Tokion olympialaiset 2020 – liveseuranta

  • 455 407
  • 10 174

Harzan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joe DeLoach
Zelezny ei kakkossijoja tuulettele.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Boris ex-Henry ennen kisaa:

"– Sieltä päästä kenttää ei voi enää heittää. Alusta on ihan paskana. Finaali on pakko heittää eri paikasta kuin karsinta, Obergföll kiehui.

– Finaali on lottoa, joten se on meille katastrofi. Kilpailu ei ole enää reilu, sillä vähemmän hyvillä heittäjillä on mahdollisuus voittaa. Johannes voi olla ulkona kolmen ensimmäisen kierroksen jälkeen. Jos hän on onnekas, hän saa yhden heiton 88–89 metrin väliin, saksalainen jatkoi."
 

Analyzer

Jäsen
Menee kyllä maku tästä ennätystehtailusta, kun alusta ja kenkäteknologia antavat ilmeisen huomattavaa edgeä takavuosiin. Ei tulokset ole enää verrattavissa.

Norja tuonut rohtonsa hiihtoladuilta nyt yleisurheiluun.

Vetterin kohtalo toki sääli, mutta ei siellä ole pääkään kyllä pitänyt. Karsinnassa kuitenkin meni yli 85 ja lämmittelyssä 86. Lähtikö liikaa räjäyttämään taivasta ekalla ja sitten alkoi paine olla liikaa? Ei saisi olla tuollaista alustaa olympialaisissa, mutta olisi Vetter voinut korttinsa pelata erilaillakin?
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pakistanin miehellä on eväät heittää jopa 90 m, mutta välineen hallinta on heikkoa. Taas keihäs aivan pystyyn ja n 83m
 
Tuossa on jotain kaunista, kun näkee urheilijat kyynelehtimässä korkeimmalla pallilla palkintojenjaossa, kun kansallislaulu soi. Siinä pystyy tänne sohvalle asti aistimaan sen, mitä se noille urheilijoille merkitsee, kun vuosikausien työ saa täyttymyksensä.
Kyllä, juuri sama välittyi tuosta äskeisestä minullekin. Tuo hetki on varmasti ollut tuollakin voittajalla tuhansia kertoja mielikuvissa, kun on kerännyt motivaatiota lähteä aamulenkille. Siihen tunteeseen voi samaistua, sen verran isoja tunteita aiheuttaa itsellekin pelkkä maaliintulo ja läheisten näkeminen jonkun maratonin tai pitkän ultran jälkeen. Siihen on treenattu ja tähdätty, ja ehkä pärjättykin suhteessa omaan tasoon ja tavoitteisiin. Mikä se tunne sitten olisikaan vuosien täysipäiväisen harjoittelun jälkeen maailman absoluuttisella huipulla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös