Tomi Lämsä – Lukon päävalmentaja 2023–2025

  • 200 004
  • 1 474
Suosikkijoukkue
Lukko, Lämsän kaljaveikot
Jere Karjalainen myös pelannut kuusi peliä Lämsän Jokereissa. Liigaan tutustujia ollut kaikki silloin. Vähän perspektiiviä siihen, kuinka kauan aikaa siitä on, kun Lämsä Liigassa valmentanut. Lukolla oli tuolloin Dufva valmentajana ja kärkipelaajat 40-vuotiaat Vahalahti, Nummelin ja Ilkka Mikkola.

Tuskin tuolta on mitään luottomiehiä jäänyt Lämsälle. Antti Tyrväinen ehkä. Tuollaista Tyrväisen kaltaista kyrpää tänne on toivottukin alaketjuihin. Steve Moses myös ilman sopimusta.
En kyllä tosiaan ihmettelisi jos Hakulinen, Repo ja Hännikäinen nähtäisiin tulevan kauden Lukossa. Moses tuskin kuuluu suunnitelmiin.
 

Lösönen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Arizona Coyotes
Iso riski Kallelta ehdottomasti, se täytyy myöntää. Olisihan niitä "turvallisia" kokeneempia vaihtoehtoja ollut varmasti saatavilla mutta saavutetaanko niilläkään nyt sitä mestaruutta? Kun rakennetaan mestaruusjoukkuetta niin joitakin asioita täytyy sen ilmiselvän/turvallisen vaihtoehdon sijaan miettiä laatikon ulkopuolelta, tällainen värväys Lämsä ainakin oli.
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Hitsi ku näissä pääsis joskus kärpäseksi kattoon! Milloin ja kuka alkoi ehdotella että Virtaselle fudut ja kuka me sitten otetaan tilalle?
Kuka nuo nerot on mahtanut lahjoa tai juottaa känniin? Kyllähän tätä samaa itsekin on tullut ihmeteltyä. Kuinkahan moni näistä osapuolista asuu Luvian yläpuolella?
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Edelleen: Miten Ufa pelasi?
UFA oli korostetusti yhden viisikon joukkue. Omark/Granlund-Manninen-Hartikainen ja pakkipäässä Panin-Larsen. Tämä viisikko dominoi. Muutoin meidän peliä viivelähtöineen ja kontrolleineen Lämsä yritti peluuttaa, joka erosi perusvenäläisestä enemmän yksilöön nojaavasta pelistä. Hyökkäykset pyöri näyttävästi varsinkin ykkösviisikolla ja tehoja tuli. Tämän takana merkittävästi hiljaisempaa. UFA yleensä suli keväisin. Niin myös Lämsän aikana. Sanoisin että ok- tuloksellisesti.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Roku
Suosikkijoukkue
Ässät
Näköjään Porissa riittää, että jos joskus ja jouluna pääsee sääleihin asti niin on varaa kuittailla Isoveljen suuntaan. Jatkakaa toki, huvittavaa lukea.
Nyt multa menee jotenkin ohi, että miten näät asiat on toisistaan riippuvaisia. Jos sää mokaat, niin etkö pysty enää nauramaan muiden mokailuille?
 
Viimeksi muokattu:

ruoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Panelian Raikas
Niin siis mikä juttu tämä nyt on? Myöhäinen aprillipila?
 

Parthicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eipä tämä nyt ihan hirveästi intoa nostata, mutta en tahdo pataluhaksikaan haukkua. Kalle on varmasti yrittänyt hakea parhaan mahdollisen saatavilla olevan korvaajan.

Jokereita valmentaessaan oli vielä todella nuori ja kovassa paikassa. Koko Jokerien hyvin edennyt projekti tyssäsi siihen kun Jarmo Kekäläinen lähti Columbukseen. Hän oli se mies, jonka ansiosta Jokerit nousi taas suomalaisen kiekon huipulle ja hänen poistuttuaan palattiin Hjalliksen johdolla pööpöilyyn. Saa siinä sitten jotain aikaiseksi vaikka rahaa on kuin meren mutaa.

Pelicansissa Lämsällä oli käsissä aika sekalainen pakka, josta ei kovin kummoista voinut odottaakaan. Ufassa oli kova materiaali ja joukkue meni kaksi kertaa konferenssivälieriin. Toisaalta KHL:n itäinen konferenssi on perinteisesti ollut todella kova ja tasaväkinen, jossa on useita vahvoja mestarisuosikkeja.

Lisäksi Venäjä on todella yksinäinen, karu ja kova paikka valmentaa, jonka jälkeen Suomessa koutsaaminen vertautuu päiväkävelyyn. Eli hän on aika kovissa liemissä keitetty ikäänsä nähden. Toivottavasti on oppinut näistä pesteistä jotain ja kykenee hyödyntämään Lukon tarjoaman materiaalin ja resurssit. Teoriaosaaminen on hänellä ollut jo kauan ennen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Roku

MarkoPalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU, Hammarby IF, Jokerit
Olisi mielenkiintoista kuulla näiltä inisijöiltä, että kuka muu näiltä markkinoilta olisi palkattu? Tapola menee Saksaan ja jos Ahokas haluaa vain lomailla nostaen palkkaa Tepsistä.

Ei näiden jälkeen oikein muita ollut. Myrrä tai Helminen? Vai Manner? Itku olisi kuitenkin tullut, vaikka koko kevät huudettu Markon potkuja.

Ahokas olisi pitänyt valita. Lämsän kanssa seurauksena tulee olemaan ongelmia.

Myrräänhän Lukolla kontakti ajat sitten jo oli. Ja tämän sössittyä oman tilanteensa erikoisella tavalla, Sahlstedt teki todella suoraselkäisen ratkaisun ja infosi Ilvestä. Seurauksena, ettei Myrrän tarvinnutkaan pidempään valmentaa Ilvestä, eikä ollut enää asiaa Lukkoonkaan. Off-topiciksi vähän menee, mutta siinä Myrrä hölmöilyllään sai sitä, mitä jo Kiveä selkään puukottaessaan ansaitsi.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tiedän kyllä milloin mestaruus on selvillä. Sen takia ihmettelin ja kysyin.

Tiedät milloin mestaruus on selvillä mutta silti kysyt?

Tää Lukon osio on ilman turkulaisten sekoiluakin tarpeeksi raskas paikka ollut viime kuukausina joten pitääkö tuollaisia nollatason paskaviestejä tuoda tuontitavarana Turustakin asti?
 

Mato

Jäsen
Suosikkijoukkue
RTK
Kyllä tää porukka täällä on aika "herkkää" . Ensin vaaditaan eroa toiselle hinnalla millä hyvänsä, sitten kun unelma toteutuu ollaan taas ajatuksella "väärin tehty". Mun mielestä kova ratkaisu, mutta tarpeellinen, itse odotan ja uskon menestykseen heti jo tulevalla kaudella.
 

MarkoPalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU, Hammarby IF, Jokerit

MarkoPalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU, Hammarby IF, Jokerit
Jotain tapahtui ja Jokke ei Raumalle päätynyt mihinkään rooliin. Pitääpä hieman udella, mikä meni vinoon.

Oikeassa olet, pitkällä oli neuvottelut hänellä Lukon kanssa. Sitten Myrrän epälojaali toiminta paljastui Sahlstedtille.
 

Dani55

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sitä mä lähinnä naureskelen, että täällä käy läjäpäin huutelemassa jengiä jonka oman seuran uusi valmentaja on joku Härkälä tai Lehtonen. Eikä Peltosen saavutuksetkaan päävalmentajana päätä huimaa. Liekö punanuttuja vituttaa vaan Jokerit historia.

Toisaalta tämä antaa hienon mahdollisuuden sille, että tulisikin onnistuminen. Siinä olisi vähän nieltävää yhdellä jos toisellakin. Mutta eihän sitä tiedä vaikka itsekin huutaisi joulukuussa potkuja. Nähtäväksi jää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös