Tomi Lämsä – Lukon päävalmentaja 2023–2025

  • 198 541
  • 1 461

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@peterra Kertoisitko lisää tästä Lämsän hyvät tulokset KHLssä narratiivistä? R1 ja R2 keväinä ulos. Tällä analogialla Lauri Marjamäkikin on menestynyt KHLssä hyvin.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Kai tämä kuuluu aina linkata ketjuun, kuin ketjuun jos Lämsästä puhutaan?





En ihan ole itse vakuuttunut, että nyt olisi Lukko oikean ratkaisun tehnyt. Pidän Veltsua parempana valmentajana näistä, vaikka kuten monet tietää olen kritisoinut Veltsua erittäin paljon vuosien saatossa.

Omat nopeat tuntemukset, että nyt mentiin vikasuuntaan, annetaan Lämsän kuitenkin näyttää osaaminen toki. Hyvää vappua kaikille.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No vaikka Jarno Pikkarainen: on rehti, fiksu ja vaatimustasoltaan kova koutsi, joka tekisi varmasti hyvää tulosta Lukon resursseilla.
Oma käsitykseni on se että Pikkarainen on edelleen Lukossa ei-toivottu-henkilö siviilipuolen asioiden takia joten hänen palkkaamisensa on käytännössä mahdotonta.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Pekka Virran tulo Lukkoon hieman vitutti. Ei ollut mun mielestä kummoinenkaan valmentaja ja kuulopuheet ihmiskyrvästä aiheutti tuon olon. Potkujakin huusin, kunnes peli alkoi kulkemaan ja Virrasta tuli kunkku.
Virtasen sopimusta en ymmärtänyt alun alkaenkaan. Se oli iso virhe jo julkistaessa ja tämä mielikuva ei muuttunut matkan varrella yhtään. Täysi nolla valmentajana.

Tomi Lämsästä mulla on vähän samat fiilikset kuin Pekasta. Mutta en ole yhtään tietoinen miehen valmennustyylistä tai pelitavasta tai mitään muutakaan. Jokerit siitä tulee mieleen.

En tuomitse ennen Joulua. Enkä edes kehu. Antaa miehen näyttää miten lähtee kulkemaan. Parempi olisi kulkea tai hänen lähtiessään pitää lähteä myös Kallen.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Siis en oo näin pettynyt ollu aikoihin. Onko tää nyt varmasti Kallen valinta ollut? Markkinoiden paskin valmentaja. Ihan vitun sama. Oli pohdinnassa tulenko pitsiin vai toiseen tapahtumaan. Kyllä hallilla käynti loppu tähän.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Veikkaan aika monen mielipiteen muuttuneen jouluun mennessä ja nimenomaan positiiviseen suuntaan.

Onnittelut
Tätä tässä tietysti itse kukin toivoo. Ja kuten toiseen ketjuun kirjoitin, niin vaikka ensifiilis on kauhea vitutus ja äimistys, niin kyl mun takki tarvittaessa kääntyy äkkiä nurinperin.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
@peterra Kertoisitko lisää tästä Lämsän hyvät tulokset KHLssä narratiivistä? R1 ja R2 keväinä ulos. Tällä analogialla Lauri Marjamäkikin on menestynyt KHLssä hyvin.

No minusta ne tulokset tuolla mittapuulla on ihan ok. Ei suomalaisvalmentajilla oikein huippua oo KHL ollut koskaan. Tuossa sarjassa Lämsä sai kuitenkin valmentaa pitkään ja KHL on tuulinen paikka. Jos olisi ollut aivan käsi niin olisi varmaan saanut lähteä.
 

Nahkalerputin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lerputten ja likasangon täystuho, RD:n Uimalakki
En voi sanoa muuta kun että en ole pettynyt. Olen J.Ä.R.K.Y.T.T.Y.N.Y.T.. Nyt oli pahimmat pohjat pitkään aikaan.. Olihan esim. Raipekin vapaana..
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No minusta ne tulokset tuolla mittapuulla on ihan ok. Ei suomalaisvalmentajilla oikein huippua oo KHL ollut koskaan.
Kari Jalonen ja Kari Heikkilä. Eli on sitäkin ollut. Ja nyt se tulos olikin ihan ok. Menestys ja ihan ok on kaksi eri asiaa.
Tuossa sarjassa Lämsä sai kuitenkin valmentaa pitkään ja KHL on tuulinen paikka.
Apupoika aika on apupoika aikaa. 2 vuotta ja lyhyet keväät. En saa mitenkään hyviä tuloksia näistä kummastakaan. Sama keväisin sulava Lämsä se on koko uransa ollut. Iso on näytön paikka.
 

Rannikkotykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Siis en oo näin pettynyt ollu aikoihin. Onko tää nyt varmasti Kallen valinta ollut? Markkinoiden paskin valmentaja. Ihan vitun sama. Oli pohdinnassa tulenko pitsiin vai toiseen tapahtumaan. Kyllä hallilla käynti loppu tähän.
Onko sulla Lukon paidan alla Hifkin paita vai mikä homma hei! Elä ny hyvä miäs vappuas ja hianoo joukkuetta pilaa! Anna tsäänssi!
 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vähän sellainen unohtunut nimi oli itselle, eikä mitään käryä millaista kiekkoa peluuttaa. En nyt osaa etukäteen hirveän pettynytkään olla. Eli aika neutraalisti katson tätä. Kuten joskus aiemmin sanoin, vain kopin menettäminen on peruste Veltsun potkimiselle ja vaikuttaa siltä että se todella oli tapahtunut ja oli pakko vaihtaa. Kalle päätyi tähän saatavilla olevista vaihtoehdoista ja ihan varmaan on tehnyt parhaan mahdollisen rekryn koska vastaa itse urheilupuolen menestyksestä. Tervetuloa ja sitten vaan näytöt tiskiin.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Erkan kummipoika, jokohan Raato on onnitellut toimistoa?
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Mielestäni Lukko on Sahlstedtin aikakaudella tehnyt ihailtavan harkittuja ja järkeviä siirtoja. Nyt avasin JAn lenkin jälkeen ja näin otsikon niin oli ihan pakko tarkistaa kalenteri, ettei ole aprillipäivä?

Näkemättä paskaa on meille IFKn kannattajille tuttua, joten kyllähän Lämsäkin mahdollisuutensa ansaitsee, mutta henkilökohtaisesti olisin todella yllättynyt, jos Lämsä palauttaa Virran ajan menestyksen Raumalle.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Miten on @Raymond , otetaanko veto?

Lukko pelaa ensi kaudella välieräpelejä.

Tässä vaiheessa tuossa ei ole mitään järkeä. En edes tiedä kuinka kovan nipun Lämsä saa. Väitän, että esim Tapparan olisi myös Lämsä koutsannut välieriin tällä kaudella.
 

Warrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Nyt pitää kyllä ihmetellä, mitä siellä tapahtuu? Voin sen nyt paljastaa, kun kuukaudenpäivät takaperin vähän vihjailn. Teillä oli tosi pitkällä jo keskustelut Jouko Myrrän kanssa ja ajatus, että hän vetää ensi kauden U20 peräsimessä ja sen jälkeen korvaa Virtasen. Olisi ollut aito vaihtoehto myös tarpeentullen korvaamaan kesken kaudenkin. Jotain tapahtui ja Jokke ei Raumalle päätynyt mihinkään rooliin. Pitääpä hieman udella, mikä meni vinoon.

Omalla käsityksellä ei paljon huonommin voinut enää nämä korvaavat mennä. Ei kyllä pieni ihimismieli tajua!
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit
Jaa-a. En olisi ihan heti uskonut.
Tästä alkoi kiertää huhuja, en vain millään uskonut niitä, siksi perin omituiselta tuntuu vaihtaa Virtanen Lämsään. Kummatkin ovat toki jo valmentajana terävintä suomalaista kärkeä. Kun ollaan noin 20-30 nimen joukossa, jossa kummatkin nämä herrat ovat, niin päivän kunto ratkaisee.

Mutta aikamoisen tempun on Lukon hallitus mennyt tekemään. Jotenkin tuntuu ettei nyt ole kylmä harkinta kovinkaan kunnossa Raumalla. On selvästi lähestytty lähinnä keskustelupalstan tasoa ajattelussa :)

Virtanen vei runkosarjaa ylivoimaisesti ja vielä kauden viimeistäkin ottelua yli 50 minuuttia. Pieni onneton virhe kokeneelle pelaajalle, ja kaikki on ohitse. Se kertoo miten pienestä aika suuretkin asiat ovat kiinni. Tällaisilla hetkillä tietysti valmentaja on avainasemassa.

Lämsässä on ehkä se haaste ison yleisön silmissä, että näytöt liigassa ovat ohkaiset. Itselläkin ensimmäiseksi tulee mieleen Jokereiden sulaminen ylivoimaisella materiaalilla Lukkoa vastaan.

Varsinaiset näytöt on annettu poissasilmistä Venäjällä. Imago ei ole sen vuoksi oikein uusiutunut.

Vaikuttaa siltä, että Lukossa haetaan nyt modernia pelaajakeskeistä johtamista, ajat Peksin ja Veltsun kanssa ovat varmasti kuluttaneet.

Lämsä on varmasti juuri tuota toki enemmän. Ei kyllä merkitsevästi kun verrataan nimenomaan Virtaseen.

Lämsällä on myös Raumalta reilut 10 vuotta sitten melkoisen mielenkiintoiset näytöt. Niissä on jotain tiettyä samaa kuin nyt lähteneellä Virtasella :)

Sekin pitää ottaa vastaan, että Lämsän maineella naureskelua tulee niskaan. Tulos sen sitten ratkaisee.

Jotain posia vielä kun kaivaa niin on äärimmäisen hyvin verkostoitunut ja tuntee nuoret pelaajat.

Jäädään sulattelemaan.

Lämsässä on kyllä sulattelua monella. Eikä hän varmasti ikinä tule kaikille maistumaan.

No, pelin henki on varsin selvä, nyt odotetaan Lämsältä tulosta. Näytöt Liigasta ja nuorten joukkueesta ovat ohuet. Ihan kaikki eivät ole myöskään unohtaneet miten Tomekin kanssa istuivat rottaluistaan kahdeksan ottelun toimitsijakieltoa. Se ei ole kunniaksi kenellekään, mene -käskyn aikaan aitiossa olleelle.

Siperiassa jokin ilmeisesti sujui, se roska ei ole ikinä kiinnostanut.

Mahdollisuuksia toki on, nyt on Lämsällä melko kova näytön paikka. Onko se taas keväällä ulos, jos välieräpaikka jää saamatta?

Melkoiseen asetelmaan ja lyhytjänteiseen johtamiseen tämä on ainakin askel. Jos tämä riskitason nostaminen ei toimikaan, niin kuka tästä uhkapeleistä Raumalla kantaa vastuun? Siitä voisi tehdä esimerkiksi podcastin.

Sitä varmaan aletaan nyt selvittää. Ainakin kaksi asiaa on varma; paineita ja kuluja lisättiin. Mielenkiintoista nähdä, mitä muuta tuli lisää vai menikö myös jotain?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös