-Nupe kaksikosta puuttuu se visionääri, joka saisi pelin raiteilleen. Nyt on kaksi huutajaa. Kauankohan pelaajat jaksavat kuunnella sitä ennen kuin aloittavat uuden protestoinnin. Ääntä tulee riittämään, mutta älyä sitäkin vähemmän.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Toivottavasti Nupe saadaan jäämään ensi kaudeksikkin. Lämsän tilanteesta ei ole uutta kommentoitavaa. Tämän kauden fiasko menee täysin Hjalliksen piikkiin.

Kummatkin ovat yhtälailla epäonnistuneet. Valtonen-Nupe kaksikosta puuttuu se visionääri, joka saisi pelin raiteilleen. Nyt on kaksi huutajaa. Kauankohan pelaajat jaksavat kuunnella sitä ennen kuin aloittavat uuden protestoinnin. Ääntä tulee riittämään, mutta älyä sitäkin vähemmän.

Mitä sä ylipäätänsä teet visiönääreillä johdossa, kun työntekijät ovat lähes kaikki kädettömiä koholtajia? Asennetta ja munaa toi rosteri eniten kaipaa ei mitään pelikirjan sivuja.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lämmin kiitos Tomi Lämsälle viime kauden runkosarjasta, joka totisesti oli parasta Jokerikiekkoa pitkiin aikoihin. Yhteinen matkamme ei päättynyt ihan toivotulla tavalla, mutta kaikkea hyvää jatkoon.

Tomek päävalmentajana ei vakuuta minua yhtään. Perse edellä puuhun -meininkiä. Nurmisen Pasista olen taas todella innoissani, toivottavasti jatkaisi myös KHL:ssä ensi kaudella. Epätodennäköistä, mutta toivossa on hyvä elää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös