Tokion olympialaiset 2020 – liveseuranta

  • 456 491
  • 10 174

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Diniz on kohta kävellyt kärkijoukon kiinni. Taisi noin 2 minuuttia olla perässä pahimmillaan?

Edit. Ei saanut pulloa, mutta otti rauhassa sitten taktiset ohjeet
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
15 km:n kohdalla kaikki kilpailijat vielä mukana. Ecuadorin kaveri Tv-kuvissakin vilahtanut Villanueva Flores ottanut hyvät tarkkailuasemat eroa kärkeen yli 10 ja puoli minuuttia ja toiseksi viimeiseen reilut 8 minuuttia.

Edit. Dinizillä on kyllä ihan omanlaisensa show menossa.
 

Majoneesi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki voijjaan tuhota
Diniz havaitsee olevansa niin ylivoimainen, että tämä on ranskalaisen ”kiinalaisen tuijotusta”. Tulee voittamaan, veikkaan.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Oi niitä aikoja. Montakohan vääntöä oli? Kymmeniä mutta oliko sataa? Viimeinen vääntö oli kyllä hieno, kun väännettiin elvytyksestä. Siinä kävi sitten niin, että vääntäjän tili lopetettiin.

Hyvä vertauskuva 50 km kävelystä. Loputon kuumankostea vääntö, jossa varoituksia jaetaan ja joku otetaan lopulta tien sivuun. Osa joutuu tiputukseen, ja lopuksi voittajakin miettii oliko kaikki edes sen arvoista.
 

Old Ray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens
Huomaa, että Kempas kuuluu Ojalan lähipiiriin. Puhuu pelkästään Ojalasta eikä tunnu Partanen niin paljon kiinnostavan. On valmentanut Ojalaa.
 

random13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Jyp
Ihan tyhmää että koko ajan vaan kierretään jotain parin kilsan lenkkiä. Paljon pidempiä kierroksia voisi olla. Tai sitten vaan voisi yksinkertaisesti mennä sen 50km paikasta paikkaan.
 

Telemarketti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Dinizin voittoa tuli PAFILLA lyötyä 51 kertoimella. Nyt kerroin 15. Hitto kun cashout tulisi tarjolle, niin painaisin heti. Ei ilmeisesti näissä lajeissa kuulu tapoihin?
 

Old Ray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens
Kempas oli sitä mieltä, että pistesija olisi huikea saavutus. Ollaan kärkiporukassa, mutta pistesija riittää mitalin sijaan? En vittu ymmärrä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös