Tomas Zaborsky HIFK:hon

  • 207 146
  • 746

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Kävin uteliaisuuttani katsomassa hifk:n rosteria jatkoajan sivuilla ja sinne on ilmestynyt zabo, mut sentterinä!!?? Ollaanko me tyypit ihan hakoteillä ja me ollaan saatu uusi sentteri? Pelasiko Zapo muka sentterinä ässissä? Eli laituria odotellaan jatkoajan mielestä edelleen jengiin?

kyllä se laituri on, ei hätää :)
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
. Toivottavasti saadaan kunnon taiteilija, jonka suoritustaso heittelee paskasta maagiseen. Tällöinhän pelaaja herättää tunteita! Muistaako kukaan sellaista juttua kuin elämykset ja tunteet HIFK-katsomossa?

... Arvonimi "Z2" pitää tosin ansaita vähintään parillakymmenellä maalilla + useilla täysin tarpeettomilla jäähyillä ja muulla mukavalla. Roskiksen paiskomista katsotaan hyvällä.

Haha, juuri näin! On myös toivottavaa, että ainakin yhdessä pelissä Zaborsky ja Törmänen eivät tule kolmanteen erään kopista ollenkaan. Lehdistötilaisuudessa Zabolla on toinen silmä mustana ja Törmäsellä se toinenKIN silmä. Aamulla Nybondas ilmoittaa siirtyvänsä penkin taakse loppukaudeksi, koska sitä ei huimaa.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Elintärkeä hankinta IFK:lle, kun laituriosastolta lopetti ensiksi Peltonen ja sitten lähtivät Keränen ja Pakarinen. Zaborsky ja Puustinen ovat eliittilaitureita tässä sarjassa ja kaksi sellaista on tietysti tuplasti parempi kuin yksi.
 

Magni

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL, NHL
Siirrän tänne tuolta toisesta ketjusta.

Mitä noihin Zaborskyn yhtä äkkiä heikentyneisiin tehoihin KHL:ssä nyt voisi sanoa?
Zaborsky pelasi ensimmäisen kauden Petri Matikaisen Omskissa ja aloitti myös toisen. Omskissa kuitenkin vaihtui muistaakseni GM kesällä, joka halusi ottaa vähän turhan suurta roolia joukkueen asioihin. Ensimmäisellä kaudella Petu sai itse hankkia pelaajia, mutta käsittääkseni tämä muuttui viime kesänä, ainakin osittain. Matikainen sai Omskin kontatessa lopulta kenkää ja Zaborsky lähti Ufaan. Omskin paketti oli syyskaudella täysin sekaisin, vaikka olivat jälkimmäisellä puoliskolla kaudesta yksi sarjan parhaista joukkueista. Ufassa slovakki ei Jursinov Jr:n joukkueesta löytänyt omaa paikkaansa.

Ensimmäinen KHL-kausi oli erinomainen Zaborskylta. Toisella kaudella yllä olevat asiat vaikuttivat varmasti pelaajan tekemiseen. Ufassa Zaborsky näytti täysin rivipelaajalta, ihan eri pelaajalta kuin Omskissa. Kova haku HIFK:lta, vaikka hyökkääjällä on alla vaikea kausi.
 

Pianisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tukehduin just muroihini. Onneksi ei mennyt Lukkoon. Muuten olis elämä loppunu. Ehkä koko Satakunnasta. Mitenkähän sitä selviää Ässät - IFK pelistä Porissa ensi kaudella? Onnea hankinnasta kuitenkin. Toivottavasti pelaa koko kauden Suomessa. KHL perseilyksi tuo kuitenkin menee jos 20 maalia on taas rikki jo ennen itsenäisyyspäivää.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
kyllä se laituri on, ei hätää :)

Ässiin tullessaan pelasi välillä sentterinä, omien sanojensa mukaan oli hyvä aloittaja. En muista nähneeni sitä aloitustaitoa koskaan vaan kentällä :D

Laituri se on, tarvittaessa sentteriksi tuuraamaankin, mutta löytyy IFK:lta parempiakin siihen hommaan :-)
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Nyt tuli se hankinta, joka saa minutkin raahaamaan perseeni Nordikselle.

Yhtä viivapelotepakkia tuo vielä huutaa A la D.Kadlec, "Z", "Masuhr", niin YV on sarjan kovin.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Onnittelut hankinnasta myös täältä! Kovin siirto tälle kesälle liigaan, no doubt.
 
Suosikkijoukkue
Hifk, Man Utd, Suomalaiset änärissä
Yksi kova hankinta ja fanit täyttävät taas katsomot täyteen sekä napataan taas sarjan kovin yleisökeskiarvo. Nybari teki duuninsa taas täydellisesti, kassavirtaa ei voi estää!

Kunhan tulisi vielä urheilullista menestystä! Noh parempaan mennään Zabon hankinnan jälkeen ;)
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Vai että IFK:hon. Onnea hankinnasta! Toivotaan että mies on entisaikojen vireessä, paitsi Ässiä vastaan toki ;)
Tuo kivasti lisää väriä punaisten kohtaamisiin, sais kausi alkaa jo!
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo

Magni

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL, NHL
Kiitokset hyvästä ja asiantuntevasta selvennyksestä. Kuulostaa todella loogiselta tapahtumaketjulta, joita joukkueurheilu on pullollaan.
Tuosta Omskin sekavasta tilanteesta Matikainen jutteli jossain lähes tunnin haastattelussa viime keväänä Viasatilla, kun Seppänen ja Mäkinen häntä tenttasivat erinomaisilla kysymyksillä.

Omskissa oli paketti niin sekaisin syyskaudella, että ei mitään järkeä. Joukkuetta piestiin illasta toiseen, vaikka materiaalilta se oli sarjan parhaimmistoa. Tuollaisissa olosuhteissa ei ole ihme, jos jotkut pelaajat eivät saa itsestään parasta irti. Esimerkiksi seurassa pelannut Teemu Lassila ei olisi saanut edes rantapalloa tuolla kiinni, mutta ei ne hänen taidot mihinkään kadonneet.

Kyllähän Zaborsky on parhaimmillaan laatupelaaja KHL:n isoissakin seuroissa, joten kova hankinta ja tuo mukavasti lisää väriä kotoiseen Liigaamme. Kyllä se pelaajaliikenne tuo KHL:stä pelaajia myös tänne.
 

Jindebyne

Jäsen
Huikea, huikea hankinta tähän saumaan! Jos yhtä piti toivoa oli se juurikin Zaborsky. Kiinnostus lähteä istumaan marraskuiseen tiistai-peliin nousi juuri huomattavasti ja aionkin omilla euroillani tästä hankinnasta kiittää.

Kolikon toisesta puolesta en nyt viitsi tähän kirjoitella, koska liian hyvä fiilis.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Parasta tässä on se, että kerrankin saatin se pelaaja mitä tänne toivottiin ja kovasti huhuiltiin. Heti muuttui rosteri monta astetta paremmaksi, vaikka se ei välttämättä ihan täydellinen vielä olekaan. Tällä alkaa kuitenkin jo aika hyvin pärjätä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Mahtava hankinta, hyvä IFK! Lähtökohtaisesti kovin hankinta alkavalle kaudelle, ja tämä jätkä tulee varmasti ratkaisemaan yksinään pelejä ja pisteitä IFK:lle. IFK tulee nousemaan takaisin kärkikahinoihin alkavalla kaudella.

Mielenkiintoista nähdä tuo roolitus, tullaanko kasaamaan yksi superkenttä tyyliin Zaborsky-Elkins-Puustinen, vai haetaanko sellaista että muodostetaan kaksikot esim. Zaborsky-Ramstedt ja Elkins-Puustinen, ja näiden kaveriksi sitten etsitään oikeat palat.


Loistava hankinta kuitenkin, onnittelut!
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Mielenkiintoista nähdä tuo roolitus, tullaanko kasaamaan yksi superkenttä tyyliin Zaborsky-Elkins-Puustinen, vai haetaanko sellaista että muodostetaan kaksikot esim. Zaborsky-Ramstedt ja Elkins-Puustinen, ja näiden kaveriksi sitten etsitään oikeat palat.

Toivottavasti ei kasata tuota edellä mainittua superkenttää, vaan kaksi kentällistä, jotka pystyvät ratkomaan pelejä. Olisi aika hienoa katella yv:ssä, kun eka pyörii reilun minuutin Zaborsky-Elkins-Puustinen ja sitten kentälle tulee Luttinen-Ramstedt-Rask? Ylivoimapelissä on ollut parina viime vuotena muutenkin niin paljon parannettavaa.
 

Jokerobin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Capitals
Onpa hieno hankinta! Onnea kaikille petosydämille. Ehdottomasti yksi lempparipelaajistani vastustajien joukoissa viime vuosina ja lisää kiinnostavuutta Liigaan ensi kaudelle huimasti. (Seuraan ja kannatan edelleen Jokereita, vaikka eivät Liigassa pelaakaan. Tämä niille kaikille Jokeri-faneille, ketkä luulee tämän olevan jotain oman seuran hylkäämistä.)

Mutta vituttaa se tappelu Liigan ja KHL:n välillä, ei taida olla meiltä mitään pois, että Liigakin kiinnostaa, ei se yleisömäärissä niin suuresti näkyisi, onko IFK:lla kova jengi vai ei.

Pahoittelut, että meni ehkä osittain ohi aiheen, mutta onnittelut vielä. Seuraan suurella mielenkiinnolla.

Menestystä en teille siltikään suuremmin toivo. ;)

Mutta ei se menestyskään minulta mitään pois veisi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvää työtä Nybarilta! Juuri tällaista pelaajaa joukkue ja fanit kaipasivat. Joukkueen uskottavuus paperilla parani monta pykälää.

Ettei menisi liian positiiviseksi, niin todettakoon, että Zabo olisi pitänyt kiinnittää jo pari kuukautta sitten. Väärin hankittu, Nybari! Kenkää kaikille!
 

Erämaavaris

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK ja suuret sympatiat Saipalle
Hyvä Nybari! Kun on aihetta kiittää, tulee se myös tehdä. Hieno hankinta.

Aivan, kiitos! Helvetin kova hankinta, mutta tämä ei vielä riitä....hyvä alku kuitenkin!
 

Kip#37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Matt Generous
Huikea sainaus! Jos jollain on mahdollisuus nousta sateentekijän rooliin, niin Zaborskylla. Vielä ilkeä isäntä alakertaan, joka pudottaa tarpeen tullen myös hanskat, niin on hyvä lähteä kauteen.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Itseäni mietityttää miten mies ei saanut enää tarjouksia KHL:stä? Toissa kauden näytöillä sen olisi pitänyt olla täysi selviö. Toki KHL on lyhytnäköisten puuhastelijoiden mekka, mutta jos joku Jesse Niinimäki kelpaa KHL-seuroille niin miten ihmeessä tasonsa näyttänyt parikymmentä häkkiä iskenyt hyökkääjä ei kelpaa?

Teidän puolestanne oikein toivon, että Zaborsky myös pelaa teillä ensi kauden. Nybarin luulisi oppineen virheistään mitä esimerkiksi McLeanin kanssa tapahtui.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös