Tokion olympialaiset 2020 – liveseuranta

  • 456 282
  • 10 174

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Nyt ois hyvä tehdä totaalinen takinkääntö ja haukkua kaikki suomalaiset ihan pystyyn.
"EI tästä tule mitään! Olisihan se nyt perkele kiva saada edes yksi kultamitali. Minäkin vanha mies suostuin lentämään tänne jumalanselän taakse, kun ei YLE:llä ole enää muuta kuin jotain hemmetin tubettajia palkkalistoilla, jotka ei erota piikkaria moukarista. Käyttäisivät vaikka dopingia, että tulee menestystä. Niin ne kaikki muutkin tekee."
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Nyt ei lipsuta saatana. Suomalaisia haukutaan ihan tarpeeksi syntisten lehtien kommenttiosioissa ja visionäärien somekeskusteluissa!

Antakaa miehen (ja minun) kehua heitä!
 

Majoneesi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki voijjaan tuhota
Putsaan pöydän nyt omalta osaltani ja kommentoin tänään vain asiallisesti sanottuani, että korkeuden finaalissa ehdoton suosikkini Saksan Jungfleisch. Jawohl!
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Mediat paukuttaa siihen malliin keihäsmitalia että luulisi että euroviisut olisi alkamassa. Ja siinähän aina tiedetään miten käy..
Antaa niiden preeriarottien paukuttaa. Silloin saa takuuvarmat jälkiotsikot. Heidän kirnuamisensa ei vaikuta lopputulokseen pennin vertaa.

Lassille ehjä kisa ja pulinat pois!
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Join jo mitalikahvit varmuuden vuoksi etukäteen ettei jää juomatta...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös