Tokion olympialaiset 2020 – liveseuranta

  • 456 310
  • 10 174

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Kävelyn Janne Ahonen. Eikun olihan Ahosella niitä joukkuemitaleita. Miksei 50 km kävelyssä ole joukkuekisaa eli viestiä?
Olisi se varsinainen kuninkuuslaji.

Miettikää viimeisessä vaihdossa Partanen tuuppaakin vaihtoalueelta huojuen Kinnusen käden sijaan paskahuussiin joka on metrin vaihtoalueen jälkeen ja Suomen suoritus hylätään maaliintulon jälkeen vaihtorikon vuoksi.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Käsittämätöntä. Ja vielä kun ei ole mikään harrastelija ollut urallaan vaan voittanut kaiken. Ei tule vastaavaa mieleen.

List of athletes with the most appearances at Olympic Games - Wikipedia

Joku helvetin kanadalainen ratsastaja on ollut näköjään 10 olympialaisissa, ja sitten on muutama purjehtija ja ampuja 9 kisat käyneinä. Mutta Garciasta tulee nyt näköjään sitten ensimmäinen 8 olympiakisaa läpikäynyt yleisurheilija. On siellä fyysisemmistä lajeista joku soutaja, kanoottiukkeli ja mäkihyppääjä Noriaki Kasaikin mukana 8 kisat käyneiden listalla. Hieno nimi on myös Oksana Chusovitina, 46-vuotias ja 8 olympialaisissa - nyt Tokiossakin - esiintynyt voimistelija. On edustanut olympiajengiä, Saksaa, ja Uzbekistania.

Parhaana suomalaisena listalla on Janne Ahonen, 7 olympialaiset.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ai perkele ens yönä vois vaikka nukkua. Edellisenä yönä nukuin jonkun 4h ja viime yönä kokonaiset 2h. Nyt jos ottais pari noobelaanerii niin sais helpon humalan.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Maria Huntington voitti muuten Johnson-Thompsonin 7-ottelussa. REPIKÄÄ SIITÄ!
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Huntington juoksee hyvin kasin. Voisi itsekin käydä kokeilemassa irtoaisiko tuollainen 2.20, jos kävisi viereisellä kentällä vetämässä kasisatasen.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pariisissa sitten Huntington ja Harala iskussa myös radalla somen ohella. Manageroinnin ja lisäravinteet hoitaa Nanna ja Jere Karalahti.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Kaikesta huolimatta hyvä viimeinen suoritus Huntingtonilta, kun oma ennätys syntyi 800m:llä: 2:19.28.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Raja itsekin tajuaa jo, että pitäiskö lähteä pois, kun homaa menee nieleskelyksi. Oma-aloitteisesti toteaa, että "mies vaihtoon!". Toki Leinonen alkaa vieressä nieleskellä ja puhua Rajaa ympäri, koska tajuaa, että ovat entistä suuremassa kusessa Porttilan kanssa, jos Raja nyt lähtee.

Simo Leinonen ja Annie "Cunt". On se pihalla
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
En ymmärrä miksi naiset on ottelussa laitettu kahteen erään, kun kaistaa olisi ollut tunkea kaikki samaan aikaan juoksemaan.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
En teistä muista tiedä, mutta jotenkin jäi laimeaksi nämä 7- ja 10-ottelut. Nimenomaan selostamon ja sen jatkuvan päivittelyn osalta. Lehtimäen ja Finnin aikoina laskettiin koko ajan mahdollisia pisteitä ja jauhettiin oksennukseen asti verokkisarjoista sun muista ja oltiin jatkuvasti tilanteen päällä ja tasalla.

Nyt ei olla saatu kuulla melkeinpä minkäänlaista spekulointia tai pisteiden laskua Rajan tai muunkaan selostamon osalta, vaan näitä lajeja on nyt näytetty siellä täällä aina johonkin väliin ja kommentoitu niitä todella ylimalkaisesti tai pelkän kärjen osalta.

Se Lehtimäen ja Finnin ihan jatkuva päivittely ja verokkisarjojen lasku nostatti hienolla tavalla tunnelmaa ja alkoi oikein itsekin laskea kaikki mahdollisia skenaarioita, sekunteja ja pisteitä, miten voi käydä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös