Tomas Zaborsky HIFK:hon

  • 207 203
  • 746

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Olin silloin aikanaan Porissa katsomassa sitä peliä, jota Hifk johti 0-2 kahden erän jälkeen. Mutta sitten 3.erän alussa Dixon kavensi 5-3 ylivoimalla ja lopulta mr Z sekä tasoitti pelin, että heitti 3-2 voittomaalin miinuskulmasta muutama sekunti ennen loppua.

Voi pojat, oli hallissa TUNNELMAA!

Kertaus on opintojen Äiti.

Tomas Zaborsky Show - YouTube
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

...En halua pelata sijoista 10-11.

Huh, IFK oli viime kaudella 9 ja aika luotettava sijojen 5-8 joukkue, joten Ei Zabo huonoa valintaa tehnyt. :)

Perusjargonia, mutta mies sanoo haastattelussa kaikki oikeat asiat; halu tehdä maaleja, olla johtaja ja menestyä. Pelaaja parhaassa iässä, kovat tuoreet näytöt, joten odotan kaverilta todella paljon.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Zaborskyn kylmänviileä rankkariratkaisu toi hymyn suupieliin. Hieno hankinta, hieno pelaaja.

Rankku oli hieno, mutta pelillisesti oli vielä vähän hakemista niin kuin oli koko joukkueelta. Tämä ei tosin ole ihme kun sen verran vähän aikaa on ehtinyt treenata joukkueen mukana. Muutamia hyviä väläytyksiä toki; jakoi hyvän nousun päätteeksi syötön Leinon maaliin ja teki hyvän maskin Taipaluksen tasoitukseen.
 
Viimeksi muokattu:

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Rankku oli hieno, mutta pelillisesti oli vielä vähän hakemista niin kuin oli koko joukkueelta. Muutamia hyviä väläytyksiä toki; jakoi hyvän nousun päätteeksi syötön Leinon maaliin ja teki hyvän maskin Taipaluksen tasoitukseen.

Muutenkin taisi olla ensimmäinen peli missään pelattiin ns. parhaalla kokoonpanolla, vaikka sieltä nyt pari pakkia onkin loukkaantuneena (ja se kyllä tuntui), Zabokin liittyi tiimiin vasta maanantaina ja Elkins keskiviikkona.
 

Kip#37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Matt Generous
CHL:n liveseurannan mukaan Ramstedt ja kyllä olin pelin tuoksinnassakin siinä uskossa, että Ramu toi kiekon maalinedustalle, vaikka kuvanlaatu oli siinä vaiheessa melko pahaa pikselimössöä. Mutta enivei, Zabolta kylmänviileä ratkaisu rankkareissa. Kunhan liigakausi starttaa, niin luulen, että saadaan nauttia miehen otteista enemmänkin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Zaborsky näytti siltä, että halusi ihan tosissaan voittaa tämän matsin. Taipaluksen jatkoajalla tulleesta jäähystä mies kävi todella lämpöisenä tuomarille eikä ihme, kun omaan silmäänkin se näytti siltä, että Taipalus todellakin vain nosti mailaa eikä koukkaissut ja sai 2 min rangaistuksen. Myös tasoitusmaalissa Zaborsky taisi tuulettaa maalia enemmän kuin itse maalintekijä Taipalus. Hyvä tästä tulee vielä, pääsi jo muutamille paikoille ja kunhan pelituntuma taas löytyy niin mies tulee noista paikoista maalaamaan vielä kauden aikana ja useasti.
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Hienon rankkarin lisäksi eniten kyllä jäi miehestä mieleen se, miten suurella tunteella kaveri oli mukana pelissä. Hienoa nähdä kaverista joka on liittynyt joukkueen vahvuuteen vajaa viikko sitten, miten paljon tuuletti maaleja ja kävi tuomareille lämpösenä kyseenalaisesta jäähystä jne. Hieno pelaaja jo yhden "höntsä" pelin perusteella.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Itse olin katsovinani hidastuksesta, että oli Zaborsky, mutta kuva oli tosiaan mitä oli, niin seison korjattuna mikäli näin omiani.

Katsoin 42 tuuman taulutelevisiosta loistavalla kuvanlaadulla. Kiekkoa kuskannut pelaaja oli Ramstedt.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Zaborsky elää tunteella aina mukana, teki tätä jo Porin aikoina. Joku joskus kuvaili kaveria ylimieliseksi kuumakalleksi ja onhan se vähän sen oloinen ja näköinen kaveri. Sen takia sopiikin IFK:hon kuin nenä päähän. Niin IFK:n näköinen kaveri kun vaan olla ja voi!
 

Inge Glid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Team Finland
Kaukana on vielä huippuiskusta. Olipa posket pyöristyneet sitten viime näkemän, oli vähän niinkuin Ramstedtin posket.

Vetää kun on paikka ja hyvä niin.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Jtysmies on SM-liigan palkkakuningas - SM-liiga - uutiset, tulokset ja videot - Ilta-Sanomat
Zaborsky tienaa kaudesta IS:n tietojen mukaan 380.000 euroa. HIFK tietysti kiistää pelaajansa palkan suomalaisittain melko korkean tason, jos asiaa sieltä suoraan kysytään, koska pelaajapalkat eivät ole Suomen Liigassa julkista tietoa, mutta eiköhän Zaborskyn palkka liene suunnilleen IS:n listaaman tiedon tasoa.

Kova on liksa ja noilla euroilla pitäisi kyllä laittaa eilisistä paikoista sisään. Kaksi aivan avopaikkaa ja lisäksi vielä yksi hyvä paikka. Tulos nolla maalia. No toivotaan että alkaa osua piakkoin ettei apina kasva liian isoksi selässä.

Ainii sitten kiinnitin mielenkiintoiseen juttuun huomiota, olikohan tokassa erässä kun Zabo pyysi huoltajalta uutta mailaa niin huoltaja toi kaksi vaihtoehtoa josta Zabo valitsi toisen. Kunnon tsekkitaiteilijameininkiä! :)
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Tämä jätkä menee eilisen perusteella aivan hukkaan, jos joutuu Elkinsin kanssa pelaamaan. Ei tule kiekkoja suoraan luisteluun jne. Elkinsistä ei ole sellaiseksi pelintekijäksi kuin Ramusta ja näin ollen, Zabo pitää ehdottomasti laittaa Ramun kanssa samaan ketjuun. Toisessa ketjussa hahmoteltu ketju Partanen-Ramstedt-Zaborsky voisi olla ihan hyvä kokeilu. Elkinsin ketju voisi olla vaikka seuraava Puustinen-Elkins-Leino.
 

F#21

Jäsen
Ainii sitten kiinnitin mielenkiintoiseen juttuun huomiota, olikohan tokassa erässä kun Zabo pyysi huoltajalta uutta mailaa niin huoltaja toi kaksi vaihtoehtoa josta Zabo valitsi toisen. Kunnon tsekkitaiteilijameininkiä! :)

Kannattaa seurata useammin, sillä tämä on ihan normaalia käytöstä lähes keneltä vain :-)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös